- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.741
hee yaaa ben acıktım yemeğin kokusu geldikçe midem bayılıyo valla şimdilik yalnız geliyo yolda arkadaşı biraz şey yani böyle söz verir ama tutmaz yakalayabilene aşk olsun ama işte her işimize yapıyo benden korkuyo biraz valla sinirlenince laftır sayıyorum korkusundan gelirse gelecek gelicem abi sen git demiş ama bakalım valla ben yerim gelir avucunu yalar ohh bana kalsın yemekler çok açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar Merhaba
kızlar selam herkese,evde karnabahar var nasıl bi yemek yapsam kİ?
hoşgeldin aramıza o zaman canım benim herzaman bekleriz sen olmak istediğin sürece bizimlesin ne güzel işte yaa işte faydalı yaa uzak duruyoruz galiba markete gideriz eşim yanından geçmz o derece yine ben ıspanak faln seviyorum eşim hiç sevmez tipiğiz galüba bizMerhaba CanımmBende burdayımm artık
Bu arada karnıbahaer kızartma güzel oluyor sadece yada salataların içinde çiğ küçücük parçalar halinde
sevilirmikibbalım valla ben sevemedim gitti nimet çok şükür ama sevmiyorum ne bileyim ama siz yiyin iyi ediyosunuz yani canımooo karnıbahar sevilmez mi canım yaa
hehe erkekler daha sabırsız oluyolar kuzumm anında yemek ıstıyolar valla
benım kociş bi de boğaz burcu tam boğazına düşkün yani
heheheye sen kuzumm o avcunu yalasın senden korkuyosa gelır kuzum yapıversin bilgisayarıda
meşgul etmesin fazla sonra yallah gitsinazcık atıştıraydın kuzumm aç aç bekledin demi bugun yine
Hoşbuldum canımm
Alanyada yaşıyorumm 23 yaşındayımmBekarımm ama evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var Muhasebeciyim bu arada Yemek işlerinden de babamın mesleği dolayısıyl iyi anlarım :90:
Hoşbuldum canımm
Alanyada yaşıyorumm 23 yaşındayımmBekarımm ama evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var Muhasebeciyim bu arada Yemek işlerinden de babamın mesleği dolayısıyl iyi anlarım :90:
ben bekarım,hem de müzmin bekar ,yaş oldu 33 valla
bende 29 yaşındayım cnm ama gencimne güzel cnm hayırlısı olur inşallahh
muhasebe zor iştir sabırlı olmak gerekiyo valla
ben evhanımıyım işim evde pineklemek
demek alanyadasın güzeldir oralar bende ankaradayım cnm
baban ne iş yapar acep ahçımı yoksam
İnşallah Allah tamamına erdirir canım.. ne güzeyemekten anlıyorsun müstakbel eşin şanslı yanii... bende annemden öğrendiğim kadarıyla yapıyordum evlenince ilerlettik..
ben bekarım,hem de müzmin bekar ,yaş oldu 33 valla
hee korkuyo sorma bazen tele ben çıkarım ha hı şey abnla der bana korkudan ama şeytan tütü var o çocukda eşimde karşı çıkamıyo bende kızarım ama affederim kardeşim gibi yani eşimdende küçüktür arkadaşı dediğime bakma ama pv kurdu mübarek
bekarlık sultanlıkmıs cnmcım amaa evlilikte ayrı bi güzel
varmı manita felen
hehe kimi insan öyle oluyo kuzumm insan kızsada sevıyo yanı demekki o da öyle biri
işinizede yarıyo kuzumm pc yi halletcek gelsinde yapıversin kuzumun pc sini
Muhasebe sıkıcı ve zor ya sorumluluğu Ağır bazen yanlş meslek seçmişim diye düşünmüyor değilimAnkarayada gelirim tatillerde ara sıra akrabalar var orda keçiören ufuktepe tarafında severim ya ankarayı Babam aşçıbaşı canım
aynen öyle fıstığım ben çıkıyorum senide kocaman öpüyorum görüşmek üzere diyorum kendinize iyi bakın resmi olu be canlarım ciğerlerim yenigelen arkadaşlrım hepinizii öpüyorum göürşmek dileğiyle Allaha emanet olun hayırlı akşamlar hepinize
evet kızlar bekarlık cidden sultanlık,herşey kafama göre. evde çoluktu çocuktu kocaydı derdi yok,ama tabii artık yaş kemale erdi ,hayatımın aşkını hızla bulsam iyi olcek
ohh ne güzel şanslısınız cnmcım babandan yana
mis gibi yemekler yapıyodur değişik değişik
haklısın valla cnm zor iş muhasebe ama olsun elinde bi meslek var
herzamanda aranıcak bi meslek
ben pek sevmıyorum ankarayıistanbuldaydım bekarkene
evlenince geldim buraya pek alışamadım ama alışmaya çalışıyorum işte
deniz yok ya sıkıcı gelıyo bana
denize alışınca denizsiz yerde olmak gerçekten zor ıspartada okudum bende caddeler yürürken hep önümüe deniz çıkıcak gibi hissediyordum boğuyordu beni havası
heh ozaman benı anlarsın kuzumm bide izmirliyim ben aslen
yanı hep denizli yerlerde yaşadım burası tuhafıma gitti
ama mecbur olunca alışılıyo
antalya tarafınada hiç gelmedim ama geçen yaz dayımın kızı balayına oraya gitti
pişik olup gelmişlerdi heryerleri isilik olmus
çok sıcaktı diyo bidahamı töbe diyodu
Kuzum 3 ay uzak durcan burdan haziran temmuz ağustos ben zorunlu kalmadıkça dışarı bile çıkmam yazın gündüz çünkü resmen işkence alşkın olmayanlar için çok daha zornisan mayıs çok güzeldir burda eylül ekim bide
dogrudur valla onların temmuz 8 mi neydi düğünleri ozaman gitmişlerdi
çok gülmüştüm ama düşün yani balayında isilik pişik oluyosun
aman çok gülmeyeyimde başıma gelmesin yazın
evet orda baharları güzel olur bigün gelmek nasip olur inşallah
Gerçi buranın kışı da ankaranın baharı gibi oluyorDikkat edersen olmaz canım bişeyy tabi yinede gülmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?