• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar merhaba ben oğlumu kreşe yazdırdım bugün 2. Günü yürüyerek götürüp getiriyorum ücret 600 TL ama yürüyerek gitmek bir hayli yoruyor aslında ev yakın ama yokuşlar var bugün kreş yetkilisi ile görüştüm servis var ama 150 TL dedi ama ev çok yakın öyle uzak değil yokuş olmazsa hiç sorun değil ve ben 4 kere git gel yapıyorum bırak gel git tekrar gel 100 TL olur mu dedi oda konuşacak eşimde yürü senn için daha iyi yürüyüş olur diyor ne yapsam bilmiyorum

Ben çocuklarımın çantasını çocuk arabasıyla taşıdım bide komsu çocuğun çantası oldu tam oldu.. Baston tipli çocuk arabanız yokmu..

Bisiklet edinin öyle gidip gelin olmaz mı

şimdi yaşadığınız şehir önemli

bunun kışı var yağmuru çamuru var

siz gidiyorsunuz da çocuk da gidip geliyor

yorgun olacak uykusuz olacak mızıldanacak

gitmek ya da gelmek istemeyecek

belki kucağa almak, belki koşmak gerekecek

bugün ikinci gün ve yoruldu iseniz verin servise

bu arada 4 yıl önce oğlumu yazın 10 günlük yüzme kursuna yazdırdım

kurs 150 TL idi servis 100 TL

okul evimden görünen mesafe

ama o kursa servisle gitti oğlum çünkü okula servisle gitmiyor ve özeniyordu

150 lira bizim şehirde çok gelmedi bana

Indi bindi 2.90 dolmus olsa oradan pay bicin ,rakam normal,
Kis var ,cocuk usur ,yurumeyin

sehrinizde ne kadar kis oluyor o onemli,

ben kisa mesafe icin servis istemezdim,
cocuklarim kucukken ve ben calismiyorken kendim goturup getirdim hep.

Cok kotu havalarda toplu tasima kullandim (cok nadir)
Iyi havalarda scooterini falan tasidim yaninda, donerken gezerek donduk eve,
yorgunken de baston bebek arabasini tasidim. Hatta buyugu bebek arabasinda kucugu kucagimda slingte tasiyip okula gidip gelmisligim de coktur.

Gittim geldim kac kere, cok da yakindi diyemem,
ama o donem cok fittim :KK45:

sehrinizde ne kadar kis oluyor o onemli,

ben kisa mesafe icin servis istemezdim,
cocuklarim kucukken ve ben calismiyorken kendim goturup getirdim hep.

Cok kotu havalarda toplu tasima kullandim (cok nadir)
Iyi havalarda scooterini falan tasidim yaninda, donerken gezerek donduk eve,
yorgunken de baston bebek arabasini tasidim. Hatta buyugu bebek arabasinda kucugu kucagimda slingte tasiyip okula gidip gelmisligim de coktur.

Gittim geldim kac kere, cok da yakindi diyemem,
ama o donem cok fittim :KK45:
Baston var aynen öyle yapayım

ben olsam yürürdüm.
şu açıdan çocuk ev kreş ev kreş enerji atamayacak, hadi okulda attı,(temiz havada atılan enerjıyle kapalı havada atılan enerji farklı bana kalırsa)
gün boyu alamadığı uzun süreli temiz havayı alamayacak.
kemik gelişimi açısından da yürümesi çocuk için sağlık.
hava şartlarına gelelim, yazda olsa, kışda olsa, yağmurda olsa, çamurda olsa yürümeyi tercih ederdim(kısa mesafe için) yolda oyalana oyalana çocukla vakit geçirmek güzel olur. (mız mız huysuz ağlayan çocuk vs denildiği zamanda! anne ya da baba biraz çocuk ve oyuncu olacak ki çocuk sıkılmasın)zatende iş çıkışı ben , kızımda kreşden geldiğinde yağmurlu, rüzgarlı, karlı havalarda yürümüşüzdür. sağlık açısından da bağışıklığı güçleniyor. kendi açımdan da zaten işe gitmeden spor yapan biriyim(kendime ayırdığım tek özel şey) yürümek bana ilaç. seviniyorum bile yürüyebildiğim için.bu yönlerden bakınca hem 100 lira cepte hemde anne-çocuk sağlık ve etkinlik oluyor.

Kışın servisle gidebilir. En azından en soğuk, kar kış olan aylarda.
Bahar gelince de yürümeye devamHoppa

bence biraz da oyle deneyin, size de hareket olur, temiz hava almak olur.
kisi boyle atlatinca yaza dogru cocuga scooter veya boyle itip cekebilecegi oyuncaklar falan alirsaniz oynaya oynaya donersiniz eve.
scooter var ama daha 3 yaşında geliş yolunda süremez yaza kadar alışır

ben olsam yürürdüm.
şu açıdan çocuk ev kreş ev kreş enerji atamayacak, hadi okulda attı,(temiz havada atılan enerjıyle kapalı havada atılan enerji farklı bana kalırsa)
gün boyu alamadığı uzun süreli temiz havayı alamayacak.
kemik gelişimi açısından da yürümesi çocuk için sağlık.
hava şartlarına gelelim, yazda olsa, kışda olsa, yağmurda olsa, çamurda olsa yürümeyi tercih ederdim(kısa mesafe için) yolda oyalana oyalana çocukla vakit geçirmek güzel olur. (mız mız huysuz ağlayan çocuk vs denildiği zamanda! anne ya da baba biraz çocuk ve oyuncu olacak ki çocuk sıkılmasın)zatende iş çıkışı ben , kızımda kreşden geldiğinde yağmurlu, rüzgarlı, karlı havalarda yürümüşüzdür. sağlık açısından da bağışıklığı güçleniyor. kendi açımdan da zaten işe gitmeden spor yapan biriyim(kendime ayırdığım tek özel şey) yürümek bana ilaç. seviniyorum bile yürüyebildiğim için.bu yönlerden bakınca hem 100 lira cepte hemde anne-çocuk sağlık ve etkinlik oluyor.
Haklısım canım kiloda vermiş olurum hem

150 TL deniyor ve o kadar vermek istemiyorum çünkü mesafe yakın
En uzak mesafedeki de 150 veriyordur ondan da sen uzaktasın fazla ver denmiyorsa yakında oturan içinde fiyat sabittir bunda anlaşılmayacak bişey yok.

Back
X