Kafam karıştı

bende tam böyleydim eşim cok aşıkkk fıldır fıldırdı ben ise seninle mutluyum huzurluyum falan iyi böyle derdim ama aşık değildim bunu oda biliyodu yni bende tutku mutkuu yoktu sadece iyiydim böyle soooooooooooonra ne oldu hahaha aşık oldum ya cok nasıl oldu anlamıyorum ama üstelik evlendikten sonra oldum bence irdeleme bırak seninle mutluysa huzurluysa en önemliisi bu hep aynı heycanda kalmaz tutku dedikleri sey geciyo sadece sevgiiiinn kalıyo oda kalmalı zaten :)))

Sizi hatırlıyorum. Ve diyorum ki: İnsan yaşadıklarından ders çıkarmalı. Deneyimler bunun için var. Sizde bunu hiç ama hiç göremedim ama

Biten evliliğimde duygusal olarak çok pis aldatıldım. Karaktersiz bir adamdı. Bir daha aldatılmanın a'sını hissetsem asla vakit kaybetmem de burada farklı bi şey var. Yine bir şeyleri göremiyor muyum diye konu açtım

Bazen insan saçmalayabiliyor öyle olmuş galiba

Erkeklerde de böyle mi işliyor ki bu? Biz kadınlar sevilmeyi seviyoruz. Bir adam sevgisiyle bizi kendine aşık edebilir. Ama adamlar aşık değilse pastam dursun diyip sürdürebilir gibi geliyo.

Aldatmakla ilgili demedim. Eski eşinizle de aranızda ask denen çekim yoktu bence. Bu adam da eski eşinize çok benziyor. Hatta içten içe o aldatan sevgilisini özlüyor bile olabilir. Bir daha birini öyle sevmeyeceğini düşünüyor olabilir. Sonuçta daha altı aydır berabermissiniz ve bu çok kısa süre. Özellikle bu şekilde konuşması için çok çok kısa. Size eskiyi hatırlatmak istemezdim ama benziyor yani. Size aşk ile bakmayan biriyle zor. 6. yılınız olsa böyle demezdim

Ablacim konularini hatirladigim kadariyla eski evliliginin bitm sebebi esinin sana asik olmamasiydi.
Bence ayni iliski tipini tekrarlama.

Erkeklerde de böyle mi işliyor ki bu? Biz kadınlar sevilmeyi seviyoruz. Bir adam sevgisiyle bizi kendine aşık edebilir. Ama adamlar aşık değilse pastam dursun diyip sürdürebilir gibi geliyo.
bilmem bizde hep tam tersi oldu hep o aşıktı bense değil ben mantık olarak baktım huzurlu mutlumuyum yeterliydi evlenirkende aşık değilsen neden evleniyosun derlerdi ama benim asıl ihtiyacım olan herşey vardı zaten evlendikten sonradda aşık oldum cok garip

+++++++++++=
Bagimsiz sekilde ayni yorumu yapmisiz!

Mümkünse engellesin her yerden onu. Kızın amacı belli son derece. Erkek arkadaşının gerçek yüzünü öğrenebilmek için bu durumu kullanabilirsin bak. Bakalım kıza yüz veriyor mu? Verecek mi?

Mesajı gördüğümü söylemek istemiyorum. Nasıl cevap verdiğini gördüm. Beraberliğim var diyip kesip atmış. O yüzden deşmedim konuyu. Zaten başka türlü cevap verse muhabbeti devam ettirse bitirirdim. O kadar ders aldım geçmişten:)

ama şöyle bişeyde vr aşık olmayan adamda bi yere kadar pastam dursun der yanındaysa seviyodur :))

Tutkudan kasıt ne?
Mesela yataktaki tutkudan mı bahsediyorsunuz yoksa sensiz bir an geçiremem tutkusundan mı?
İkisi arasında bence ilişki için çoook büyük fark var.

Taa üniversite zamanıymış, üzerinden 15 sene geçmiş. O çekimin nasıl bir şey olduğunu örneklemek için anlattı yoksa kız döner mi dönerse ne olur diye bir endişem yok. Dediği şey böyle bir çekim oluyor bazı insanlar arasında ve bu tehlikeli, insanı yıpratan bir şey. Pozitif bir şey değil yani diyor. Böyle ilişkiler yürümüyor diyor. Bizde uyum huzur sevgi var böyle olması daha iyi diyor ama bence ilişkiyi ayakta tutan şey tutku. Br yandan da ben hayatımda kimseye karşı böyle bir tutku duymadım. Nefret de etsem hayır siyemeyecek durumda olmak saçma geliyor. O yüzden anlayamıyorum.

Tutkudan kasıt ne?
Mesela yataktaki tutkudan mı bahsediyorsunuz yoksa sensiz bir an geçiremem tutkusundan mı?
İkisi arasında bence ilişki için çoook büyük fark var.
Onu da sordum.Cinsel çekim değil kastettiği. Yanında olayım yeter şeklinde bir tutku.

Astroloji kursuna nereye gidiyorsunuzzz :)

İii de bu kadar rutin 6 ay için çok fazla 6 yıl olduğunda be olur attık düşünemiyorum
Şu anki rutine dönmüş ilişkide fena diiliz. Öyle beraberken sıkılmak gibi bir rutin değil. Beraberiz iyiyiz mutluyuz gibi bir rutin ama gecenin bir yarısı kapıma gelecek kadar duyduğu heyecanın azaldığı bir rutin. Öyle güzeldi. O zamanların bitmesi için kısa bir süre gibi ama 6 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…