kafam karışıklığım

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
Merhabalar
4 yıllık bir ilişkim var. 2.5 senedir ayrı şehirlerden yürütüyoruz. askerden geleli 2 ay oldu. henüz iş bulamadı.
ben artık uzaktan uzağa ilişki yaşamaktan çok sıkıldım. yılda 2 defa anca görüşüyoruz. o da 2 gün toplam. yılda 4 gün yani.
evlensek desem daha işi yok. ne zaman olcak belli değil. yavaştan bende soğuma olmaya başladı. sıkılmaya başladım bu ilişkiden, belirsizlikten. mesaj atasım. arayasım bile gelmiyor içimden. askerdeyken bile görüntülü konuşurduk. sonra kulaklığını çalmışlar. görüşemedik askerden geldi etti. 3 aya yakın görüntülü bile konuşmuyoruz. 2 gündür de ne ben onu arıyorum ne o beni.mesajlaşmalar bile azaldı. kısa kısa cevaplar.
bi de dün ınstagrama eski fotolarıma baktım. bakarken eskiden ne kadar az beğenim varmış dedim . bi baktım. sevgilimin beğenisi yok. diğerlerine baktım hepsinde yok. 2017 yılı öncesi btün fotolardan beğenisini geri çekmiş. sonrakiler duruyor.biz 2014 yılından beri birlikteyiz. o fotolarımı beğenmişti eminim. zaten bende daha hemen hemen aynı zamanlarda açmıştı ınstayı. sormadım bile neden olduğunu sorupta uğraşmak istemedim içimden gelmedi. zaten birlikte 4 foto anca vardı koyduğum bende arşivledim. sinir olup.
belki çocukça ama fake hesap aldım. istek yolladım. dünden beri istek duruyor. geride çekmemiş. kabulde etmemiş ki ınstaya girdi bana mesaj atmıştı. hiç yapmam böyle bir şey normalde şeytan dürtükledi galiba.
ayrılmak istemiyorum ama soğumaya başladım sanki. napcağımı da bilmiyorum. bu bir süreç diyorum iş bulunca, illa ciddi adımlar atılacak diyorum ama ne zaman bulcakta atılacak. ne zaman kavuşcaz. böyle sıkıldım artık uzaktan uzağa. ilgi de bitmeye başladı aramızda. hissediyorum. özlem bile duymuyorum sanki.

Yaşlar kaç? Bir de askerden geleli sadece 2 ay olmuş. 2 ay iş bulmak için yeterli bir zaman değil

Siz çalışıyor musunuz? Aranızda kaç km var?

Bu şekilde devam eden bir ilişkinin mutlu bir evlilikle sonlanma ihtimali çok düşük bence. Senede birkaç gün görüşülen bir ilişki ilişki değildir zaten. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. Sadece bir alışkanlığın peşinden gidiyorsunuz ikiniz de.

Yaşlar kaç? Bir de askerden geleli sadece 2 ay olmuş. 2 ay iş bulmak için yeterli bir zaman değil

Siz çalışıyor musunuz? Aranızda kaç km var?

evet çalışıyorum. 350 km .yaş 27 olacak.

abimle yengemde bu şekilde evlendi. tabi aramzda tek fark onların ki toplam nişan dahil 2 sene filan sürdü ayrı şekilde.
belki de haklısınız alışkanlıktan.

ama 350 km çok değil ki. 2-3 saatlik yol. Hadi otobüs ile 5 saat olsun. Senede 2 kere görüşülecek biri durum yok.

Arama, mesajlaşmada azaldı diyorsunuz. İki taraflı muhabbet mi bitti sizce?

Görüşmek istedikten sonra görüşülür.
Ortada evlilik tarihi vs net bir şey de yok.
Uzun ilişkinin" tamam bitti mi, devam mı?" noktasını geçmişsiniz.
Bence ayrılık sinyalleri bunlar.

Onlarda 365 gün içinde iki kez mi görüşüyorlardı? Öyleyse ve mutlularsa büyük bir iş başarmışlar, tebrik etmek lazım.

Neden kulaklık olmadan görüntülü konuşamıyorsunuz??Yılda 4 kez görüşmek tanımak için çok yetersiz.iyi düşünün.

askerde komutanı yakalar diye. benim sesimin gitmesi sıkıntı olurdu. sonra kulaklık aldı zaten. ama görüntülü konuşalım diye teklif etmedi bile geldiğinde.

galiba bitti. belli bir süre sonra tıkanıyoruz. bir bahane bulsam da teli kapatsam diyorum veya o kapatıyor bir şey deyip. öyle yani.

