Kaldığımız Yerden Her Telden..

ulen elif samar oglanına döndürdün beni ya bi ordasın bu burda cekirge sdeni soru soruyom on saat bekliyom ulen sen ne bulunmaz hint kumasısın lennnnnnnnnnnn
bu arada arkıdesler selamlar nasılsınız

öledir bemnim elifim canımm her yere yetişir asıl sen karabatak gbi gelip gidyon kızım ya bir durduğun yok..

evet balım şuan açlıktan okul zili gibi zil çalıyo karnım tenefüs molası gbi ama malesef eşimlede yazışıyoruzda kısır kısır diyorum anlaşılan çok acıkmışşın diyo sorulurmu beee tmm gülüm birlikte yiriz sen gel yeterki

öledir bemnim elifim canımm her yere yetişir asıl sen karabatak gbi gelip gidyon kızım ya bir durduğun yok..

hee de dejabum de yaa ömrümü yedi bu kız beni bitirdi asıl ben dönüp dolaşıyorum arkasından bulamıyporum birde bana diyo bak şuan sessiz moda aldı kendiisni:120:

selam kızlar bugün ofise gitmdim eşimde aynı benim gibi hasta oldu evdeyiz,dinleniyorum ya baş ağrım var boğazımda hafif ağrı var .varmı güzel haberler

hehe yazık benım kuzumaaa çok acıkmış karnııı kocişi gelsinde yisin benım balımm
valla bende kalktıgımdan beri tıkınıyorum elim hiç boş durmuyo bugun

git öbür tarafa sorumu oku cabuk sonrada cevap yaz burdan yaz hali bekliyommmmmmmmmm

buraaa yazsaydın sorunu kuzum dimek elife soeru sormak için geldin bize gelen yok küstümmm

ayy ksır deme bana ya yasak var eşimden midem bulanıyordu ya son zamanlarda acı yeme diyor yaa az koyarım diyorum dinlrmiyor offf bende c.tesi yapsam mı ki. Bende pazar günü kek yaptım poğaça yaptım bu sefeer börek, bisküvi pastası ve kısır mı yapsam yaa..

ye ye yine canım iyidir pekmez zarar gelmez.Seninde işine geliyor tabi ters durması dimi aman dönmesin diyorsundur ama dönsede istersen yine sezo olur canım sorn olmaz ben bakıcam bakem değerime akşam. Valla birden çok beğendim yani ismi adaş olabilirler neden olmasın dimi.

hehe yazık benım kuzumaaa çok acıkmış karnııı kocişi gelsinde yisin benım balımm

valla gülüm eşim dediki hava güzel gidek gezek diye ama yok dedim meşgulum kızlarlayım

selam kızlar bugün ofise gitmdim eşimde aynı benim gibi hasta oldu evdeyiz,dinleniyorum ya baş ağrım var boğazımda hafif ağrı var .varmı güzel haberler

a.s kuzumm bende dr a mı gitti acüp dedimm çok geçmiş olsun kuzumm her ikinizede
çabucak iyileşirsiniz inşallahh benim iyi geçti dr durumum 246 da yazdım kuzum
ateşin yok dimi kuzum varsa minosetini iç emi tatlumm

oyy kıymam gülüm acısız yapın sizde hiç yememekten iyidir yani gülüm

iveet ben yemeye dvm edeyim pekmezi keşke dvm etseydım ozamandan buzamana bu iğrenç ilaca gerek kalmazdı
valla öyle demedim desem yalan olur hani zorunlu napayım felen ayagına
tabii olur kuzumm hemde çok güzel olur iki dene çağatayımız olur balımm

valla gülüm eşim dediki hava güzel gidek gezek diye ama yok dedim meşgulum kızlarlayım

vay kuzuma bak bee bizi bırakmıyoo haftasonu geziverin gari kocişininde gönlü olur kuzum

amanın kısır demeyin banaa yaaa çok severim acı koyuyorum diye eşim yasal miden hassas diyo yaaa bende göreve gidicen sabah yaparım didm sakın haa diyo sanki sabah sabah yiyebilcem de.. Oh yapı afiyetle yiyin kuzummm..

hee de dejabum de yaa ömrümü yedi bu kız beni bitirdi asıl ben dönüp dolaşıyorum arkasından bulamıyporum birde bana diyo bak şuan sessiz moda aldı kendiisni:120:

he yaaa elifim de elifimm diyor başka birşey demiyoe bizi gören yok maşallahh.. sonrada böyle kayboluyor.

canım geçmiş olsunn bu havalarda dengesiz işte böyle yapıyor insanı. Güzelce dinlen öorba iç bol limonlu, meyveni ye kaldırma kafanı.

aman durmasın canım boşver gebelikte sık yemek iyidir..

dimiii bende ondan yiyorum zati dermişim benımki oburluktan kuzumm ama bi yönden de iyi oluyo
akşama azcık yıyorum daha iyi oluyo öyle

ne yapayım kuzucum sabahın bir saati işlerimi bitiripde geldim şimdi gitsem yarın zati evde gideriz ki gitmemiz lazım eşime kıyafet bakıcam ona kalsa almıycak hint fukarası gibi gezicek akıllı azıcık işi acıtasyona bağlayıp aldırıcam beyfendiuye taşınıcaz diye masraf olmasın diyoda kıyafeti yok adamakıllı

mooonnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin gülüm nirdesin sen bugün nasılsın
hoşbulduk balım ya sabahtan beri evdeyiz kocamda baya hasta nazara geldik dinlenelim bugün dedik bendede acayip baş ağrısı halsizlik var şimdi tavuk çorbası yapıcam belkim iyi gelir annem hep hasta olunca yapar.
geçmiş olsun balım
sağol bebem.

yok balım maşallah okudum görmüşsün oğlunu rabbim korusun.bende kan ilacı kullanıyorum kansızlık var bende alıştım artık. ateş yok balım minosetimi içiyorum.boğazımda hafif ağrı baş ağrısı var okadar.

anladım kuzumm yarın çıkar gezersiniz kocişine yaparsınız alışveriş mis gibi olar kuzum
bizdede öyle mağazaya gideriz ben onun ıcın olan kıyafetlere bakarım
o da benım ıcın olanlara çok fedakarız yahu ama artık ortak noktamız var
ikimizde çağataya bakıyoruz

öyle cnm herkeste var mevsimsel sanırsam bu boğaz ağrısı ya aniden çıkıyor .sağol tatlım

amiiiin kuzumm tavuk çorbası çok iyi gelir hemde yapın için kuzumm
heh senınkinin adı ne kuzum benımki ferplex fol böyle küçük şişelerde ondanmı senınkide kuzum
dr sabah akşam aç karnına dedi sen nasıl kullanıyosun peşine yemek yiyebilirmiyim
bu akşam bi deneme yapcam bakalım tadı nasıl çokmu kötü kuzum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…