Evet yine aynı senaryo.
Bir kez aldatan, yine hatta defalarca aldatır...
aslında kime yazık bilemiyorum zararın en çoğunu konu sahibi görüyor, anladığım kadarıyla nişanlısı olan bayan mevki para sahibi bir bayan ve diğer ş..siz de bunlardan istifade etmek istiyor üstelik bayan da konu sahibinden haberdar yani nişanlıyken onu kendisiyle aldattığınıda biliyordur muhtemelen tencere kapak misali olmuş.
bu konudan anladığım tek şey, kadın kadının düşmanı değilmiş, bi kadının düşmanı tamamen kendisiymiş.
aslında kime yazık bilemiyorum zararın en çoğunu konu sahibi görüyor, anladığım kadarıyla nişanlısı olan bayan mevki para sahibi bir bayan ve diğer ş..siz de bunlardan istifade etmek istiyor üstelik bayan da konu sahibinden haberdar yani nişanlıyken onu kendisiyle aldattığınıda biliyordur muhtemelen tencere kapak misali olmuş.
Valla bu kadar savaş vermişsin hayatından o erkeği çıkartmak için travmalar geçirip hastanelik olmuşsun yememişsin içmemişsin sonra yüklü miktarda para için tekrar başa dönmüşsün. Sen herhalde izlemiş olduğun bu dramatik aşk hikayeli filmden çok fazla haz almışsın ki sürekli başa sarıp sarıp izlemeye devam ediyorsun. Ya sen kendine acı çektirmekten zevk alan birisisin yada gerçekten kör kütük aşıksın ikinci kadın konumuna düşmeyi göze alarak tekrar bu adamla yoluna devam etmek istiyorsun.
Bu cümlenden sonra anladım kii senin sevdiğin adam jigolo gibi bişey. Çünkü zamanında senin paranı yemiş. Şimdide cemiyet sahibi bi kadının kolunda dolaşıyor. Bence bu adamda gurur murur yok. Sende biran evvel gözünü aç ve kendine gel.
İlk aşk falan bir yerde hikaye önemli olan insanın kendisi.
Amannn şu da bir yerde doğru değil mi ? Bir kadının mutluluğunu yine bir kadın bozar.
sunu merak ettım adam suan gorustugu kadını tamamen bıraksa
sızden ozurler dılese evlenme teklıfı etse ne dersını
Kimbilir belki gururum okşanır. Kendi iyi hissederim ancak hep içimde süphesi kalır. Bu anlatılabilecek bir duygu değil. Ayrıca dediğim gibi böyle bir şey olması benim ailemi silmemi gerektirir. İmkansız yani. Hem de o kişi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?