Onlarda 365 gün içinde iki kez mi görüşüyorlardı? Öyleyse ve mutlularsa büyük bir iş başarmışlar, tebrik etmek lazım.
bilmem sormadım :)
1 yıl sonra nişan oldu zaten onların öyle uzun değildi yani. b,zimki baya uzun. okul bitsin askerl,k iş derken onların öyle bir durumu yoktu tabi. siz dediniz diye örnek verdim ben.genelleme yaptınız diye

3 senelik uzak mesafe ilişkimi erkek tarafı askerden gelir gelmez sonlandırmıştım. yürümüyor ya böyle teklemeye başladığı zaman. ayrıldığıma hiç pişman olmadım. o zamanki erkek arkadaşım da çok iyi ve ilgili biriydi, o yüzden ilişkiden de pişman olmadım. ama şimdi bakıyorm en güzel zamanlarım mesajlaşma ile geçmiş. gerek yok yani zorlamaya.

görüşmek istemiyorsunuz siz görüşemiyorsunuz değil.biz nişanlıyken , eşim amerikalı , ordan kalktı türkiyeye geldi kaç defa.350 km de yol mu, sabah bin otobüse öğlene doğru kahvaltıyı beraber yaparsınız.görüntülü konuşmak için kulaklığa ihtiyacınız yok.bence sizinki alışkanlık ki o da karşı taraf için bitmiş, kangren olmuş kolu kesmeden direnmeye çalışmayın daha fazla.

Yaşlar 20 bile olsa yılda iki kez görüşülür mü ya? 350 km dediğiniz otobüsle bile 6 saat sürer. Gece 12 de binse sabah 6 da orada. Ayda bir haftasonu gelinir otel pansiyon her neyse bir gece kalınır görüşülür. Diğer türlüsü sevgililik değil.

İlişki ölmüş de cenazeyi ortadan kaldıracak tarafı bekliyor gibi sanki. Biriniz bitsin dese ikiniz de rahatlayıp yollarınıza devam edersiniz. Böyle uzaktan uzağa, iletişim kuramadan görüşemeden yaşanan ilişkiden mutlu son biraz zor çıkar.

İlişkinizi bitirmek istiyorsanız fake hesaptan yemlemek gibi küçük hareketlerde bulunmayın. İçinize sinmeyen şeyler varsa bitirin gitsin. Gençliğinizin en güzel zamanlarını böyle uzaktan, ilgisiz, sorgulamalı ilişkilerle harcamayın. Şu an alışkanlıktan zor geliyordur bitirmek ama siz zaten o ayrılma eşiğinde duruyorsunuz.

bitirmeye cesaretim yok açıkçası. 2020 de evleniriz demiştik. o kadar yürüttük. şimdi son 1 sene kalmışken bırakmak olmaz ki. iş bulsa belki herşey daha kolay olacak. ayrılırsam kötü olcam biliyorum. ayrılık kelimesini duyduğumda bile gözlerim doluyor benim.

maddiyattan dolayı gelemiyor. eşinizin maddi durumu iyidi demekki. evet alışkanlık galiba. bilmiyorum seviyorum diyorum ama soğuyorum da sanki bilmiyorum. ara mı versek.

ama 1.5 senemiz dolu dolu geçmişti. çok güzeldi mezun olduk. ayrıldık. farklı şehirlerden yürütmeye başladık. bilmiyorum 2020 de evlencez diyoruz iş bulursa, pişman olmak istemiyorum sonra.

bitsin desek rahatlayacağımı zannetmiyorum. ayrılık kelimesi bile gözlerimi dolduruyor. onsuz yapamazmışım gibi hissediyorum ama böylede sıkıldım sabrım kalmadı sanki.
geçen gün arkadaşıyla görüşmüşler. kız ayrılmış bundan. niye ayrılmışlar diye sordum. kız sıkılmış dedi. galiba bende sıkıldım böyle uzaktan uzağa.

2020de evleniriz dediniz diye senet imzalamadınız ya. sevmiyorsunuz zorla evlenecek haliniz yok

Haftasonu gelip gitmek 200-300 tl civarı tutar. Gezdiğiniz yerlerde ödemenin bir kısmını yaparsanız rahatlatır. Ayda 200-300 lira ile ne uzar ne kısalırsınız zaten. Aileler destek olmayacaksa bu parayı ayıramayan biriyle evlilik süreci zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…