- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.701
hayattımda hiç bu kadar koyu çift cizgim olmadı ovulasyonda...demekki bende iş yok...:26:
bu kadar kırmızıya artık bi bebiş olması lazım
İnşallah olur bu ay
kıııııııız yemekler yapılmış oh ohhhhhhhhhhhhhhhh ellerinize sağlıkkkkkkkkkkkk canlarbende pekmezli su içiyom hadi hayırlısı
iç kuzumm iç şifa olsun hem sana hem bebişine cnmm benım
ben yemek yapmadım daha tembelim ben bugunn
bide libyadan müşterisi geldi bizimkinin oyuzden geçde gelebilir
yemeğe felen giderler belkim oyuzden yapmıycam, bişey gelırken getirsin bi zahmet
ooooh gibeliğin tadını çıkar işte
boşver getirsin naz yapazcık.
şımardım bak şimik balım valla eşimin ailesi öyle yağar öğrendim güzelde oluyo öyle aloıştım işte dene bak seversin emin ol balımvay vay vayy ne marifetler var sende kuzumm bi ara denerim bende bunu
yazdım aklımın bi köşesine
hayattımda hiç bu kadar koyu çift cizgim olmadı ovulasyonda...demekki bende iş yok...:26:
İnşallah olur bu ay
vay vay vayy ne marifetler var sende kuzumm bi ara denerim bende bunu
yazdım aklımın bi köşesine
İnşallah olur bu ay
sağolasın meleğim gel birlikte yiyelim fıstığımmmmmmm:26:kıııııııız yemekler yapılmış oh ohhhhhhhhhhhhhhhh ellerinize sağlıkkkkkkkkkkkk canlarbende pekmezli su içiyom hadi hayırlısı
şımardım bak şimik balım valla eşimin ailesi öyle yağar öğrendim güzelde oluyo öyle aloıştım işte dene bak seversin emin ol balım
gerçektenmi gülüm sneinkiler koyu olmadımı yani ben anlamdım şimdi benimkiler çok mu koyu anormalmi yani kafam karıştı kuzum yaa:44:
Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri Hadi cin çağıralım demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: İçinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4'te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim! Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış. Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, Hemen gel, ben de seni çok özledim demiş. Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, Teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım demiş. Teyzesi de O zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, Meğer benim teyzem cinmiş deyip gülümsemiş. Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerdeyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun
musakka yptım bulgur pilavı yapmadım daha amayapıcam ben onu sadece suda yapıyorum tere yağını ayrı tavada erityorum döküyorum kokuu kokulu oluyoki balım sorma çorba salata acı biber turşusu bu kadar
Bu Kadarı da Fazla!
ABD Ohio´da 1939 yılında Lewis ailesinin ikiz erkek çocukları oldu, durumları çok kötüydü ve çocuklara bakmaları imkansızdı. Bu yüzden, aile çocuklardan birisini evlatlık olarak vermek zorunda kaldı. 40 yıl sonrasına kadar, iki kardeş biraraya gelemediler ve buluştukları gün gariplik başladı. İki kardeşe de James adı verilmişti, ikisi de avukatlık eğitimi görmüşlerdi, mekaniğe ve de halıcılığa meraklıydılar, üstelik usta derecesinde. James kardeşlerin evlendikleri kadınların ikisinin de adları Linda´ydı, ikisinin de birer oğulları olmuştu ve birbirinden habersiz iki kardeş oğullarının adlarını James Allan koymuşlardı, her iki James Allan´da ikişer defa evlenmişti ve ikinci karılarının adı Betty´idi. İnanın dalga geçmiyorum, ikisinin de köpeklerinin adı Toy´du. ve de her ikisi de her yaz Florida, St Petersburg´da tatile gidiyorlardı. İnanmadınız mı? Readers Digest Dergisi, 1980 Ocak sayısını okuyun
vayyyyyyy anasını diyorum.
