Kadınlar yanlış erkekleri tercih ediyormuş

Maalesef ki var tesellileri ise, beni seviyor ,çok pişman bidaha yapmıcak, nerden biliyosun hayatta kendimizin bile nerelere geleceği belli mi kafayı yemiceğimiz birinin kendimizin hayatına sebebiyet vermiceğimiz belli değiil yarınımızın bir garantisi yok ,intihar edenleri anlamaz kızardım inanın bazen öyle şeyler yaşıyor ki insan tüm bunların bitirme yolunu o şekilde görüyor demek ki diyorum,seven sevdiğini incitir mi ,bir kere yapılana göz yumuluyosa bu ben sana köleyim yaptıklarını kabul ediyorum anlamına çıkıyor ,inanmayın müsade etmeyin hatasını anlamasını beklemeyin yoksa kendiniz hata yapar bunun içinde kendinizden nefret edersiniz

Allahtan babam öğrenince kızmadı da her şeyi biz anlattık, çocuğu aradı konuştu. Şimdi çocuk hala arkamdan konuşuyor ama umurumda değil, o öyle dedi diye ben öyle olmuyorum

Biraz önce tiktok da Bi video izledim kadına sürekli msj geliyo eşi de ters ters bakıyo. Alttaki yorumları okuyunca kanım dondu benim eşim olsa ben şuan hayatta değildim , eşim beni yaşatmazdı, kocam olsa o telefonu kırardı. Gülerek ve gurur duyarak anlatıyorlar. Bu ülkenin kadını da dengesiz ve hırt seviyo. Demiyo ki kocam da olsa msjlarıma bakamaz, karışamaz.

iyi de kadın sussa ölüyor, konuşsa ölüyor. Kalsa ölüyor, gitse ölüyor. Ne yapacak bu kadın? Ayrıca böyle adamların söylendiği gibi tek bir kalıbı yok ki. Dışarıda görüp ne kadar beyefendi ya da ne kadar pısırık ya da ne kadar komik, sevimli, anlayışlı dediginiz adamın evde kadına nasıl davrandığını bilemeyiz. Kadın evli adamın yanına gitmiş diye kadın suçlanıyor. Evet bence de çok büyük hata. Ama evli ve çocuklu olan adam. Eşine ve çocuğuna karşı sorumlu olan kişi o. Ama ne yazikki bu konuda da en suçlu yine kadın ilan ediliyor.

Eskisi adı lazım değil şiddet uygulamadı ama sinirlenince tuhaf davranırdı telefonda bile. Direk saldım ipini.

Konu sahibi
Aynen öyle bir sürü kadın var bu şekilde yaşamaya devam eden hele burada çok okuyoruz yorum yapıyoruz . Artık ya baba ile ilgili sorunlar var ya da yanlış bir genetik kodlamadan böyle galiba. Kocamdır döver de söver de diyolar eskiler de öyle olunca nesilden nesile geçmiş. Ülkemizin kanayan yarası oldu artık

Acı gerçek ama kızlarımızın çoğu paraya statüye vs takılıyor mesela sadece birinin peşinden doktor olduğu için koşuyor, birinin maddi imkanları fazla diye ayrılmak istemiyor, bazıları kocamın soyadı var diyerek resmen kendini değersizleştirip hayatını berbat ediyor.

"Evden bir şey alıcaz diye benide götürmüştü" Zorla kolunuzdan tutup götürmediyse bu "götürmek" sayılmaz.İstemediğiniz Zaman hayır gelmeyeceğim diyebilmelisiniz.Birazda beraber olduğumuz insanlara dikkat etmeliyiz değil mi ?

Adam sizi götürüyor aklınız bilinciniz yerin de bir de kahve içiriyor hala algılarınız açık değil mi? İşte bu bile bile lades demek. Bunu göze alıp yürek yemişssiniz

Bu tür söylemler kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetini meşrulaştırıyor o açıdan çok çok tehlikeli. Böyle konulara erkekler bir kenara çekilsin de biz kadınlar kafa yoralım, biz doğrusunu bulmaya çalışalım, biz kadınlar birbirimize sahip çıkalım, böyle düşünüyorum.. Çevremizde, ailemizde ilişkilerinde şiddet gören kadınlara destek olalım, cesaret verelim ayrılmaları için.. Ama evli adamla berabermiş demeden, ama gecenin bir yarısı o adamın evinde ne işi varmış demeden, suçlamadan sahip çıkalım, kollayalım. Erkeklere bırakırsak bu işin çözümünü işimiz çok zor. Erkek kafası bir yerde hemcinsini haklı görüyor, biz de arka plan ne olursa olsun birbirimize sahip çıkmalıyız. Anca bir araya gelebilirsek bunun önüne geçebiliriz.

