Sagol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun :)valla benimki de akşam öyle kadınlar günün kutlu olsun dedi geçiştirdi. Hiç umursamadım teşekkür ettim. Çünkü artık insanların beni takdir etmesini yaptığım fedakarlıkları görmesini istemeyi bırakalı çok oldu... Takılmayın böyle şeylere, iyi ki varız iyi ki bu kadar güçlüyüz kadınlar gününüz kutlu olsun (geçte olsa )
Emekçi kadınlar gününün anlamı bilmiyorsun .Neden acaba
Zaten hediye falan beklediğinden değil canım çünkü sevgililer gününün üzerinden çokta geçmedi o zaman hediye almıştı her dakika bana hediye alsın beni şımartsın diye düşünen bir kişi zaten değilim amacım hediye degildiAnnem ve gelen üçbeş mesaj haricinde kimse kutlamadı öyle hediye alınıp kutlanıcak bi gün de değil kıymetimizi bilsinler yeter eşim kutlamadı çünkü iş için dışardaydı ve yoğundu
Gayet iyi biliyorum canım sayfanın ilk başındada bunu belirttim zaten diğer msjlarımda da bugünün önemini paylaştımEmekçi kadınlar gününün anlamı bilmiyorsun .
Bence aç bi araştır ..
Kutlancak bir gün değil .
Hayır zaten çok önemli diye belirtmedim sadece hatırlıycakmı diye merak ettimadam normalde size karşı saygılı ve sevgili ise, yaptığınız işi takdir ediyor ve sorumlulukları paylaşıyor ise kadınlar gününü kutlamış kutlamamış çok bi önemi var mı?
Ağzına yüreğine sağlık canım benimde anlatmak istediğim tamda buydu ama fazla tepki aldım kadınlarımızdanYorumlara şok oluyorum...
ne gerek bar,ben de hatırlamadım,sosyal medyadan kutlandı,bugunun anlamı bu değil vs..
Her gün çalışmasanız da emek verdiğiniz,hele de çalışan hanımların maddi olarak da destek verdiği en küçük,en kutsal birim olan ailede,değerimizi ilk ve en çok bilmesi gereken eşlerimiz bir cümleyle,çiçekle böcekle değil,
‘Emekçi karım,günün kutlu olsun’ demesi bu kadar zor olmamalı.. ağızları aşınmaz.
Bu bir saygıdır,bir değer gösterme biçimidir.
Şimdi bir sürü kadın gelir benimki dediğimi ikiletmez yok bi kere tartısmadık saygı bununla gösterilmez vs..
Evet tam olarak bununla gösterilir.
Bazı cümleler önemlidir.
Değerlisin,önemlisin,tesekkurler,iyi ki varsın,özür dilerim..
Çok basit.
Kendimi yalnız hissetmedim şimdi demekki benim gibi düşünen insanlar varmış canımTabikide var nasil olmaz o bir saygidir kadinlar okadar emek veriyor,cocuk doguruyor bi kadinlar gununu kutlasalar bi cicek alip cok mu bu bi saygidir benim esim cok sukur kutladi ama kutlamasaydi acayip uzulurdum ve kendimi degersiz hissederdim
Hayır ben öyle herşeye kavga çıkaracak bir insan değilim canım ihanet olur yalan olur sadakatsizlik olur o zaman durum değişir bu kavga çıkarılacak bir konu degilsenın canın kavga istiyor herhalde canım boşver yaaa
Sorma gitsin uyumaktan hareketsizlik ten en son fidan verip olduğu yerde ağaç olacak diye çok endişelenmiyorum çünkü olduğu yere kök salacak neredeyse :)Benimki kutladi ama kutlayacagina bulasiklari filan yikasa daha iyi olurdu. tabi ki sadece 8 mart degil her zaman ev islerini paylassalar bizle off biktim erkeklerin tembelliginden.
Esim kutlamadi kutlamasinida beklemedim zaten gerek yokSlm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Sadece onu yazmadm cnm işten gelipte evi tem izleyenler dedim ben hastalanmadan önce yani bir ay önce günde 16 saat çalışıyordum zaten bu kadar koşuşturmayı bünyem kaldırmadıEve verilen emek midünya kadınlar günü değil emekçi kadınlar günü, hani şu sabaha kadar çalışmaları için zorlanan ve mesaiden kaytarmasınlar diye üstlerine fabrikanın Demir kapıları kitlenen, bu yüzden de dışarıya çıkamadıkları için diri diri yanan kadınlar var ya, onlar için. Kadın üretime katılsın istihdam artsın diye uğraşılan gün. Çiçek böcek günü değil yani bu günü erkekler kutlamasa da olur
Biz sosyal medya kullanamıyoruz canımKutlu olsun Dese nolcak demese nolcak. Takilmayin bnce.
Ayrica UNUTTU demeyin. sosyal medyada bi sürü kadinlar gunu kutlamasi var. sadece düsünememis. Gerekli bulmamis bizm gbi.
İşte bende onu sorguluyorum canımnasıl unuttu bende onu anlayamadım. heryerde bangır bangır kadınlar günü diye belli aslında.
işi yoğun, kafası çok dalgın ya da böyle seylerı önemsemeyen bırı mı?İşte bende onu sorguluyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?