- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Yuh, ben bunu görmemişim. Altına eden bebek ve babası ve mahremiyet. Aynı cümlede bile kullanılmamalı. Rezalet...
Tabiki erkek çocuğuna baba bakar. Anne altını alırken pipisini mi görecek oğlunun bir de? Kadınların tek pipi görmesi gerekir o da kimin hepimiz biliyoruz
Tabiki erkek çocuğuna baba bakar. Anne altını alırken pipisini mi görecek oğlunun bir de? Kadınların tek pipi görmesi gerekir o da kimin hepimiz biliyoruz
Tabi canım bu teze göre yaşarsak oğulların pipilerini de anneleri görmesin altlarını hep babaları değiştirsin. Sapıkça düşünce tarzı başka birşey değil. Ben ilkokuldaydım. Babamla gezmeye çıkardık saatlerce yer içerdik. Haliyle tuvalete babam götürürdü beni. Çok net hatırlıyorum. Çünkü akıllarında öyle birşey yoktu. Dinin arkasına sığınıp sapkınlarıyla boğuşuyorlar. Tövbe tövbe.Yuh, ben bunu görmemişim. Altına eden bebek ve babası ve mahremiyet. Aynı cümlede bile kullanılmamalı. Rezalet...
Yani gerçekten, babaya pedofili damgasi yapistiriliyor. Igrenç bir durum. Esim mesela hep kizimin banyosunu yapar (ben kayar eder diye korkuyorum). Bezinide degistirir, yemeginide yedirir. Hiç aklima böyle tür düsünceler gelmedi. Kizimda çok düskün babasina, aralarindaki bagi görmek beni çok mutlu ediyor hatta.
Yani babasi ya, onun vajinasini görse ne olacak ya? Ne olacak? Bezini degistirirken, af edersin mokunu temizlerken babasi kizinama hallenecek? Ya igrenç ya, igrenç!
Ama yatakta da çok iyi olmalılar. Hem utangaç hem vahşiYa hiç gülecegim yoktu :)
Ve yaniliyorsun, kadinlar asla pipi görmemli. Seks yaparken bile, gözü kapali olmali. Yani ne demek pipi görmek aaa ayiptir, ayip!
Tabi canım bu teze göre yaşarsak oğulların pipilerini de anneleri görmesin altlarını hep babaları değiştirsin. Sapıkça düşünce tarzı başka birşey değil. Ben ilkokuldaydım. Babamla gezmeye çıkardık saatlerce yer içerdik. Haliyle tuvalete babam götürürdü beni. Çok net hatırlıyorum. Çünkü akıllarında öyle birşey yoktu. Dinin arkasına sığınıp sapkınlarıyla boğuşuyorlar. Tövbe tövbe.
Aynen bende öyleymişim. Kızımda bazen babam yıkasın beni der mesela. İşim varsa o alır temizler kızımızı. Altını da değişti bebekken. Dışarı da da babasına güvenir tuvalet ihtiyacında. Daha iyi tutar diye babası varsa onunla gitmek ister. Girmeyelim de dinle alakalı bunlar tabi. O değilde konu sahibinin bir önceki konusu da içler acısı. Bu Kızın acilen ayrılması şart olmuş. Bayramda da annesinin evini temizlettirmiş Kıza. Zorlamış evlenince de yapacaksın demişAy dine falan girmeyeceğim şimdi de iğrenç bir düşünce. Neyin ardına saklanırsa saklansın iğrenç... Ergenliğe kadar rahmetli babamın koynunda uyudum her gece. Altımı da değiştirirmiş daha küçükken. Hatta bez bırakma sebebim oymuş. Babamdan başka kimseye altımı bağlatmazmışım, babam iş seyahatine gidince bez de tarih olmuş.
