Kafamda sürekli insanlarla (kv)kavga ediyorum

bizimkide öyle çimende dolaşır gtüne diken batar."annen batırdı der" utanmasa.içinin soğuması için biraz uzak dur.diyeceğim onada annesinin kalbini kırmışsın gibi muamele etmese bari.
Ahahaha ne güldüm ya canım ailemizi kıskanıyorlar bence erkek aileleri genelde sorunlu oluncaŞu an ayda bir gördüğüm halde böyşe uzak duruyorım yine

Biz 2 saat uzaktayız kv ile evime sadece 3 kere geldiler uzak diye hicbir sekilde kavga da etmedik sadece bi kaç hareketine sinir oldum ama ben yaz tatilinde gitcem kızının okulu yok istediği gibi gelip kalabilir diye korluyorum daha yeni evliyiz tecrübe edindiğim bir sey de yok kocasıyla arası kötü diye ben yokken evime cöreklenmesini düşünüyorum

ailenin yanına git tatilde ama sana tavsiyem çok uzun süre kalma.. kaynanan görümcen için değilde kendiniz için yani.. yarın çocuk olunca bakmaya yardıma da gelir kaynanan o da var yani.. hormonların ve geçiş mevsiminin etkisiyle herkes bunalımda herkes kuruntulu bu aralar...

Hehehe birde gözümün önüne laflarımla alt ettiğimi görünce o rahatlama hissi acaba havalardan mı
Olabilir canım bilmiyorum ki, bi an önce geçsin bence ama. Eşime bile sataşıyorum durup dururken adam beni artik dikkate almasa bari, dövcem az kaldı. Garibim de gözümün içine bakıyor ama napayim dövcem çare yok :KK53:

Olabilir canım bilmiyorum ki, bi an önce geçsin bence ama. Eşime bile sataşıyorum durup dururken adam beni artik dikkate almasa bari, dövcem az kaldı. Garibim de gözümün içine bakıyor ama napayim dövcem çare yok :KK53:
Bir kere dövmekten bir sey olmaz zaten döv gitsin kız senden önemli mi

ailenin yanına git tatilde ama sana tavsiyem çok uzun süre kalma.. kaynanan görümcen için değilde kendiniz için yani.. yarın çocuk olunca bakmaya yardıma da gelir kaynanan o da var yani.. hormonların ve geçiş mevsiminin etkisiyle herkes bunalımda herkes kuruntulu bu aralar...
1 ay kalmayı düşünüyorum canım antepten istanbula gidiyorum cok sık gitmiyorum .birde o bar demi umarım rahatım bozulmaz cocuguma iyi bakacagından eminim de ben mıc mıc ilişkileri sevmiyorum .inşallah gecer cok sıkıcı bir durum anlatamıyorıö vesveseyle yasıyorum resmen

Korkutmak istemem ama bu bir psikolojik sorunun başlangıcı. Bende de vardı birara, olmayan şeylerin olabileceğini düşünüp kafadan kavga edip o sahneleri düşünmek falan.. kendini yorarsın akışına bırakmayı dene. Üstüne çekme olumsuz şeyleri
Gurnete gelin geldim eşimden başka kimsem yok ondan galiba bu haller sizin durumunuz nasıl geçti

Gurnete gelin geldim eşimden başka kimsem yok ondan galiba bu haller sizin durumunuz nasıl geçti

Tam olarak geçti dersem yalan olur :)) hafiflettim diyelim... bir kazaya şahit olayım iki gün aklımdan çıkmaz her ihtimali düşünürüm ya çevremdekilerin başına gelse falan filan, baktımki baş edememeye başladım düşünmekten ağrılar giriyordu. Bu düşünceler geldiği an dua edip bir şeyle ilgilenmeye çalışıyorum unutup uzaklaşmak için. Ara sıra yine takıldığım oluyor saatlerce günlerce ama dua edip bir şeyle ilgilenince istemsiz aklından cıkıyor insanın sonra ben ne düşünüyordum diyorum kendi kendime hatırlamak için, onu dediğim an hatırlamamak için başka şeylerle ilgileniyorum yine, zor bir şey ama dikkatinş başka şeylere ver çünkü hayatı zindan ediyor bu takıntı..

