Kolay gelsin canim
Cok kolay hepside nevar sanki yapamiyacak demi yapanlar anasinin karninda mi ogrendi sanki
ah bi bilsem nerde ögrendilerr :)) cok koly demeyelim canım benimm kendimden utancamm yaa ilgim yoktu snırım yemege pastaya börege düğün yaklaşınca bir telaş sardı ssanki beniP ya yarın nişanlıma kahvaltı sözü verdim hem de ellerimle hazırlıcam dedim senin sayfana güvenerekk bakınıp duruom ama zor sankim bazısı hele hamur hiç hiç yapmadım ben yaa şimdilik pratiklerden başlıorum kaşarlı menemen - peynir topları - sosisli beşeyler düşündüklerimm :))) şans dile bana yarın içinn :))
Bende pek yapmazdim evlenince is basa dusunce oyle bi yapiliyo ki :)
Ben simdi hazir yufkadan o son ekledigim borekleri hazirladim kizartmasi kaldi tek...
Eger pratik istersen buda pratik borek olarak bulunsun masanizda :)
Hamur yapmak sart degil ki cok kolay tarifler var yumurtali ekmek var sonra kasarli sucuklu ekmekler var cok kolay bunlar
işte bende öle olacagımm anlaşılan hep dedim evlenince ögreniirm :))
ellerine saglık tattlım cok güzel gözüküooo yaa...
hmm yaa kac saat sürer kimbilirr uykuyuda seven biriyim ah ahh yapacam ama bende tam ne yardan ne ... hesabına geldiP
evet bakıorum sabahtan beri belirledim bişeyler alışveriş listemi de oluşturdum bakalım yarın nası bir kahvaltı cıkacak ortaya :)))
kolay gelsinn canım sana daa :)
Yumurtalı ekmek yapabilirsin ben çok seviyorum ama yapıldığındada çok yediğimden kilo almamak için sık yapmıyoruz
PATATES PİZZASI
Eki Görüntüle 410407
1 adet patates
1 adet yumurta
1 adet küçük domates
5-6 dilim sucuk
Rendelenmiş kaşar peyniri
Sıvı yağ
Zeytin
Tuz
Hazırlanışı
Patatesleri soyduktan sonra çok ince olmayan daireler şeklinde doğrayın. Sıvı yağı tavaya koyarak üzerine patatesleri ekleyin. Tavanın üzerine bir kapak kapatarak orta ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirin. Yumurtayı bir kapta iyice çırpın ve tuzunu ekleyin. İçine karabiber veya istediğiniz herhangi bir baharatı ekleyebilirsiniz. Daha sonra yumuşayan patateslerin üzerine yumurtayı ilave edin. Üzerine küçük küçük doğradığınız domatesi, sucuğu, zeytinleri serpiştirin. Son olarak da kaşar peynirini ekleyin. Tekrar üzerine bir kapak kapatarak 2-3 dakika kaşarlar eriyene kadar pişirin. Pişince geniş bir servis tabağına alarak servis edin. Afiyet olsun.
Bunu denemiştim güzel olmuştu yalnız ben bildiğimiz büyük tavada yaptıgımdan patatesi 3 tane yapmıştım. Bide patatesleri tavaya koyarken suyunu fazla koydum buğulama gibi pişsin diye.
Ekmek almaya gitmistim bidenem,evet kiz kahvalti hazirliyorum esim uyansinda yicez
Sen napiyosun bakalim canimm
canım bende bunları gördüm karnım acıktı makarna yapıyorumkahvaltı erken yapıyoruz biz
Kolay gelsin canim... Burda hep bu saatte yapiyoruz biz esim oglenci oldugu icin gec kalkiyo bende zaten sabahlari yiyemem tek basima...
Ben gidiyimde sofrayi hazirlayim.. Optum canim gorusuruz..
canımm bende hzırladım wallahi pazar günü güzel bi kahvaltı ama bir bulaşık cıktı anlatamam sana yaa :)) kaşarlı menemene yumurta koymayı unuttum bilio msunnn :)) ama kaşar kurtardı durumu tadı cok güzeldii :)) ama zor anacımm bu işler yaaa.... bu haftasonu eve gitcemm haftaya denicem bişeyler bu sefer niyetimm börek tarzı ama yufkalıı :)) menemene yumurtayı koymayı unutan biri hamuru kim bilir naparrDD aahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?