Kadınlar külübündeki arkadaşa mektup

canım arkadaşım realist.
henüz kk savrulurcasına,divane gibi dolandığım günlerde seni tanıdım.içimi ısıtan ilk msn adresi senindi.beni güçlendiren,yüreklendiren,kocaman bir gül bahcesi gibiydi.ne heyacanlanmıştım,ilk konuştuğumuzda.o zamanlar,b. sayarda da çok yeniydim.ürkek bir tavşan misali,acaba pot kırarmıyım düşüncesini güderken,sen bana,uzuuunn süre tanıyormuşcasına o rahatlığı sundun.çok teşekkür ederim.
artık,arkamda bir dostum var.yanlız değilim düşüncesiyle yol aldım.sırası geldi dertlendim,sırası geldi deva buldum.herzaman yanımda olmasını istediğim gönül dostumsun,yardımlarını unutmucam canım benim iyiki varsın,iyiki seni tanımışım.
seni seviyorum.her konunun özüne inen,dopra arkadaşım benim.
ailene kucak dolusu sevgiler,saygılar canım a.s.

kk incisi yeşilim
günlük hayatta bile aklımdan cıkmayan,toprakla bütünleşmiş her gördüğüm yeşilde sen gelirsin aklıma.içten bir tebessüm oluşur yüzümde.kimse bilmez ne için gülümsediğimi.oysaki herkezin bilmesini isterdim,aklıma düştüğünde verdiğin o garip huzuru,ışık niteliğindeki aydınlığı.Anlarlarmı beni?gönül bağı olmayan anlayamaz yeşilim.ben sana gönülden bağlandım.
benim için tüm dileklerinin yürekten olduğunu biliyorum,bana irnam demen,yanlız olmadığımı,benimde sevdiğim,aynı zamanda saygı duyduğum kişi tarafından sahiblenilmiş duygusuyla hoş lezzetler alıyorum.senin yorumlarınla,yenileniyorum adeta.
yeşilimin günlüğünde,el verdiğin ölcülerde seni tanıyorum.nede iyi ettin .yoksa seni ve aileni tanıma fırsatım olmıcaktı.babacığın nasıl yeşilim.epeydir söylemiyorsun.tamammen iyileştimi?ya halacımız.o ne yapıyor.havalarda yavaştan oralarda soğumuştur.balkonada cıkamaz şimdi.aman aman ,yinede elden ayaktan düşürmesinde.peki annecik,annecik ne yapıyor kendi vatanında umarım mutludur.tüm büyüklerin saygıyla ellerinden öperim.
.canım benim küçükte olsa mektub tadında olması dileğiyle,seni çoookkk öpüyorum,sevgiyle kal.iyiki varsın.sakın biyere gitme,gözümün aradığı, merakla beklediğim,derin yorumlarıyla,kimselerin farkedemediği incelikleri bilen gören gönül dostum.seni seviyorum.:1hug:

Canımsın Recetem ;

Seni cok sevdigimi söyleyerek baslamak istedim mektubuma canım arkadasıma.s.
İyi günde kötü günde hep yanımdasın dostlugun için bana actıgın güzel yüregin için cok tşk ediyorum.:1hug:
İyi ki varsın balım iyi ki hayatımdasın.Şeniz
Ömrün boyunca bütün güzelikler seninle olsunyerimseniben
Her zaman mutlu olman dilegimle....kaydirigubbakcemile5

MERHABA KIZLAR BENDE MEKTUBUMU KANKAMA YAZIYORUM

KK YI ONUN SAYESİNDE TANIDIM
İŞİN GERÇEĞİ ONU İZLEMEYE BAŞLADIM BAŞINA BİRŞEY GELMESİN DİYE VE SONRA ÇAKTIRMADAN KK YA ÜYE OLDUM

SOHBET YERİNDE BENİMLE İLK İLGİLENEN KANKAM GAMZEEE OLDU BENİM KİM OLDUĞUMU BİLMEDEN
DERTLEŞTİ İÇİNİ DÖKTÜ

BEN ONUN BÜYÜK TEYZESİNİN KIZIYIM VE O ZAMANLAR BERABER ÇALIŞIYORUZ
YANİ BENİM KARŞI MASAMDA OTURUYOR
ÇOK SIKINTILI GÜNLER YAŞADI BAŞINA BİRŞEY GELMESİNDEN KORTUM VE ONU KK DA İZLEMEYE BAŞLADIM
ARADAN 1 AY GEÇTİ HALAA KK DA BENİM KİM OLDUĞUMU BİLMEDEN KONUŞUYOR DERTLEŞİYOR TABİ BEN DE ONUNLA

