- 10 Eylül 2019
- 10
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi MedIne123srk6
- #1
6 aylık bir ilişkim vardı ve hiç bi şey olmadan senin iyiliğin için zarar görmeni istemiyorum diyip ayrıldı ama sevdiğinden hâla eminim ve 4 gün oldu yazmadı ne yapmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl emin olabildin ki o gün buluşcaktık ve ortada bi şey yokken ayrıldıyenisini bulmuş
Nasıl emin olabildin ki o gün buluşcaktık ve ortada bi şey yokken ayrıldı
klasik türk erkeği yalanıNasıl emin olabildin ki o gün buluşcaktık ve ortada bi şey yokken ayrıldı
Tabi haklısınklasik türk erkeği yalanı
hatta şoyle oldu muhtemelen bulusakken ayrildiysaniz hayatinda biri vardi sizi yakaladi ve size bu mesaji atmak zorunda kaldi
bir insanin hayatinda olmaktan neden zarar goreceksiniz mafya babasimi bu adam yada karanlik islerimi var hayir degil mi
e baska ne olabilirdi 1 gun icinde ölümcül hastaligada yakalanmamistir heralde degil mi?
BakışlarındanPeki siz sevdiğine nasıl bu kadar eminsiniz?
Hepsi aynı mı pekiHiç bir şey...
Şu erkeklerin zarar görmeni istemiyorum, sorun sende değil bende, ailevi/işle ilgili problemlerim var, biraz kafa dinlemem gerekiyor vb. yalanlarına inanmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Hepsi aynı mı peki
Ya şaka mısın ??? Ne sevmesi allah aşkına ? Seven adam saçma sapan bir sebepten ayrılır mı ? Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar heralde zarar görmemen için ayrılıyor senden.Bu kadar saf olmayın gerçekten.Nasıl emin olabildin ki o gün buluşcaktık ve ortada bi şey yokken ayrıldı
AnlıyorumEvet çok seviyor sizi.
İnandım.
Valla yeni birisini bulmuştur, daha iyisini bulmuştur ondan ayrılmıştır. Erkeğin bir kızdan durup dururken nedensiz ayrıldığını hiç görmedim.
Valla böyle bir bahaneyle gelenlerin hepsi aynı. Normal, aklı başında insanlar ya açıklama yapar ya da insan gibi bitirir ilişkisini çünkü. Zarar görmeni istemiyorum gibi muğlak bir ifadenin ardına sığınan adam yalan söylüyordur ve beş para etmez bir adamdır.
Hep saf olmaktan kaybettim zatenYa şaka mısın ??? Ne sevmesi allah aşkına ? Seven adam saçma sapan bir sebepten ayrılır mı ? Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar heralde zarar görmemen için ayrılıyor senden.Bu kadar saf olmayın gerçekten.