- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Ahh ahhh bilmiyorum yaaa.... Bazen hamile sanıyorlar beni düşünün yaa düşünün karnım yağlı. Napcam bilmiyorum. Bacaklarım incecik. Polikistik de var.Mekik ceksen günde en az 20 30 tane dügün öncesi biraz sıksan dişini canım
Benimde pantolonlarım olmuyor. Kışın 61 e kadar inmiştim.yazın kilo aldım yaAhh ahh kimde yokki bu dert bendede var 1 aydır diyetteyim diye kendimi kandiriyorum gram veremedim dahaacikinca kendimi kaybediyorum ya dün düğüne davetliydim her zaman olan kiyafetim bana olmadı yerin dibine girdim bugün güzel bi baslangic yapıp Bismillah dedim inşallah bozmam
Denicem mutlaka. Az önce mideme çikolata indirdim bile.Stresten sizinki, duygusal yiyicisiniz demek ki. Ben de öyleyim.
İştah kesen şeyler deneyin. Örneğin canınız tatlı istiyorsa limonlu tarçınlı su deneyin. Tuzlu çektiğinde yeşil çay için mesela.
Evdeki aburcuburları, pirinci, makarnayı çöpe atacaksın çözüm bu :) yerine sağlıklı şeyler, sebze meyve ve diyet yiyecekler koyacaksın.Lğtfen konum taşınmasın en büyük derdim bu aralar. Allahım başka dert vermesin inşallah. Kızlar ben kendimi tutamıyorum ya tutamıyorum. Napcam ben. Sürekli yiyorum. Karbonhidrat besleniyorum ya sinirlerim bozuk. İşten gelince evde ne var ne yok yiyorum. Şekerli şeyler çok yiyorum. Napcam ben, 3 ay sonra düğünüm var. 1.72 boyun. 66 kilom var. 6 kilo vermek istiyorum. Göbek bölgem yağlı. Offff offf
Lğtfen konum taşınmasın en büyük derdim bu aralar. Allahım başka dert vermesin inşallah. Kızlar ben kendimi tutamıyorum ya tutamıyorum. Napcam ben. Sürekli yiyorum. Karbonhidrat besleniyorum ya sinirlerim bozuk. İşten gelince evde ne var ne yok yiyorum. Şekerli şeyler çok yiyorum. Napcam ben, 3 ay sonra düğünüm var. 1.72 boyun. 66 kilom var. 6 kilo vermek istiyorum. Göbek bölgem yağlı. Offff offf
Polikistik hastalığım var. Kan değerlerim normal çıktı en garibi de bu. Acaba yanlış olabilir mikan değerlerini bir ölçtürmeni tavsiye ederim canım
en son ne zaman baktırdın cnmPolikistik hastalığım var. Kan değerlerim normal çıktı en garibi de bu. Acaba yanlış olabilir mi
1 yıl olmuşturen son ne zaman baktırdın cnm
1 yıl olmuştur
İradeni kınıyorum1.64 boyundayim 50 kiloyum.
Zatem vucudum kilo aalmaz kolay kolay metabolizmam cok hizli.
Ama yinede hafif gobegim ciksa dert edinirim.
Kiloya takıntim yok ama kilo demek yag demek sagliksiz vücut demek.
Sagligimi ve tabiki guzelligimide düşunerek dikkat ediyorum.
Ne kadar açta olsam karnim guruldar basimda agrir ama yine bir meyva yer yatarim.
Demek istediğim tek sey iraden olcak.
Kendin isticeksin. Kimse burdan sana bir sey yapamaz.
Bana cok dediler buyunce kilo alirsun diye almadim. Ergenlige gir alirsin dediler ergenlik gideli cok oldu yine almadım.
Simdi evlenince alirsin diyorlar :)
Evlenince de almicam biliyorum. Cunku irade ve vucut benim. Eger bir hastaligin yoksa istersen basarirsin.
İradeni kınıyorum
aslında söylerken çok basit dimii :) uygulamaya başlıyorum bugünden itibaren.Canım kahvaltını normal et. Öğlen salata ton balığı. Akşamda Ne yaptıysan bi tabak az ekmekle ye. Yatmadan önce az yağlı yoğurtla pulbiber karışıtır ye. Yağlı yiyecekler yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?