Kaldığımız Yerden Her Telden..

ohh afiyt olsun balım ayran yaptım bende dolapta buz gibi eşim bayılşı iyi gider yanına didim artık acıktımki gelsede yesek eşim yaaa

süper gider valla kuzum ayrann ohh afiyetler olsun şimdiden cnmcımm
hee gelsin elfimin kocişide aç kalmasın benım kuzumm
arkadaşıyla birliktemi gelcek kuzumm

bencede kuzum sen bulguru yap gitsin yarınada kalır daha iyi olur
karnıyarık ugraştırıcı ikinizde acıkırsınız işten geliyosunuz zati
insan daha bi aç oluyo işten gelınce

ivet hemde ne aç sormaaa eşimde hiç dayanamaz açlığa mutlaka bir gün sonranın yemeğini bir gün önceden yapıyorm iki günlük yemek yapıyoram son yediğimizde öbür yemeği yapıyorum her günde yemek yapamjyorum valla..

süper gider valla kuzum ayrann ohh afiyetler olsun şimdiden cnmcımm
hee gelsin elfimin kocişide aç kalmasın benım kuzumm
arkadaşıyla birliktemi gelcek kuzumm
hee yaaa ben acıktım yemeğin kokusu geldikçe midem bayılıyo valla şimdilik yalnız geliyo yolda arkadaşı biraz şey yani böyle söz verir ama tutmaz yakalayabilene aşk olsun ama işte her işimize yapıyo benden korkuyo biraz valla sinirlenince laftır sayıyorum korkusundan gelirse gelecek gelicem abi sen git demiş ama bakalım valla ben yerim gelir avucunu yalar ohh bana kalsın yemekler çok açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba canım hoşgeldin

hışgeldin canım valla karnıbaharı evimize sokmuyoruz ne eşim ne ben sevmeyiz faydalı yaa bize tersne yapılır bilmem bile kuzum

Merhaba Canımm Bende burdayımm artık

Bu arada karnıbahaer kızartma güzel oluyor sadece yada salataların içinde çiğ küçücük parçalar halinde

hehe erkekler daha sabırsız oluyolar kuzumm anında yemek ıstıyolar valla
benım kociş bi de boğaz burcu tam boğazına düşkün yani

hehehe ye sen kuzumm o avcunu yalasın senden korkuyosa gelır kuzum yapıversin bilgisayarıda
meşgul etmesin fazla sonra yallah gitsin azcık atıştıraydın kuzumm aç aç bekledin demi bugun yine

A.S MERHABA
kızlar selam herkese,evde karnabahar var nasıl bi yemek yapsam kİ?

A.S. BEN severim karnıbaharı yağlakıyma kavur içine ,soğan doğra içine , biraz pişir.doğradığın karnıbaharı at biraz pişir içine salça tuz biraz su misgibi oluyor tabi kimyon da azdır süper olurrrrrrrrrhımmmmmmmmm
yada karnıbaharı kes gene, haşla bir kaseye yumurta kır yine kimyon istediğin baharatı koy cırp , önce bu karışama haşlanan k.baharı bandır,sonra una bandır yağda kızar üstüne sarımsaklı yoğurt missssssss afiyet olsun.

Son düzenleme:
mrb hoşgeldin
kendınden bahsedermisin cnm evlimisin bekarmı vs vs

Hoşbuldum canımm

Alanyada yaşıyorumm 23 yaşındayımm Bekarımm ama evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var Muhasebeciyim bu aradaYemek işlerinden de babamın mesleği dolayısıyl iyi anlarım :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…