ben de devamlı kafamda konuşuyordum. onu derse bunu derim. diken üstünde yaşamak böyle bir şey maalesef. sakince eşinle sonra da kv ile konuş. iletişim olmadan hiç bir şey çözülmüyor. ben de iletişime geçeyim derken kv ile birbirimize girdik 3 aydır görüşmüyorum kafam rahat fakat bu sefer de eşim bu durumdan rahatsız. o yüzden güzel yoldan isteklerini doğru şekilde ilet.

Tam olarak geçti dersem yalan olur :)) hafiflettim diyelim... bir kazaya şahit olayım iki gün aklımdan çıkmaz her ihtimali düşünürüm ya çevremdekilerin başına gelse falan filan, baktımki baş edememeye başladım düşünmekten ağrılar giriyordu. Bu düşünceler geldiği an dua edip bir şeyle ilgilenmeye çalışıyorum unutup uzaklaşmak için. Ara sıra yine takıldığım oluyor saatlerce günlerce ama dua edip bir şeyle ilgilenince istemsiz aklından cıkıyor insanın sonra ben ne düşünüyordum diyorum kendi kendime hatırlamak için, onu dediğim an hatırlamamak için başka şeylerle ilgileniyorum yine, zor bir şey ama dikkatinş başka şeylere ver çünkü hayatı zindan ediyor bu takıntı..
Aklımda sürekli kücük kardeşime biri taciz ederse annem sorumsuz biraz yani anlamıyorum belki hep evde oldugum icindir Deneyeceğim bu dediğinizi ama çok teşekkür ederim inşallah sizde tamamen kurtulusunuz

ben de devamlı kafamda konuşuyordum. onu derse bunu derim. diken üstünde yaşamak böyle bir şey maalesef. sakince eşinle sonra da kv ile konuş. iletişim olmadan hiç bir şey çözülmüyor. ben de iletişime geçeyim derken kv ile birbirimize girdik 3 aydır görüşmüyorum kafam rahat fakat bu sefer de eşim bu durumdan rahatsız. o yüzden güzel yoldan isteklerini doğru şekilde ilet.
Aslında cok zararı yok kadının bana patavatsız ve oğlumun evi diye sahiplenişi beni sinir ediyor sinirlenince de asla eşimle güzel konusamıyorum .Bende keske kv bir sey olsa da komple hayatımdan cıksın istiyorum ne kadar sanslısın ya 3 aydır görmüyorsun

aynen kelime kelimesine katılıyorum.bende sürekli kv ile kafamda kavga ediyorum :) ama sebepsiz değil yaşananalardan sonra bana böyle derse bende şu lafı diycem diyiyp laf hazırlıyorum.demezsem içimde patlıyo resmen kelimeler.neden demedim diye hayıflanıyorum.

ayy bende iletişime geçtim kv üste çıktı resmen :)bende küstüm aklımca ama o sanki hiç bişey yaşanmamış gibi telefonda beni istiyor . ne yapcaz bilmiyorum.aynı şekilde benim eşimde rahatsız. ben ona da ailewsi hakkında konuştupum için suçlu gibi oluyorum

aynen kelime kelimesine katılıyorum.bende sürekli kv ile kafamda kavga ediyorum :) ama sebepsiz değil yaşananalardan sonra bana böyle derse bende şu lafı diycem diyiyp laf hazırlıyorum.demezsem içimde patlıyo resmen kelimeler.neden demedim diye hayıflanıyorum.
Güleryüzle her seyi diyin bence hakediyorlar .En son bir olayda icimden geldiği gibi davrandım ama nasıl rahatlamak o zafer kazanmıs gibi savas kazanmıs gibi işte oda her zaman olmuyor birden kendiliğinden gelişen bir sey o yüzden kafamız hep dolu galiba :)

