Kadınlar külübündeki arkadaşa mektup

arkadaşım o kendini biliyo
-----En güzel günlerimi seninle geçirdim, en güzel anılarımı seninle hatırlıyorum. En sıkıcı günlerimide sensiz sanıyorum. Keşke gitmeseydin. En güzel dostluğu, kardeşliği seninle anladım. Mutluluğu birlikte tattık. Keşke gitmeseydin. Umarım gözyaşların benim için akmıyordur. Mektubunu aldım. Ve sakın bunun için ağlama. Umarım o güzel gözlerin benim yüzümden dolmuyordur. O güzel yüzün solmuyordur. Ben, sen yokken özlemi bir kez daha öğrenmiş oldum. Acılarıma yük vermiş oldum. Artık hergün gözyaşı akıtmak şart oldu bana adeta! Şimdi bu satırları okurken nasıl kızıyorsundur bana... Bir damla için üzülürdün. Şimdi ise hüzün dolu, yaş dolu gözlerim var. Acaba beni böyle görsen kim bilir ne laflar sayardın.. Çok merak ediyorum mutlumusun orda? Yeni dostlar edindin mi? Merhametini ve şefkatini onlardan eksik etmiyorsundur.EMİNİM..... Seni şimdi rüyalarımda da göremiyorum. Kalbimden bir parça hüzün koparamazsın artık. Onlar, bana ait. Sanki kalbimi oluşturan bir bütünler. Ama bu hüzünler kalbimdeki yerini alamadılar. ALAMAZLAR. Yolunu gözlüyorum. Mektubunu aldığımı tekrar hatırlatıyım. İşlerin biter bitmez en yakın zamanda bekliyorum. Ve artık şunuda bil BEN ALLAH`TAN ÜMİDİMİ ARTIK ASLA KESMEYECEĞİM... Umarım sende hep böyle olursun senden mektubunu alana kadar ümitsiz bir insan olacağımm---------

senağlamaesmerim güzelim bu güzel düyguların benmi anlatıyor acaba bilmiyorum ama bende sana yazmak istedim benim seninle geçen hayatımın en güzel yılarıydı seni çok özliyorum çok arıyorum nereye gitsem içimdeki sensizlik hep benimle senin hayalinle geziyorum hayatımdaki boşluk o kadar büyüki bunu yazılara sığdıramam seninle geçen güzel günlerimizi özlüyorum arkadaşım dostum sırdaşım ayrılık ne zor içimi kemiriyor ah sende burda olsan ah senin dostluğnu çok arıyorum rüyamda seni görüyorum o günü yanımdaymışsın gibi mutlu geçiyor :1hug:bizim allt katımız boş diyorumki :Saruboceq: ALLAHIM inşallah arkadaşımı getirirsin buraya hayat mucizelerle dolu. belki bir gün seni bana getirir kaldığımız yeden devam ederiz dostluğumuza bazen sesini öyle özlüyorumki sanki arkamda sesleneceksin ben duymayacağım sen gideceksın ben koşarak sana nereye gidiyosun beni görmeden seni okadar özlüyorumki ağlıyorum sana kötü davranıyorum dostluk bumu acaba eger o mektubun bana değilse o arkadeşın kim seni görunce sana kötu davranacağım göz yaşımı sana göstermiyeceğim arkadaşıma.s.

sevgili kk kızları ne oluyor size esmer güzeli benim arkadaşim kötükedihüso bir itirafta bulunuyorum sizi kıskandım sizi ben tanıştırdım eminim benim yerimi kimse alamaz :sm_cool: . ....sizi takib ediyorum bazen gülüyorum bezen hüzünleniyorum .....dostlük çok güzel bir şey bunu ankaraya taşınıca daha iyi anladım.. size bir hikaye yazmıştm kahramanım hazal hapihaneye gimiş :1ninca: nedenini henüz öğrenemedim size sanal alemde güzel günler diliyorum hekese saygı ve selam gönderiyorum... a.s.:enbuyukkk: NOT.hevel anlamı arkadaş demek ...

