Kiz Allah iyiligini versin cok guldum valla :))
Canim olur oyle seyler ben de salatanin icine bi keresinde siviyag diye orda duran bulasik deterjanini doktum,birde kopurdu ki niye boyle oldu acep diom bide megerse ikisi yanyanaydi karistirmisim... Bekardim o zaman,alisirsin ne varki insan bazen unutuyo,ben bile su anda bazen unturum.:)
hazir yufkadan yaparsan cok kolay zaten ugrasmaya gerek yok hamurla felan hadi kolay gelsin :))
yaa sorma tezgahta sonra gördümm :)) ama sen unutmamışsın karışıklık olmuş olur o kadarr :)) işte bende hala bekar olunca sallamıoz mu artık nedir iş baaşa düşünce artık dikkat edicezz :)) evet eevet niyetim o yönde benimdeee cok saol cnm sanadaa :)
Aynen oyle annem sunu bi yap derdi amaan anne derdim annemde birsuru laf sayardi essolessek bilmem nee
simdi herife hizmet edioz iste ah aaah anama hizmet etseydim keske simdi anladim
Aman sende gitmeden annenin islerini felan yap sonra icine verir benim gibi
KAHVALTILIK MILFOY SEPETI
Eki Görüntüle 550429 Eki Görüntüle 550430 Eki Görüntüle 550431 Eki Görüntüle 550432 Eki Görüntüle 550433
MALZEMELER
1 büyük rulu milföy
1 kase rendelenmis peynir ve biraz kiyilmis maydonoz..
üzeri icin 1 yumurta ..
yapilisi:önce rulo milföy hamurumu tezgahimiza yagli kagit üzerinde oklava yardimiyla aciyoruz dhaa sonra biraz büyük bardak agziyla düz yuvarlak cikarip daha sonra ayni esit sayida olucak digerlerinide baska agzi kücük bardakla cikarip düz olanin üzerine koyuyoruz elimizle uclari bastriyoruz ic harcimizi icine doldurup yumurtamizida sürüp 150 derecede psiriyoruz...
ALINTI
Tadından çok yapılış şekli çok yaratıcı bence.Kenarlarına susam olsa nasıl olur.Ayrıca çörek otu da harika olurdu.
Evet canim olabilir,biraz farkliliklar katabiliriz.. Zaten milfoy basit bir tarif ama yaratici sekiller var gercekten
...................................
Arkadaslar istanbula tatil yapmak icin geldigim de otelde kahvaltida mozzerallayi animsatiyor ama biraz daha beyaz peynir tadi vardi peynirler kücük ücgen olarak kesilmis üzerine bolca susam serpilmis hayatimda yedigim en güzel kahvaltilikti ogündür ariyorum hangi peynirdir bu ismi nedir susam disinda ne eklemis bulamiyorum varmi bilgisi olan veya benzer tarif bilen(
Komik olan nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?