Kadınlar yanlış erkekleri tercih ediyormuş

Tabiki var. Deli deliyi çekiyor. Beni öyle adamlar baya cekio mesela. Insanin kendi kendine itiraf etmesi bile yıllar aliyor 20li 30lu yaslarda bu kadar mal oldugunu bilmek bile istemiosun. Gelişine yasiosun.

Peki neden böyle birini seçtiniz, yanlış anlamayın cidden merak ediyorum motivasyonunuzu

Ozguvensizsen psikolojik siddet uygulayan adama vuruluosun. Narsistsen o havadaki burnunu yere carpacak adam hosuna gidio. Aile problemlerin varsa gidip evli adama salca oluosun. Alttan alan bi yapin varsa suratina telefon kapatacak seni iplemeyecek adama asik oluosun. Seni nakavt edecek adami gözünden taniosun ilk gördüğün an zaten. Birinden 10 üzerinden 9-10 etkileniyorsan zaten ordan topuklaman lazim. Mantiken dusunebilirsen eger :)

Bu sözlükteki erkekler beni erkeklerden sogutuyor.Midem bulanıyor artık her kadın cinayeti sonrası açtıkları bu başlıktan.

Bu sözlükteki erkekler beni erkeklerden sogutuyor.Midem bulanıyor artık her kadın cinayeti sonrası açtıkları bu başlıktan.
Heheh, sorma. Ne kadar yetersiz varsa kin kusuyor alttan alttan '' Zamanında bizi seçmediniz bak noldu şimdi? '' diye.

Sey demeye getiriyorlar :Bizim gibi efendi! erkekleri tercih etmezseniz , işte böyle öldürürsünüz .(Oh olsun size)

Bir de kendilerinin efendi olduğunu ima ediyorlar ısrarla.

Heheh, sorma. Ne kadar yetersiz varsa kin kusuyor alttan alttan '' Zamanında bizi seçmediniz bak noldu şimdi? '' diye.

''Efendi erkek'' imiş ama onlar.Her seçilmeyen erkek de bu kılıfı kullanıyor artık ''kızlar efendi erkek sevmiyorlar yeaaaa'' diye.Sonra da böyle klavye başında egolarını tatmin ediyorlar ''bakın bizi seçmiyorsunuz diye tüm bunlar'' diyerek.Ne efendilik ama ( ! ).Gözlerim yaşarıyor bu ülkedeki zihniyetten artık.Ne kadar çifte standart varsa Türk toplumu hepsini kullanıyor.Aldatılan erkek karısının sevgilisini öldürünce namus cinayeti oluyor,gururla çıkıp söylüyor öldürdüm diye,aldatılan kadından toplum susup oturmasını kocişini savunmasını bekliyor.Kız aileleri bile bir süre sonra ''yavrum hadi dön evine artık erkektir yapmış bir hata '' diye resmen evden atmaya çalışıyorlar kızlarını.
Öyle bir yazıyorlar ki bazen kadın hakları konusunu Türkiye'de ; sanırsınız ülke İsveç seviyesinde,herkes feminist,kadın cinayetleri yok ( olanlar hep kadınların yanlış seçimi efendi erkekleri tercih etmedikleri için ),kadın-erkek her konuda eşit,ülkede ''onu giyemezsin,onunla konuşamazsın,ben erkeğim sen ne bileceksin'' zihniyeti hakim değil,herkesin babası kızlarını oğulları kadar özgür yetiştiriyor.Yerseniz.

Aslında bazen herşey güllük gülistanlıkken başlıyor ilişki. Sen doğru adamı seçtiğini düşünüyorsun ama o seni vuruyor işte acımasızca.
Hatta bu ülkede hiç tanımadığı adam tarafından öldürülenler de oldu. Sırf öyle sokakta ona rastladığı için, canı istediği için..

Bazen seçimlerin doğru da olsa, sen ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun demekki...

Bir can daha gitmiş,''ya benim ya toprağın'' kafası yüzünden.Yoldan geçen birinin can sıkıntısına sizi öldürme ihtimali var,işin komik tarafı adamın gerçekten bir ceza alacağı bile kesin değil artık bu toplumda.Şansa yaşıyoruz derler ya,gerçekten de öyle.

Böyle kıyas ne mana?
Ceren Özdemir öldüren adamı tanımıyordu bile..
Özgecan da öyle..

Yanlış kişiye aşık olabilir insan, vazgeçmeyi bilmeli.. Kimse kimsenin prangası olamaz, öldüremez.

Erkeklerin kadınlar üzerindeki baskısı sanıldığından daha çok, kadınlar sevdikleri için görmezden geliyor.. Fedakarlık yapıyor ne zaman bilinçleniyor o zaman karşı taraf öldğrüp kendini rahatlatıyor boyunduruğu altında tutmak istiyor kadını, kimse kimsenin rahatsızlığına neden olamaz. Kadın cinayetlerinde erkek tarafı haklı ASLA bulamam.