Kk daki tüm dostlarım bu mektubum size
ben duygularını çok yansıtabilen, anlatabilen biri değilim.ama hepiniz de ayrı ayrı çok seviyorum.hangi birinizi sayayım bilmem birilerini unutursam üzülürüm onun için saymayacağım ama emin olun hepinizi ayrı ayrı seviyorum.kk yı seviyorum ,sanal dostlukların bu kadar güzel olabileceğini bilmezdim.yalnız günlerimi doldurdunuz,mutlu ettiniz arkadaşlığnızla.giremediğim günler hep aklımdaydınız, neler yaptığınızı merak ettim. Ben kk dostlarımı çok seviyorum

Selam mesajların altında var ama teşekkürleriniz..CADIARZU

Konu içinde beğenilerimizi teşekkür butonu yada rep sistemi ile yazalım..Konu KK dan sevdiğiniz birine mektup yazılması,lütfen konu dışı mesajlar olmasın ve elimiz teşekkür butonunda olsun..
Konu ''Bir Önerim Var ! '' başlığına taşınmıştır..

Kolay gelsin iyi paylaşımlar..yerimseniben

Son düzenleme:
Canım kk dostum Yeşilim'e...

Birbirimize olan hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmeden, sitedeki ilk günlerde yazılarını uzaktan takipteydim.Yazdıkların o kadar içten ve o kadar bana yakındıki .Her okuduğumda kendimden birşeyler buluyordum mutlaka .

Ne zaman ve nasıl olduğunu anlamadan aramızdaki ortak KK dostluğunun gerçek sevgi ve dostluğa dönüştüğünü ve sanaldada insanların birbirlerini görmedende sevebileceğinin en güzel örneğini teşkil ettiğimizi sanıyorum .

Bende umudumu hiç yitirmedim.Birgün mutlaka buluşup birbirimize olan sevgi ve dostluğumuzu gösterme şansımız olur .Bazen sebepsizde sevmeli insan.

Seni seviyorum Yeşilim, iyiki tanıdım seni..

Sitedeki ilk göz ağrım Realist'e....

Realist adını kullanman dikkatimi çekmişti.Bizimle paylaştığın anlamlı yazıları okuyunca duygusal ve anaç olduğunu hissettim.
Yazılarıma bıraktığın anlamlı yorumlardan, uzaklardan tanıdığım ama yanıbaşımda biriydin artık benim için. Sıcacıktın ısınıverdim. :teselli:

Beni hiç yalnız bırakmadığın, moraller verdiğin için teşekkürler canıma.s.

Eşinle, çocuklarınla sağlıklar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun:Saruboceq:

