Kalbimi mi dinlemeliyim yoksa mantığımı mı?

kalbin tuzla buz olsa da sana daha fazla acı çektirmesine müsade etme..

yağmurdan sonra gökkuşağı var

zaman neleri geçirmiyor ki.?

sen sadece önüne bak. hayatını mahvetmesine izin verme bundan sonra. hiçbirşey senden kıymetli değil.

Sakın zor da olsa deme olurmu,unutacaksın onu güçlü olacaksın bunuda başarabilecek bir gençsin sen..
desteğin için teşekkür ederim nasıl onun eziyetine katlandıysam onsuzluğa da katlanırım..

asla şuanki erkek arkadaşıma böyle bişi hissettirmiyorum. onun üzülmesini istemem çünkü. ona daha yenı tanıştığımızı birbirimizi biraz daha tanımamız gerektiğini söylicem.

işte bu sözü seviyorum. Hiç bişey benden kıymetli değil. Gerçekten de bu böyle. o yuzden eskiyi eskide bırakacağım.

işte bu sözü seviyorum. Hiç bişey benden kıymetli değil. Gerçekten de bu böyle. o yuzden eskiyi eskide bırakacağım.
:128::128::128::128:

evet eski eskide kalmalı ve de imza kısmında kafası karısık yazını değiştirerek başlayabilirsin birşeylere

beraber çalıştığın ve 4 yıldır birlikte olduğun birisininin alışkanlığı vardır ister istemez,
o kadar çektikten sonra bile bu geri dönüşler o yüzden.
iş yerini değiştirdiğin onu görmediğin zaman çok daha ferahlamış hissedeceğine eminim.
şimdiki erkek arkadaşını onu unutmak için kullanmıyorsundur umarım canım.
o kişiyle gerçekten değer verdiğini, onu sevebileceğine inandığını düşünüyorsan birlikteliğe devam et.
zamana bırakmak en iyi kararın olmuş, biraz onunla zaman geçir bakalım sevebiliyor musun

yoo kesinlikle unutmak için kullanmıyorum. Davranışları konuşmaları çok hoşuma gidiyor ve bana gerçekten değer veriyor. onun yanında mutlu ve huzurluyum

yoo kesinlikle unutmak için kullanmıyorum. Davranışları konuşmaları çok hoşuma gidiyor ve bana gerçekten değer veriyor. onun yanında mutlu ve huzurluyum

o zaman onu sevebilmek için kendine zaman vermek en güzeli canım,
eskisinin aklını karıştırmasına izin verme. huzur yanında sevgiyi getirir zaten

Rica ederim ne demekk her zaman destek oluruz sana zaman her şeyin ilacı değilmidir..

Hiç birşey senden daha kıymetli değildir ,bunuda unuutma sakın olurmu

Kimsenin kolay kolay değişeceğine, helede böyle kısa bir sürede değişeceğine ben inanmıyorum.

Şimdi geçmişteki 4 yılına üzülüyor olabilirsin ama evlilik 4 yıl sörmüyor, evlendikten sonra değişirse bir ömür boyu çekeceksin.

Ama yeni bir ilişkiye yok erken başlamışsın, acele davranmışsın, eğer şimdiki görüştüğün kişiyide sevmiyorsan bence her ikisi ile de görüşme, kendini dinle derim.

o zaman onu sevebilmek için kendine zaman vermek en güzeli canım,
eskisinin aklını karıştırmasına izin verme. huzur yanında sevgiyi getirir zaten
kesinlikle zaten hiç boşda değilim ona karşı. beni el üstünde tutuyor mutlu olmam için her şeyi yapıyor.
Rica ederim ne demekk her zaman destek oluruz sana zaman her şeyin ilacı değilmidir..
çok teşekkürler kesinlikle zaman herşeyin ilacı.
Hiç birşey senden daha kıymetli değildir ,bunuda unuutma sakın olurmu

