kafaya takılcak bir konu mu sizce

Bana gereksiz takılmışsınız gibi geldi. Herkes takılır öyle yani. Benim eşimin de evlendikten sonra göbeği çıktı. Bi kere de eşime dediler sen böyle olacak adam mıydın diye. Ben de dedim ki o göbek benim gururum. Az mı uğraştım baksana kaç kalori var orada. Sonuç olarak hepimiz güldük geçtik.

O sizi şaka yapıcak kadar samimi görmüş ama bence siz bi kendi niyetinizi duygularınızı gözden geçirin.. Bu tarz konuları böyle hemen k.valideye, eşe taşıyıp ortam germeye de pek gerek yok yani Relax

Sizin yaptığınızı eltiniz yapsa ortalığı ayağa kaldırmıştınız ama.

Ne kadar büyütmüşsünüz her zaman olduğu gibi. Kadın bir laf etmiş ki klasiktir kilo alana "evlilik yaradı"denir ,zayıflayana "iyi bakmamış" denir,gerekli mi değil ama söylemiş,üzerine bozulduğunuzu anlayıp"yanlış anlama şaka yaptım"demiş.
Siz hala annen konuşsun,neden bozmadın diyorsunuz. Bir sakin olun,neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamadım. Hala hırsınızı alamamışsıniz,uzatmak niyetindesiniz.

Bunu bu kadar buyutmeyın bence.. Bende her saka altında gercek payı ararım ama gerek yok..

Eşimin halası aynı şeyi yapmışdı "hayırdır × evlendiğinden beridir hastasın sana evlilik yaramadı galiba" demişdi üzülmüşdüm ama takmadım öyle üstünü kapattım gitti takmana değmez şaka de geç

Şaka yapmış bozulduğunu anlayıp konuşmuş

Çok bilen eşin kendi verseydi cevabı madem ki zaten vermişsiniz de cevap

Yalnız ne olursa olsun Kv yi karıştırma

eltin haksız da olsa en büyük yanlışı da yapsa iki yetişkinsiniz Kv ye şikayet edip o konuşsun vs olmaz.

Canım kafaya takma
Basit bi mevzu. Keşke kv yi karıstırmasaymışsın. Bu sefer de geçimsiz çekemiyor falan olmasın.

Klasik yapılan esprilerden birini yapmış kızcağız. Gülüp geçmen gerekirken uzattıkça uzatmışsın. Eltine sabır diliyorum.

her konuyu takmayın kafanıza
evet kv nizle konuşun konuşsun
ama zaten siz eskiden de vardı demişsiniz eşiniz size desteklemiş
dert aramayın kuzum kendinize

O sizi şaka yapıcak kadar samimi görmüş ama bence siz bi kendi niyetinizi duygularınızı gözden geçirin.. Bu tarz konuları böyle hemen k.valideye, eşe taşıyıp ortam germeye de pek gerek yok yani Relax
Eşime taşınadım çünkü oda oradaydı ayrıca eltim kötü iyetli davrandı bana hep tanıştığımızdan beri

Sizin yaptığınızı eltiniz yapsa ortalığı ayağa kaldırmıştınız ama.
Ortalığı ayağı kaldırmazdım ama eşimle paylaşırdım ve bilsem dalgınlıkla yaptığını umurumdacda olmazdı
Haklısın bende karıştırmak istemem ama kv hep onun avukatlığını yaptığı için bana karşı sinir oluyorum

Klasik yapılan esprilerden birini yapmış kızcağız. Gülüp geçmen gerekirken uzattıkça uzatmışsın. Eltine sabır diliyorum.
Eltime çok mu iyi tanıyosun hayırdır?milletin yaka silktiği birisidir de kendisi

Bence takma kafana. Boş lafı seviyor millet. Nerden ne yakalarim derdindeler.
Aynen boşboğazlık oldunda nolursa olsun,o kadar aptalca laflar ediyo ki
Mesela; eşim şehir dışında bi hastaneye gidecekti tanıdık doktora,eşim dedi ki bizim arkadaşlara teklif ettim kimse gelmiyo benle elifinde işi var,ne dese beğenirsin.abi sadece erkeklere mi teklif ettin!
Yani canımı sıkmak için kendini parçalıyo ama artık bardak taştı bişey daha söylerse sert bi şekilde uyarcam

Şok oldum falan yazınca siz " Allah Allah ben anlayamadım herhal de " diyerek tekrar okudum ama dogru anlamısım.. Bunda şok olacak ne var ki.. Burda ki bazı hanımların dertleri sizde olsa Allah korusun tabi düşünemiyorum sizi.. Şok

Boşver abla, daha üsteleme, eltinle ayrıca açma bu mevzuyu. Zaten diyeceğini demişsin, bir daha saçma şaka yapmaya kalkarsa pis pis bak yüzüne diyecek bir şey bulamazsan. Elti işte, gereksiz bir canlı.
Takma kafana, buradaki elti dertlerini okumuyor musun.. Düşünme bile.

Sen lorena'sin degil mi? Kocasini ogrenciye silgi verdi diye kiskanan...Tedavi olman sart senin, kiskancligin kocanla sinirli degilmis....Sahi kocanin 16 yasindaki halasinin kizini nasil kiskanip telefonunu kocanin telefonundan silebiliyorsun, hangi mantikla?????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…