Kaldığımız Yerden Her Telden..

kıııııııız yemekler yapılmış oh ohhhhhhhhhhhhhhhh ellerinize sağlıkkkkkkkkkkkk canlar bende pekmezli su içiyom hadi hayırlısı

hayattımda hiç bu kadar koyu çift cizgim olmadı ovulasyonda... demekki bende iş yok...:26:
bu kadar kırmızıya artık bi bebiş olması lazım
İnşallah olur bu ay

töbe töbe ne alakası var tatlım . inşallah gelsin bebiklerinnnizzzzzzzzzzz

kıııııııız yemekler yapılmış oh ohhhhhhhhhhhhhhhh ellerinize sağlıkkkkkkkkkkkk canlar bende pekmezli su içiyom hadi hayırlısı

iç kuzumm iç şifa olsun hem sana hem bebişine cnmm benım
ben yemek yapmadım daha tembelim ben bugunn
bide libyadan müşterisi geldi bizimkinin oyuzden geçde gelebilir
yemeğe felen giderler belkim oyuzden yapmıycam, bişey gelırken getirsin bi zahmet

ooooh gibeliğin tadını çıkar işte
boşver getirsin naz yapazcık.

vay vay vayy ne marifetler var sende kuzumm bi ara denerim bende bunu
yazdım aklımın bi köşesine
şımardım bak şimik balım valla eşimin ailesi öyle yağar öğrendim güzelde oluyo öyle aloıştım işte dene bak seversin emin ol balım
hayattımda hiç bu kadar koyu çift cizgim olmadı ovulasyonda... demekki bende iş yok...:26:
İnşallah olur bu ay

gerçektenmi gülüm sneinkiler koyu olmadımı yani ben anlamdım şimdi benimkiler çok mu koyu anormalmi yani kafam karıştı kuzum yaa:44:

vay vay vayy ne marifetler var sende kuzumm bi ara denerim bende bunu
yazdım aklımın bi köşesine

İnşallah olur bu ay

sağolasın meleğim gel birlikte yiyelim fıstığımmmmmmm:26:

deniycem mutlaka kuzumm yanınada bi cacık ohhh mis gibii

anam bir kötü oldum haa.. Bende bir film izldim kardeşimin demesiyle netten indirdik türk filmi ama çok korkunçtu üç harfliler marid diyee ay günlerde üstümdne gitmedi be öyle vampirli cinayetli şeylerden korkmam türlü türlü izleriz eşimle ama bu tür filmlerden korkuyorum yaa..

musakka yptım bulgur pilavı yapmadım daha ama yapıcam ben onu sadece suda yapıyorum tere yağını ayrı tavada erityorum döküyorum kokuu kokulu oluyoki balım sorma çorba salata acı biber turşusu bu kadar

ohh süperr ellerine sağlık bitanemmm...

valla şaşılacak şey bu kadar da olmaz...

güzelmiş denemek lazımm.Ben domates ve sivri biberli çok seviyorum o yüzden yazın daha lezzetli geliyor bana.. Bende bulgur yapayım karnıyarığın yanına eşim daha çok seviyor.

bence de getirsin madem kendisi dışarda yiyecek sen evde neden uğraşacaksın dimi boşverr..

aynenn üle kuzumm hiiiç ugraşamam getirsin işi ne bende domatesli biberli soğanlı seviyorum bulguru
yap valla kuzum mis gibi olur cacıkda yap yanına

Bende eve gidip karnıyarık yapcem yarına kalsın diye halimde yok ama yapıcam artık canım da çekiyor zahmetli ama olsun.Pilavı da taze severim ben ama yarın kaynanama gidicez gelince ge olur bugünden yapsam tadı olmaz ne yapsam bilemedim.Cacığı bu akşamdan yapsam dolaba koysam yarın akşam bişi olur mu kızlar ama boşver ısınana kadar yaarım zaten onu taze olsun dimi.

pilav sıcak gidiyo dediğin gibi ama öbür türlü geç olur yap gitsin bişecik olmaz cnm
cacıga zaten hiç bişey olmaz kuzum ama dediğin gibi yemekler ısınırken onu halledersin
mis gibide olur valla

aynenn üle kuzumm hiiiç ugraşamam getirsin işi ne bende domatesli biberli soğanlı seviyorum bulguru
yap valla kuzum mis gibi olur cacıkda yap yanına

oyyy ağzımın suyu aktı valla evde yemeğim yok karnıyarık yarına kalcak bulgur mu yapsam da yesek acep yoğurtlu yoğurlu yaaa...

pilav sıcak gidiyo dediğin gibi ama öbür türlü geç olur yap gitsin bişecik olmaz cnm
cacıga zaten hiç bişey olmaz kuzum ama dediğin gibi yemekler ısınırken onu halledersin
mis gibide olur valla

hee öle yapayım da bu akşama yemeğim yok karnıyarık olana dek eşim ölür açlıktan. N eyapsam hemen kolay ya makarna dşündüm ama bulgırda da aklım kaldı yapsam hem bu akşam yeriz hemde yarına kalır diyorum ama bakalım...

oyyy ağzımın suyu aktı valla evde yemeğim yok karnıyarık yarına kalcak bulgur mu yapsam da yesek acep yoğurtlu yoğurlu yaaa...

valla kuzum yapıver gitsin miss gibi yenir yani istersen önden basit bi çorba yap misal tarhana yanına bulgur ohh mis gibi olur

bencede kuzum sen bulguru yap gitsin yarınada kalır daha iyi olur
karnıyarık ugraştırıcı ikinizde acıkırsınız işten geliyosunuz zati
insan daha bi aç oluyo işten gelınce

deniycem mutlaka kuzumm yanınada bi cacık ohhh mis gibii
ohh afiyt olsun balım ayran yaptım bende dolapta buz gibi eşim bayılşı iyi gider yanına didim artık acıktımki gelsede yesek eşim yaaa

aynen bende bir tek üçhafli filimlrden korkarım dediğin filmi ,musallatı , falan izledim .yusuf yusuf modu oluyor biraaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…