Kadınların üstündeki yük

Oyle bi tartışma aksam bizimde aramizda gecti bende sinir oldum ama yapcak bisi yok erkeklerin doğası bu istedigimiz gibi biri varsa da kesin müzeye kaldirmislardir bize kalmamistir aksam bisiler yemek istedi gece gec geliyo isten neyse tepsiye hazirladim tv karşısinda bi guzel yedi sonra kalkti gitti mutfaga kendine soda aldi dedim giderken gotursen ne olur tezgaha koyuver onuda mi ben yapayim da yok sen ise git ev islerini ben yapayim da ben ne is yaparmisim da aksama kadar falan da filan yani delirmemek elde değil arkadasim simdi yaparım ederim diye en azindan yalan soylememis nisanlin adam dogrudan yapmam demis kendini hazırla yapmazlar yani en azindan dürüst olmus hayat o kadar da müşterek degil malesef

Anlatamazsin kuzum , anlatsan da yalan soyluyorsun sanarlar

Hıı evet farkındayım böyle kadınların varlığından ama bu kadının yeri evidir sözlerini farklı yorumluyorum sanırım ben. Onlar böyle deyince benim anladığım " şekerim, kendimi üzemem. Afedersin eşim eşek yüküyle para kazanıyor. Bende okulu kendimi geliştirmek için okudum zaten, birinin altında çalışıp mesai yapamam. Hem ne kadar kazanıcam ki eşimin kazandığının yanında? Ayrıca boşanırsam falan sırtım yere gelmez çok şükür. Unumu eledim, eleğimi astım. Artık çocukların okul etkinliğine, dernek faaliyetlerine, kendi hobilerime zaman ayırıyorum."

Ay umarım öyledir. Bence yine kötü ama diğerinden daha iyi en azından.

Asla düzelmez. Hatta önceden yardım ederim diyenlerin bile bozulduğu evlilik müessesesinde baştan yapmam diyen nasıl bi mertebeye gelir hayal bile edemiyorum.. Konu şimdi size basit geliyor olabilir ama iyi düşünün bu insanla evlenirken. Yarın evlendiğinizde şikayet etme hakkınız dahi olmayacak çünkü adam baştan demiş. Ben sana demiştim, evlenmeseydin o zaman diyecek. Siz de böyle şeyden boşanılır mı , içkisi yok, kumarı yok, karı kız yok deyip öyle ev köleliğine devam edeceksiniz içiniz içinizi yiye yiye..

Aman tanrım adamın kendi evladının altını almışlığı BİLE var mı gerçekten? Hayallerdeki koca, inanamıyorum...
Ah canım sana dalga konusu geliyor da bu devirde bunu her ortamda açıkça söyleyemezsin,sana bana normalde birçok insan için kınama sebebi bu

Yemek ısıtma, sofra toplama, çocukla ilgilenme gayet normal olağan şeyler de, ben hasta değilsem ve çok geçerli bi sebebim yoksa,çocuğun altını da bi zahmet ben değiştireyim,bu neden eziklik olarak vurgulanıyor ki, mecbur kalmadıysam asla eşimin yapmasını istemeyeceğim birşey,mahremiyet açısından da önerilmeyen bir durum başka yere çekmeye gerek yok

Asla düzelmez

Benim sevgilim eve akşam 9 da geliyor. Ben öğlen geliyorum. Yani düşünüyorum da böyle bir durumda adamı kaldırıp kalk iş yap sofra topla diyemem. Bunu demek vicdansızlıktır benim için. Aynı şekilde ikinizde çalışıyorsanız sevgilinin de ben hiçbir şeye karışmam senin görevin demesi vicdansızlıktır.

Bu islerin arasi da zor bulunuyor canim. Bnm kpeder butunnnn ev islerinden acayip anlar ve dort dortluk yapar ama evin herseyine o karisir. Esim evislerine karismaz anlamaz ama ev bnm hakkmiyetimde butun alincak satilcak dizilcek dokulcek verklce ne varsa bende. Simdi sen ne sekil bir hayat istiyosun onu dusun once.

Calismiyorum evdeyim esim eve 9 da 10 gelir bazen ben hazirlarim yemegini bazen o bana senin gorevin neden hazirlamiyorsun demez usenmis olurum keyfim olmaz yemek yapmadigim zamanlar olur ben evin calisani degilim ki boyle durumlarda bana maasli adamiymisim gibi gorevin bu neden yapmadin diyecek boyle insanla hayatmi gecer..

Ah canım sana dalga konusu geliyor da bu devirde bunu her ortamda açıkça söyleyemezsin,sana bana normalde birçok insan için kınama sebebi bu

Niye açıkça söyleyemiyorum, neyin kınaması?
Çocuğum yok kocam az önce kedinin kumunu temizleyip odayı süpürdü, çocuk altı değiştirmekle aynı şey hemen hemen. Açıkça da söylüyorum valla.

Neyin mahremiyeti ya?? Adamin cocugu o, COCUGU! Onun cani kani, dna'sini tasiyor. Tabiki bezinide degistirecek, kiyafetinide giyderecek, yemeginide verecek, banyosunuda yapacak. Oglun olsa, sen yapmazmiydin?

O kadar çok sey yazmak isterdim ki burda, nasil bir zihniyet anlamak istemiyorum gerçekten. Kan beynime siçradi resmen.

Ya mesela bir adam çalışmayan bir kadınla evlense, eve geldiğimde sıcak yemek olmasını istiyorum, çocuğumu annesi büyütsün istiyorum vs. dese anlasılabilir. Bu da bir iş bölümü sonuçta. Ama bu adamın dediği çok fena. Ben dağıtcam sen toplayacaksın ne demek. Buyuk konuşmak da istemiyorum ama böyle erkeklerden nasıl hoşlanıyorsunuz onu da anlamıyorum. Kendi işini görmekten aciz asalak tipler bunlar.

Mahremiyet konuları tartışmalı. Yani binlerce farklı görüş var bu konuda. Biraz gözünüzü açın hanımlar heryerde yazan her doktorum diyenin lafına inanmayın. Kendi işlerine gelen şeyi savunuyorlar. Kendi sosyal görüşlerini doğrulayacak bilgileri bizlere bilim diye yutturuyorlar.
çocuklara bakmanın bir yolu var. Beslemek ,temizlemek ,sevmek , barındırmak , eğitmek. Bütün bunları yapan kişi o çocuğun ebeveynidir. Peki yapmıyormu o çocuğun hiçbirşeysi değildir. Bence böyle.

Yuh, ben bunu görmemişim. Altına eden bebek ve babası ve mahremiyet. Aynı cümlede bile kullanılmamalı. Rezalet...

Tabiki erkek çocuğuna baba bakar. Anne altını alırken pipisini mi görecek oğlunun bir de? Kadınların tek pipi görmesi gerekir o da kimin hepimiz biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…