- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
-
senağlama sen benim canımın en içisin biliyorsun değil mi :asigim: Allah tüm dileklerini kabul etsin senin :asigim: :Saruboceq: iyiki seni tanımışım meleğimmmmmmm :asigim: seni çok seviyorum :asigim:sny ıma ; benim için ne kadar degerlı oldgunu anlatmama gerek varmı bılmıyorum bitanem
sen biliyosundur kereta:jeyyar:
ne zaman basım sıkıssa yanımdaydın ne zaman sen üzülsen yüregim acırdı:a015:
hayatımda yenı bisey olsa hemen heyecanla senı ararım
bu sene seni teyze yapmak nıyetındeyım ınsallah canımın yarısı:asigim:
seni cok seviyorum bitanem coook :asigim:
senağlama sen benim canımın en içisin biliyorsun değil mi :asigim: Allah tüm dileklerini kabul etsin senin :asigim: :Saruboceq: iyiki seni tanımışım meleğimmmmmmm :asigim: seni çok seviyorum :asigim:
[canım BHK ben siteye ilk üye olup olayı çözmeye çalıştığım anlarda sen kendini bana yakın hissettiğini söylemiştin ya başta temkinli davranmıştım bilmediğim bi ortam sonra seni takip ederken anladımki sıcacık güzel yüreğin var
inşallah arkadaşlığımız sanla ortamdan çıkıp ebedi kalır
iyiki varsın tatlımmŞeniz
canım arkadaşım sevgili dostum bhk ve smhsmh sizi çok seviyorum. bhk seninle kk ilk günlerinde bir gerginlik sonunda tanıştık hatırlarsan iyikide
o gerginliği yaşayıp seninle dost arkadaş olmuşum. sırlarımı sorunlarımı çılgınlıklarımı
seninle paylaşabiliyorum ve en önemlisi bana sonsuz destek çıkmana binlerce kez
minnettarım. umarım bu arkadaşlığımız bir ömür sürer. smhsmh arkadaşım canım benim senide bhk sayesinde tanıdım kalbinin ne kadar
temiz ve ne kadar düzgün bir insan olduğunu tanıyınca anladım. zaten bhk da abuk
sabuk insanlarla arkadaş olmaz zaten. senide çok seviyorum ve iyikide tanımışım.
umarım herşey gönlünce olur. iyiki varsınız siz olmasanız ben ne yapardım kime çılgınlık yapardım kimin başına ekşirdim.
hihoyyyt :lepi: hihoyyyt:lepi: hihoyyyt
hıh bu topiğe gıcık oluyorum bir allahın kuluda bana mektup yazmamış uleynsenağlamananiknanik
:1shok: beni neredeyse bütün türkiye tanıyor sen tanımıyormusun canımbak postacı geliyor slm veriyor herkez ona bakıyor merak ediyor :) (nerden aklıma geldiyse )üzülme canım ben seni tanımasamda mektup yazarım :)
canım nasılsın iyimisin inş iyisindir bizleri soracak olursan bizlerde iyiyiz
çocukların okulu dershanesi sınavları evin işi tıkırmıkır gidiyor hayat işte bu sene benim büyük oğlum ÖSS ye gircek evde onun stresi var ne çabuk geçiyor günler daha dün gibi oks hazırlandığı sene 4 yıl nasıl geçi vermiş inş allahım emeğini karşılıksız bırakmaz bizlerde hayat böyle işte sizler ne yapıyorsunuz inş iyisinizdir
mektubma burda son verirken herkeze slm lar kendinize iyi bakın hoşçakalın
hıh bu topiğe gıcık oluyorum bir allahın kuluda bana mektup yazmamış uleynsenağlamananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?