- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Valla ne desen haklısın kendime kızıyorum 2 yıl önceden bile başlasaydım şimdi soyma doğrama aşamasını geçmiştim en azından,ama her denememde pes ettim,nişanlımlada paylaşıyorum bu derdimi hatta git herşeyi bilen kız bul bile dedim kendimi doğru tanıtmaya çalışıyorum sonradan şok olmasın,sen meraklıymışsın geliştirmişsin kendini ne güzelEvlenmek istemiyosan neden nişanlandınki. Seni kırmak istemem yanlış anlama beni ama, nişanlın için üzüldüm.Bu yaklaşımın karşı taraf için çok kırıcı.Bide yine yanlış anlamazsan ben bu tür şeyleri çok şımarıklık buluyorum.Hic bisey yapmayı bilmemek ne demek,yasımda kucuk değil diyorsunuz.Banada annem bir güne bir gün salata yap bile dememiştir ama öyle böyle öğrendim kendi kendime. Çocuk yapmayı sorumluluk istemediği için erteleyeni anlarım.Çokta iyi anlarım. Ama karnınızı doyurmak için yapıcağınız yemekten bile erinmek.... garip.
Keşke uysaymışsın pratik kazanmış olurdun benim annem sağolsun beni çok rahat bıraktı şimdide napıcaksın evlenince diyo,ya kuzum onu bende düşündüm ama merak ettiğim bişey var ilk ders soyma doğrama olurmu şimdi insanlar direkt olaya girer ben öylece kalırsam çok utanırım
Temizlikten korkmuyorum ondada beceriksizliklerim var ama onu yapabiliyorum,kendi düzenimde inşallah herşey farklı olurda boşuna korkmuşum derimSenin evin senin düzenin olmuş oluyor.Diyelim şimdi yapacaksın ailenden ya kötü olursa diye cesaretin olmaz ama kendi evinde deneye deneye öğrenirsin.Kızan ,karışan olmaz,rahat öğrenirsin.Temizlik dediğin zaten herkesin yapabileceği bir şey.
Yani anneme bakıyorum sürekli evdeki bişeylerle meşgul bendemi böyle olucam diye düşünüyorum ve boğuluyorum
Adın gerçekten sapsik mi?Ayrica bende mutfaga girdigmde cogu zaman elimi keserim homeostas.
Ablam gilden elim sargili geldigimde kiz kardesim ve annem " sen yine mutfagami girdin sapsik??" Diye sorarlar.
Ahh ahh o kadar rahatımki sizde aynıymışsınız beni anlarsınız,işe başlayınca öyle bişey düşünüyorum ama ondan öncesi zor bi alışma dönemi olacak,ben her konumu yanlış ifade ediyorum zaten :))Cinsellik konusunda haklısın, rahatça sevişebilmek için evleniliyor doğruya doğru. Yoksa kimse niye el bebek gül bebek hiç bir işe el sürmediği rahat evini bırakır ki? Suyumu bile kalkıp almazdım ben bekarken öyle rahattım mesela. Ben seni anladım yani sadece yanlış ifade ettin belki de...Yemek vs..işlerini dert etme zamanla öğreniyorsun. Maddi durumun elverirse haftada 2-3 gün yarım gün gelecek bir kadın ayarlarsan kebap olur.
Artı çocuk olunca hele ohooosonuçta iki insan birleşip yeni bir aile kurmuş olacaksınız ikinizde de sorumluluk olacak
bazen biriniz bazen diğeriniz bu sorumlulukları ustleneceksiniz
evlilik öyle her gün Gülelim eğlenelim seviselim değil yani zor yönleri de var
Sakarlığıyla meşhur kişiler olur ya işte o benimGenel olarak senin konularını tuhaf buluyorum
Daha önce maaşın olursa bana vereceksin ya da kayınpederin arabasına biniyo dedirtmemler ilginç gelmişti, nişanlının tutumu yani
Görüyorum ki seninde gel gitlerin var
Yoksa bende evlendikten sonra mutfağa girenlerdenim, atla deve değilmiş teknoloji çağındayız ama nasıl her seferinde el kanar ona şaşırdım. Kanıyosa o sakarlıktır af edersin ama iş yapmasanda düşer bi yere çarparsın hani ? Öyle de oluyo mu
Adın gerçekten sapsik mi?
cinsellik kısmı kişilerin tercihidir ne zaman isterse o zaman yaşarCinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Umutsuz ev kadınlarındaki Yasemin gibisin yaniSakarlığıyla meşhur kişiler olur ya işte o benim
Aman ne olur ne olmaz düzenleme yap adını sil.Ifsa olmayi goze alaraktan yaziyorum : gercek adim Sevda.
Ilk kez yazdim bunu kk da
Herkesin tercihi farklı evet,evlenmeden bişey yaşamak istemiyorum ama sorumluluk almakta istemiyorum çelişkili düşüncelerherkesin düşüncesi tabiki farklıdır.Kimi için cinsellik evlilik olmadanda olur kimi için tabudur evlilik şarttır.Sen evlenmeden bişey yaşadığında kendini nasıl hissedeceksin hayatın nasıl değişir yada değişir mi onları düşün.Sonuçta hayat senin
Ta kendisiUmutsuz ev kadınlarındaki Yasemin gibisin yaniolsun bu her zaman böyledir o zaman
Tek mutfakta değil yani
Sen yemek yap ta, sakarlığa çözüm olmaz sanırım ama sakarım diye aç kalamazsınız nasıl wc ye gitmek zorunluysa mutfak işleri de zorunlu ama nişanlın biraz hamaratsa çok rahat edersin
Annem seni iki günde kapıya koyarlar diyo :) nişanımız ağustosta yapıldı yaklaşık 6 aydır nişanlıyız şu aralar nikah tarihi alma gündemde biyandan mutlu ama sorumluluğu düşününce gergin hissediyorumBaştan ev işleri konusunda pazarlığını yap sana demekle olmuyor kendi de yemek yapmayı öğrensin bi zahmet ya da en azından temizlik işi onda olsun.. başka türlü genç yaşta içinden çıkamazsın iki günde gerisingeri evine dönersin vala.. he anlaşırsanız sana eş hayat arkadaşı olacağına inanıyorsan nişan vs kısa tutarak evlen tabiki.. kısa hali bile en az 6 ay sürüyor hazırlıkların çünkü
Cinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Kız senle baya ortak yönümüz varAyrica bende mutfaga girdigmde cogu zaman elimi keserim homeostas.
Ablam gilden elim sargili geldigimde kiz kardesim ve annem " sen yine mutfagami girdin sapsik??" Diye sorarlar.
Aman ne olur ne olmaz düzenleme yap adını sil.
Öğren tabi, yemek her zaman lazım onun için değil kendin için öğrenTa kendisio çok becerikli bize yemek yapmışlığı bile var ama ben iş bulamayıp evde otururken sabah işe git akşamda gel yemekmi yap diyim :) bi şekilde öğrenicem burda gaza geldim sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?