- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.021
amin gülüm yaa zaman hızla geçiyo geçen gün ömürden artık hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimkisorma hem de ne götürüyor canımm ama naarsak kendimize yapıyruz su akıp zaten yolunu bluyor ben şu kanamalara çare bulayımda son hız başlıcam artık yeter yaa beklediğim ocakta başlaacaktık kaç ay oldu başlayamadık belki bu ay olmaz kanama diye diye geçti artık doktorsuz olmayacak benim iş.. Allah sabırlar versin bekleyelim dua edelim gelecek elbet..
tmm hilalim olsun diyelim vlla hamiişimi okuyunca bile heyecan sardı tmm hadi diyelim ama sonunda olmasszsak üzülmek yok tam gaz devam edicez anlaştıkmı gülüm benimelifim hamişim hamişim diyelimmi bizde hatta abartalım hamiş takvimi hazırlayalım heee ne dersin?
hayatım valla benim iyi biraz korkulu endişeli biraz heyecanlı devam ediyo şükürler olsun
Rabbim hepimiz hakkında en hayırlı olanını versin inşallah
ay şimdiden ovucanı düşünüyorsun kuzum yaa koyuyu gördüğünün üzerine sen yine de 15 gün koy. Sonra istersen önce ovu yap güzelim..
hamişim diyebilirsiniz ama takvim hazırlamayın canım durbakıp heves ediyoruz hep ama o karnımıza konunca artıkın olacak artıkın.. Hepimiz birden kalsak koyuversek ne güzel olur dimi...
canım klomeni kafana göre kullanma doktor yumurtalarına baksın öle versin dozajını falan. Genelde 5. günü başlanıyor 10. gün bitiyor bir iki gün sonra kontrole gidiyıorsun hem çatlatma iğnesi gerekirse onuda dr yazacak canım gelişmemişse ona göre dozaj attırır falan o yüzden kendin kullanacağın birşey değil öle şeyler yapma. Randevu almak benim içinde dert bak kaldım yine bende ortada. Kanamam var randevu bulmıyorum gidene kdar günü geçti 3. günü yaptırmam lazımdı testleri.Yer yok diyorlar benimde kanamalar düzensiz işte ayda iki kere geliyor ne zaman geleceğidebelli olmuyor kanama gelince randevu alabilirim yanii o zamanda yer yok. Hemşiresi ile konuşun mesai bitimi arayım ayarlar belki diyr ama işteyim o saati kaçırıyrum arıyorum hemşiresi çıktı diyorlar delirmemek elde değil. Canım erkekler araştırmazlar böyle şeyleri benim eşimde şu gün dr gidicem derim tamam der, şu güne randevu aldım tamam der o kadar gerisine karışmaz ne zaan gidicem ne kullancam nerden bilecek. Ama tabii maddi olarak kaçınıyorsa ayıp edersonuçta o bebek onunda bebeği olacak biraz fedakarlık yapmak destek olmakta lazım maddi manevi. Belki sen hassas olduğun için bu aralar yanlış anlıyor olabilirsin eşini. Hem kendisi sperm testine gitti mi nereden biliyor sorunun rısf sende olduğunu em sorun yok ortada hiç sorun olmasada bebek öle kolay şey mi bazı erkekler öle sanıyor işte. Sen şu güne randevu aldım gidicem dityeceksin emrivaki yapacaksın bu kadar yorm kafanı bunlarla regl tarihin belliyse işte atıyorum 15 gün öncesinden falan al randevunu canımm..
..
ya ben işin şakasındayım zaten kendimi çıplak gibi hissediyorum herkesin altında bişey var benim yokama geçmiş topiklere bakınca umudum artıyo düşük yapanların altında hep diyoki çocuğum 3 yaşında 4 yaşında vs..herkesin olmuş sonradan benimde olcak bizimde olcak
ya ben işin şakasındayım zaten kendimi çıplak gibi hissediyorum herkesin altında bişey var benim yokama geçmiş topiklere bakınca umudum artıyo düşük yapanların altında hep diyoki çocuğum 3 yaşında 4 yaşında vs..herkesin olmuş sonradan benimde olcak bizimde olcak
sonunda buldum yazını : )
al seni vur bana al beni vur sana aynıyız işteah paranın gözü kör olsun yok ki dökelim avuç avuç özellere....
evet regl günüm belli ama taaa 30 nisandan sonrası için randevu alabilirim öyle diyolar..
benim için hiç uygun değil benim 17 nisanda gitmem lazım zaten gidicem ve orayı mahvedicemm
bi tanıdık var bakayım aayarlayabilcekmiyim gerekirse mesai bitimine kadar beklicem zaten doktorda tanıdık elbet o gün girerim
azmin zaferi olucakkk niahahahaaa
neyse eşim test yaptırdı tabi ona kalsa yeniden yaptırayım diyo manyak yaaa dedim ne gerek var sende bişi yok....
ama maddi olarak kaçması işte koyuyo bana
Eki Görüntüle 387866
bu benim 10 haftalık pıtırcıkım
Eki Görüntüle 387867
bu da 10 haftalık pıtırcıklı göbeğim
ama bu resimler geçen haftaydı tabi şimdi 11+1 olduk daha da büyüdük
tabii ki canım senin bir kere oldu umudun var yani bak biz onu da yaşamadık bu sefer alacaksın kucağına tatlım merak etmee.. Ben o haberi bile alamadım hamilesiniz sözünü bile duymak için neler verirdim..
elbet olucak cnmcım bende düşük yapmıstım biliyomusun bilmiyorum ama
çok şükür şimdi sağlıklı gidiyo inşallah sonuna kadarda böyle gider
Eki Görüntüle 387866
Eki Görüntüle 387867
Eki Görüntüle 387866
Eki Görüntüle 387867
maşalllahhhh hem pıtırcıgınaa hem sana
göbüşünde maşallah erkenden büyümüş baya kuzum
teşekkür ederim gamzede düşük yaptı 1 ay sonra oldu ama benim görümcem geçen sene mayısta yaptı hala yok 1 sene olcak ben o kadar beklersem çok kötü olurum tabiki olcak bende inanıyorum.allahtan hayırlısını diliyorum
asembcim valla bide sabah kalkıp çekildim bu fotoyu yemek filan yemeden hani yemek yesem ondan çıkmış dicem ama açtım valla
ben zaten iriyim normaldir şimdiden böyle olması bence.senin nasıl göbükün
ben face da da resimlerini grdüm orda da dedim anam çıkmış bile karnı diyee. Çok güzel duruyor bak iyi de gelişmiş. Nesrin vardı hani lucydient o doğum yaptı onunda karnı çok erken çıkmştı ve büyüktü 4.250 gram doğmuş bebeği maşallah evinde şimdi konuştık face da. Bebeğinin hastanede çekline resmini de gördüm tosun valla maşallah çok iyi beslemiş. Tabii doğum şişlikleri inice daha zayıf olmuş ama ne kadar olcak yine çok iyi. Ultrasonda da çok belli net valla canım maşallahh..
Eki Görüntüle 387866
Eki Görüntüle 387867
eeeeeneeeeem maşallah size ya ne güzel çıkmış pıtırcığın öyle.rabbim korusun.
dejavum bende konuştum nesrinle herzaman görüşüyoruz bizde ve bende bebişini gördüm tosuncuk çok tatlı o da zamanında baya korkuttu annesini ama bak şimdi maşallah 4,250 dediğin gibi bencede şişi insede baya iyi kilosu normalden fazla
kızlar dün babamızın doğumgünüydü bugünde evlilik yıl dönümümüz bizim 4.yılımıza giriyoruz bugün hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?