- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.601
günaydın.... bende öğleden sonra... sınava gidicem..
herkese selamlarrrrrrr iyi hafta sonları
oo demek bugunde yemege gitceklermiş maşallah onlara valla
sevinmişlerdir tabii yaşlılar daha hassas böyle şeylerde iyi yapmıssınız kuzum
en azından bi laf edemez unuttular ettiler diye
burdada bi açıyo bi kapanıyo hava bi garip benım kociş öğlene kaa çalışıyo bugun
bizde otururuz evde sanırsam
kolay gelsin sana kuzumm epey bi işin var yıne
bende yarın kocişle yaparım gari bugunluk böyle olsun
herkese selamlarrrrrrr iyi hafta sonları
merabalar herkese.çok güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...
tatılmı bende evi temizledim biraz banyo yaptım birazdaha iyiyim ben eşim iyi cnm o hap kullanabildiği için benden çabuk atlatacak,biz malasef kullanamıyoruız ancak minoset.sen ne yaptın oğluşun nasıl?a.s kuzummm nasıl oldun bugun eşinde iyidir umarım
he yaa gördrn 70 yaşındalar ama kaınpeder çok düşkündür kaynanama herşeyini ayağına getirir maşallah... Sevindiler işte iyi oldu yarım elma gönül alma demişler. Ben yemeğe almak isterdim ama ev işleri var dah devam ediyor bitse az kestircem erken kalktım bende kocişi geçirdikten sonra uyuyamadım o geldi uyudu 2 saat ohh ne güzel.. Benimde hiç halim yok açıkçası. Belki salonun yerlerini de isilip bırakıcam yarında eşim görevli zaten o zamanda yaparım..
moonumm selam cnaım nasılsın nasıl oldun iyi misinnn..
merhaba sana da güzel günler olsunn. Nasılsınnn..
tatılmı bende evi temizledim biraz banyo yaptım birazdaha iyiyim ben eşim iyi cnm o hap kullanabildiği için benden çabuk atlatacak,biz malasef kullanamıyoruız ancak minoset.sen ne yaptın oğluşun nasıl?
iyiyim balım birazdaha iyiyim ama tam atlatamadım heralde birkaç gün daha sürer ,sen naslısın
Kızlarr haftasonu kimse gelmemiş tabii bende dahil olmak üzere. Bende bugün sildim süpürdüm dip bucak birde mutfağımın biraz daha dolabı kalmıştı onları sildim kavanozları indir kaldır düzenle falan acayip yorulmuşum hemen yakına birşeyler yemeye gittik eşimle zor yürüdüm eve geldim şimdi nasıl dökülüyorum anlatamam. Üşüme geliyor ara ara. Kalorifer yanmıyor elektrik sobası yaktırdım eşime eşim çok sıcak oldu diyor ben üşüyorum diyorum. Burnım safi tıkalı. Bedenim ağrıyor özellikle sol kaburgalarım tarafı ağrıyor üşüttüm sanırım camları falan da açmıştım çünkü. Bu işler benim için birşey değil ama vücudun güçsüz olduğu zamana denk geldi demek ki. Neyse ki yarın pazar yaa..
günaydınnnn dejavumm nirdesinn kuzumm
canım benim senin bunu yazdığın saatlerde ben uyuyordum.. İnan dün analmadım ama yorumuşum dip vucak süpürdüm salonun yerlerini sildim hep mutfağın o kalan dolabını sildi kavanozları indir kaldır çekmeceleri düzenle akşam kötüydüm hem burunlarım tıkalıydı hem de halsizdim üşüyordum donuyordum. Eşim ilaç verdi ateş düşürücü içtim eşim sabah göreve gitti hiç kalkamadım 11 e kadar uyudum gözümü açamadım. Sonra eşim geldi kahvaltıya gittik ordan da alışveriş merkezine gittik eşime bişiler aldık bende baktım ama doğru düzgün birşey bulamadım öyle işte canım geldik yoruldum valla.