gülüm şimdi şöle 2 bardak bulgurru tencereye koyuyorum üstüne et suyu yada tavuk bulyon suyunu ekliyorum normal pişiriyorum sonrsında da yağını eritiyorum birazda köpürtüyorum daha lezzetli oluyo kokulu oluyo balım taze taze yiyisun işte
iç kuzumm iç şifa olsun hem sana hem bebişine cnmm benım
ben yemek yapmadım daha tembelim ben bugunn
bide libyadan müşterisi geldi bizimkinin oyuzden geçde gelebilir
yemeğe felen giderler belkim oyuzden yapmıycam, bişey gelırken getirsin bi zahmet
anam bir kötü oldum haa.. Bende bir film izldim kardeşimin demesiyle netten indirdik türk filmi ama çok korkunçtu üç harfliler marid diyee ay günlerde üstümdne gitmedi be öyle vampirli cinayetli şeylerden korkmam türlü türlü izleriz eşimle ama bu tür filmlerden korkuyorum yaa..
ohh süperr ellerine sağlık bitanemmm...
valla şaşılacak şey bu kadar da olmaz...
güzelmiş denemek lazımm.Ben domates ve sivri biberli çok seviyorum o yüzden yazın daha lezzetli geliyor bana.. Bende bulgur yapayım karnıyarığın yanına eşim daha çok seviyor.
bence de getirsin madem kendisi dışarda yiyecek sen evde neden uğraşacaksın dimi boşverr..
Bende eve gidip karnıyarık yapcem yarına kalsın diye halimde yok ama yapıcam artık canım da çekiyor zahmetli ama olsun.Pilavı da taze severim ben ama yarın kaynanama gidicez gelince ge olur bugünden yapsam tadı olmaz ne yapsam bilemedim.Cacığı bu akşamdan yapsam dolaba koysam yarın akşam bişi olur mu kızlar ama boşver ısınana kadar yaarım zaten onu taze olsun dimi.
aynenn üle kuzumm hiiiç ugraşamam getirsin işi nebende domatesli biberli soğanlı seviyorum bulguru
yap valla kuzum mis gibi olur cacıkda yap yanına
pilav sıcak gidiyo dediğin gibi ama öbür türlü geç olur yap gitsin bişecik olmaz cnm
cacıga zaten hiç bişey olmaz kuzum ama dediğin gibi yemekler ısınırken onu halledersin
mis gibide olur valla
oyyy ağzımın suyu aktı valla evde yemeğim yok karnıyarık yarına kalcak bulgur mu yapsam da yesek acep yoğurtlu yoğurlu yaaa...
hee öle yapayım da bu akşama yemeğim yok karnıyarık olana dek eşim ölür açlıktan. N eyapsam hemen kolay ya makarna dşündüm ama bulgırda da aklım kaldı yapsam hem bu akşam yeriz hemde yarına kalır diyorum ama bakalım...
ohh afiyt olsun balım ayran yaptım bende dolapta buz gibi eşim bayılşı iyi gider yanına didim artık acıktımki gelsede yesek eşim yaaadeniycem mutlaka kuzumm yanınada bi cacık ohhh mis gibii
anam bir kötü oldum haa.. Bende bir film izldim kardeşimin demesiyle netten indirdik türk filmi ama çok korkunçtu üç harfliler marid diyee ay günlerde üstümdne gitmedi be öyle vampirli cinayetli şeylerden korkmam türlü türlü izleriz eşimle ama bu tür filmlerden korkuyorum yaa..
güzelmiş denemek lazımm.Ben domates ve sivri biberli çok seviyorum o yüzden yazın daha lezzetli geliyor bana.. Bende bulgur yapayım karnıyarığın yanına eşim daha çok seviyor.
gülüm sebzelide güzel oluyo böylede tereyağınınkokusu oluyoki yani tereyağı sevmeyenlere olmaz ama o ayrı eşimin ailesi sevmez ağızlarına vurmazlar mesela bende o olmadan yiyemem
bence de getirsin madem kendisi dışarda yiyecek sen evde neden uğraşacaksın dimi boşverr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?