- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
Elif benim gözümde hiç gülmeyen her zaman ciddi sürekli tenkit eden hayattan hiç zevk almayan biri gibi canlaniyor.Kadın şaka yaptım demiş ya. Konu sen olunca gerçi.
Ne alakası var şaka var şaka var yaniAy bi an eşini eltinden kiskandin sandim.
Kafaya takilacak bir şey değil ama sen çok ciddi bir kişilik olduğun için şakayi anlamani beklemiyorum.
Ben kimseye eşini çürüğe çıkardın diye bi şaka yapmam mesela karşımdakini düşünürümŞaka yapmış kadın ne var bunda
Eşinizde amma abartmış yani,ağzının payını vermek falan !!
Allah aşkına kimsenin kimseye tahammülü kalmamış artık,
Sohpet olsun diye belliki ortamda latife yapmış,
Yaptıktan sonrada ortamda herkes susunca kadın özür dilemiş zaten,
Kesin şaka yaptığına bin pişman olmuştur .
Öyle işte elif şaka var...Ne alakası var şaka var şaka var yani
Ben kimseye eşini çürüğe çıkardın diye bi şaka yapmam mesela karşımdakini düşünürüm
Evt hiç hoşlanmıyorum ama bence o özür sayılmaz sadece yanlış anlamadın değil mi dedi.bence aklı başında insan böyle saçma şakalar yapmazMadem espri anlayışınız şaka anlayışınız yok ozaman bu tür bir durumun tekrar olmaması için , tatlı bir dille bu tür şakalardan hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz.
Zaten kadın aklı başında bir kadın ki hemen kendini telafi etmiş ve ÖZÜR dilemiş,
Elif benim gözümde hiç gülmeyen her zaman ciddi sürekli tenkit eden hayattan hiç zevk almayan biri gibi canlaniyor.
Kendi düğününde bile oynamadi dügünü kinayi dert edip konu açti. Çabuk yaşlanir bu kiz.
Evt hiç hoşlanmıyorum ama bence o özür sayılmaz sadece yanlış anlamadın değil mi dedi.bence aklı başında insan böyle saçma şakalar yapmaz
günydın herkese,acele yazıyorum hata olabiilir cümlelerimde
Kafama takılan bi konu var bunu paylaşmak istiyorum
Geçen cuma kvlere gittik yemek için eşimin kardeşi ve eşi de geldiler.
Eşim biraz rahatsızdı midesinden, işte bu konuyla ilgili sohbet ederken eltim dedi ki: evlilik yaramamış abime(eşimden bahsediyo),elif iyi bakamadı mı acaba çürüğe çıkardı dedi güldü,ben şok oldum tabi sinirlenince kalıyorum öyle.
Sadece, evli değilkende bu rahatsızlığı vardı biz gayet iyi bakıyoruz birbirimize dedim.eşimde beni destekledi ama bi sessizlik oldu..
Sonra çıkarken geldi yanıma yanlış anlama şaka yaptım filan dedi eltim.
Çıktık eve giderken niye ağzının payını vermedin dedi eşim ama napiyim kaldım öyle yani o anda nasıl cevap vercektim dedim,ama hala aklıma geldikçe canımı sıkıyo bu konu.
Geçen gün dedim ki eşime annene söyle konuşsun onunla ne söylediğine dikkat etsin ben onunla laf yarıştırmak zorunda değilim oda tamam dedi.
Sizce kafaya takılcak bi konu mu
günydın herkese,acele yazıyorum hata olabiilir cümlelerimde
Kafama takılan bi konu var bunu paylaşmak istiyorum
Geçen cuma kvlere gittik yemek için eşimin kardeşi ve eşi de geldiler.
Eşim biraz rahatsızdı midesinden, işte bu konuyla ilgili sohbet ederken eltim dedi ki: evlilik yaramamış abime(eşimden bahsediyo),elif iyi bakamadı mı acaba çürüğe çıkardı dedi güldü,ben şok oldum tabi sinirlenince kalıyorum öyle.
Sadece, evli değilkende bu rahatsızlığı vardı biz gayet iyi bakıyoruz birbirimize dedim.eşimde beni destekledi ama bi sessizlik oldu..
Sonra çıkarken geldi yanıma yanlış anlama şaka yaptım filan dedi eltim.
Çıktık eve giderken niye ağzının payını vermedin dedi eşim ama napiyim kaldım öyle yani o anda nasıl cevap vercektim dedim,ama hala aklıma geldikçe canımı sıkıyo bu konu.
Geçen gün dedim ki eşime annene söyle konuşsun onunla ne söylediğine dikkat etsin ben onunla laf yarıştırmak zorunda değilim oda tamam dedi.
Sizce kafaya takılcak bi konu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?