çok haklısınız şimdi 4 yılıma üzülüyorum ama evlenince bir ömür üzüleceğim bu yüzden geri dönmeyeceğim. yeni kişi için ise biraz daha tanımak için zaman isteyeceğim

cnm benim öncelikle şunu söyleyeym sen hep baskı kuran herseyne karışan biriyle mutlulugu yakalasaydn zaten böyle bir karmaşanın arasında kalmazdın,ve sen cok mutlu bırsekılde evlilge hazırlık yapıyordun nerden cıktı bu cocuk tekrar karsına,bence yenı tanıstgn cocugu ıyı tanımaya calış ve ona odaklan gecmişe de bır cızgi çek,huylu huyundan vazgecmez .senın kalbın cok temız ve en guzel mutlulugu hak edıyorsun .umarım yenı ılişkinde saglam temel üzerine kurulur ve bır ömür mutlu olursun,kendını hic strese sokma ve gelecege bak cnm.

herşey çok güzeldi taki yeniden karşıma çıkıp yalvarıncaya kadar vazgeçmez bende biliyorum canım. İyi dileklerin için çok teşekkürr ederim canım

esimden önce benimde senin gibi kapanmami isteyen biri vardi hayatimda.bende aynen senin gibi deli divane seviyordum.5 yil sevgili kaldik.ama cixs davul dengi dengine güzelim.kendime ve aile hayatima uygun olan beni el üstünde tutan, benimde ona karsi ilgisiz olmadigim biriyle evlenmeyi sectim.Allah nazarlardan saklasin 12 yillik mutlu ve huzurlu giden bir evliligim ve 2 saglikli cocugum var.gözlerine baktigimda sevildigimi ve deger verildigimi gördügüm ve en önemlisi beni yillardir hic degistirmeyi istemeyen tamamen oldugum gibi kabul edip sevebilme yetenegi olan bir kocam var.

seni degistirmeye calisicak bir adam seni sevmiyor demektir.seni oldugun gibi sevicek olan bir insanda var ne güzel.mantiginin sesini dinlemeni öneririm.haci hoca takimi degismez.evlendikten sonra baski yapar yada yapar cevresi kapan diye.hakkinda hayirlisini versin Allah (amin)

Bence sen yeni bir mantık oluştur lazkizi.

-Eski sevgilinin verdiği vaatlere kanma. İnsanın kendini değiştirebileceğine inanırım ama bu erkek ırkı icin gecerli değil, köprüyü gecene kadar tutarlar genelde. Bu tarz baskı yapan erkekler (kapanma gibi) evlendikten sonra daha da arttırıyorlar isteklerini. İnan bana onunla evlensen hayat cekilmez hale gelir.

-Sen ne kadar inkar etsen de suan görüştüğün kişiye civiyi söktürmeye calışıyorsun. Öyle olmasaydı eski erkek arkadaşının sana acıklama yapmasına bile müsaade etmezdin. Mantık evliliği cok popüler gibi görünsede yaşarken cok sıkıntılı seylere sebep olabiliyor. Evliliği yürütme sanatı diye birşey var, alttan almak, idare etmek, görmezden gelmek.... gibi. Ve maalesef tüm bunları yapabilmek icin de cok sevmek gerek. Cok sevmek=görmezden gelebilmek.

Cok gencsin, güzelsin, akıllısın, kendine yeni bir yön ciz. Tertemiz bir sayfa acabilirsin. İnan bana, zaman sana cok güzel bir birliktelik getirecektir.

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Ne kadar güzel bir şey böyle şeyler duyunca güç alıyorum gerçekten. Bende değişeceğine inanmıyorum. bu yuzden yeni ilişkim olan kişiye şans verip onu tanımaya çalışacağım

bu iki adamda kafama yatmadı 2.yi zaten daha tanımıyosun 4 yıllık olanda değişmez hoca diyosun nasıl değişsin onun hayat tarzı belli, mantığın dibine vur derim ben şahsen

öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Şuana kadar yaptığın tum yorumları takip ediyorum ve gerçekten çok mantıklı ve yerınde açıklamalar yapıyorsun. sanırım dediğin gibi ne kadar iyi hoş çocuk desemde civiyi söktürüyorum yeni çocuğu çok sevebılırmıyım bılmıyorum fakat zamanla sevebileceğime inanıyorum umarım öyle olur bu yuzden evliliği uzun bir süre ertelıyorum. Umarım çok güzel bir birliktelik yaşarım. bu saatten sonra hayatımda eskiye yer yok yepyeni bir şekilde devam etmek istiyorum hayatıma

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…