Bunu neden söylediğinizi az çok tahmin ediyorum. Ama söyleme şekliniz durumu kabullendiğiniz ve normalleştirdiğiniz anlamına geliyor ki bu hiç hoş değil! Kendi kızına tecavüz eden baba vardı. Kızını hamile bırakmıştı. Hatırlıyorum o haberi. Ama bunu düşünerek yazmış değilsiniz bunu da hissediyorum. Siz konuyu farklı anlamışsınız. Normal olarak babanın kızının her şeyiyle ilgilenmesidir. Poposundan kakasından dersinden ödevinden ayakkabısından çantasından her şeyiyle. Lütfen bu durumu kabullenip normalleştirmeyin ve bu tarz şeyler yazmayın. Hoş değil. Okurken ürperdim çünkü 2.5 yaşında bir kızım var. Babası onun her şeyi! Biraz önce kakasını yıkadı bende sütünü yaptım yatırıyorum... hayat ortak, çocuk ortak.Yemek ısıtma, sofra toplama, çocukla ilgilenme gayet normal olağan şeyler de, ben hasta değilsem ve çok geçerli bi sebebim yoksa,çocuğun altını da bi zahmet ben değiştireyim,bu neden eziklik olarak vurgulanıyor ki, mecbur kalmadıysam asla eşimin yapmasını istemeyeceğim birşey,mahremiyet açısından da önerilmeyen bir durum başka yere çekmeye gerek yok
Siz ciddi misiniz yahu?Bunu neden söylediğinizi az çok tahmin ediyorum. Ama söyleme şekliniz durumu kabullendiğiniz ve normalleştirdiğiniz anlamına geliyor ki bu hiç hoş değil! Kendi kızına tecavüz eden baba vardı. Kızını hamile bırakmıştı. Hatırlıyorum o haberi. Ama bunu düşünerek yazmış değilsiniz bunu da hissediyorum. Siz konuyu farklı anlamışsınız. Normal olarak babanın kızının her şeyiyle ilgilenmesidir. Poposundan kakasından dersinden ödevinden ayakkabısından çantasından her şeyiyle. Lütfen bu durumu kabullenip normalleştirmeyin ve bu tarz şeyler yazmayın. Hoş değil. Okurken ürperdim çünkü 2.5 yaşında bir kızım var. Babası onun her şeyi! Biraz önce kakasını yıkadı bende sütünü yaptım yatırıyorum... hayat ortak, çocuk ortak.
Aynen bende öyleymişim. Kızımda bazen babam yıkasın beni der mesela. İşim varsa o alır temizler kızımızı. Altını da değişti bebekken. Dışarı da da babasına güvenir tuvalet ihtiyacında. Daha iyi tutar diye babası varsa onunla gitmek ister. Girmeyelim de dinle alakalı bunlar tabi. O değilde konu sahibinin bir önceki konusu da içler acısı. Bu Kızın acilen ayrılması şart olmuş. Bayramda da annesinin evini temizlettirmiş Kıza. Zorlamış evlenince de yapacaksın demiş
Pardon ben ev işi yapması mı yazmışım? Bir daha okudum da öyle bir yazıya denk gelmedim kendi mesajımda? Siz nereden uydurdunuz? Farkettiyseniz çocuk demişim? Çocuk ortak ve herkes ilgilenir ilgilenmeli... tekrar okursanız sevinirim belli ki becerememişsiniz okumayı...Siz ciddi misiniz yahu?
Daha 2 hafta once burada kadinlik gorevlerinden dem vurup , erkeklerin yemek yapmasini garip karsiliyordunuz
Hangi ara evrildiniz bu goruse?
Yoksa sadece erkekler baba olunca cocuga bakabilir ama ev isi yine kadinin gorevi mi?
Ayrılmış daha önce sanırım tekrar barışmış. O kadar konuştuk daha ne diyelim. Adam ve annesi var ya tam gelin düşmanı. Korkulu rüya.Evlenirse kendi düşen ağlamaz deriz artık biz de.
Kesin düzelir, hatta bunlar evlenince cam siler, ütü bile yaparlar. Hoşgeliyorsun, evliler dünyasına. Çocuk bakmak, koca bakmaktan kolay bence. Ona göre düşünün.Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Ben iş gereği karşılaşıyorum maalesef. Oldukça iyi okullardan, bölümlerden mezun mesleği olan kadınlar çalışmıyorlar mesela. Kadının işi evidir, çocuğudur diyor. Yeni nesil anneler bunlar, çocuğunu okula götürüp getiriyor altında son model jiple. Belli bir kesim kadının çalışmasına, hayata karışmasına takık durumda. Yani sosyal hayatta karşına çıkmıyorsa da farkındasındır.
Ben okumusum da siz son cumlenizde hayat ortak diyerek ters kose yapmissinizPardon ben ev işi yapması mı yazmışım? Bir daha okudum da öyle bir yazıya denk gelmedim kendi mesajımda? Siz nereden uydurdunuz? Farkettiyseniz çocuk demişim? Çocuk ortak ve herkes ilgilenir ilgilenmeli... tekrar okursanız sevinirim belli ki becerememişsiniz okumayı...
Ayy bu ne ya Allah aşkınaNişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?