Kadınların üstündeki yük

Kendini biri olarak mı görüyorsun? Oysa ki ben sana ve yorumuna değer vererek cevap yazmıştım. Bilseydim böyle düşündüğünü yazmazdım :) iyi geceler.
Teşekkür ediyorum. Bende değer vererek yazdım ama üzülmeyinnnn olur muuu cümleleri dalga geçer gibi olmuş. Birde biraz asabi bir haliniz var bunu belirtmek istedim. Ne kadar mutlu olduğunuzu yazsanız da inanasım gelmedi. Neyse bundan banane. Üzülmedim zaten.

Kendini biri olarak mı görüyorsun? Oysa ki ben sana ve yorumuna değer vererek cevap yazmıştım. Bilseydim böyle düşündüğünü yazmazdım :) iyi geceler.
Heee bu arada biri derken size ilk cevap atan kişiyi kastettim kendimi değil.

Temizlik yapmak yaradı sanıyor ama ben hiç sanmıyorum. Kafası güzel herhalde çamaşır suyundan olsa gerek.. biraz başka meşguliyetler lazım gibime geldi. iyi geceler diledim ablaya..
Teşekkür ederim doktor hanımmmm teşhisi koydu ilacı yazdı bu kafayla.... neyse iyi geceler sizler pis evinizde oturmaya devam edin o zaman :) ya da eşinize temizletin evlenme amaçlı kocasına temizlik yaptırmak olanlar parmak kaldırsın niye beceremiyor musunuz? Hoşşşçakalın.

Şu yazı tam senin karakterine uygun olmuş senden beklenen yanıt. Direk kötüleşme ve pisleşme. Evet bir psikiyatri servisine görünsen fena olmaz. Evimizin pis olduğunu nerden uydurdun. Hee pardon senin gibiler böyle şeylerden mutlu olur çünkü çok boşsun bu sebeple sana uymayı düşünmüyorum. Evime temizlikçi geliyor zaten Birgün de sen gel çok çamaşır suyu dökme ama SANa yaramıyor

Tamam abla en güzel temizliği sen yapıyorsun, en temiz senin evin, en çok çamaşır suyunu sen çekiyorsun, en neandertal senin kocan. Biz homo sapiens sapienslerle evlendiğimiz ve bu herifler iş görmeyi becerebildiği için suçluyuz. Affet bizi kusurumuza bakma.

Kendi isim, fizyoterapistim, manuel terapi, egzersiz danışmanlığı.
Kardeşim de diyetisyen, birlikte çalışıyoruz:)

Beceremiyoruz. Hep bekledim bunca sene biriyle evleneyim de benim dötümü toplasın diye. Ne giyecek çamaşırım ne yiyecek yemeğim vardı. Biliyor musun sırf bekarım diye bazı akşamlar kuru ekmek kemirdim evde. Allahtan allahın bir lütfuyla evlendim de herşeyimi yapıyor şimdi.

Helal olsun. Ben maddi tarafında olmadan. Herkesin eli ekmek tutsun derim.

Ev temiz ama zihin bulanık sanırım.
Sizin kocanız sizinle temizlik yaptırma amaclı mı evlendi şu durumda?
Eli kolu tutuyor adamın, evi süpürdü diye bir yeri mi eksilir?
Ben de tasinirken mobilya kurdum, lavoba altinin borusunu degistirdim, kornis taktim. Bir ara boş vaktim olunca panjurlarin bakımı falan var.
Kim bossa siradaki isi o yapıyor, henüz elimize yapışmadı..

Bırak temizlik yapa yapa yaşlansın. Yaşadığı hayatı güzel sansın. Amanda aman ne güzel tabaklarsınız siz böyle? Desin. Homo momo deme yanlış anlar o şimdi onunki bir önceki kuşak. Homo habilis.

Yav hakikatten bende severim o işleri. Arabanın suyunu döker, kışın antifirizini de eklerim. Mobilya boya işlerine bayılırım. Bakış açısı bu olmalı işte. Tebrik ediyorum sizi. İş yaptırtmak için hayatımın sözünü vermedim eşime. Bu işleri de birileri yapacak neticede ha ben yapmışım ha o diyerek düşünürse iki kişi zaten daha mutlu oluyor.

3nity tatlim hayirli olsun , sahane birsey yapmissin , zaten hayrandim sana , kat be kat artti hayranligim

Görev tanımınızı yazılı olarak beyan etmesini söyleyin, bir kadının görevi nelermiş hepimiz öğrenelim.
Düzelir mi sorunuzun cevabı bu düşüncede olduğu sürece düzelmez, hatta kayınvalideniz varsa ve nişanlınız annesi ne derse o mantığında biriyse görevleriniz arasına kayınvalidenizin evini temizlemek, misafirlerini ağırlamak, turşusunu kurup tarhanasını yoğurmak da girecek.

3nity hayırlı uğurlu olsun, dilerim işinizde muvaffak olursunuz, eviniz ve işiniz arasında denge kuracağınıza inanıyorum sizde o potansiyel var çünkü, olumsuz görüşleri boşverin gitsin :)

________

Topiğe niye geldim? İçinizden bazılarını polemikten almaya

Afedersiniz ama nişanlınız tam bir kro..

Bunun evlendikten sonraki versiyonu anneme de yardım edeceksin senin görevin bu diyeni. Bilmiyorum işiniz zor

Ay ne güzelmiş hayırlı olsun.
Bayılıyorum böyle işi olanlara.
Hem zevkli hem insanlara değen hem de faydalı.
3nity tatlim hayirli olsun , sahane birsey yapmissin , zaten hayrandim sana , kat be kat artti hayranligim ❤

Teşekkür ederim desteklerinize ❤ mahcup oldum, ne güzel şeyler yazdınız

Öküz. Benim icin net soğuma sebebi. Bu tür işlerin kadınlara yüklenmesini doğal karşılayanlara karşı bir alerjim var. Yine saklamamış fikrini söylemiş bundan sonrası size kaldı. Kaldırabilecekseniz devam edersiniz, sorun olacaksa ve nişanlanız asla değişmezse iyi düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…