Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Kusura bakmayin ama gercekten beklentiniz cok sacma
Yani koskoca emekci kadinlar gununun ulkemizde dustugu durum inanilir gibi degil
Hic acip okudunuz mu kadinlar gunu neden kutlaniyor?

Sorunuza gelirsek esim dun aradi , kutlarsam kizacagini bildigim icin kadinlar gunun kutlu olsun demiyorum karicim ama sen ailemizin en emekci bireyisin dedi , ben de sakin kutlama paralarim dedim , gulerek kapadik telefonu
Emekci kadinlar gununun anlami bambaskadir ve hicbirimiz o yanginda olen 129 kadinin tirnagi olamayiz

Tabikide var nasil olmaz o bir saygidir kadinlar okadar emek veriyor,cocuk doguruyor bi kadinlar gununu kutlasalar bi cicek alip cok mu bu bi saygidir benim esim cok sukur kutladi ama kutlamasaydi acayip uzulurdum ve kendimi degersiz hissederdim

Bi önceki adam da kendini niye değersiz hissetmedin acaba dertli gelin ?

annesinin kadınlar gününü kutladı.
benimkini kutlamadı.
çok da tın amannnn

Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
O da biseymi ayni gun nisan yildonumu onu da unuttu abartmaya gerek yok onlar bizim kadar ayrintiyi akillarinda tutamiyorlar. Sahsen benim dusuncem bana her gunu ozel kilan bir adam ozel gunleri hatirlamasa da olur

O da biseymi ayni gun nisan yildonumu onu da unuttu abartmaya gerek yok onlar bizim kadar ayrintiyi akillarinda tutamiyorlar. Sahsen benim dusuncem bana her gunu ozel kilan bir adam ozel gunleri hatirlamasa da olur
Özel günlerden bahsetmiyorum canım heryerde kadınlar günü diye bas bas bagrılıyor zaten bunu duyupta yanında bir kadın olduğunu fark etmemesi sorun

Ben dünün kadınlar günü olduğunu bile unutmuşum çevredekiler kutlayınca aklıma geldi, erkek arkadaşım da kutladı sağ olsun ama kutlamasaydı da trip falan atmazdım. Bize verilen değer sadece 1 güne Kadınlar Günü diyerek olmamalı, ben Kadınlar günü kavramına bu anlamda biraz karşıyım aslında.

Bende trip atmadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…