Kaldığımız Yerden Her Telden..

a.s kuzummmm nasılsın bugunn sankim iyisin gibi

öksürük dışında iyyim tatlım öksürük yapıştı şimdede yaa ballı ıhlamur içiyorum bakalım şimdi süt aldırcam birde ballı süt içiyim ya geçsede kuzumda rahatlasa çocuğuum sarsılıyor:)

geçmiş olsun kuzummm peşpeşe geldi senın hastalıklarda biran önce atlatırsın inşallah
benim öksürüğüm oldugu zaman pekmez içerim ılık suya pekmez katarım onu içerim
öksürüğümü keser hemencık bi dene istersen kuzumm

başınız sağolsun canım. Gerçekten öyle çeken ve çektiren için kurtuluş bir taraftan. Yazık çektiği hastalık kadar bakılmakta insanda psşkojik rahatsızlık yaratır Allah kimseye muhtaç etmesin. Mekanı cennet olsun.. Yaa zorma valla her ceremeyi biz çekiyoruz. Eibesesim yaa yine benim kanamam geldi. 26 sında regl olmuştum ama bir iki gün sonra kesilmişti ardında yine başlamıştı yeni bitti o da 2 gün olyor bugün yine başladı bıktım artık dr gidicem yinee randevu alabilirsem aradım acil dedim yoksa ay sonuna kadar yer yok testi ancak yarın ya da çarş. yaptırabilirim dedim hemşiresi ile görüştürecekler ayarlamaya çalışcam.

canımmm nasılsınnn....

tünaydıın millett nerlerdesiniz yahuu
p.tesi sendromunamı girdiniz çabuk çıkın bakem ordan

Yettim gelsdim kız işlerim vardı gelemedim kütüphanedeyim birden öğrencşi bastırdı. Rahatım şimcik naparsın bakemm..

ahh canım ya geçemedi şu lanet hastalık bırakmadı yakanı ne illetmiş yaa.. Bak yii gelir ıhlamur bak ayrıca balın içine az zencefil dekatabilirsim iyi geliyor aynı şekilde tozuu da ıhlamura katarsan karab,ber gibi bir tadı var ama çok etkili fazla katmıyorsun zaten..

dur deneyim onu ya inşallah iyi gelir fıstığımmmmmmmmmmmmmmmm

amanınnda amanınnn kim gelmişşş
a.s kuzumm ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canımın içii

hoşbuldum canım benim iyi sayıırım hastayım biraz üstelik miafirim var giremedim bakayım slm vereyim dedim sizler nasılsınız

slm kızlar nasılsınız
hoşgeeeeeeeeeeeeeldin bebeğimmmmmmmmmmmmm

ya sorma bebeğimmmmmmmmmmm geçmedi bir ya herşeye açığız onuda koyalım içine:) geçsinde
sen nasılsın:) iştesin tabi kolay gelsssssssiiiiiin

Son düzenleme:

ya sorma bebeğimmmmmmmmmmm geçmedi bir ya herşeye açığız onuda koyalım içine:) geçsinde
hoşbuldum meleğim sağolsın nasışlsın

Teşekkürler ben kendi adıma iyiyim :)

hoşgeldin albunea
nickindende anlaşılcagı uzere istanbuldasın sanırsam

Yettim gelsdim kız işlerim vardı gelemedim kütüphanedeyim birden öğrencşi bastırdı. Rahatım şimcik naparsın bakemm..

hoşgeldiiiiiin kuzumm
olsun sen işlerine bak kuzumm rahatladıkca gelirsin
nasılsın bugun

dur deneyim onu ya inşallah iyi gelir fıstığımmmmmmmmmmmmmmmm

dene kuzumm benım bana hep iyi geliyo inşallah sanada ıyı gelır canım arkidişimm
haftasonu naptın kuzumm nasıl geçti

hoşbuldum canım benim iyi sayıırım hastayım biraz üstelik miafirim var giremedim bakayım slm vereyim dedim sizler nasılsınız

enee geçmiş olsun kuzumm neyin var :18:
misafirin şuandamı var balım kimler geldi

hoşbuldum meleğim sağolsın nasışlsın

sallanıp yuvarlanıyoz balım ya daha geçmedi rahatsızılğım keyif pek yok yani sen neyapıyorsun. kuzum gördüm yumırtlama testlerini :)olmuştu değerlendirmişsin aferinnnnnnnnnnnnnnn size

sağolasın balım böreğim yaa kasık ağrım var adım atamıyorum sanki apandisit gibi dün daha kötüydü ama bugünde pek farkı yok diyebilirim misafirim 1-2 saate gelir canım pc format atılıcak eşimin arkadaşı gelicek yemeğe kalıcakişte
sallanıp yuvarlanıyoz balım ya daha geçmedi rahatsızılğım keyif pek yok yani sen neyapıyorsun. kuzum gördüm yumırtlama testlerini :)olmuştu değerlendirmişsin aferinnnnnnnnnnnnnnn size

evet canım dünde yaptım ama silikleşmeye başlıyo gibi işte değerlendirdim bundan sonrada 2 günde devam edecek inş kuzucum snein hastlığın geçtimi

hoşbuldum meleğim evet sorma hafta sonu ayran içtik ayrı düştük valla

Gülüm misafirin mi va kolay gelsin o zaman. Evet yaaa haftasonu göreüşmedik dün sabah yazmışsın ama uyuyordum ben o sıralarda.

yani dene tabii doğal şeyler bunlar. Geçsin yeter ki. İyi diyelim eh işte yine kanama geldi bir ayda 2 kanama geöiriyorum yine dr gidicem çare yok.. İşteyim evet canım yarın öğleden sonra yine ykarı çıkıcam hep burada olam ne iyi olurdu şu kadın doğum izninde gelse inrimde ücretsiz izinde lacak galiba zor bu aralar inmem.

hoşgeldin albunea
nickindende anlaşılcagı uzere istanbuldasın sanırsam

hoşgeldiiiiiin kuzumm
olsun sen işlerine bak kuzumm rahatladıkca gelirsin
nasılsın bugun

yok işim canım öğrenciler derse girdi öğle tatilinden geliyorum derse girene kadar geliyorlar ondan yoğundum bitanemm..

geçmiş olsun kuzumm üşüttünmü naptın ayaklarını sıcak tut emi kuzum
hee anladım kuzumm neyseki yatılı değil hiç çekilmezdi bu agrıyla :18:

hede bakalım bol halvetli günleeeeeeeer yok iyleşmedim ben ya öksürük kesilse
rahatlıcam

olsun tatlım önce iş sonra burası ,rabbim kolayık versin git bakalım dr ne dicek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…