Haklısın canımBunkadar seni üzmemeli çok önemli değil ki bu, sana değer veren bir erkek zaten sana kadın olarak saygı duyuyordur
Durum daha vahim canım o zaman :)Benimki sevgililer gunumu bile kutlamadi...
Allahım boşan derken bu tepkinin nedeni ne acaba görüşlerimiz farklı olabilir ama bu kadar tepki de yersizbunu da dert ediyorsan artık bi kk kadını olarak tek cevabım var BOŞAN!! la havlee....
Önemsiyor canım ama herhalde benim hastalıgımı çok kafasına takıyorişi yoğun, kafası çok dalgın ya da böyle seylerı önemsemeyen bırı mı?
o yüzden olabılır. çok gecmıs olsun . takılmayın böyle seylere önemlı olan sıze değer vermesı.Önemsiyor canım ama herhalde benim hastalıgımı çok kafasına takıyor
İşte balım bende ondan bahsediyorum.o kadar buyuk dertlerimiz warki ne kadar basit geldi bana bu sıkıntı allah en büyük bu derdi versinBorçtan bol birşey yokki ztn cnm
Haklısın canım sagolİşte balım bende ondan bahsediyorum.o kadar buyuk dertlerimiz warki ne kadar basit geldi bana bu sıkıntı allah en büyük bu derdi versin
Sağol canım haklısın :)o yüzden olabılır. çok gecmıs olsun . takılmayın böyle seylere önemlı olan sıze değer vermesı.
Tabikide var nasil olmaz o bir saygidir kadinlar okadar emek veriyor,cocuk doguruyor bi kadinlar gununu kutlasalar bi cicek alip cok mu bu bi saygidir benim esim cok sukur kutladi ama kutlamasaydi acayip uzulurdum ve kendimi degersiz hissederdim
Sizin anne ve kadın olduğunuzu unutmuş diycem ama annesini nasıl hatırladıannesinin kadınlar gününü kutladı.
benimkini kutlamadı.
çok da tın amannnn
haklısınız kutlamamakta eşinizin görüşü!Bu senin görüşün canım
Erkekler günü olsaydı kutlamazdımhaklısınız kutlamamakta eşinizin görüşü!
çok çok üzüldüyseniz sizde onun önemli bişeyini kutlamayın o zaman
O da biseymi ayni gun nisan yildonumu onu da unuttu abartmaya gerek yok onlar bizim kadar ayrintiyi akillarinda tutamiyorlar. Sahsen benim dusuncem bana her gunu ozel kilan bir adam ozel gunleri hatirlamasa da olurSlm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Bogazına yapış kavga et diye yazmadım internetteki konuları eşine yönlendirip huzurunu bozma zaten dimi amaKutlamadı unutmuştur herhalde,şimdi gidip boğazınamı yapışayım adamın..
Özel günlerden bahsetmiyorum canım heryerde kadınlar günü diye bas bas bagrılıyor zaten bunu duyupta yanında bir kadın olduğunu fark etmemesi sorunO da biseymi ayni gun nisan yildonumu onu da unuttu abartmaya gerek yok onlar bizim kadar ayrintiyi akillarinda tutamiyorlar. Sahsen benim dusuncem bana her gunu ozel kilan bir adam ozel gunleri hatirlamasa da olur
Bende trip atmadım canımBen dünün kadınlar günü olduğunu bile unutmuşum çevredekiler kutlayınca aklıma geldi, erkek arkadaşım da kutladı sağ olsun ama kutlamasaydı da trip falan atmazdım. Bize verilen değer sadece 1 güne Kadınlar Günü diyerek olmamalı, ben Kadınlar günü kavramına bu anlamda biraz karşıyım aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?