Pasaklılıktan korkmuyorumda evimde rahat olmasını alışmasını istemiyorum galiba benim ailem senede 1 kez cekine çekine geliyorsa onlarda cekinsin şu oğlumun evi havası beni deli ediyor en son geldiğinde halılarıma takmıstı cok kirlenmiş hava güzel olsaymıs yıkarmıs falan taktı gidene kadar halıya yani geldiğinde yemek de yapar kendince işe yaramaya çalısır ama gözüme bir kez battıgı için sinir oluyorum

Bence biraz kendi kendinizi doldurmuş olabilirsiniz. Belki bdv'yi çok okuyorsunuz etkileniyorsunuz ya da etrafınızda kv ile sıkıntı yaşayan kadınlar var vs bir çok şeyden etkilenebilir insan. Yani kötü niyetli insan halıya kirli diyip yıkardım hava güzel olsa demez, şunları da bir yıkamamışsın kirlenmişler falan gibi der. Benim kv ile de aram öyle süper değil ama koltuklar veya halılar kirlenmiş dediğinde hiç alınmadım çünkü kötü niyetle demediğini biliyorum.
Bence gidin tatilin tadını çıkarın, düşünmemeye çalışın. Zaten uzakta oturuyorlar ne kadar mıç mıç bir ilişki oluşabilir ki. Ben kv ile altlı üstlü oturuyorum mıç mıç olmadık.

Güleryüzle her seyi diyin bence hakediyorlar .En son bir olayda icimden geldiği gibi davrandım ama nasıl rahatlamak o zafer kazanmıs gibi savas kazanmıs gibi işte oda her zaman olmuyor birden kendiliğinden gelişen bir sey o yüzden kafamız hep dolu galiba :)
benim sorunum güler yüzle laf sokamamam sanırım.illa o yüz düşecek illa el kol hareketi sesim falan değişiyor:)

aynı durum bendede olmuştu kafamda kavga ediyordum uzerınde durmamaya çalıın ya eşinizi bırakın gitmeyin ya da amann onlarda eşimin annesi kardeşi diyin kendinizi boşa yıpratmayın....

Bence biraz kendi kendinizi doldurmuş olabilirsiniz. Belki bdv'yi çok okuyorsunuz etkileniyorsunuz ya da etrafınızda kv ile sıkıntı yaşayan kadınlar var vs bir çok şeyden etkilenebilir insan. Yani kötü niyetli insan halıya kirli diyip yıkardım hava güzel olsa demez, şunları da bir yıkamamışsın kirlenmişler falan gibi der. Benim kv ile de aram öyle süper değil ama koltuklar veya halılar kirlenmiş dediğinde hiç alınmadım çünkü kötü niyetle demediğini biliyorum.
Bence gidin tatilin tadını çıkarın, düşünmemeye çalışın. Zaten uzakta oturuyorlar ne kadar mıç mıç bir ilişki oluşabilir ki. Ben kv ile altlı üstlü oturuyorum mıç mıç olmadık.
bdv de insanı cidden etkiliyor. mesela benim gözümü açtı çogu konuda.ama bazen de görmezden geleceğim sandığım seyleri görmezsen gelemedim :)

sinirlerine hakim ol. eşine tatlı tatlı anlat. kv anne burası eşimle benim evim sen istediğin zaman misafir olabilirsin gibisinden konuş.

görüşmüyorum ama eşim mutsuz ve sıkıntılı her şekilde zor canım

Buraya cok takılıyorım ya benimde başıma gelirse diyorum kadın bazen cok patavatsız ondan sinir oluyorum yani yoksa haklısınız iyi yönleride var yok değil ama vesvesem cok hep basıma kötü şeyler gelecek beni istedikleri gibi yönetecekler diye korkuyorum bu arada nasıl başardınız altlı üstlü oturup içli dışlı olmamayı helal olsun valla

bende öyleydim esime kavalideme kayınbabama be zaman zaman baska insanlara beni kırdıklarında onlara cevaplarını verdiğimde cok rahatlıuyorum sen kuracagına uslubunca karsı tarafa söyle

Back
X