SONUNDA BENİM PC DE BİR SORUN OLDU VE ONU ÇAĞIRDIM GEL BAK BURADA NE VAR DİYE(TABİ KK YI AÇIK BIRAKMIŞIM) GELDİ BAKTI

SONRA BANA "TAMAM ABLACIM BU BÖYLE OLUYOR DEDİ VEEE İŞTE O AN GÖZÜ PC DE AÇIK OLAN KK YA TAKILDI

"ABLAAAAAAAAAA :1shok:SEN NAM SENSİN BENİMLE İLGİLENEN KK DAKİ ABLAM YA ABLA SEN NASIL BİR İNSANSIN BENİ KORUMAK İÇİN HİÇ YAPMADIĞIN ŞEYLERİ YAPIYORSUN SEN VAR YA SEN KANKAM ABLAM BENİM İYİK VARSIN"

CANIM KARDEŞİM BENİM KANKAM KK YI SENİN SAYENDE TANIDIM SÖYLEDİĞİN GİBİ KÖTÜ BİR SİTE DEĞİLMİŞ KARDEŞİM
SAYENDE BİR SÜRÜ ARKADAŞIM OLDU TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN

ŞİMDİ DE BEN KK DAN ÇIKAMIYORUM

GAMZEEE SENİ ÇOK SEVİYORUM KANKAM KARDEŞİM BENİMŞeniz

canım BHK ben siteye ilk üye olup olayı çözmeye çalıştığım anlarda sen kendini bana yakın hissettiğini söylemiştin ya başta temkinli davranmıştım bilmediğim bi ortam sonra seni takip ederken anladımki sıcacık güzel yüreğin var
inşallah arkadaşlığımız sanla ortamdan çıkıp ebedi kalır
iyiki varsın tatlımmŞeniz

vee Gurbaa kuralların yok senin seni ulaşılmaz bulurken bi anda en sevdiğim oluverdin :asigim:seni anlamak için güzel gözlerle bakmak lazım o muzurluğundaki içtenliğin bile harika
Allah yüreğine göre versin

vee NAZLI seni geç tanıdım Nazlıcım ve neden önce değil diye kızdım insanı rahatlatan bi içtenliğin sıcaklığın var iyiki varsın canımm:asigim:

vee DİSHE benim canım arkadaşım seni seviyorum:asigim:

vee gözek içindeki enerjikliğe hastayımmdelikafadulden

vee zaza çok içtensin anlayışlısın rabbim seninde yüzünü güldürsün:Saruboceq:

vee mavrulam minik serçem benimm:1rolleyes:

devam edeceğim

BAHAR ımm seni unutmadım :asigim:tatlım keşke geri dönsen çabucak dön ne olur

Adıvar sözler eksik kalıryerimseniben

julliet
kankacımmŞeniz

sen canımsın...
çok az insan vardır hayatımda böyle birden kaynaşıp aslı nesli yaşı başı nedir sorgulamadan dünyama dahil ettigim...
sevdigim, sevdigim, sevdigim...
bıkıp usanmadan, karşılık beklemeden...
10 gün arayıp sormasa da aklında oldugumdan, özlendigimden emin oldugum...
hesap sorma geregi duymadıgım...
biliyorum ki yazdıkların hissettiklerinin binde biri bile değil...
biliyorum çünkü benim için de aynı şey geçerli...
ne kadar yazsam da anlatamam ki hayatımdaki yerini...
herkes gelir bi süre oyalanır gider, ama sen baki kalacak olanlardansın bitanem...
seni seviyorum, çok hem de...

Adıvar sözler eksik kalıryerimseniben

]

Canım hemşom:1hug:ne demeliyim bilemiyorum ,hani içindekileri dökmek istersin ama kelimeler kifayetsiz kalır işte öyle kala kaldım.İnan duygularımız karşılıklı birtanem..
Benim burada tanıştığım,kaynaştığım tüm canlarım benim gözümde bir kardeş,bir abla,bir anne gibi inanın azıcık toparlanayım up uzun destan gibi bir mektup ile aranızda yer alacağım:jeyyar:
Bekleyin beni anacımmmmmmmmmşakkıdı

alemsiniz kızlar birbirinize mektupmu yazıyorsunuz ooo benim öyle çok yazacağım kişi varki yaz yaz bitmez sevdiklerimin hepsinde ayrı bir tad ve lezzet buluyorum belki müsait bir zamanımda yazabilirim ama baştan uyarayım bıktırırım hepinizi

canım bekliyoruz mektuplarını
eskiye donmek güzel mektuplaşmakkkk:1hug:

ben sizi kıskandım ama ((
inşallah bigün benim de kk dan mektup yazacak dostlarım olur...
valla imrenilmicek gibi değilsiniz,süpersiniz arkadaşlar...

vee DİSHE benim canım arkadaşım seni seviyorum:asigim:

aynı duyguları hıssettıgımı bılıyorsun..:asigim:
aslında bıraz mesafelı bırıyımdır ben..
hemen kapılarımı acmam kımseye ve anlamak cogu zaman zordur benı..benneyaptımki
ama sen bunu basaran ender ınsanlardansın..kaydirigubbakcemile5
gunlerce bırbırımızden uzak kalsakta bılırım kı duygularımız aynıdır..
kendım gıbı bıldıgm dularımdan eksık etmedıgım:Saruboceq: sayılı kısılerdensın..
senı sevıyorum..:asigim:

Benim KK'da öyle ismini verebileceğim bir arkadaşım yok ama her gün bilgilerini paylaşan, yaşamıma yenilik, bilgelik katan pek çok arkadaşım var. Birebir konuşmasak da aynı görüşü paylaştığım, yazılarından keyif aldığım, sayelerinde bilgi dağarcığımı genişlettiğim, açtıkları sosyal kampanyalarla umutlarımı arttırdığım bütün KK arkadaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca bana ilk arkadaşlık teklifini sunan Eylül77 arkadaşıma da bir şeyler yazmak isterim. Çocuklara karşı duyarlılığına, inceliğine, desteğine, sıcaklığına teşekkür ederim benim ilk resmi KK arkadaşım. Yeni başlayan arkadaşlığımızın devamını dilerim. Öpüyorum seni ve sana çiçeklerimi sunuyorum. a.s.a.s.a.s.

süpürge:yazın geçirdiğimizz o güzel tatilde yaptığı espirilerle altıma çiş kaçırtan tek insan ama nedense kendisii yaptığı espirileree gülmüyoo çokk mütevazii
ayrıca msnde sabaha kadarr yeri geldi salya sümükk karşılıklıı çokk ağladıkk şakkıdı
dishe:bir telefon kadar uzak olan kankim saatlerce sohbet etmeye dedikodu etmeyee bayılıyomm
smhsmh benim içimdeki enerjiye hasta ben onun güzelliğinee füçutumun bir damarı smhsmh die kan pompaylıyo
barçman:çok kibar yıllara meydan okuyan taş bebek
zaza:kader arkadaşım benim o bebeğimize kavuşacağız bu yıl ve ikisinide kankaa yapcazz
mavrulam:mutluluğu hakedenn ileri derecede aşık birr ajkumm
ev hanımı:siteye ilk üye olduğundan berii tanıyom ve çok hanımefendi çok sefiyomm ne zamann darda olsamm abla yetiş dememm yetiyoo melekimm o benimmbana dua etmekten vazgeçmeyenn ablamm
adıvar:çok sefiyomm ben bunuu yaaa doğal birr afett buu

gurbikk:dostluğunu hiçbişeye değişmeyenn çok değerlii birr mannak kimseninn arkasındann vurmayacak kadarr dürüst
nazlı:çok içten samimii kibar hanımefendi daha nee kaldıkii yazılacak
dağçiçeği:tanışmaya sabırsızlandığımm dünyalar güzelii dünyalarr iyisii birr ablamm onunn o gözlerinee ve glüşünee bitiyomm maşallahh
baharr:canımm kankimm mematiye ortak olduğumm tek dişi nerdesin la senn kaç gündürr
casmin:sohbetinii çokk sefiyomm bu delinindee olmazsa olmazlarımdan

Gözek sana mektup yazıcım...
Süpüşe daha önce yazdım oku du mu bilmem ...
Seni de iyi ki tanmışım ben ...
Msn de daha 1 kere konuşabildik ama inan o konuşma yetti bayıldım sana ...
Çok komik ve neşenden hiçbirşey kaybetmeyen birisin...
İnşallah tüm dileklerin gerçek olur yakında anne olduğun haberlerini de duyarız ...

canım arkadaşım sevgili dostum bhk ve smhsmh sizi çok seviyorum. bhk seninle kk ilk günlerinde bir gerginlik sonunda tanıştık hatırlarsan iyikide
o gerginliği yaşayıp seninle dost arkadaş olmuşum. sırlarımı sorunlarımı çılgınlıklarımı
seninle paylaşabiliyorum ve en önemlisi bana sonsuz destek çıkmana binlerce kez
minnettarım. umarım bu arkadaşlığımız bir ömür sürer.
smhsmh arkadaşım canım benim senide bhk sayesinde tanıdım kalbinin ne kadar
temiz ve ne kadar düzgün bir insan olduğunu tanıyınca anladım. zaten bhk da abuk
sabuk insanlarla arkadaş olmaz zaten. senide çok seviyorum ve iyikide tanımışım.
umarım herşey gönlünce olur.
iyiki varsınız siz olmasanız ben ne yapardım kime çılgınlık yapardım kimin başına ekşirdim.
kaydirigubbakcemile5 Şeniz kaydirigubbakcemile5 Şeniz
hihoyyyt :lepi: hihoyyyt:lepi: hihoyyyt

sny ıma ; benim için ne kadar degerlı oldgunu anlatmama gerek varmı bılmıyorum bitanem
sen biliyosundur kereta:jeyyar:
ne zaman basım sıkıssa yanımdaydın ne zaman sen üzülsen yüregim acırdı:a015:
hayatımda yenı bisey olsa hemen heyecanla senı ararım
bu sene seni teyze yapmak nıyetındeyım ınsallah canımın yarısı:asigim:
seni cok seviyorum bitanem coook :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…