bu genellemeyi yapabilen herkesin potansiyel tecavüzcü ve katil olduğunu düşünüyorum. kurban yerine suçluyu anlamaya çalışmaklarını başka şekilde açıklayamam çünkü. kadınlar yanlış tercih yapabilir ben de çok kızıyorum birçok şeye. ama bunun sonucunda öldürüpük yakıldığında öldü oh olsun kendi seçti diyen kişi kansızdır.

Tabi ki normallestirilemez bu durum ama şiddeti görüp sineye çeken onlarca kadın var sadece bi tokatla kalmıyor iste kendilerini bu tiplerden uzak tutsunlar diye
Allah belalarini versin boylelerinin

Kesinlikle doğru yazmışsınız birde şu var çoğu kadın efendi kibar kadına değer veren erkekleri kılıbık ve ezik görüyor hatta ben öyle erkek istediğimi söyleyince bazen arkadaşlarım o ne öyle kız gibi erkek dediğin masaya vurdumu oturtmalı vs diyorlar. Mesela Üniv de bi kız arkadaşım vardı ailesinin yanında mini etek vs giyemezdi babası kırmızı ruja bile laf yapardı ama okula gelirken sürekli öyle giyinirdi o bile hard erkek seviyorum derdi hatta bi kere mini etek giymiş de sevgilisi üstüne düzgün bişi giy öyle gezelim demiş annesi babası yapsa özgürlüğümü kısıtlıyor der elin adamı yapınca sahipleniyor der. Yine aynı şekilde bazı arkadaşlarım serseri ruhlu erkek seviyor kendisine hakaret eden sert çocuk arkadaşıma tokat atmış mesela bunu gülerek komik bişi gibi anlatıyor ve beni kıskanıyor o yüzden öyle diyor... kadınların çoğu kendine değer vermiyor. Ve kuralları yok her kadının kırmızı çizgileri olmalı.

Şiddet meyillisi olduğunu ilk buluşmada gösteren yoktur bence. Bizzat eski sevgilimle yaşadıklarımdan biliyorum. Çok iyi bir üniversiteden mezun, yakışıklı, ailesi iyi , arkadaşları tarafından çok sevilen biri. 6-7 ay sonra ortaya çıktı gerçek yüzü. Onun istediği yere gitmedim diye beni kolumdan sürüklemeler, istediği olmadı diye bana tekme atmalar. Defalarca ayrıldım her seferinde yolumu kesti. iş yerimin bahçesinde , evin kapısında bekledi. Sürekli tehditle ilişkimizi devam ettirdi neyse ki kendimden soğuttum ve peşimi bırakmasını sağladım. Her kadın cinayeti duyduğumda aklıma geliyor. Allah'ın bütün kadınları böyle pisliklerden korusun

valla bunlar ikiye ayrılıyor, birinci grupta ne olduğu beş metre öteden belli olan serseri, maço, kaba saba saçma sapan tipler ki bunlar kimliklerini saklamıyorlar. böylelerine giden kadınların bir gram aklı varsa adam sinirlenince neler olabileceğini tahmin eder. ikinci grup ise efendi gibi duran, adama benzeyen, kibar görünen ama içinden canavar çıkan tipler ki böyleleri daha kötü çünkü sinsi. dış görünüşe aldanmamak lazım lafını bu ikinci grup için söyleyebilirim. daha yeni başımdan geçen olay, şiddet görmedim ama hangi kadının karşısına çıksa aa ne efendi erkek, düzgün biri, evet cidden farklı birine benziyor diyeceği türden biri daha ilk buluşmada ertesi gün için beni evine davet etti. daveti reddettiğimde ise arkasına bakmadan kaçtı. bir hafta geçti görüşmenin üstünden tek satır mesaj atmadı mesela. yatağa atamadığı için benimle işi olmayacağını anladı, belki de hayır cevabını kaldıramadı ve toz oldu. ben de beklemiyordum kendisinden bu saçma sapan daveti. şimdi ben tanımadan etmeden ona güvenip evine gitsem beni öldürmeyeceği ne malum? başıma saçma sapan işler açılabilirdi de yani. hoş, tanıdığımız insanlardan da güzel kazıklar yiyoruz ama. devir fazlasıyla dikkatli olma devri...