Bir gün buluşmayı umut ediyorum

Seni seviyorum ilk göz ağrım

İlk göz ağrım Yeşilim'e;
Aynı başlıkla başlamayı uygun gördüm.Gerçekten de öyleydin.
İlk dikkatimi çeken o güzel bir tek gözdü!.... Mutlaka dedim Yeşilimin gözleri de böyledir.Yazılarını takip etmeye başladım.Üstelik yeniydim ya,Kontrol panelinden bakmayı bilmiyordum, görebildiğim kadarı ile okuyordum.
O kadar yakın hissettim ki kendime seni,zaman zaman ruh ikizim dediğim çok oldu.Aynı duyguları öyle çok paylaştık ki seninle.............
Sonra aynı rolleri farklı sahnelerde,farklı kişilerle oynadığımızı farkettim adı hayat olan bu oyunda!.........
Öyle yaşanmışlıklar yazdın ki,ben de senin hayatla olan mücadeleni yüreğimde hissettim.
Güçlü bir kadın olduğunu hissettim.Eşi ,halası,babası ve çocukları için çarpan kocaman bir yürek hissettim.
Yazılarının güzelliğini.gerçekçiliğini ve bundan da etkilendiğimi hissettim.
Sonra mı,sanki seni yıllardır tanıyormuşum,izini kaybetmişken burada bulmuşum gibi hissettim.
Kah seninle üzüldüm,kah sevindim.
Hatta öyle zamanlar yaşadım ki,açılan konuya verebileceğin yanıtı bile hissettim.
Gör bak, ben seni ne denli sevmişim.Bir dost gibi,bir arkadaş gibi,bir sıırdaş gibi.Bunun sanal olduğuna gerçekten inanmıyorum.
Biliyorum uzaktasın ama eğer ki "Yeşilim yetiş"desem,gelebileceğine gerçekten inandığım nadir insanlardansın...
Diğer arkadaşlarım lütfen alınmasın ama,ben en çok seni tanımışım,bu yüzden böyle yazıyorum.Ama zaman zaman öbür arkadaşlarıma da yazmaya karar verdim sayende.
Eskilerde yazılan mektuplar gibi bağlamak istiyorum kabul edersen.
Mektubumu burada sonlandırırken,o güzel yanaklarından öper;babana ve halana acil şifalar dilerimAyrıca çocukların da gözlerinden öper bir ömür boyu mutlu olmanı niyaz ederim

Sevgili arkadaşım Lereenim'e;
Bu mektubu yazarken benim gözümdeki seni anlatmaya çalışacağım.Kusurum varsa şimdiden affola!....
Sevgili arkadaşım,Burada Yeşilimle birlikte aynı zamanlarda tanıdım seni.Hayata bakış açın, konulara verdiğin yanıtlarla takibe aldım seni de!...
Çok duygusal bir insan olduğunu hissettim nedense...
Hatta öylesine duygusal ki (belki de) biz üzülmeyelim diye üzüntülerini paylaşmadın bizimle..
Hep ağır takıldın...Olgun,vakur,güçlü..........
Zaman zaman ulaşılmaz hisesttim seni ne yalan!...
En zor seni tanıdım bu sitede.
Ama iyi ki tanımışım,sen de benim vefalı arkadaşım oluverdin birdenbire.....Seninle sanki koca bir gezegen keşfettim.;uzak,gizemli....
Seni sevdim be LEREENİM,SENİ SEVDİM DAHA NE!...........

Mektup yazma konusunda biraz özürlüyüm aslında ama gönlümden gelenleri yazmaya çalışacağım.

Sevgili, vefalı arkadaşım Realist"e...

Yeşiliminde söylediği gibi sen bizim ilk gözağrımızsın.Senin gözündeki beni çok iyi gözlemlemiş va anlamışsın.Yapım ve burcumunda etkisiyle çok duygusalım.Kimseyi ne üzmek nede kırmak isterim,galiba sendede bu yapı var öyle hissettim.
Paylaşımların ve yorumlarında hem güçlü bir Realist'i hem anaç ve yumuşak huylu bir Realist'i gördüm.
Köşelerimiz ve şimdide köşelerin yerini alan profilimi hiç ihmal etmeyip beni mutlu eden mesajlarınla benim vefalı arkadaşım oldun.Umarım birgün bir şekilde karşılaşıp bu arkadaşlığı dostluğa dönüştürebiliriz.
İyiki tanıdım, seni seviyorum vefalı arkadaşım.

