- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
-
Sevgili İrnacığıma;
Sana mektubumu geciktirdiğim için beni affet.
Seninle de çok güzel şeyler paylaştık.Üstelik burada değil özel olarak msn'de çok dertleştik.Beni çok iyi anladığını biliyorum.Seninle yazışmayı seviyorum.Üzüldüğüm günlerde zaman zaman bana teselli verişin bana büyük moral oldu.İnsanın senin gibi bir arkadaşa sahip olması güzel bir duygu...
Sen benim için çok özelsin.Arkadaşlığına hep ihtiyacım olacak.Kendine iyi bak.Çocukların ve o çok sevdiğin eşinle nice uzun,mutlu,güzel birliktelik diliyorum sana!....
Öpüldün canım.
Sevgili İrnam, sen de sitede ben de özel yeri olan can dostumsun.
Buraya girer girmez, gözlerimin seni aradığını, bu gün neler paylaşmış, nasılmış diye merak ettiğim eski vefakâr dostum.
Belki farkında değilsin, senin yorumlarınla, o güzel sözcüklerinle sıkıntılı günlerimin en derinlerinde beni kendime getiren bir çok güzelliklerin oldu.Kelimelerle anlatamam o tatlı ama bir o kadar da gerçekçi ifadelerini.“ Kendi gel “ tokatı idi o ifadeler
Ailenle bir ömür boyu sağlık, huzur, bolluk diliyorum. Seni seviyorum arkadaşım...Teşekkür ederim...İyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım a.s.
vee Gurbaa kuralların yok senin seni ulaşılmaz bulurken bi anda en sevdiğim oluverdin :asigim:seni anlamak için güzel gözlerle bakmak lazım o muzurluğundaki içtenliğin bile harika
Allah yüreğine göre versin
julliet kankacımmŞeniz[/SIZE][/FONT]
Adıvar sözler eksik kalıryerimseniben
]
canım bekliyoruz mektuplarınıalemsiniz kızlar birbirinize mektupmu yazıyorsunuz ooo benim öyle çok yazacağım kişi varki yaz yaz bitmez sevdiklerimin hepsinde ayrı bir tad ve lezzet buluyorum belki müsait bir zamanımda yazabilirim ama baştan uyarayım bıktırırım hepinizi
vee DİSHE benim canım arkadaşım seni seviyorum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?