Kafam karman çorman

MedIne123srk6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
10
1
1
25
6 aylık bir ilişkim vardı ve hiç bi şey olmadan senin iyiliğin için zarar görmeni istemiyorum diyip ayrıldı ama sevdiğinden hâla eminim ve 4 gün oldu yazmadı ne yapmalıyım?

Nasıl emin olabildin ki o gün buluşcaktık ve ortada bi şey yokken ayrıldı
klasik türk erkeği yalanı
hatta şoyle oldu muhtemelen bulusakken ayrildiysaniz hayatinda biri vardi sizi yakaladi ve size bu mesaji atmak zorunda kaldi
bir insanin hayatinda olmaktan neden zarar goreceksiniz mafya babasimi bu adam yada karanlik islerimi var hayir degil mi
e baska ne olabilirdi 1 gun icinde ölümcül hastaligada yakalanmamistir heralde degil mi?

klasik türk erkeği yalanı
hatta şoyle oldu muhtemelen bulusakken ayrildiysaniz hayatinda biri vardi sizi yakaladi ve size bu mesaji atmak zorunda kaldi
bir insanin hayatinda olmaktan neden zarar goreceksiniz mafya babasimi bu adam yada karanlik islerimi var hayir degil mi
e baska ne olabilirdi 1 gun icinde ölümcül hastaligada yakalanmamistir heralde degil mi?
Tabi haklısın

Hepsi aynı mı peki

Valla böyle bir bahaneyle gelenlerin hepsi aynı. Normal, aklı başında insanlar ya açıklama yapar ya da insan gibi bitirir ilişkisini çünkü. Zarar görmeni istemiyorum gibi muğlak bir ifadenin ardına sığınan adam yalan söylüyordur ve beş para etmez bir adamdır.

Nasıl emin olabildin ki o gün buluşcaktık ve ortada bi şey yokken ayrıldı
Ya şaka mısın ??? Ne sevmesi allah aşkına ? Seven adam saçma sapan bir sebepten ayrılır mı ? Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar heralde zarar görmemen için ayrılıyor senden.Bu kadar saf olmayın gerçekten.

Evet çok seviyor sizi.
İnandım.

Valla yeni birisini bulmuştur, daha iyisini bulmuştur ondan ayrılmıştır. Erkeğin bir kızdan durup dururken nedensiz ayrıldığını hiç görmedim.

Back
X