DOSTLUK
dostluk sıçakta serin bir ağaç gölgesi gibidir.
dostluk acıkınca yemek yemek gibidir.:1hug:
dostluk susayınca kana kana su içmek gibidir.:içelim:
dostluk fırtınada sığınacak liman gibidir.
dostluk tenini okşayon yaz yağmuru gibidir.kaydirigubbakcemile5
dostluk yaralara merhem gibidir.senağlama

dosluk alo açil servis gibidir.Şeniz
dostluk alo polis imdat gibidir.kaydirigubbakcemile3
dotluk ihtiyacı olana yardım etmek gibidir.:teselli:

arkadaşlar bence dostluk budur ya sizce nedir
kk doslarına selam ve saygılarımla. a.s.
size güzel dosluklar diliyorum

bende yabangülüm'e yazmak istiyorum bu gece
canım kardeşim aynı şehirde aynı havayı solumamıza rağmen henüz tanışmış değiliz
hemşeri olduğumuz ortaya çıkınca arkadaş olmaya karar verdik ama ben seni hayatımda hiç olayan kız kardeşim yerine koyuyorum
canım arkadaşım ne zaman bi kaç gün siteye giremesem beni merak ediyorsun bense her açtığımda senin içimi okşayan mesajlarını gördükçe huzur buluyorum
her gece yatağa başımı koyduğumda senin için ve senin nezdinde tüm kk'da bebek hasreti çeken arkadaşlarıma dua ediyorum
ama sen başkasın be güzelim sen de yüreğimi burkan bişeyler var sen duamın başı ve sonusun sen dualarımın en samimi yanısın
sesini duymadığım yüzünü görmediğim halde gözyaşı döktüğüm bitanecik kardeşimsin
şimdi güzel arkadaşım sen uyuyorsun ben yine seni anıyorum
dilerim Rabbimden 8 aralık sana ve bize çifte bayram olur ikizlerine hamile olduğun haberini verirsin bize
canımsın sen benim için gerçekten özelsin umarım kısa zamanda dilediğin herşeye sahip olursun ne diyeyim Rabbim yaaar ve yardımcın olsun kardeşim Şeniza.s.

canım benim mektubunu gözlerim dolarak okudumsenağlama.evt ben o saatte uyurken canım hemşom bana mektup yazmışşş...ne kadar şanslı biri olduğumu bu gün daha iyi anladım...beni kimse düşünmezken burda senin bu yazıların çok mutlu etti beni.sen beni mutlu ettin allahımda seni mutlu etsin işallah...sağsalim bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin...8 aralığa gelince yine üzülecem biliyorum ama ne diyim işallah hayırlısından nasip etsin allahım...vallah seni görmeden çok seviyorum...kaydirigubbakcemile3bir gün karşılaşırız bi yerde işallah...öpüyorum seni canımsın sen benimm..Şeniz.

Sevgili arkadaşım Elif;
Bu kulüpte tanıdığım ilklerdensin.Öyle temiz öyle yardımsever bir yüreğin var ki!.......
Ne zaman başım sıkışsa"Eliiiiiiiiiiiiiiiif"" diye sessiz çığlık atmışımdır.
Bıkmadan usanmadan,sabırla hatta hiç kırmadan bana bu siteyi nasıl kullanabileceğimi öğrettin.Ara sıra sohbetlerimiz de oldu seninle.Bu sohbetlerden de çok büyük keyif aldım..Sen buranın Güzin ablasısın.Bana yardımların için,her başım sıkıştığında yardımıma koştuğun için ve o güzel sımsıcak yüreğin için teşekkürler canım benim......................
Umarım uzun yıllar birlikte oluruz..

[CANIM ARKADAŞIM MİYASE
ONCE SELAM EDER SENİN O YANAKLARINDA KOÇAMAN Bİ BUSE OPERİM:)
ÇOÇUKLARIN DA YANAKLARINDA OPERİM
CANIM SENİN O GÜZEL YÜZÜN VE GÜZEL KALBİN İNANAKİ BANA ÇOK GÜZEL ŞEYLER HATIRLATYOR GEREK BURDA GEREK MSN SENİ GORMEK BENİ MUTLU EDİYOR SENİ GORMEDİĞM ZAMAN MERAK EDİYORUM SANA ÇOK ŞEY YAZACAYIM AMA KISA VE OZ OLSUN TEK KELİMİYEL HANİ BİZ BİRBİRİMİZİ GORMEDEN SEVENLERDENİZ VE BURDA MEKTUBUMA SON DEĞİL KISA KESEREK SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM SENİ KOÇAMAN OPYOM COÇUKLARIDA OP TATLIM BENİM/COLOR]

