ama şöyle bişeyde vr aşık olmayan adamda bi yere kadar pastam dursun der yanındaysa seviyodur :))
Adam açık açık aşık değilim demiş ben sürdüremezdim.
:))
Yalnız şöyle bişey var; erkek arkadaşınızın iyi niyeti ve guveniniz sizin anlatiminiza yansımış. Yani bize onu iyi tanittiniz:)
Evet biz kadınlar hep heyecan çekim arıyoruz ama bunları erken tuketmemekde ilişki için faydalı.Belki temkinli yaklaşıyordur. Bence erkeğin tutkusu zaten çok uzun sürmüyor zaten, herkes aynı olmazda geneli amacına ulaşınca kem kum etmeye başlıyor:)
İlişkiniz güzelse çok dert etmeyin bence :)
hayat ve ilişkiler filmlerdeki gibi değil. beklentilerinizin ayağı yere bassın. aksi durumda sonrası hep hayal kırıklığı ve anlamsız belirsiz mutsuzluk oluyor.
kim kime deli divane aşık olmuş ki...
hiç cevrenizde tutkulu aşık gördünüz mü ?
tutkulu aşk dediginiz şey tam olarak nedir ?
bir de erkekler kendilerini kadınlar kadar iyi ifade edemez.
Astrolojinin bir kursu olduğunu bilmeyen tek ben miyim?
Eşim yay, ben boğa burcuyum. Hiç bir yerde bize örnek çift demez. Hatta hiç mi hiç şans vermezler.
Ama maşallahımız var bence
Hayır bence vazgecilebilir kılmaz.heleki huzuru sizde buluyorsa asla kopmak istemez. Genelde erkekler sevmekten çok sevilmekten hoşlanır (sevmedikleri biri bile kancayı taksa nefsine yenilir mesela)Yani temiz kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum ama ben de temkinli olmak istiyorum çünkü ben boşandım. O da sizin dediğinize benzer olarak mutlu musun şu an ilişkimizden, ben mutluyum dedi.
Endişem şu: ben kimseye karşı çok yoğun, nefret etsem de kopamayacak bir şey hissetmedim. Doğamda yok heralde. Dolayısıyla hissedebileceğim maksimum sevgiyi hissediyorum ona. Ama o daha önce böyle bir şey yaşamış, ne olduğunu biliyor. Bana karşı bu tutkuyu hissetmemesi beni onun gözünde vazgeçilebilir kılıyor mu ya da sıradan mıyım bunu düşünüyorum.
Bence de öyle zaten. Siz bahsedilen kavramları karıştırıyorsunuz sanırım. Bende eşim hayatımda olmasa eksik olurum mutsuz olurum. Bu bütün gün tutkuyla peşinden koşmam demem değil.Bence de insan sensiz olamam mutsuz olurum yarim olurum dedigi kisiyle olmalidir mesela :)
ciğerimden yanık kokusu geliyor cherryyy naptinnnBence zugurt tesellisi adaminki
Kiz aldatmasaymis arkadas boyle iliski olmaz ayrilayim daha sakin cok da sevmedigim biriyle mi olayim diyecekmis yani?
Yani insan 1 kere asik olunca izi kaliyor arkadas. O kadar sevmedigin surece, geriye kalan her sey zugurt tesellisi bunu bilir ve soylerim. Asik oldugun kisiyle olmak cok cok farkli. Hicbir seye gerek olmadan , TV karsisinda yaninda otursa bile mutlu olmana yetiyor. ask = safi mutluluk. Aksini soyleyenler de bir sebepten dolayi sevdikleriyle olamamis insanlar.
Hayır bence vazgecilebilir kılmaz.heleki huzuru sizde buluyorsa asla kopmak istemez. Genelde erkekler sevmekten çok sevilmekten hoşlanır (sevmedikleri biri bile kancayı taksa nefsine yenilir mesela)
Parantez içi kafanızı dagitmasin o sadece örnekti:))
Önce evliliği kabul etmiş erkek arkadaşınız , kızdan güven alamadigi için ayrılmışSiz şimdi böyle diyince aklıma geldi. 3 sene önce bi kızla berabermiş. Eskiden beri tanıyormuş, beraber olmaya başlamışlar. Kız evlenelim demiş. Erkek arkadaşım da tamam demiş. Sonra kızın onu gerçekten sevmediğini, amacının evlenmek olduğunu anlayınca kızı bırakmış. Sevmese evlenecek bir tip değil kendisi, mutlaka o kıza da yoğun şeyler hissetmiştir. Ama sevilmedikten sonra, uyum ve huzur olmadıktan sonra sevmek de yetmiyor demek ki.
Bence de öyle zaten. Siz bahsedilen kavramları karıştırıyorsunuz sanırım. Bende eşim hayatımda olmasa eksik olurum mutsuz olurum. Bu bütün gün tutkuyla peşinden koşmam demem değil.
ciğerimden yanık kokusu geliyor cherryyy naptinnn
ciğerimden yanık kokusu geliyor cherryyy naptinnn
Önce evliliği kabul etmiş erkek arkadaşınız , kızdan güven alamadigi için ayrılmış
Doğrumu anladım.
Ozaman kendisi için sevilmek önemli gerçekten sevilmek yani. Çünkü tmm demiş evliliğe.
Bence saglamci yani tutkulara göre hareket etmiyor , o yüzden çok takılmayin derim tam ifade edemediği şeylere. Kanımca sizinle mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?