Kaldığımız Yerden Her Telden..

valal cıktıysan ararsınız bir kez daha oturursunuz gelmezse milletin keyfini mi beklicen haa ağır misafir olur beklersin tabii ama onlarda saatli gelsinler yanii..

kızlar selam herkese,evde karnabahar var nasıl bi yemek yapsam kİ?

valla canım yemeğini yaspan zahmetli önce haşlaman lazım yemeğinde ki gazı çıksın sonra soğan ve kıyma kavurup karnıbaharlı atycam hiç karıştımıcam haşlandığı için dağılır aa salçada kavucan tabii karnıbaharı koymadan tuzunu koycan pişecek ama karnıbaharı çok deil 10 dk haşlasam yeter ama daha pratiği kızartması. Böl yapraklarına haşla ama yine fazla haşlama kızarırken dağılır. Sonra süz suyunu tuz kattığın yumurtaya bula kızart ama arkasının piştiğindne emin ol öle çevir sürekli çevirirsen de dağılır dök sarımsaklı yoğurt üzerine misss hemde hafif..

Merhaba Canımm Bende burdayımm artık
Bu arada karnıbahaer kızartma güzel oluyor sadece yada salataların içinde çiğ küçücük parçalar halinde
hoşgeldin aramıza o zaman canım benim herzaman bekleriz sen olmak istediğin sürece bizimlesin ne güzel işte yaa işte faydalı yaa uzak duruyoruz galiba markete gideriz eşim yanından geçmz o derece yine ben ıspanak faln seviyorum eşim hiç sevmez tipiğiz galüba biz

ooo karnıbahar sevilmez mi canım yaa
sevilirmikibbalım valla ben sevemedim gitti nimet çok şükür ama sevmiyorum ne bileyim ama siz yiyin iyi ediyosunuz yani canım

hee korkuyo sorma bazen tele ben çıkarım ha hı şey abnla der bana korkudan ama şeytan tütü var o çocukda eşimde karşı çıkamıyo bende kızarım ama affederim kardeşim gibi yani eşimdende küçüktür arkadaşı dediğime bakma ama pv kurdu mübarek

Hoşbuldum canımm

Alanyada yaşıyorumm 23 yaşındayımm Bekarımm ama evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var Muhasebeciyim bu aradaYemek işlerinden de babamın mesleği dolayısıyl iyi anlarım :90:

bende 29 yaşındayım cnm ama gencim ne güzel cnm hayırlısı olur inşallahh
muhasebe zor iştir sabırlı olmak gerekiyo valla
ben evhanımıyım işim evde pineklemek
demek alanyadasın güzeldir oralar bende ankaradayım cnm
baban ne iş yapar acep ahçımı yoksam

Hoşbuldum canımm

Alanyada yaşıyorumm 23 yaşındayımm Bekarımm ama evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var Muhasebeciyim bu aradaYemek işlerinden de babamın mesleği dolayısıyl iyi anlarım :90:

İnşallah Allah tamamına erdirir canım.. ne güzeyemekten anlıyorsun müstakbel eşin şanslı yanii... bende annemden öğrendiğim kadarıyla yapıyordum evlenince ilerlettik..

ben bekarım,hem de müzmin bekar ,yaş oldu 33 valla

ohh gülüm ne güzel işte sana sanmimi birşey söyliyimmi valla evlelik zor iş gerçekten bak dışardan cazip geliyo ama ne kadar geç eclenirsin o kadar iyi bana göre ki çok şükür halimize ama zor be gülüm geçn kızlık bekarlık başka şimdi sorumlıuluk şdare yoruyo insanı evlilikde olucak tabiki ama biraz hayatı yaşamakta fayda var bence

Muhasebe sıkıcı ve zor ya sorumluluğu Ağır bazen yanlş meslek seçmişim diye düşünmüyor değilim Ankarayada gelirim tatillerde ara sıra akrabalar var orda keçiören ufuktepe tarafında severim ya ankarayı Babam aşçıbaşı canım

İnşallah Allah tamamına erdirir canım.. ne güzeyemekten anlıyorsun müstakbel eşin şanslı yanii... bende annemden öğrendiğim kadarıyla yapıyordum evlenince ilerlettik..