Son düzenleme:

a.sslm canısı ya ne güzeel şeyler yazmışsın duygulandım bir mukabil paylaşıyom aynı duyguları kkda evt seni görmeziye sevenlerdendim illa yazacam bakacam sana sonunda görüştük msnde inan seni görmedn çok sevdim gördüm dahada çok sevdim uzakta olsan Şenizarıyo gözlerim nerde acaba diye görmedim zamnlar alışmışım ilk sohbette tanışmıştık sıcaklığın samimiliğin çok hoşuma giti demiştin karşılıklı bi samimilik oldu çok sevdim arkadaşım dostum ablam nedesem esmerim canısı bitanesin sennnnnnnnnnnnnn:1hug::1hug::1hug:

Sevgili,
Yeşilim,Realist ve Lerenim
sizlerin birbirinize yazdığınız mektupları okuyunca çok mutlu oldum
üçünüzünde resmen fanatiğinizim
iyiki KK dasınız
yazacak çok şey var fakat işlerim çok yoğun olduğu için kısa
kesmek zorundayım,
kısaca sımsıcak
üçünüzüde SEVİYORUM

Sevgili İrnacığıma;
Sana mektubumu geciktirdiğim için beni affet.
Seninle de çok güzel şeyler paylaştık.Üstelik burada değil özel olarak msn'de çok dertleştik.Beni çok iyi anladığını biliyorum.Seninle yazışmayı seviyorum.Üzüldüğüm günlerde zaman zaman bana teselli verişin bana büyük moral oldu.İnsanın senin gibi bir arkadaşa sahip olması güzel bir duygu...
Sen benim için çok özelsin.Arkadaşlığına hep ihtiyacım olacak.Kendine iyi bak.Çocukların ve o çok sevdiğin eşinle nice uzun,mutlu,güzel birliktelik diliyorum sana!....
Öpüldün canım.

Sevgili İrnam, sen de sitede ben de özel yeri olan can dostumsun.
Buraya girer girmez, gözlerimin seni aradığını, bu gün neler paylaşmış, nasılmış diye merak ettiğim eski vefakâr dostum.

Belki farkında değilsin, senin yorumlarınla, o güzel sözcüklerinle sıkıntılı günlerimin en derinlerinde beni kendime getiren bir çok güzelliklerin oldu.Kelimelerle anlatamam o tatlı ama bir o kadar da gerçekçi ifadelerini.“ Kendi gel “ tokatı idi o ifadeler

Ailenle bir ömür boyu sağlık, huzur, bolluk diliyorum. Seni seviyorum arkadaşım...Teşekkür ederim...İyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım a.s.

arkadaşlar insan kendine mektup yazarmı yazar ya ben
bügün kendime yazıyorum.
Sevgili esmer seni burada kk taniştıran sevgili arkadaşın heval unutma
o seni kk tanıştırdı ve sende kk çok bağlandın demiiii
burda kendine arkadaş dost ve kardeşlerini buldun çok iyi ettin esmer
ve ankaradaki çok can dostların türkiyenin heryerinde çok sevgili arkadşların var ne mutlusana esmer
ama ben esmer olarak eşime aileme soyleyemediğimi burdaki kk arkadşlarla paylaşyorum
çok güzel anılarımız çok güzel ozel günlerimizi ve hastalığımız dertlerimizi
kk gonul dostlarımızla paylaşmak sizlerde güzel sozler duymak beni derinde sevindiryor ben çok şanslığım ya burda olmaktan işte kendimede bi mektup yazarak kendimede sen varsın hayl değilsin diyorum esmerden sevgiler sizleri çok çok opyorum kk dostlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…