kafaya takılcak bir konu mu sizce

Herkesin kendin gibi olmasını bekleyemezsin. Maalesef olmuyor da. Yalnız kalmak istemiyorsan takma, duymazdan gel. Baktın olmuyor o insanla daha az aynı ortamda bulun.

Herkesin kendin gibi olmasını bekleyemezsin. Maalesef olmuyor da. Yalnız kalmak istemiyorsan takma, duymazdan gel. Baktın olmuyor o insanla daha az aynı ortamda bulun.
Bana kalsa hiç aynı ortamda bulunmam ama gidiyoruz işte kvlere,neyse artık işler yoğunlaşınca gitmem yani ama en iyisi uyarmak

Ay benim büyük eltim de sizin gibi ya.takiliriz şaka yaparız yok bu illa üste çıkacak ya.habire laf yetiştirir. Bilmiş bilmiş konuşur.kimse ona takılmaz bu yüzden yanında çok gerilirim ben.kaynim uğruna da cevap vermem.ama diğer küçük eltim ve kaynimla ohoooo espriler şakalar havada uçuşur.vakit daha zevkli geçer böyle.hi birbirimizi cok mu severiz bilmem hi aramadan duramaz miyiz.hayir ayda yilda bir arariZ.ama gorunce de o ortami zehir etmwyiz kendimize.kirk yillik dost gibi muhabbetler döner.siz de takmayın bu kadar ya.her elti öcü şeytan kurnaz değil. Bana takılan oldumu bide ben dalga geçerim kendimle.bence eltiniz samimiyet kurmak istemiş şaka yapmış. Alınmaniza gerek yok.

bence de kafaya takılacak bir şey değil. gül geç. böyle şakalar hep yapılıyor. evlenince dışarı pek çıkmayan erkeklere, kılıbık denmesi gibi her lafın altında bir şey ararsak. ömür geçmez be canım.

E ama sen herseyi abartiyorsun ki
Bak kocani da hasta etmissin sonunda

kafaya takılacak bir konu değil. art niyetli söyleseydi siz bozulunca sonradan gelip size yanlış anlama şaka yaptım demezdi. bence unutun gitsin hele kayınvalideyi karıştırmak falan çok abartı... daha fazla büyütmeyin .

Yanlış anlama şaka yaptım demezdi aslında ama söylediği şeyi herkes duyunca onların tepkisinden korktu bence yine onların yanında dedi yanlış anlama diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…