- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Tabi ki var niye olmasınBazen yazdıklarınızı okuyunca merak ediyorum, bu hayatta sevdiğiniz, hoşnut olduğunuz hiçbir şey var mı?
Darılmayın ama bu kadar sinirle hasta olursunuz.
Buda bana dert oldu demek ki saçma şakaları kaldıramıyorumŞok oldum falan yazınca siz " Allah Allah ben anlayamadım herhal de " diyerek tekrar okudum ama dogru anlamısım.. Bunda şok olacak ne var ki.. Burda ki bazı hanımların dertleri sizde olsa Allah korusun tabi düşünemiyorum sizi.. Şok
Boşver abla, daha üsteleme, eltinle ayrıca açma bu mevzuyu. Zaten diyeceğini demişsin, bir daha saçma şaka yapmaya kalkarsa pis pis bak yüzüne diyecek bir şey bulamazsan. Elti işte, gereksiz bir canlı.
Takma kafana, buradaki elti dertlerini okumuyor musun.. Düşünme bile.[/QUO
Aklı başında olanlarıda var ama evt benimki gereksiz bir canlı
İyi yaptım.Sen lorena'sin degil mi? Kocasini ogrenciye silgi verdi diye kiskanan...Tedavi olman sart senin, kiskancligin kocanla sinirli degilmis....Sahi kocanin 16 yasindaki halasinin kizini nasil kiskanip telefonunu kocanin telefonundan silebiliyorsun, hangi mantikla?????
Ben mi normal değilim yoksa yapılan şaka mı,çürüğe çıkarmak ne demek ya?eltinize size şaka yapılmasından hoşlanmadığınızı söyleyip geçebilirdiniz, böyle basit bir şey için eşinize, kayınvalidenize eltinizle konuşmasını söylemesini söylemeniz; sanki ortada büyük bir olay varmış gibi araya kayınvalideyi sokmanız hiç hoş olmamış.kadının şaka yaptığı da bariz belli yani, normal insanlar böyle şakalara pek takılmazlar ama daha önceki konularınıza yorum yapmamış olsam da bütün konularınızı okumuşluğum vardır(eski kullanıcı adınızla açtıklarınız da dahil) ve çok da normal bir insan olmadığınız anlaşılıyor.sonuçta sevgilisi/nişanlısı/eşi misafirlikte bir dilim daha pasta istedi diye "ne gerek vardı istese ben yapardım" diyen ve bunu bile sorun eden, birisi hal hatır sorduğunda ve o da iyiyim sen nasılsın diye cevap verince "iyiyim deyip geçseydi kendisinin de sormasına ne gerek vardı" diyen, öğrenciye silgi vermesini sorun eden, insanlara karşı yardım sever ve güler yüzlü olmasını sorun eden, bir kız öğrenciyi hastaneye götürdü diye kızan(neyse ki kızın önemli bir şeyi yoktu ama beyin kanaması geçiriyor, ölüyor da olabilirdi), insanların eşine gülümsemesine bile kafayı takan(ki çok normal bir şey), bir insansınız sonuçta o yüzden bu konunuza pek şaşırmadım ama başka biri açmış olsaydı çok şaşırırdım çünkü saçma yani.
Niye diğer diğer kınularımı işin içine katarak cevap veriyosunuz onlar ayrı bu ayrı
Dün akşam yine beraberdik kvlerde, stresten benim dudağımda uçuk çıktı neyse işte kv dedi ki bişey olmaz geçer sen yine güzelsin,eltimin bakışları değişti hemen ve
Bebeklere hemen bulaşır o bebekler çok çabuk kapar vs demeye başladı(6aylık bebeği var).
Yani tamam bende olsam tedirgin olurum ama asla dile getirmezdim,sonuçta yetişkin insanlarız ben bunu düşünebilecek yaştayım yani,ama karşımda ki o kadar boşboğaz biri ki
Evt alınganım ama durduk yerde alınganlık yapmıyorum ki,çürüğe çıkarmak da ne?Çok alıngansınız bu bir kere NET
Gerçekten siz hayatı kendinize dar ediyorsunuz,
Nekadar lafa söze takılıyorsunuz
Acaba siz eltinizi kıskanıyor ve çekemiyor olabilirmisiniz ?
Kadının her haraketi,her söylediği ve her davranışı sizi rahatsız ediyor,
Birde madem çok rahatsızsın bu kadından biraraya gelmede bu muhabbetten kurtul
Kendini yiyerek bitirme !!!!!!!
Evt alınganım ama durduk yerde alınganlık yapmıyorum ki,çürüğe çıkarmak da ne?
Ayrıca o beni kıskanıyo çünkü o benim umurumda değil ama o canımı sıkmak için çaba içerisinde,mecburen geliyoruz biraraya işte
Hayır normalde umurumda olmayan biri yani hiç yakınlık kurmadım onunla bana garip davrandığı için ama evet abuk sabuk konuşunca ister istemez canımı sıkıyoUmrundaki bu kadar dert ettin kendine
Orası öyle de ben mesela çok dikkatli konuşurum yani hiç düşünmeden konuşmam o yüzden karşımdakilerinde ağzına geleni söyleyipbeni üzmesine izin vermek istemiyorum,laf yarıştırmakta bana göre değil açıkçasıBence çooook fazla alıngansınız. Ve bu alınganlık sizi yorar, hayattan soğutur. Ben de öyleydim bir zamanlar ama baktım böyle hayat geçmiyor biraz daha duyarsız olmaya başladım. Emin ol hayat daha zevkli hale geldi. Eltinin dediğinde de bir şey yok ayrıca. Herkesin şaka anlayışı farklı. Ha çok rahatsız oluyorsan kendin söyle kv'ni karıştırma. Bazen de insanların dediklerini duymazdan gel. Herkesi olduğu gibi kabullenmezsen yalnız kalırsın.
Sorma ortalamanında altında biriTakmaya değmez. bu patavatsız şaka çok yaygındır. Kilo alır evlilik yaramış derler, kilo verir evlilik yaramamış derler. Kısacası derler. Ortalama bir insanmış yaygın vasat bir şaka yapmış. Unut gitsin.
Evt aslında benim aptallığım yanına geldiğinde evet rahatsız oldum artık dikkat et desem anlardı heralde hAtasınıyeni evlilere maalesef bu şekilde takılıyorlar. yok eşin bakmadı mı sana aç mı kalıyorsun falan filan bu liste uzar gider. gerekli cevabı o anda vermiş olsaydınız bu konu hakkında bir daha şaka yapmaya cesareti olmaz. araya kv sokman olayı daha da uzatır ve gereksiz kırgınlıklara yol açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?