Kafam karışık

Valla ne desen haklısın kendime kızıyorum 2 yıl önceden bile başlasaydım şimdi soyma doğrama aşamasını geçmiştim en azından,ama her denememde pes ettim,nişanlımlada paylaşıyorum bu derdimi hatta git herşeyi bilen kız bul bile dedim kendimi doğru tanıtmaya çalışıyorum sonradan şok olmasın,sen meraklıymışsın geliştirmişsin kendini ne güzel

Usengec biriyim sorma ya. Bazen eser yaparim, ama pek guzelde olmaz.
Dertlenme o konuda, varsin geride kal. Iste tam o zmn dahada hirsli olursun. Evde orda burda deneye deneye arayi kapatirsin.
Streslenir insan herkes biliyor ben bilmiyorum diye evet, ama o stress tamda seni ileriye goturen sey.
Ben gercekten ilerde gitmeyi dusunuyorum.

Temizlikten korkmuyorum ondada beceriksizliklerim var ama onu yapabiliyorum,kendi düzenimde inşallah herşey farklı olurda boşuna korkmuşum derim

Ayrica bende mutfaga girdigmde cogu zaman elimi keserim homeostas.
Ablam gilden elim sargili geldigimde kiz kardesim ve annem " sen yine mutfagami girdin sapsik??" Diye sorarlar.

Yani anneme bakıyorum sürekli evdeki bişeylerle meşgul bendemi böyle olucam diye düşünüyorum ve boğuluyorum

sonuçta iki insan birleşip yeni bir aile kurmuş olacaksınız ikinizde de sorumluluk olacak
bazen biriniz bazen diğeriniz bu sorumlulukları ustleneceksiniz
evlilik öyle her gün Gülelim eğlenelim seviselim değil yani zor yönleri de var

Ahh ahh o kadar rahatımki sizde aynıymışsınız beni anlarsınız,işe başlayınca öyle bişey düşünüyorum ama ondan öncesi zor bi alışma dönemi olacak,ben her konumu yanlış ifade ediyorum zaten :))

Artı çocuk olunca hele ohooo

Sakarlığıyla meşhur kişiler olur ya işte o benim

cinsellik kısmı kişilerin tercihidir ne zaman isterse o zaman yaşar
ee öyle zordur hem evlilik, hem aile hayatı, hem sorumluluk , hem çoçuk hem koca ailesi........ bu liste uzar giderrr
ögrenilir mi evet öğrenilir yaşayarak , sindirerek , sineye çekerek . törpülenerek ,alttan alarak .........vs bu da uzar gider

Sakarlığıyla meşhur kişiler olur ya işte o benim
Umutsuz ev kadınlarındaki Yasemin gibisin yani olsun bu her zaman böyledir o zaman
Tek mutfakta değil yani
Sen yemek yap ta, sakarlığa çözüm olmaz sanırım ama sakarım diye aç kalamazsınız nasıl wc ye gitmek zorunluysa mutfak işleri de zorunlu ama nişanlın biraz hamaratsa çok rahat edersin

Herkesin tercihi farklı evet,evlenmeden bişey yaşamak istemiyorum ama sorumluluk almakta istemiyorum çelişkili düşünceler

Ta kendisi o çok becerikli bize yemek yapmışlığı bile var ama ben iş bulamayıp evde otururken sabah işe git akşamda gel yemekmi yap diyim :) bi şekilde öğrenicem burda gaza geldim sayenizde

Annem seni iki günde kapıya koyarlar diyo :) nişanımız ağustosta yapıldı yaklaşık 6 aydır nişanlıyız şu aralar nikah tarihi alma gündemde biyandan mutlu ama sorumluluğu düşününce gergin hissediyorum

yasiniz kac ki ?
Bence anlattiginiza gore henuz evlilige cok cok uzun yolunuz var sizin, ya ben kisisel olarak 1 yildan fazla surecekse nisanlanmama taraftariyim ister istemez bir evlilik baskisi olusuyor cunku. Belliki hicbir anlamda hazir degilsiniz evlilige.
Aileleriniz nisalamak la hata etmisler sizi bence, su anlattiklarinizi flort olarakda yapabilirdiniz cunku ve bu kadar baskida olmazdi ustunuzde. Evlenmek icin insanin psikolojik olarak belli bir olgunluga erismesi gerek, okul bitecek is/profesyonel yasama baslayacak ordaki ortama ayak uydurmak en az 6 ay 1 yili bulur ve bu cok buyuk fark ettirir olgunluk bakimindan yani ogrencilikteki zihniyet tamamen degismis olur. Sonrasinda is olduysa eger bu sefer ozel hayat gelecek kaygisi baslar yavas yavas bir duzen kurma sevdiginizle ortak hayat kurma istegi gelir.. Kucuk ev aletlerine ilginiz baslar, ev dekorasyonuna ilginiz baslar, 5 yil once moda bloguna bakarken bir bakmissiniz gelinlik modellerine, ev dekorasyonu dergilerine bakiyorsunuz... Sonra etrafta gordugunuz bebekler bir sirin gelmeye baslar (eger onceden ilginiz hic yoksa bile).
Sevgilinizle kucukte olsa bir ev hayal etmeye baslarsiniz, sevgilinizle mutfaginda birlikte yemek hazirladiginiz bir ev, hafta sonlari sevdiginiz arkadaslarinizi kahvaltiya davet ettiginiz bir ev...
Bakin bunlar ismarlama zorla olacak seyler degil, insanin fiziksel de psikolojikde gelisiminin ve olgunlasmasinin bir sureci vardir. Yani okul bitti evlenebiliriz diye bir kural yok kesinlikle... Bu sadece toplumun bir dayatmasidir. Erkek askere gitti isi var direk kiz bulalim, kiz okuduysa ise girdi direk kismet ciksin... yok oyle bir dunya..

Ta kendisi o çok becerikli bize yemek yapmışlığı bile var ama ben iş bulamayıp evde otururken sabah işe git akşamda gel yemekmi yap diyim :) bi şekilde öğrenicem burda gaza geldim sayenizde
Öğren tabi, yemek her zaman lazım onun için değil kendin için öğren
Ama işe girersen o da bi zahmet yemek yapsın, öyle evin erkeğiyim höt zötle olmuyo o işler
O da ütü sevmiyosa onu sen üstlen filan
Hayat çok zor, yemek te bişey mi onun yanında yani
Evlilik sandala benzer, iki küreğinde işlemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…