Kafam karıştı

Adam açık açık aşık değilim demiş ben sürdüremezdim.

Ama çok güzel davranıyor. Davranışlara mı söylediğine mi bakayım anlamadım işte. Aşık değilse de seviyor. Bu yeterli mi onu bilmiyorum. Evlenmeden önce 5 senelik bi ilişkim vardı. O erkek arkadaşım gerçekten tutku aşk çekim ne deniyorsa hepsini hissediyordu bana. Ama deli gibi de kavga ederdik. O tutkusu yüzünden çok yıpratırdı beni ve ayrıldım sonunda. Sadece o tutku da mıtluluk getirmiyor. Neyin önemli olduğunu anlayana kadar neredeyse kırk yaşıma geldim hala kafam karışık:)

hayat ve ilişkiler filmlerdeki gibi değil. beklentilerinizin ayağı yere bassın. aksi durumda sonrası hep hayal kırıklığı ve anlamsız belirsiz mutsuzluk oluyor.

kim kime deli divane aşık olmuş ki...

hiç cevrenizde tutkulu aşık gördünüz mü ?

tutkulu aşk dediginiz şey tam olarak nedir ?

Astrolojinin bir kursu olduğunu bilmeyen tek ben miyim?

Eşim yay, ben boğa burcuyum. Hiç bir yerde bize örnek çift demez. Hatta hiç mi hiç şans vermezler.
Ama maşallahımız var bence

Yani temiz kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum ama ben de temkinli olmak istiyorum çünkü ben boşandım. O da sizin dediğinize benzer olarak mutlu musun şu an ilişkimizden, ben mutluyum dedi.
Endişem şu: ben kimseye karşı çok yoğun, nefret etsem de kopamayacak bir şey hissetmedim. Doğamda yok heralde. Dolayısıyla hissedebileceğim maksimum sevgiyi hissediyorum ona. Ama o daha önce böyle bir şey yaşamış, ne olduğunu biliyor. Bana karşı bu tutkuyu hissetmemesi beni onun gözünde vazgeçilebilir kılıyor mu ya da sıradan mıyım bunu düşünüyorum.

Yok işte ben gençlikte yaşanabileceğine inanıyorum o tarz tutkulu aşkların. Vazgeçememek, kendini tüketmek, mutsuz da etse bir bakışına ölmek falan olgunlukta olmaz gibi geliyor. Ama kendisi öyle aşklar olabiliyor diyince bozuldum.

Astrolojinin bir kursu olduğunu bilmeyen tek ben miyim?

Eşim yay, ben boğa burcuyum. Hiç bir yerde bize örnek çift demez. Hatta hiç mi hiç şans vermezler.
Ama maşallahımız var bence

İlişkilerin uyumunu belirleyen en basit gösterge venüs burcunuz. Venüsünüz uyumlu olabilir:)

Hayır bence vazgecilebilir kılmaz.heleki huzuru sizde buluyorsa asla kopmak istemez. Genelde erkekler sevmekten çok sevilmekten hoşlanır (sevmedikleri biri bile kancayı taksa nefsine yenilir mesela)

Parantez içi kafanızı dagitmasin o sadece örnekti:))

Bence de insan sensiz olamam mutsuz olurum yarim olurum dedigi kisiyle olmalidir mesela :)
Bence de öyle zaten. Siz bahsedilen kavramları karıştırıyorsunuz sanırım. Bende eşim hayatımda olmasa eksik olurum mutsuz olurum. Bu bütün gün tutkuyla peşinden koşmam demem değil.

ciğerimden yanık kokusu geliyor cherryyy naptinnn

Siz şimdi böyle diyince aklıma geldi. 3 sene önce bi kızla berabermiş. Eskiden beri tanıyormuş, beraber olmaya başlamışlar. Kız evlenelim demiş. Erkek arkadaşım da tamam demiş. Sonra kızın onu gerçekten sevmediğini, amacının evlenmek olduğunu anlayınca kızı bırakmış. Sevmese evlenecek bir tip değil kendisi, mutlaka o kıza da yoğun şeyler hissetmiştir. Ama sevilmedikten sonra, uyum ve huzur olmadıktan sonra sevmek de yetmiyor demek ki.

Önce evliliği kabul etmiş erkek arkadaşınız , kızdan güven alamadigi için ayrılmış
Doğrumu anladım.
Ozaman kendisi için sevilmek önemli gerçekten sevilmek yani. Çünkü tmm demiş evliliğe.
Bence saglamci yani tutkulara göre hareket etmiyor , o yüzden çok takılmayin derim tam ifade edemediği şeylere. Kanımca sizinle mutlu.

Bence de öyle zaten. Siz bahsedilen kavramları karıştırıyorsunuz sanırım. Bende eşim hayatımda olmasa eksik olurum mutsuz olurum. Bu bütün gün tutkuyla peşinden koşmam demem değil.

Ben belirtmek istedim sadece

ciğerimden yanık kokusu geliyor cherryyy naptinnn

E öyle aşk da belki insanın hayatında bir kere olur. Bitince de bi daha hiç mutlu olamayacak mıyız? Ben şu anki ilişkimi ya da erkek arkadaşımı savunmak için söylemiyorum bunu. Genel olarak yorum yapıyorum. Hayatımda daha önce çok sevdiğim biri oldu mesela. Çok da uzun bir ilişkiydi. Aldatıldım ayrıldım. Tabi ki izi kaldı ama kimseyi ondan daha çok sevemem demedim. O farklıydı, başkası başka türlü farklı. Belki de ben o kadar derin bir şekilde aşık olmadım hiç anlayamıyorum o yüzden.

Benimle çok mutludur ona eminim çünkü ben genel olarak huzurlu bir insanım çevreme karşı. Ama işte aşkı tanımlaması farklı, benimle mutlu ama vazgeçemeyecek kadar aşık değilse buna önem vermemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…