Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Sagol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun :)

adam normalde size karşı saygılı ve sevgili ise, yaptığınız işi takdir ediyor ve sorumlulukları paylaşıyor ise kadınlar gününü kutlamış kutlamamış çok bi önemi var mı?

Annem ve gelen üçbeş mesaj haricinde kimse kutlamadı öyle hediye alınıp kutlanıcak bi gün de değil kıymetimizi bilsinler yeter eşim kutlamadı çünkü iş için dışardaydı ve yoğundu
Zaten hediye falan beklediğinden değil canım çünkü sevgililer gününün üzerinden çokta geçmedi o zaman hediye almıştı her dakika bana hediye alsın beni şımartsın diye düşünen bir kişi zaten değilim amacım hediye degildi

Emekçi kadınlar gününün anlamı bilmiyorsun .
Bence aç bi araştır ..
Kutlancak bir gün değil .
Gayet iyi biliyorum canım sayfanın ilk başındada bunu belirttim zaten diğer msjlarımda da bugünün önemini paylaştım

adam normalde size karşı saygılı ve sevgili ise, yaptığınız işi takdir ediyor ve sorumlulukları paylaşıyor ise kadınlar gününü kutlamış kutlamamış çok bi önemi var mı?
Hayır zaten çok önemli diye belirtmedim sadece hatırlıycakmı diye merak ettim

Ağzına yüreğine sağlık canım benimde anlatmak istediğim tamda buydu ama fazla tepki aldım kadınlarımızdan

Tabikide var nasil olmaz o bir saygidir kadinlar okadar emek veriyor,cocuk doguruyor bi kadinlar gununu kutlasalar bi cicek alip cok mu bu bi saygidir benim esim cok sukur kutladi ama kutlamasaydi acayip uzulurdum ve kendimi degersiz hissederdim
Kendimi yalnız hissetmedim şimdi demekki benim gibi düşünen insanlar varmış canım

senın canın kavga istiyor herhalde canım boşver yaaa
Hayır ben öyle herşeye kavga çıkaracak bir insan değilim canım ihanet olur yalan olur sadakatsizlik olur o zaman durum değişir bu kavga çıkarılacak bir konu degil

Eve verilen emek midünya kadınlar günü değil emekçi kadınlar günü, hani şu sabaha kadar çalışmaları için zorlanan ve mesaiden kaytarmasınlar diye üstlerine fabrikanın Demir kapıları kitlenen, Fabrikada çıkan yangın neticesinde dışarıya çıkamadıkları için diri diri yanan kadınlar var ya, onlar için. Kadın üretime katılsın istihdam artsın diye uğraşılan gün. Çiçek böcek günü değil yanibu günü erkekler kutlamasa da olur

Benimki kutladi ama kutlayacagina bulasiklari filan yikasa daha iyi olurdu. tabi ki sadece 8 mart degil her zaman ev islerini paylassalar bizle off biktim erkeklerin tembelliginden.
Sorma gitsin uyumaktan hareketsizlik ten en son fidan verip olduğu yerde ağaç olacak diye çok endişelenmiyorum çünkü olduğu yere kök salacak neredeyse :)

Sadece onu yazmadm cnm işten gelipte evi tem izleyenler dedim ben hastalanmadan önce yani bir ay önce günde 16 saat çalışıyordum zaten bu kadar koşuşturmayı bünyem kaldırmadı

nasıl unuttu bende onu anlayamadım. heryerde bangır bangır kadınlar günü diye belli aslında.

Kutlu olsun Dese nolcak demese nolcak. Takilmayin bnce.

Ayrica UNUTTU demeyin. sosyal medyada bi sürü kadinlar gunu kutlamasi var. sadece düsünememis. Gerekli bulmamis bizm gbi.
Biz sosyal medya kullanamıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…