- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Teşekkür ediyorum. Bende değer vererek yazdım ama üzülmeyinnnn olur muuu cümleleri dalga geçer gibi olmuş. Birde biraz asabi bir haliniz var bunu belirtmek istedim. Ne kadar mutlu olduğunuzu yazsanız da inanasım gelmedi. Neyse bundan banane. Üzülmedim zaten.Kendini biri olarak mı görüyorsun? Oysa ki ben sana ve yorumuna değer vererek cevap yazmıştım. Bilseydim böyle düşündüğünü yazmazdım :) iyi geceler.
Heee bu arada biri derken size ilk cevap atan kişiyi kastettim kendimi değil.Kendini biri olarak mı görüyorsun? Oysa ki ben sana ve yorumuna değer vererek cevap yazmıştım. Bilseydim böyle düşündüğünü yazmazdım :) iyi geceler.
Teşekkür ederim doktor hanımmmm teşhisi koydu ilacı yazdıTemizlik yapmak yaradı sanıyor ama ben hiç sanmıyorum. Kafası güzel herhalde çamaşır suyundan olsa gerek.. biraz başka meşguliyetler lazım gibime geldi. iyi geceler diledim ablaya..
Şu yazı tam senin karakterine uygun olmuş senden beklenen yanıt. Direk kötüleşme ve pisleşme. Evet bir psikiyatri servisine görünsen fena olmaz. Evimizin pis olduğunu nerden uydurdun. Hee pardon senin gibiler böyle şeylerden mutlu olur çünkü çok boşsun bu sebeple sana uymayı düşünmüyorum. Evime temizlikçi geliyor zaten Birgün de sen gelTeşekkür ederim doktor hanımmmm teşhisi koydu ilacı yazdıbu kafayla.... neyse iyi geceler sizler pis evinizde oturmaya devam edin o zaman :) ya da eşinize temizletin evlenme amaçlı kocasına temizlik yaptırmak olanlar parmak kaldırsın niye beceremiyor musunuz? Hoşşşçakalın.
Teşekkür ederim doktor hanımmmm teşhisi koydu ilacı yazdıbu kafayla.... neyse iyi geceler sizler pis evinizde oturmaya devam edin o zaman :) ya da eşinize temizletin evlenme amaçlı kocasına temizlik yaptırmak olanlar parmak kaldırsın niye beceremiyor musunuz? Hoşşşçakalın.
Hayırlı olsun yeni işinizde başarılar dilerim. Benimde ikinci çocuğum olacak. Hesapta yokken hamile kaldığımı öğrendim. Bir iş kurmayı planlıyordum. Nasip doğumdan sonra inşallah. Siz ne üzerine açtınız özel değilse? Belki ilham olur bana da..
Beceremiyoruz. Hep bekledim bunca sene biriyle evleneyim de benim dötümü toplasın diye. Ne giyecek çamaşırım ne yiyecek yemeğim vardı. Biliyor musun sırf bekarım diye bazı akşamlar kuru ekmek kemirdim evde. Allahtan allahın bir lütfuyla evlendim de herşeyimi yapıyor şimdi.Teşekkür ederim doktor hanımmmm teşhisi koydu ilacı yazdıbu kafayla.... neyse iyi geceler sizler pis evinizde oturmaya devam edin o zaman :) ya da eşinize temizletin evlenme amaçlı kocasına temizlik yaptırmak olanlar parmak kaldırsın niye beceremiyor musunuz? Hoşşşçakalın.
Helal olsun. Ben maddi tarafında olmadan. Herkesin eli ekmek tutsun derim.Yeni is kurdum, ki bu aşamada bazı günler yorgunluktan uyuyamadım.
Evde 3 çocuk var, esim destek, bakıcı var, ama küçükler, ilgisiz kalmasınlar diye kendimi paraladığım 3 haftam oldu.
Biraz önce yarının programını çıkardım, gulumserken buldum kendimi.
Zoru atlattım, sonrası planlı programlı yoluna girer inşallah.
Zaten 4 gün çalışıyorum, evi isin yakinina tasindim, cocuklardan biri okulda, oglen eve gelip vakit geciriyorum kucuklerle.
Çevremden aldığım tepkilere gelirsek,
Ihtiyacin mi var, çocuklarını perisan edeceksin.
Acelen neydi, çocuk bakmak zor mu geldi?
Eşinin kazandığı mı yetmiyor, e aileler destek çıksaydı ya
Az daha para kazanacaksın diye kendini boşa yoruyorsun.
