- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.621
a.s kuzummmm nasılsın bugunn sankim iyisin gibi
öksürük dışında iyyim tatlım öksürük yapıştı şimdedeyaa ballı ıhlamur içiyorum bakalım şimdi süt aldırcam birde ballı süt içiyim ya geçsede kuzumda rahatlasa çocuğuum sarsılıyor:)
slm kızlar nasılsınız
günaydın bir yagışlı izmit sabahındayızz.. ve güne bir cenaze haberi ile başladık. Eşimin bi enişteki ölmüş , zaten hataydı yatalaktı böylesi kurtuluş oluyor belkide..Allah kimseyi yataklara düşürmesin.
canım yok bat gecmeden test yapmak yok cızzz
erkek olmak vardı şu dünyadaaa
Eki Görüntüle 386086 selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
tünaydıın millett nerlerdesiniz yahuu
p.tesi sendromunamı girdiniz çabuk çıkın bakem ordan
öksürük dışında iyyim tatlım öksürük yapıştı şimdedeyaa ballı ıhlamur içiyorum bakalım şimdi süt aldırcam birde ballı süt içiyim ya geçsede kuzumda rahatlasa çocuğuum sarsılıyor:)
geçmiş olsun kuzummm peşpeşe geldi senın hastalıklarda biran önce atlatırsın inşallah
benim öksürüğüm oldugu zaman pekmez içerim ılık suya pekmez katarım onu içerim
öksürüğümü keser hemencık bi dene istersen kuzumm
slm kızlar nasılsınız
amanınnda amanınnn kim gelmişşş
a.s kuzumm ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canımın içii
balım,kaymağım, çilek reçelim gelmişş tatlumm nasılsınnnn özleştikk
hoşgeeeeeeeeeeeeeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmslm kızlar nasılsınız
başınız sağolsun canım. Gerçekten öyle çeken ve çektiren için kurtuluş bir taraftan. Yazık çektiği hastalık kadar bakılmakta insanda psşkojik rahatsızlık yaratır Allah kimseye muhtaç etmesin. Mekanı cennet olsun.. Yaa zorma valla her ceremeyi biz çekiyoruz. Eibesesim yaa yine benim kanamam geldi. 26 sında regl olmuştum ama bir iki gün sonra kesilmişti ardında yine başlamıştı yeni bitti o da 2 gün olyor bugün yine başladı bıktım artık dr gidicem yinee randevu alabilirsem aradım acil dedim yoksa ay sonuna kadar yer yok testi ancak yarın ya da çarş. yaptırabilirim dedim hemşiresi ile görüştürecekler ayarlamaya çalışcam.
canımmm nasılsınnn....
Yettim gelsdim kız işlerim vardı gelemedim kütüphanedeyim birden öğrencşi bastırdı. Rahatım şimcik naparsın bakemm..
ahh canım ya geçemedi şu lanet hastalık bırakmadı yakanı ne illetmiş yaa.. Bak yii gelir ıhlamur bak ayrıca balın içine az zencefil dekatabilirsim iyi geliyor aynı şekilde tozuu da ıhlamura katarsan karab,ber gibi bir tadı var ama çok etkili fazla katmıyorsun zaten..
hoşbuldum meleğim sağolsın nasışlsınhoşgeeeeeeeeeeeeeldin bebeğimmmmmmmmmmmmm
ya sorma bebeğimmmmmmmmmmmgeçmedi bir ya herşeye açığız onuda koyalım içine:) geçsinde
sen nasılsın:) iştesin tabi kolay gelsssssssiiiiiin
Teşekkürler ben kendi adıma iyiyim :)
Yettim gelsdim kız işlerim vardı gelemedim kütüphanedeyim birden öğrencşi bastırdı. Rahatım şimcik naparsın bakemm..
dur deneyim onu ya inşallah iyi gelir fıstığımmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum canım benim iyi sayıırım hastayım biraz üstelik miafirim var giremedim bakayım slm vereyim dedim sizler nasılsınız
hoşbuldum meleğim sağolsın nasışlsın
sağolasın balım böreğim yaa kasık ağrım var adım atamıyorum sanki apandisit gibi dün daha kötüydü ama bugünde pek farkı yok diyebilirim misafirim 1-2 saate gelir canım pc format atılıcak eşimin arkadaşı gelicek yemeğe kalıcakiştedene kuzumm benım bana hep iyi geliyo inşallah sanada ıyı gelır canım arkidişimm
haftasonu naptın kuzumm nasıl geçti
enee geçmiş olsun kuzumm neyin var :18:
misafirin şuandamı var balım kimler geldi
sallanıp yuvarlanıyoz balım ya daha geçmedi rahatsızılğım keyif pek yok yani sen neyapıyorsun. kuzum gördüm yumırtlama testlerini :)olmuştu değerlendirmişsin aferinnnnnnnnnnnnnnn size
hoşbuldum canım benim iyi sayıırım hastayım biraz üstelik miafirim var giremedim bakayım slm vereyim dedim sizler nasılsınız
hoşbuldum meleğim evet sorma hafta sonu ayran içtik ayrı düştük valla
hoşgeeeeeeeeeeeeeldin bebeğimmmmmmmmmmmmm
ya sorma bebeğimmmmmmmmmmmgeçmedi bir ya herşeye açığız onuda koyalım içine:) geçsinde
sen nasılsın:) iştesin tabi kolay gelsssssssiiiiiin
hoşgeldin albunea
nickindende anlaşılcagı uzere istanbuldasın sanırsam
hoşgeldiiiiiin kuzumm
olsun sen işlerine bak kuzumm rahatladıkca gelirsin
nasılsın bugun
sağolasın balım böreğim yaa kasık ağrım var adım atamıyorum sanki apandisit gibi dün daha kötüydü ama bugünde pek farkı yok diyebilirim misafirim 1-2 saate gelir canım pc format atılıcak eşimin arkadaşı gelicek yemeğe kalıcakişte
evet canım dünde yaptım ama silikleşmeye başlıyo gibi işte değerlendirdim bundan sonrada 2 günde devam edecek inş kuzucum snein hastlığın geçtimi
sağolasın balım böreğim yaa kasık ağrım var adım atamıyorum sanki apandisit gibi dün daha kötüydü ama bugünde pek farkı yok diyebilirim misafirim 1-2 saate gelir canım pc format atılıcak eşimin arkadaşı gelicek yemeğe kalıcakişte
evet canım dünde yaptım ama silikleşmeye başlıyo gibi işte değerlendirdim bundan sonrada 2 günde devam edecek inş kuzucum snein hastlığın geçtimi
Gülüm misafirin mi va kolay gelsin o zaman. Evet yaaa haftasonu göreüşmedik dün sabah yazmışsın ama uyuyordum ben o sıralarda.
yani dene tabii doğal şeyler bunlar. Geçsin yeter ki. İyi diyelim eh işte yine kanama geldi bir ayda 2 kanama geöiriyorum yine dr gidicem çare yok.. İşteyim evet canım yarın öğleden sonra yine ykarı çıkıcam hep burada olam ne iyi olurdu şu kadın doğum izninde gelse inrimde ücretsiz izinde lacak galiba zor bu aralar inmem.
yok işim canım öğrenciler derse girdi öğle tatilinden geliyorum derse girene kadar geliyorlar ondan yoğundum bitanemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?