- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
Yaşlar kaç? Bir de askerden geleli sadece 2 ay olmuş. 2 ay iş bulmak için yeterli bir zaman değil
Siz çalışıyor musunuz? Aranızda kaç km var?
abimle yengemde bu şekilde evlendi. tabi aramzda tek fark onların ki toplam nişan dahil 2 sene filan sürdü ayrı şekilde.Bu şekilde devam eden bir ilişkinin mutlu bir evlilikle sonlanma ihtimali çok düşük bence. Senede birkaç gün görüşülen bir ilişki ilişki değildir zaten. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. Sadece bir alışkanlığın peşinden gidiyorsunuz ikiniz de.
evet çalışıyorum. 350 km .yaş 27 olacak.
abimle yengemde bu şekilde evlendi. tabi aramzda tek fark onların ki toplam nişan dahil 2 sene filan sürdü ayrı şekilde.
belki de haklısınız alışkanlıktan.
evet çalışıyorum. 350 km .yaş 27 olacak.
abimle yengemde bu şekilde evlendi. tabi aramzda tek fark onların ki toplam nişan dahil 2 sene filan sürdü ayrı şekilde.
belki de haklısınız alışkanlıktan.
Neden kulaklık olmadan görüntülü konuşamıyorsunuz??Yılda 4 kez görüşmek tanımak için çok yetersiz.iyi düşünün.
galiba bitti. belli bir süre sonra tıkanıyoruz. bir bahane bulsam da teli kapatsam diyorum veya o kapatıyor bir şey deyip. öyle yani.ama 350 km çok değil ki. 2-3 saatlik yol. Hadi otobüs ile 5 saat olsun. Senede 2 kere görüşülecek biri durum yok.
6.5 saat sürüyor otobüsle. o ya da ben gittiğimde otelde kalmak zorundayız. masraf oluyor. o zaten çalışmıyor. ben çalışıyorum sadece pazar iznim var. o geliyor. geldiğinde de 2 gün anca.
Arama, mesajlaşmada azaldı diyorsunuz. İki taraflı muhabbet mi bitti sizce?
bilmem sormadım :)Onlarda 365 gün içinde iki kez mi görüşüyorlardı? Öyleyse ve mutlularsa büyük bir iş başarmışlar, tebrik etmek lazım.
bitirmeye cesaretim yok açıkçası. 2020 de evleniriz demiştik. o kadar yürüttük. şimdi son 1 sene kalmışken bırakmak olmaz ki. iş bulsa belki herşey daha kolay olacak. ayrılırsam kötü olcam biliyorum. ayrılık kelimesini duyduğumda bile gözlerim doluyor benim.3 senelik uzak mesafe ilişkimi erkek tarafı askerden gelir gelmez sonlandırmıştım. yürümüyor ya böyle teklemeye başladığı zaman. ayrıldığıma hiç pişman olmadım. o zamanki erkek arkadaşım da çok iyi ve ilgili biriydi, o yüzden ilişkiden de pişman olmadım. ama şimdi bakıyorm en güzel zamanlarım mesajlaşma ile geçmiş. gerek yok yani zorlamaya.
maddiyattan dolayı gelemiyor. eşinizin maddi durumu iyidi demekki. evet alışkanlık galiba. bilmiyorum seviyorum diyorum ama soğuyorum da sanki bilmiyorum. ara mı versek.görüşmek istemiyorsunuz siz görüşemiyorsunuz değil.biz nişanlıyken , eşim amerikalı , ordan kalktı türkiyeye geldi kaç defa.350 km de yol mu, sabah bin otobüse öğlene doğru kahvaltıyı beraber yaparsınız.görüntülü konuşmak için kulaklığa ihtiyacınız yok.bence sizinki alışkanlık ki o da karşı taraf için bitmiş, kangren olmuş kolu kesmeden direnmeye çalışmayın daha fazla.
ama 1.5 senemiz dolu dolu geçmişti. çok güzeldi mezun olduk. ayrıldık. farklı şehirlerden yürütmeye başladık. bilmiyorum 2020 de evlencez diyoruz iş bulursa, pişman olmak istemiyorum sonra.Yaşlar 20 bile olsa yılda iki kez görüşülür mü ya? 350 km dediğiniz otobüsle bile 6 saat sürer. Gece 12 de binse sabah 6 da orada. Ayda bir haftasonu gelinir otel pansiyon her neyse bir gece kalınır görüşülür. Diğer türlüsü sevgililik değil.
bitsin desek rahatlayacağımı zannetmiyorum. ayrılık kelimesi bile gözlerimi dolduruyor. onsuz yapamazmışım gibi hissediyorum ama böylede sıkıldım sabrım kalmadı sanki.İlişki ölmüş de cenazeyi ortadan kaldıracak tarafı bekliyor gibi sanki. Biriniz bitsin dese ikiniz de rahatlayıp yollarınıza devam edersiniz. Böyle uzaktan uzağa, iletişim kuramadan görüşemeden yaşanan ilişkiden mutlu son biraz zor çıkar.
2020de evleniriz dediniz diye senet imzalamadınız ya. sevmiyorsunuz zorla evlenecek haliniz yokbitirmeye cesaretim yok açıkçası. 2020 de evleniriz demiştik. o kadar yürüttük. şimdi son 1 sene kalmışken bırakmak olmaz ki. iş bulsa belki herşey daha kolay olacak. ayrılırsam kötü olcam biliyorum. ayrılık kelimesini duyduğumda bile gözlerim doluyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?