Aminn canım hepimizin hakkında en güzeli olsn valla çok şanslı yemeğide çok seven biri zaten

ben bekarım,hem de müzmin bekar ,yaş oldu 33 valla

bekarlık sultanlıkmıs cnmcım amaa evlilikte ayrı bi güzel
varmı manita felen

hehe kimi insan öyle oluyo kuzumm insan kızsada sevıyo yanı demekki o da öyle biri
işinizede yarıyo kuzumm pc yi halletcek gelsinde yapıversin kuzumun pc sini

aynen öyle fıstığım ben çıkıyorum senide kocaman öpüyorum görüşmek üzere diyorum kendinize iyi bakın resmi olu be canlarım ciğerlerim yenigelen arkadaşlrım hepinizii öpüyorum göürşmek dileğiyle Allaha emanet olun hayırlı akşamlar hepinize

ohh ne güzel şanslısınız cnmcım babandan yana
mis gibi yemekler yapıyodur değişik değişik
haklısın valla cnm zor iş muhasebe ama olsun elinde bi meslek var
herzamanda aranıcak bi meslek
ben pek sevmıyorum ankarayı istanbuldaydım bekarkene
evlenince geldim buraya pek alışamadım ama alışmaya çalışıyorum işte
deniz yok ya sıkıcı gelıyo bana

evet kızlar bekarlık cidden sultanlık,herşey kafama göre. evde çoluktu çocuktu kocaydı derdi yok,ama tabii artık yaş kemale erdi ,hayatımın aşkını hızla bulsam iyi olcek

tmm kuzumm benımm bende seni öpüyorumm kocamaaaan görüşürük kuzucumm

evet kızlar bekarlık cidden sultanlık,herşey kafama göre. evde çoluktu çocuktu kocaydı derdi yok,ama tabii artık yaş kemale erdi ,hayatımın aşkını hızla bulsam iyi olcek

he valla dert bizdeeee kocayla ugraş evle ugraş pöfff :52
ama şuda bi gerçek evlilik güzel tabi anlaşabılıdıgın sevdiğin bi eşle
inşallah bulursun yakında hayatının aşkınıı
tabi bu işler kısmet vakti gelince pat diye oluyo valla

denize alışınca denizsiz yerde olmak gerçekten zor ıspartada okudum bende caddeler yürürken hep önümüe deniz çıkıcak gibi hissediyordum boğuyordu beni havası

denize alışınca denizsiz yerde olmak gerçekten zor ıspartada okudum bende caddeler yürürken hep önümüe deniz çıkıcak gibi hissediyordum boğuyordu beni havası

heh ozaman benı anlarsın kuzumm bide izmirliyim ben aslen
yanı hep denizli yerlerde yaşadım burası tuhafıma gitti
ama mecbur olunca alışılıyo
antalya tarafınada hiç gelmedim ama geçen yaz dayımın kızı balayına oraya gitti
pişik olup gelmişlerdi heryerleri isilik olmus
çok sıcaktı diyo bidahamı töbe diyodu

Kuzum 3 ay uzak durcan burdan haziran temmuz ağustos ben zorunlu kalmadıkça dışarı bile çıkmam yazın gündüz çünkü resmen işkence alşkın olmayanlar için çok daha zornisan mayıs çok güzeldir burda eylül ekim bide

dogrudur valla onların temmuz 8 mi neydi düğünleri ozaman gitmişlerdi
çok gülmüştüm ama düşün yani balayında isilik pişik oluyosun
aman çok gülmeyeyimde başıma gelmesin yazın
evet orda baharları güzel olur bigün gelmek nasip olur inşallah

Gerçi buranın kışı da ankaranın baharı gibi oluyor Dikkat edersen olmaz canım bişeyy tabi yinede gülmemek lazım

Gerçi buranın kışı da ankaranın baharı gibi oluyor Dikkat edersen olmaz canım bişeyy tabi yinede gülmemek lazım

hehe biz yinede gülmeyek dicem ama gülcem bana nee
ayy sormaa kuzumm burası buzz buzzz kışın bi felaketti zaten kar kalmak bilmedi yerden
bıktık valla yaa gelsin yaz diye dört gözle bekliyoruzz
yazı çok severim ben denizi felen bekarken paso denize giderdik
ama burda anca yapay göllere gidip bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…