kafam karışıklığım

Benimle erkek arkadaşım arasında 886 km mesafe var. Mutlaka ayda 1 ya o geliyor. Ya da ben gidiyorum. 3-4 gün kalıyoruz. Yeterli mi değil tabi... İnsan sevdiğini devamlı yanında istiyor. Sizin yılda 2 defa görüşmeniz bana çok garip geldi. Aranızda ilgi de bitmeye başlamışsa bence zorlamayın. Zamanınıza ve kendinize yazık

2020de evleniriz dediniz diye senet imzalamadınız ya. sevmiyorsunuz zorla evlenecek haliniz yok
sevmiyorum demedim ki ben. seviyorum ama bu belirsizlikten. uzaklıktan sıkıldım sadece yani. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. az biz aman kalmış. bitirmek kolay iş. ama sonrası

aylık 200 300 değilki. 500 ü buluyor. ben zaten asgari ücretle çalışıyorum. o işsiz. nasıl olacak. aileler destek olacak onda sıkıntımız yok. tek sıkıntımız işsiz olması. işsiz birine bizimkler kız vermez. zaten olması gereken de bu.ama bu süreç beni yıprattı. okul bitsin dedik. bitti. askerlik dedik. bitti. iş bulsun dedik. arıyor ama yok. yıprandım bende bekle bekle.

Ara verelim diyorsunuzda zaten ortada görüşme yok ki.
O gelemiyorsa siz gidin, yüzyüze görüşün. O anki hislerinize ve döndükten sonraki duruma göre karar verin.
En son yılbaşında görüştük. her şey güzeldi. bir sorun yoktu. gerçi rahatsızdı biraz o yüzden çok iyi geçmedi. ama aramızda sorun da yoktu.

Ayrılmayı düşünmüyorsanız fake hesaplar alıp kendinizi üzmeyin,o durumlara sokmayın. Sıkılmıs olabilirsiniz elbette ama tamam mı devam mı Die sorun kendinize ona göre hareket edin.

ama devir ulasim / iletisim devriyken, uzun mesafe iliskisi diye de bu kadar salinmaz ki,

yilda 2 kez gorusmek ne demek.

Ogrenciyken, cebimde 5 TL ile dolanirken ortalarda, 8 saat mesafedeki sevgilimle ayda bir- en kotu 2 ayda bir gorusurdum.

Paraymis, mesafeymis, kulaklikmis, bahane bunlarin hepsi.

350 km yol mu ya :)
Araba alsa arkadaşından , benzin koysa , 4 saate yanınıza gelir.
Gönülsüz diyoruz böylelerne :)

kızlar önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum yanına .cumartesi akşam bincem gece ordayım. pazar gecede binip sabah burdan direk işe artık. (izin alamıyorum bu arada tek çalışan benim bi de çok izin almıştım sorun olabilir)24 saat anca geçiricez ama olsun. amaç vakit geçirmek değil mi? en son o gelmişti zaten. bi daha da o gelir.genelde ben onun gelmesini bekliyorum. belkide yanlış yapıyorum. o da belki benim gelmemi istiyor olabilir. teşekkürler cevaplar için.
kendisi işe girince 2 ayda bir görüşelim dicem çok az görüşüyoruz dediğiniz gibi bu şekilde olmuyor.

Senede 2 gün görüşüyoruz bence yanlış bir ifade olmuş. Çünkü buna görüşme denmez. Sizinki bence sanal bir ilişkiye dönmüş. Like'lar felan... Ayrıca 350 km demişsiniz. Bir araçla 4,5 saatlik bir yolculuk. Sizin ciddi düşündüğünüz erkek bunu bahane gösteriyor ve sene de sadece 2 gün görüşüyor öyle mi ? Bence bu rüyadan uyanın ve kendinize gelin.

Sizinki sanal arkadasliga donusmus, yilda 2 kez gordugum adamin yuzunu bile unuturum ya. Evlenmek oyle sandiginiz kadar kolay bir sey degil, bu ilgisizlikle mutlu bir evliliginiz olacagini mi dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…