Kadınların üstündeki yük

Yani size ciddi ciddi bu cevabı verdiyse bu adamla evlenmeyi bırak görüşmeyi kesin derim. Tamam ev işin çoğunluğunu zaten kadın yapar, ama eşler birbirlerine yardım eder sağlıkli ilişkilerde. Üstüne "ben buyum, ben pisletirim, sen temizleyeceksin" kafası da bir ayrı olay. Insan bile bile kendini zerre geliştirmeden karşı tarafa yük oluyor. Bırak ya. Böyleleri çocuklar olunca hiç de yardım etmez. Hep bebek+büyük bebek hesap etmen lazım o zaman

Aşık oldum anana

Bir de utanmadan söylüyorsun cık cık cık..

Ben de eşimden mutfağı toplamasını ardından çay veya kahve yapmasını istiyorum. İnanır mısın vallahi yapıyor..

Bence virüsler evrimin geldiği son noktalar. Ben takdir ediyorum onları. Bu konudaki adamda, konu sahibinden daha akıllı. Açık açık söylemiş ben bir iş yapmam diye, bana hizmet edeceksin diye. Hanım kızımız bunlara rağmen evlenecek. Kazanan virüs ay adam. Gayet akıllıca bir iş.

Bence bizden daha mutlular. Adamın kendi evladının altını değiştirmesi bile mutluluk sebebi baksana. Ben bundan mutluluk duymam mesela. Çok enteresan.

O meşe odununu Direk birak yok yapar evlenince değişir bilmem. Ne sakın inanma valla çünkü kafasida ki erkek figürü bu erkek dagitir kadin toplar ki sadece ev iside degil başka seylerdede böyledir bu tipler annelerini tutar bayramlar sorun olur herseyi kendine yontar yol yakinken dön yoksa cok ugrasir bosa kurek ceker yipranirsin

Evlilik onlarin kafasinda arkalarini toplatmak. Evlilikte kadinlarin yuku artarken adamlarinnda konforu her halukarda saglaniyor. Yine de sadece faturalari odeme sorumlulugunu kaldiramayanlar bile var.

Bir de toplumsal anket yaparken hep evlilikten kaçan taraf erkek, hevesli taraf kadın gibi gösterilir.
Yahu kadının sorumluluğu (genelinde) x50 oluyorken erkeğe ne oluyor?

Bence bizden daha mutlular. Adamın kendi evladının altını değiştirmesi bile mutluluk sebebi baksana. Ben bundan mutluluk duymam mesela. Çok enteresan.
Benden mutlu olamazlar. Mesela hastayım bu aralar evde doğru düzgün iş yapamıyorum. Akşam geliyo işten ev işlerini hallediyor, bana yemek ısıtıyor bazen çorba yapıyor. Kurulmuş sofraya oturup yiyip yatıyorum. Sıcak su torbaları geliyor, meyveler gidiyor.
Allahım hasta mı oldum premses mi?
İyileşirsem şerefsizim

Haha aklıma bizim eski arabanın sağ kapısının bozulması geldi. Parça bulunup tamir edilene kadar arabaya binerken kapımı açan bir kocam olmuştu Ben de o zaman diyordum tamir ettirmicem bu kapıyı diye.

Asalak diyorsuun

Açıkça söylemiş işine gelirse....

1_bu adam seni sevmiyor. Seven erkek kurduğu cümleye az dikkat eder. Bu kız beni kapı önüne koyar mı acaba diye düşünür. "Seninle niye evleniyoruz o zaman" şeklindeki sorusunun cevabı "sevgi ya da aşk" değil demek ki... yemeğini yapan temizliğini yapan a kişisi ya da b kişisi de onun işini görür evlenmek icin.

2_ bu adamdan ayrilmamani öneririm. Çünkü kendisi urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyor. 2019 senesinin sonlarında bu özelliği taşıyan kafalar dünyanın sınırlı bir bölgesinde bulunabiliyor. Ve çok kıymetliler. Unesco dünya kültür mirasına alınması için başvuru yapın. Satılırsa büyük paralar kazanırsınız... tabi alıcı çıkarsa...

Son olarak, bu adami terk etmek ağzından çıkan iki kelime kadar kolayken bu şekil konuşan adam evlenince düzelir mi sence? Boşanmak hakim karşısında derdini anlatmak kadar zor gelirken neden düzelsin?

Böyle bir mantık var mı?

Haha aklıma bizim eski arabanın sağ kapısının bozulması geldi. Parça bulunup tamir edilene kadar arabaya binerken kapımı açan bir kocam olmuştu Ben de o zaman diyordum tamir ettirmicem bu kapıyı diye.
Ettirmeseydin keşke benim kocam evde üzerine düşeni yaptığı gibi bu tip konularda da pozitif ayrımcılığı destekler. Centilmen aşkım benim diye hava atardın buralarda

Once kadinlarin egitilmesi sart ama benim buradan gordugum kadinlari egitmenin daha zor oldugu
O yuzden karar aldim , bu tarz konulara hic ciddi yorum yapmayacagim , olan benim sinirlerime oluyor

Aynen. En iyisi mi vur g.t.ne rahvan gitsin

Şimdi burada sabaha kadar konuyu ciddiyetle el alsak nafile..
Bu kızcağız da etrafındaki bir iki eş dosta bakıp "demek hepsi böyle bundan başka bulamam belki" deyip kaderine razı olacak..

Valla konu sahibi ister inan ister inanma ama gerçekten insan olan erkekler de var. Zira biriyle evliyim

Babam da aşık olmuştu hem annem ilkokul 3 teyken hahhahah
Şimdide belki pişmandir ama babamda var yani hahah Stockholm sendromu
Annem sınıf başkanı olduğunda babamı hafif tartaklarkem aşık olmuş...

Severim dominant kadınları..
Ben de öyleyim çünkü

Ettirmeseydin keşke benim kocam evde üzerine düşeni yaptığı gibi bu tip konularda da pozitif ayrımcılığı destekler. Centilmen aşkım benim diye hava atardın buralarda

Onu yapınca da hava atıyorsun, yalan söylüyorsun diyolla. Böyle kocalar yokmuş, biz abartıyormuşuz kocalarımızı. Her fırsatta övüyormuşuz. Ha bide çok monoton, renksiz evliliklerimiz varmış kavga etmiyoruz diye. Ne biçim insanlarsak artık.

Adam çok net aslında .Kendine hizmetçi alıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…