Kaldığımız Yerden Her Telden..

hee anladım kuzumm demek ara kanama geldı yıne çok gıcık bişey be kuzumm
bence en kısa zamanda git dr a da çözüm bulsunlar yahu :18:

geçmiş olsun kuzumm üşüttünmü naptın ayaklarını sıcak tut emi kuzum
hee anladım kuzumm neyseki yatılı değil hiç çekilmezdi bu agrıyla :18:

sağolasın canımıniçi gülüm benim yaaa yatılı değilde işte pc silinecek yaa ona sinir oluyorum neyse aman üşüttüm o gün banyolu dışarı çıktım geldim banyo yaptım ve şortla gezdim askılıyla sabnırım ayvayıda yidim

hede bakalım bol halvetli günleeeeeeeer yok iyleşmedim ben ya öksürük kesilse
rahatlıcam

olsun tatlım önce iş sonra burası ,rabbim kolayık versin git bakalım dr ne dicek :26:

tabii öyle ekmek kapısı burası sonuçta.Gidicem de randevu bulabilsem valla dert yaa hepsii..

hee anladım kuzumm demek ara kanama geldı yıne çok gıcık bişey be kuzumm
bence en kısa zamanda git dr a da çözüm bulsunlar yahu :18:

hemde ne gıcık hem de 4 aydır yaa... Bıktım artık ne yapacaklarsa yapsınlar razıyım..

eneeem ne şortu askılısı hemeeenn kuzum daha okaa iyi değil havalarr
ah kuzum ahh sıkı gıyın kesınlıklee bak ağrıların var cnmcım kalın giyin emi balım
hemencık yapcak demi pc yi biz sensiz naparız sonra

tabii öyle ekmek kapısı burası sonuçta.Gidicem de randevu bulabilsem valla dert yaa hepsii..

hemde ne gıcık hem de 4 aydır yaa... Bıktım artık ne yapacaklarsa yapsınlar razıyım..

haklısın valla kuzumm neyse çözümü yapılsın yani normal adet bile insanı gıcık ederken
bide ayda iki kere Rabbim sabır versin sana kuzum
ne ara gitmeyi düşünüyosun dr a cnm :18:

ah cnaım ahh bir de banydan çıkıncas öle cıbıldak gezinir mi kız bizim kalorifrler yanmıyor donuyorum valla evde daha öle sıcak gelmedi napıyorsun sen tabii ağrırı oran buran kızım halvet günlerin senin sıcak tutcan kendini iyi bakcen ki bebek gelsin tutunsun beebeemm ikinci bir emre kadar yasklıyorum sana cıbıldak gezmeyii..

hem de nasıl sorma tırlatcam valla ne çalışma ne birşey yapamıyorum yaaa hani o test gününü bekleme vardır yaa onu bile yapamıyorum off.. İşte hormon testi için 2 ya da 3. günü gitmem lazım yarın yaa öbür gn tatlım.. randevu ayarlmaya çalışıyorum..

valla gülüm sıcaktı bugün kötü ama yağışlı fırtına vardı resmen ama işte bende alımımı aldım tmm kızma gülüm giyinmem daha akıllandım çok kötüyüm yani bakma sıkıntım çokda işte geçetr inş ne bileyim:26:

al kuzum randevuyu mutlaka böyle boşa geçiyo zaman değerlendiremeden
en azından neymiş sebebi öğrenmiş oluruz cnmcımm ona görede tedavisi olur
böyle boşu boşuna geçmesindense günlerin

ahh kuzumm ahh benım kociş öyledir güneşi bi görsün hemen ince giyinmeye başlar
bende kızarım ona zorla kalın giydiririm dimek sende öylesin kuzumm
güneşi gördün hemen incecik giyindin yaramaz elfim benımm
heh iyi kuzumm pc siz olmaaazz yarına bol bol laklak yaparız ozaman

kızlar bunlar nasıl taç ın ürünleri
mickey olan uyku seti şirinler ise pike takımı sizce nasıllar

Eklentiler

• $1312887589537191_b.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $1331124301308719_b.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 21

canım benim senin neyin var bakıyım... Heh akıllı ol yapma bir daha öyle işler.. Hava da hiç belli olmuyor deli oluyorum her gün ne giycem ben diye yaaa.. Bir sıcak bir serin aman valla yaz gelse de bitse bu çile.

