- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.721
ohh afiyt olsun balım ayran yaptım bende dolapta buz gibi eşim bayılşı iyi gider yanına didim artık acıktımki gelsede yesek eşim yaaa
bencede kuzum sen bulguru yap gitsin yarınada kalır daha iyi olur
karnıyarık ugraştırıcı ikinizde acıkırsınız işten geliyosunuz zati
insan daha bi aç oluyo işten gelınce
hee yaaa ben acıktım yemeğin kokusu geldikçe midem bayılıyo valla şimdilik yalnız geliyo yolda arkadaşı biraz şey yani böyle söz verir ama tutmaz yakalayabilene aşk olsun ama işte her işimize yapıyo benden korkuyo biraz valla sinirlenince laftır sayıyorum korkusundan gelirse gelecek gelicem abi sen git demiş ama bakalım valla ben yerim gelir avucunu yalar ohh bana kalsın yemekler çok açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasüper gider valla kuzum ayrann ohh afiyetler olsun şimdiden cnmcımm
hee gelsin elfimin kocişide aç kalmasın benım kuzumm
arkadaşıyla birliktemi gelcek kuzumm
merhaba canım hoşgeldinKızlar Merhaba
kızlar selam herkese,evde karnabahar var nasıl bi yemek yapsam kİ?
merhaba canım hoşgeldin
hışgeldin canım valla karnıbaharı evimize sokmuyoruz ne eşim ne ben sevmeyiz faydalı yaa bize tersne yapılır bilmem bile kuzum
ivet hemde ne aç sormaaa eşimde hiç dayanamaz açlığa mutlaka bir gün sonranın yemeğini bir gün önceden yapıyorm iki günlük yemek yapıyoram son yediğimizde öbür yemeği yapıyorum her günde yemek yapamjyorum valla..
hee yaaa ben acıktım yemeğin kokusu geldikçe midem bayılıyo valla şimdilik yalnız geliyo yolda arkadaşı biraz şey yani böyle söz verir ama tutmaz yakalayabilene aşk olsun ama işte her işimize yapıyo benden korkuyo biraz valla sinirlenince laftır sayıyorum korkusundan gelirse gelecek gelicem abi sen git demiş ama bakalım valla ben yerim gelir avucunu yalar ohh bana kalsın yemekler çok açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A.S MERHABAKızlar Merhaba
en en en pratik kızartma şekli nasıldır canım ?
Kızlar Merhaba
çok teşekkürler kızlar ikinize de
bana yokmu tşk bende didim yogurtla kızart diye
mrb hoşgeldin
kendınden bahsedermisin cnm evlimisin bekarmı vs vs
olmaz mı bebeğim hepinizin ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?