Adam sizi götürüyor aklınız bilinciniz yerin de bir de kahve içiriyor hala algılarınız açık değil mi? İşte bu bile bile lades demek. Bunu göze alıp yürek yemişssiniz
Diyorum ya zaten o

Kadinlar veya kizlar şunu anladilari zaman bu itlere boyun egmeyecekler sevgi kiskanmak degil sevgi korumak icin siddet göstermek hiccc degil ki bas kaldirincada serefsizler güç gostergesi olarak dövuyorlar kadini bizden gücluler diye yanlista yapsak öldürülmelimiyiz hadi pinar evli biriyleydi ya özgecan ya Emine sayamiyorum bile herif karisiyla haber izliyor bak gör beni aldatirsan sonun bu kadini sindiriyor korkutuyor tabiki aldatmasin ama ne olursa olsun esim beni aldatsa tükururum suratina bosarim öldursem ben hapse o mezara ya cocuklarim ya gencligim niye çürüsun hapiste niye yaptin namus icin hayir egon icin ezik kalmamak icin yaptin vicdansizdin ondan yaptin siddetin tacizin tecavuzun cinayetin sebebi olamaz ama bir iki cocuk tecavuzcusunu hatta hepsini gözumu kirpmadan bogarim

O kadar katılıyorum ki. Aldatmayıp dövmeyince efendi irrrrkek oluyorlar. Oh ne güzel; işe git işten gel, ne ev işi ne çocuk bişeye elini sürme, karını ailene karşı yalnız bırak, yay totonu PlayStation oyna. Sonra ben efendiyim. Hadi len.

Dayakçı pislik, kadına kabadayı kekolar yetmiyor bir de badak nefretine maruz kalıyoruz.

Meclisi dolduranlara düzgün kanunlar yap demek yerine, kadınları eve tıkmayı öğüt veren zihniyetle hiçbir yere varamayız. Kadınlar sokağa da çıkmasın o zaman.

Bir tokat ve bir kaç itiş takiş yaşadım ben canımı çok ama çok yaktı bir daha ALLAH göstermesin .Acı çok acı bu durum kadın cinayetleri son bulsun

Hayır normalleştirmek değil bu. Elbette bu zulme hep birlikte karşı çıkmak sesimizi duyurmak gerek. Cezalar caydırıcı olmalı. Ama bunlar bir süreç hakinde ilerlerken bu yolda daha fazla kadını kurban vermemek için bizim elimizden gelen ne var buna bakmalıyız. Haluk Levent’in söylemeye çalıştığı şey de buydu bence. Evet tanımadığın biri de böyle bi vahşet gerçekleştirebilir ama hiç değilse bu şekilde tanıdığı kimseden gelecek şiddetten korunmak için aslında beni seviyor kafasındaki kadınları uyarmak şiddeti normalleştirmek değil. Öte yandan erkeği uyarmak tabi ki ilk tercih ama böyle bir işi yapacak kadar haysiyetsiz biri uyarıyla kafayı değiştirir mi? İdam cezası olan ülkelerde bile idamlık suçlar işleniyorsa bazı kötü insanlar canı pahasına kötülük yapmaktan vazgeçmiyor lanet olsun ki. En azından sevgi hakkında yanlış fikirleri olan kadınları uyaralım, diğerleri hukuki süreçlerle çözülecek

Çok var burada bile çok görüyoruz malesef. Sizde burayı kullanan biri olarak cok denk gelmissinizdir. Neden görmezden geliyorsunuz? Görmezden gelip kabullenmeyince gercek değişmiyor çünkü.
Tabiki bu tercih onların öldürülmesini asla haklı göstermez o ayrı.

Erkekler kendilerini cok iyi saklıyorlar. Kadının duygularını sevgisini ellerine alınca başlıyor EGO şişikliği.. Babasına bakıp oğlunu alacaksın netim bu konuda

Elazığ'da bir kadına kocası siddet uyguluyor apartman bahçesinde. Seni şikayet edeceğim diye bağırıyor komşu kadın. Adam et diye bağırıyor. Komsu kadın şikayet ediyor. Polis geliyor adamın karısı ben şikayetçi değilim diyor. Bu paylaşım altına çoğu kadın nasıl şikayetçi olsun, olsun sonra ne olcak yazıyor.
Şimdi soruyorum
Bu kadın şikayetçi olmazsa nasıl yargilanacak bu vahşi.
Nasılsa çıkar sonra bana musallat olur derse ayni komşu bir daha arar mi polisi?
Bu o komsuya karimla arama girme diye saramaz mi?
Kadın komsuya sanane diye bağıramaz mi?
O üniversiteli çocuk sonrası kadir di sanırım insanlar artik müdahale etmeye korkuyor. Kadınlar genelde sanane kocam, sevgilim diyor. Böyle yapmaya devam ederlerse telefonla arayıp polis bile çağırmaz insanlar. Manyak mi kendi canını hiçe saysın. Bir daha görse kafasını cevirir komşusu o kadın dayak yerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…