öle yapıcam kuzum dr ne derse harfiyen uyucam başka çare yok zaten..

çok güzel canım bence ama taçın ürünler pahakı değil mi uyguna her yerde bulabilirsin uyku seti ama br tane şöyle kaliteli olsun tabii.. Bence çok güzeller canımm...

aynen öyle kuzumm havalar soğuyacakmıs malesef bi süre daha soğukla boğuşucaz malesef pöffff

çok güzel canım bence ama taçın ürünler pahakı değil mi uyguna her yerde bulabilirsin uyku seti ama br tane şöyle kaliteli olsun tabii.. Bence çok güzeller canımm...

evet pahalı aslında ama çokda güzeller bilemedim :44: uyku seti 159 pike takımıda 60 lira
bende çok begendim öyle bi araştırmaya girdim habire giysi alıyorum bunlarıda almam lazım

dimek seninde eşin öyle huyumuz kurusun işte yanlışl yapıyoruz sonrasındada çekiyoruz valla haklısın bebeğim laklaksız olmuyo vallahafta sonu geçti özledim yani

bence süper be gülüm ben çok sevdim vallabbak

aynen öyle kuzumm havalar soğuyacakmıs malesef bi süre daha soğukla boğuşucaz malesef pöffff

evet pahalı aslında ama çokda güzeller bilemedim :44: uyku seti 159 pike takımıda 60 lira
bende çok begendim öyle bi araştırmaya girdim habire giysi alıyorum bunlarıda almam lazım

valla bıktım yaa soğuklardan çok soğu değil ama serin işte yağmur döktürdü saabah biz evden çıkmadan baya bir yağdı ama evden çıkana kadar geçti iyiydi yine serinlemiş. Özledim yazlık kıyafetlerimi ben yaa.. Canım tabii bunlara da bakman lazım daha bir sürü ıvır zıvır eşya var onlara dabk elinin altında olsun..

aynen öyle kuzumm senin gibi güneşli havayı görmeye görsün ondan sonra hasta olur gelır eve iki büklüm
ondan sonra asemb ugraşsın dursun yok ıhlamuruydu yok çorbasıydı
bende özledim valla c.tesi girdim kimsecikler yoktu pazarda kociş evde olunca giremedim
neyseki bugun buluştuk balımmm

begenmene sevındım kuzumm benımde çok hoşuma gittiler
azcık bu tür şeylere yatırım yapmam lazım paso giysi aldık
birazda bunları almaya başlamam lazım

aynen kuzumm yaa bende sıkıldım şu kıştan soguktan bu sene çetin geçti valla
özledik sıcak havaları gerçi yazında off poff çok sıcak dıycez ama olsun gelsin yaaaaz
aynen öyle kuzumm bunlar bide ağır olanlar yanı pahalı olanlar giysiler gene uygun
oyuzden bir iki ağırlardanda almalıyım annem çocuk odası perdesini diktircekmiş
ayıcıklı felen begenmiş bitane kociş ölçücek anneme diycez o da diktircek orda
halısı var odası var var da var anasını satiim

vala öyle gülüm gavalar aldatıcı bizde aldanıyoruz işte akıllanmam ben kendi adıma söyliyim yani ama bakalım artık Allah sonumuzu hayırlı kılsın bencede gülüm artık yavaştan alın eksiklerizaman hızla ilerliyo ama bn geröekten çok sevdim yani sağlıkla yatmayı nasip etin rabbim bu arada moonum nerelerde kuzum görünmedi şimcik:44:

akıllan kuzummm üşütmemen lazım hem kadın hem erkek üşütmemesi lazım
özellikle bebiş işlerinde cnmm benımm
he valla zaman geçiyo çabucak bende anlamıyorum nasıl geçiyo
işte ya belkim işleri yogunlaşmıstır kuzumm
o da kurtulur inşallah hastalıklardan
bu havalar böyle yapıyo işte insan ne giyceğini şaşırıyo
oyuzden en çok baharda hastalıklar çıkıyo kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…