Vs vs...
Arada bir kaç hayırlı olsun var :))
Bir de hiç ummadigim biri, hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacağımı söyledi.
Sürekli erteleyip, kendini ikinci plana atıp, eşe/aileye güvenip onlara bağımlı kalmanın üstünü kadinlar iyi annelikle, maddi varlıkla, sosyal hayatını süsleyip sunması ile kapatıyor.
Benim işim çocuklarımdan önemli değil.
Ama ikisini bir yürütebilecek sartlari sağlamaya çalıştım. Inşallah olmuştur.
Kimsenin beni onaylamasina ihtiyacım yok açıkçası,
Sadece negatif söylemler yerine tebrikler, olur insallah, Allah gönlüne gore versin, Allah utandırmasın, hayırlı olsun, falan deselerdi ne olurdu:)
Onlar perperisan ettiğim çocuklarıma karşı nasıl bir sorumluluk ustlendiler de rahatsiz oldular?
Yeterince yorgun olduğumu söylerken omuzlarıma bir yuk daha koymak, neyin kafası? :)
Öyle işte, dolmuşum
Ama evet, 2. Tur buralarda. Bolca var bizde :)
Teşekkür ederim doktor hanımmmm teşhisi koydu ilacı yazdıbu kafayla.... neyse iyi geceler sizler pis evinizde oturmaya devam edin o zaman :) ya da eşinize temizletin evlenme amaçlı kocasına temizlik yaptırmak olanlar parmak kaldırsın niye beceremiyor musunuz? Hoşşşçakalın.
Bırak temizlik yapa yapa yaşlansın. Yaşadığı hayatı güzel sansın. Amanda aman ne güzel tabaklarsınız siz böyle? Desin. Homo momo deme yanlış anlar o şimdiTamam abla en güzel temizliği sen yapıyorsun, en temiz senin evin, en çok çamaşır suyunu sen çekiyorsun, en neandertal senin kocan. Biz homo sapiens sapienslerle evlendiğimiz ve bu herifler iş görmeyi becerebildiği için suçluyuz. Affet bizi kusurumuza bakma.
Yav hakikatten bende severim o işleri. Arabanın suyunu döker, kışın antifirizini de eklerim. Mobilya boya işlerine bayılırım. Bakış açısı bu olmalı işte. Tebrik ediyorum sizi. İş yaptırtmak için hayatımın sözünü vermedim eşime. Bu işleri de birileri yapacak neticede ha ben yapmışım ha o diyerek düşünürse iki kişi zaten daha mutlu oluyor.Ev temiz ama zihin bulanık sanırım.
Sizin kocanız sizinle temizlik yaptırma amaclı mı evlendi şu durumda?
Eli kolu tutuyor adamın, evi süpürdü diye bir yeri mi eksilir?
Ben de tasinirken mobilya kurdum, lavoba altinin borusunu degistirdim, kornis taktim. Bir ara boş vaktim olunca panjurlarin bakımı falan var.
Kim bossa siradaki isi o yapıyor, henüz elimize yapışmadı..
Kendi isim, fizyoterapistim, manuel terapi, egzersiz danışmanlığı.
Kardeşim de diyetisyen, birlikte çalışıyoruz:)
Görev tanımınızı yazılı olarak beyan etmesini söyleyin, bir kadının görevi nelermiş hepimiz öğrenelim.Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Afedersiniz ama nişanlınız tam bir kro..Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Bunun evlendikten sonraki versiyonu anneme de yardım edeceksin senin görevin bu diyeni. Bilmiyorum işiniz zorNişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Ay ne güzelmişhayırlı olsun.
Bayılıyorum böyle işi olanlara.
Hem zevkli hem insanlara değen hem de faydalı.
3nity tatlim hayirli olsun , sahane birsey yapmissin , zaten hayrandim sana , kat be kat artti hayranligim ❤
3nity hayırlı uğurlu olsun, dilerim işinizde muvaffak olursunuz, eviniz ve işiniz arasında denge kuracağınıza inanıyorum sizde o potansiyel var çünkü, olumsuz görüşleri boşverin gitsin :)
________
Öküz kostümünü çıkarıp ayı kostümünü giyerDüzelir düzelir. Evlenince üzerlerindeki öküz kostümünü anında çıkarıp dünya iyisi, her işe yardım eden, ellerinden her iş gelen, mükemmel ponçik adamlara dönüşüveriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?