- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
-
ARKADAŞLAR TŞK BOTUNUM BASMIYOR
NE GÜZEL OYLE BİRBİRİNİZİ a.s.
ANLATMAK NE GÜZEL ESKİYE DONMEK DUYGULARINIZI PAYLAŞMAK
RENKLİ RENKLİ YAZILARINIZLA VE RENKLİ DUYGULARINIZLA BURDA OLMAK ÇOK HOŞ ARKADAŞLAR TEKRAR SİZLERE TŞK EDERİM BURDA SİZLERİ GORMEK SEVİNDİRYOR BENİİİİİ:1hug:
bende yabangülüm'e yazmak istiyorum bu gece
canım kardeşim aynı şehirde aynı havayı solumamıza rağmen henüz tanışmış değiliz
hemşeri olduğumuz ortaya çıkınca arkadaş olmaya karar verdik ama ben seni hayatımda hiç olayan kız kardeşim yerine koyuyorum
canım arkadaşım ne zaman bi kaç gün siteye giremesem beni merak ediyorsun bense her açtığımda senin içimi okşayan mesajlarını gördükçe huzur buluyorum
her gece yatağa başımı koyduğumda senin için ve senin nezdinde tüm kk'da bebek hasreti çeken arkadaşlarıma dua ediyorum
ama sen başkasın be güzelim sen de yüreğimi burkan bişeyler var sen duamın başı ve sonusun sen dualarımın en samimi yanısın
sesini duymadığım yüzünü görmediğim halde gözyaşı döktüğüm bitanecik kardeşimsin
şimdi güzel arkadaşım sen uyuyorsun ben yine seni anıyorum
dilerim Rabbimden 8 aralık sana ve bize çifte bayram olur ikizlerine hamile olduğun haberini verirsin bize
canımsın sen benim için gerçekten özelsin umarım kısa zamanda dilediğin herşeye sahip olursun ne diyeyim Rabbim yaaar ve yardımcın olsun kardeşim a.s.
[CANIM ARKADAŞIM MİYASE
ONCE SELAM EDER SENİN O YANAKLARINDA KOÇAMAN Bİ BUSE OPERİM:)
ÇOÇUKLARIN DA YANAKLARINDA OPERİM
CANIM SENİN O GÜZEL YÜZÜN VE GÜZEL KALBİN İNANAKİ BANA ÇOK GÜZEL ŞEYLER HATIRLATYOR GEREK BURDA GEREK MSN SENİ GORMEK BENİ MUTLU EDİYOR SENİ GORMEDİĞM ZAMAN MERAK EDİYORUM SANA ÇOK ŞEY YAZACAYIM AMA KISA VE OZ OLSUN TEK KELİMİYEL HANİ BİZ BİRBİRİMİZİ GORMEDEN SEVENLERDENİZ VE BURDA MEKTUBUMA SON DEĞİL KISA KESEREK SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM SENİ KOÇAMAN OPYORUM EŞİNİZEDE SİM/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?