- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.661
akıllan kuzummm üşütmemen lazım hem kadın hem erkek üşütmemesi lazım
özellikle bebiş işlerinde cnmm benımm
he valla zaman geçiyo çabucak bende anlamıyorum nasıl geçiyo
işte ya belkim işleri yogunlaşmıstır kuzumm
o da kurtulur inşallah hastalıklardan
bu havalar böyle yapıyo işte insan ne giyceğini şaşırıyo
oyuzden en çok baharda hastalıklar çıkıyo kuzumm
aynen öle balım ama akıl akıl gel ğeşime takıl nirdeeeeeeeeeeeekuzucum bunlar tatlı güzel hazırlıklar tadını çıkara çıkara yaşayın bebeğim kıymetini bilmek lazım bu arda dur ben sana ovucanları koyayımda bak emi gülüm
Eki Görüntüle 386198 Eki Görüntüle 386199 Eki Görüntüle 386200 Eki Görüntüle 386201 gülüm bunlar cumartesi akşamı yaptıklarımEki Görüntüle 386202 Eki Görüntüle 386203 Eki Görüntüle 386204 Eki Görüntüle 386205 bunlar dün yaptıklarım balım
vuu ne güzelde kızarmış bunlar kuzummmm
sen c.tesi yumurtlamıssın kuzucummm değerlendirdin demi o günü
evet balım sabah yaptık hemidedünde oldu 11.gün 13.gün oldu 15. birde 16.günde oldu yani cumartesi pazar üstüste oldu bugünde olsunmu yoksa yarınmı olsun 3 gün üst üstede pek canlı olmaz gibi yetersiiz olur gibi geliyo bunadan sonrada 2 günde bir olsun diyorum ama sence
aynen kuzumm yaa bende sıkıldım şu kıştan soguktan bu sene çetin geçti valla
özledik sıcak havaları gerçi yazında off poff çok sıcak dıycez ama olsun gelsin yaaaaz
aynen öyle kuzumm bunlar bide ağır olanlar yanı pahalı olanlar giysiler gene uygun
oyuzden bir iki ağırlardanda almalıyım annem çocuk odası perdesini diktircekmiş
ayıcıklı felen begenmiş bitane kociş ölçücek anneme diycez o da diktircek orda
halısı var odası var var da var anasını satiim
aynen kuzumm yaa bende sıkıldım şu kıştan soguktan bu sene çetin geçti valla
özledik sıcak havaları gerçi yazında off poff çok sıcak dıycez ama olsun gelsin yaaaaz
aynen öyle kuzumm bunlar bide ağır olanlar yanı pahalı olanlar giysiler gene uygun
oyuzden bir iki ağırlardanda almalıyım annem çocuk odası perdesini diktircekmiş
ayıcıklı felen begenmiş bitane kociş ölçücek anneme diycez o da diktircek orda
halısı var odası var var da var anasını satiim
valla çok var daha ıvırı zıvır bitmez ama olsun güzel telaşlar bunlar tatlım...
kuzumm bence bugunüde bi değerlendirin misal ferda felen 3 gün üstüste yapmıslar hamiş kaldıgı ay
bence bugunde yapın ondan sonra 2 günde bi yaparsınız balımm daha iyi olur bence
anladım gülüm bugün ovucana bakayım belkim yine koyu çıkar hemde heves olur yapmaya insan bebek için olunca bıkıyo valla bak ayrıca bu son denemelerin hepsi ferda pozisyonunda oldu bakalım artık ne olur
hee yap kuzumm benimmm vış demek ferda pozisyonunda oldu he
o nasıldı kuzummm unuttum ben onu
hıım huummm şeyy heeeşimcikşöle söleyim diz üstü yukardan direkt hücummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdiz üstü duruyoruz yaa hani erkek şeyde arkada ay utandım valla şimcik yzarken bile
Eki Görüntüle 386198 Eki Görüntüle 386199 Eki Görüntüle 386200 Eki Görüntüle 386201 gülüm bunlar cumartesi akşamı yaptıklarımEki Görüntüle 386202 Eki Görüntüle 386203 Eki Görüntüle 386204 Eki Görüntüle 386205 bunlar dün yaptıklarım balım
evet balım sabah yaptık hemidedünde oldu 11.gün 13.gün oldu 15. birde 16.günde oldu yani cumartesi pazar üstüste oldu bugünde olsunmu yoksa yarınmı olsun 3 gün üst üstede pek canlı olmaz gibi yetersiiz olur gibi geliyo bunadan sonrada 2 günde bir olsun diyorum ama sence
he valla bitmiyo kuzumm ama dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar
onlar için herşeye değiyo gerçekten
Rabbim inşallahhh tez zamanda sana ve elfime nasip etcek inşallahhh
İnanılmaz Hikaye
Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal traşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete başladılar. Değişik konular üzerinde konuştular. Birden konu Allah'tan açıldı...
