- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.761
Aminn canım hepimizin hakkında en güzeli olsn valla çok şanslı yemeğide çok seven biri zaten
evet kızlar bekarlık cidden sultanlık,herşey kafama göre. evde çoluktu çocuktu kocaydı derdi yok,ama tabii artık yaş kemale erdi ,hayatımın aşkını hızla bulsam iyi olcek
Kuzum 3 ay uzak durcan burdan haziran temmuz ağustos ben zorunlu kalmadıkça dışarı bile çıkmam yazın gündüz çünkü resmen işkence alşkın olmayanlar için çok daha zornisan mayıs çok güzeldir burda eylül ekim bide
Ben çıkıyorum kızlar mesaim bitti. Hatta 15 dk önce bitti de buraya akşam bakan çocuk geç kaldı alt tarafı 2 saat duruyr akşam öğrenciler için onda bile geç kalıyorlar ya bu saate kadar ne işleri var halldemediklri bilmem tek ileri bu ya.. İki saatlik gelmek hemde akşam yanii. Sabah olsa anlıcam neyseee dellendiriyorlar beni daha eve gitcem yemek yapcam yaaa.. İiy akşamlar kızlar öpüldünüz yarın görüşürüz...
karnıbahar kızartmamı yiyorum şimdi,mis gibi olmuş valla
Günaydınnn hatunlarımm haremim bugün nasıl acepaaa
Ben dün eve yarım saat geç gittim hem çocuk geç kaldı hem marketleri dolaştım sözde karnıyarık yapacaktım ama doğrudüzgün karnıyarıklık patlıcan yoktu. Sonunda bende kıyma aldım eve geldim. Evde yemekte yoktu makarn ayaptım sonra çamaşırları attım makineye köfteyi yoğurdum patatesleri doğradı az kızarttım dizdim tepsiye verdim fırına mutfağı topladım ettim ama bittim yani sonra biraz oturdum duşa girdim falan yattığımda 12 olmuştu saat. Yorucu bir akşamdı bugünde kaynanama gidicez akşam eve gelinceyemeğim hazır rahatım hiç olmazsa bir tek ütü yapmam lazım o kadar. Bugünde işe geldim kütüphanede sabahtan varım öğleden sonra burdaki bey görevden gelecek yine yukarı çıkıcam.. Ama yazarım kuzularım merak etmeyin..
Günaydınnn Kızlarrr
oh ne güzel işini bitirmişsin yemek varsa zaten bizim için rahatlık var yaaa
çalışna tüm bayanların derdidir heralde ehehe
bende kurufasulye pişirdim akşam bi pilav yaparım
bide patlıcanlı köfte yapmıştım bende fırında ama biraz baharatını cok kaçırmışım sanırım halen bitmedi
keşke patatesli yapsaydım bende öyle daha çok seviyorum:44:
bizde misafir alcaz bi akşam ama hava o kadar kötü ki hiç keyfim yok perş. den sonra açıyo gibi hafta sonuna bırakıyorum artık..
dejavum ne güzel bi hayatımız var dimi çok şükür
eşim tutturdu bebek bebek diye ben dedim uğraşmak istemiyorum artık hiç elimi kıpıdatasım yok..
Günaydınnn...
valla evde yemek oldu mu kafam bir rahat oluyor ki sorma ama yemek bulmakta zor anacım yaa. Şimdiden bu yemekten sonra bne etcem diye düşünüyorum valla bu yarına da kalır bugünde mutfağa giremicem kaynanama da gidicez zaten. Bende mercimek geçen hafta yaptım, kuru fasulye de yeni yaptım ondan önceki hafta, tavuk yapsam yarın yemekhanede zaten tavuk var. Ay şaşırdım valla yaa.. Yaz gelse işimiz daha kolay en olsa yenir. Patatesli köfte derken nasıl fırında köfte gibi mi canım.. Ben artık haftasonu pazardan alrım güzellerinden pazar günü yaparım p.tesi ye kalır karnıyarık markette tek çeşit var tabii güzelde değiller hepsi ince uzu n olmazki karnıyarık onlardan karnıyarık için biraz tombul olcak ki içi olsun çok uzunda olmayacak bakalım pazarda bulabilcem mi. Valla al benden de o kadar şu kanamalardan öyle sıkıldım kşi artık bebek için halvet edecek istek bile kalmadı bende desemn yeridir yanii öyleyim şöyle havadan konsa karnıma çok mutlu oliciğim valla o aman yumurtlama günüm halvet olsun isteğim yok zaten olamıyorda yumurtlama göremiyrum artık unuttum galiba bebek sevdasını of ne bilem yaa..
of gene yazdıklarım gitti
değişik yemekler buluyorum ben netten yapıyorum da valla
mesela geçenlerde tantuni yaptım.. çerkez tavugu yaptım filanehehe
ama tabi genelde klasik yemekler işte..
gerçekten geçen konuşurken hayvanlar bile çogalıyor biz çogalamıyoruz diyorum eşime..
o kuşları görsen nasıl sahip çıkıyolar böyle kasılıyolar yavrularını altına alarak Hey Allah ım
acaba böyle düşününce günaha giriyormuyum:26:
senin kanamalra bir çözüm gelmedi mi canım halen? doktora gitmemişmiydin?
kızlar ya bişi dicem..
benim 2 halvettir feci derecede yumuşaklık ve hissizlik var bende.. neden sizce.
cumartesi sabah ve dün akşam 2 sinde de aynı şey oldu hani çok sık da olmadı..
ve aşırı ıslaklık var ayy garip bişiler oluyo bana...
hani adet öncesi desem 1 hafta önceden de bu kadar olmaz ki yaaa:44::44: çok kafam karışık fikri olan var mı?
Günaydıııın ahaliiii
gene yoksunuuuz gene yoksunuuuzz
ee ama sende ben öğle tatilindeyken gelirsen olmaz tabee saah bene baktım yoktunuz sizde. Ben hala aşağıdayım burdaki bey daha gelmedi. Evrak teslim ediyor sanırım görevden gelince gittiyse. Gelince yukarıçkıcma yinee bekliyrum.
ee ama sende ben öğle tatilindeyken gelirsen olmaz tabee saah bene baktım yoktunuz sizde. Ben hala aşağıdayım burdaki bey daha gelmedi. Evrak teslim ediyor sanırım görevden gelince gittiyse. Gelince yukarıçkıcma yinee bekliyrum.
hee senın öğle tatiline denk gelmişim kuzum
yukarı çıkınca bizi unutma hee
bende o arada taze fasulye yaptım
şimdi ocakda pişiyo yanınada pilav yapcam
bide dun cacık cacık dedik cnm çekti ondan yapcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?