selam dejavu
hafta sonu hep aynı valla bi temizlik bi gezme
ee biz cocuksız kadınların başka ne işi olabilir kive alışveriş ohh sefamız olsun beee
bugün bende güne gittim herkeste 2 cocuk hep benim akranlarım...
ama hiç canım çekmedi kii:26:
nasip kısmet keşke hep böyle düşünsem canım hiç yanmasa...
valla canım yaaa şimdi çocuksuzluğa alıştık ya olunca nasıl zaman bulucam ben bakmaya diyorum. İnan cumartesi ancak evişi falan pazar günü çamaşır ütü yemek bitmiyor yanii bugün gezdim ama ne çamaşır yıkadım ne ütü yaptım ne de yemek dün çok yorulmuşum valla iki gün yetmiyorr.. Onu hiç sorma zaten dışarı çıkıyoruz her yer çocuk cıvıl cıvıl eşim ay şuna da bak ay buna da bak deyip duruyor ama ben artık başkalarının bebeklerini değil kendi bebeğimi sevmek istiyorum artık dışarı bile çıkasım gelmiyor bu yüzden. Her sabah önünden geçtiğmiz hatta 2010 da bebek odası da baktığımız yerden bir gün bende bebek odası ısmarlayabilecek miyim diye düşünüp duruyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyor ama bebeği olmayan herkese öyle geliyor bize de öyle geliyor ama olacak elbet elibesesim bizim de kucağımız dolacak Allah dermansız dert vermesin. Bak dün Timur Gürgan konuşuyordu haberlerde Ankara'da kliniği var tüp bebek merkezi ve benim tek tüp bebek yaptırmak istediğim insan. Bir iğne çıkmış onu vuruluyormuşsun tüp bebeğin düşmesini engelliyormuş, tutunmasını sağlıyormuş kaç kere tüp bebek deneyip tutturamayanlar bu sayede bebek sahibi olmuşlar. Ama iki kere deneyip olmayanlara yapılıyormuş belki de çok sorunu olan tüp bebeğin tutması zor olan kişilere de yapılıyor olabilir iyi bir haber bu.
evet onubende gördüm annedenbi kan mı sıvı mı ne alınıyormuş ondan iğne yapıp rahme enjekte ediyorlamış %40 artmış hamilelik oranı ondan bahsediyorsun sanırım.
ben daha tüp bebek düşünecek kadar duruma gelmedim cok şükür ama hem biz yaptıramayız zaten kredi ödüyoruz paramız yok.
ben ancak yumurta takibi yaptırabilirim belki bide aşılama o kadar.. gerisi Allah a kalır canım
bi gün kendi bebeğinizi seveceğinizden hiç şüphem yok Allah gec de olsa veriyor canım inşallah bizde onlardan oluruz..
benim içim pek gitmiyo bu ara cocuklara alıştım heralde cocukszluga...
senin 2 günün var ne güzel ve yetiştiremiyorum diyosun oh valla benim 1 gün iznim varbeterinbeteri vaaar haline şükret dostuuum dememişler boşunaaaa
ya hem az önce cok garip bişey oldu
sol kasıgım pıtptpıt attı resmen gördüm yawww
bide gözlrimi açamıyorum öyle bir uyku hali var üzerimde 2-3 gündür...:26::26:
kaldı 7 gün....
İnşallah tüpe kalmayız tabii ama seçenek çok artık hiçbirşey eskisi gibi değil. İnşallah kendiliğind egelecek zaten bebeğin canımm. Ben normalde yetişiyorum işlerimi haftaişçinden yapıyorum falan ama 1 aydır falan acayip halsizim işten geliyorum yemek harici hiçbir işe bakmıyorum herşey haftasonuna kalıyor bir de geç kalkıyoruz ben kalksam eşim kalkmıyor uyandırmak istemiyorum aynı yerde çalıştığımız için sadece fakülteler farklı beraber izinde oluyoruz evdeyken zor oluıyor uyanmasını beklemek zorundasın falan. İnşallah vardır canım yaaa.. Güzel haberlerini alırız 7 gün sonra ama hiç olmazsa reglinin günü gelsin öyle test yap canım olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?