Var bence yanlış adamlara meyil edenler.
Evli olduğunu bile bile, eşini aldatan şeref yoksunları ile ilişki kuranlar var.

Döven söven adamları, "ama özünde iyi biri beni seviyor" diye savunan ve hayatında tutanlar var.

Bugun sarsıldığımız cinayette mesela. İşin iç yüzünü bilmem, yargılamam. Lakin kızın, o adamın bağ evine gitmiş olmasını doğru bulmuyorum.Neden böyle güvenilmez birinin ıssız bir yerdeki mülküne gidersin. Neden akıl edemedin, neden güvendin, hiç mi tedirgin olmadın, zarar vereceğini nasıl düşünemedin diye sordum kıza kendimce...
Üzüntüyle....
Basireti mi bağlandı acaba,akıl edemedi bir anda.
Ya da zorla götürdü o pislik, bilemiyoruz işte.
Her ne oldu ise ortada bir yanlış adam var ve bir şekilde kandırılmış bir kız...
Ve niceleri..

Uzaktan ahkam kesmek kolaydır. Attığınız screenshot'ta yazan kişi "evli adamla yasak aşk yaşıyor" diye sanki yanlarındaymış, kız bile isteye adamın eşini kendisiyle aldatmasına sırf para için göz yummuş gibi yazmış. Belki kıza kendini bekar olarak tanıttı, kız evli çocuklu olduğunu öğrenince bırakmak istedi, adam bırakmadı, bunun üstüne eşine söylemekle tehdit etti ve öldürüldü. Bilebiliyor muyuz bunu, hayır. Çünkü sorabileceğimiz kişi artık yaşamıyor. Savunmasını alabileceğimiz tek kişi kızı acımasızca öldürüp varile koyup üzerine beton döken cani bir katil; ne kadar doğruyu söylüyor tartışılır. Screenshot'ta üstüne bütün kadınları suçlayıp, sanki bütün kadınlar para pul peşinde koşuyormuş gibi genellemesi de ayrı bir konu. Bunu yazan erkeklerde "Benim sevgilim yok, bu kadınlar beni tercih etmiyorlar, o zaman öldürülün geberin" tarzı bir hırs var, hiç şaşmıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı, kendini hiçbir zaman savunamayacak Pınar'ın namusuna, karakterine laf etmekten geri kalmamışlar.

Bu tarz erkeklerin ölümüze, dirimize karışmasından; onlara mecbur kalmamızı dört gözle beklemesinden ve fikirleri çok önemliymişçesine fikir beyan etmesinden çok sıkıldım. Herkesin kendi aklı fikri var. Kimsenin ne yaşadığını bilemiyoruz. Hadi diyelim Pınar dedikleri gibi olsun, canice öldürülmesine hak verilmesini mi gerektiriyor bu? Pınar efendi erkek tercih etmemişmiş, kendileri çok efendiyse, çok süperse tercih edilselerdi o zaman diyorum. Başka da sözüm yok.

Benim iş arkadasim iki gün önce geç saatte hastaneye gitti diye hastaneye gelip yüzüne yumruk atan sevgilisine iki gün sonra doğumgünü hediyesi bakmıştı kaç yüz liralık.
Yani görünen köy kılavuz istemiyor.. meydan dayağı yiyip 'onu hiç böyle sinirli görmemiştim,çok kiskandi' diye ballandirarak anlatan kadın da tanıyorum. Ve daha nicesi.
Bence kadınlar da sıkıntılı.
Kadınlar kulübünde de var aynısı. Adam gümbür gümbür 'serefsizin önde gideniyim' diyor, kadınlar kul köle...

Kimse kimseyi öldürmeyecek,zarar vermeyecek...nokta.
Sanmayin ki sadece evli adamla olan,mafya tiplerle olanlar öldürülüyor samsunda miydi gecen aylarda kizin biri apartmanda öldürüldü.adami hic tanimiyor adam da onu tanimiyor
Tabi ki boyle tiplerle beraber olmayin o ayri ama kadina siddet toplumsal yapimizla ilgili biraz da
Anneler cocuklarinizi buyuturken örnek olun.size dayak atan birine cocugunuz baba demesin mesela ,ornek almasin.anne dayak yer,baba kizarsa döver diye kodlamasin.en iyi örnek sizsiniz.örnek olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…