Berber: "Bak adamım, ben senin söylediğin gibi Allah'ın varlığına inanmıyorum."
Adam: "Peki neden böyle düşünüyorsun?"
Berber: "Bunu açıklamak çok kolay. Bunu görmek için dışarıya çıkmalısın. Lütfen bana söyler misin, eğer Allah var olsaydı, bu kadar çok hasta insan olur muydu, terkedilmiş çocuklar olur muydu? Allah olsaydı, kimse acı çekmezdi. Allah olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum..."
Adam bir an durdu ve düşündü, ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermedi. Berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı. Tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam gördü. Adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki traş olmayalı uzun süre geçmişti. Adam berber dükkanına geri döndü.
Adam: "Biliyor musun ne var, bence berber diye birşey yok"
Berber: "Bu nasıl olabilir ki? Ben buradayım ve bir berberim."
Adam: "Hayır, yok. Çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı."
Berber: "Hımmm... Berber diye birşey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?"
Adam: "Kesinlikle doğru! Püf noktası bu! Allah var, ve insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? İşte dünyada bu kadar çok acı ve keder olmasının nedeni!"
hıım huummm şeyy heeeşimcikşöle söleyim diz üstü yukardan direkt hücummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdiz üstü duruyoruz yaa hani erkek şeyde arkada ay utandım valla şimcik yzarken bile
Bir kadın evde tek başına yatıyormuş.O kadar çok hastaymış ki kalkıp telefona bile uzanamıyormuş, eşini aramak için.
Doktor o sırada hastahaneden evine yeni dönmüş.Bir çay yapmış kendine ve balkondan yağan yağmuru seyrediyormuş.Sokakta koşan 6-7 yaşlarında ki ufak kıza takılmış gözü.Ufak kız apartmana girmiş ve doktorun kapısını çalmış.Doktor şaşkınlıkla kapıyı açmış, karşısında üstü yağan yağmurdan sırıl sıklam olmuş ufak bir kız çocuğu duruyormuş.Doktorun sormasına izin vermden ufak kız çocuğu hemen söze atılır ve " Doktor Bey, annem çok hasta ölmek üzere, hemen gitmemiz gerek" der. Tutar doktorun elinden ve eve götürür.
Kapı çalar, kadın güçlükle yataktan kalkar ve kapıyı açar. Ufak kız ortadan kaybolmuştur. Doktor şaşırır, hasta kadına "Ben doktorum der. Ve içeri girip ilk muanesini yapar. Kadın doktoru eşi gönderdi sanır. Fakat şaşkındır, nasıl haberi olmuştu? Biraz konuşucak gücü bulunca doktora sorar: "Buraya nasıl geldiniz? der. Doktor olanları bir bir anlatır.Siyah kazaklı,kırmızı etekli ufak esmer bir kız beni getirdi, kızınızmış der. Kadın yorgun bedenini zorla yataktan kaldırır ve evet kızımdı der.
Köşedeki sandığı açar ve kızının kıyafetlerini oradan çıkarır. Sırılsıklam olmuştur elbiseler. Ve kadın kazağa sarılıp koklayarak ağlamaya başlar. 2 sene önce ağır bir hastalıktan öldü kızım der. Hasta kadın, ıslak elbiselere sarıllır ve " Teşekkürler kızım " der....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?