Kaldığımız Yerden Her Telden..

amin gülüm yaa zaman hızla geçiyo geçen gün ömürden artık hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimki
elifim hamişim hamişim diyelimmi bizde hatta abartalım hamiş takvimi hazırlayalım heee ne dersin?
tmm hilalim olsun diyelim vlla hamiişimi okuyunca bile heyecan sardı tmm hadi diyelim ama sonunda olmasszsak üzülmek yok tam gaz devam edicez anlaştıkmı gülüm benim
hayatım valla benim iyi biraz korkulu endişeli biraz heyecanlı devam ediyo şükürler olsun

Rabbim hepimiz hakkında en hayırlı olanını versin inşallah

Allahıma emanet kuşum bebeğin merak etme korkulara yer verme Allahın izniyle gelicek senin kollarına

ya ben işin şakasındayım zaten kendimi çıplak gibi hissediyorum herkesin altında bişey var benim yokama geçmiş topiklere bakınca umudum artıyo düşük yapanların altında hep diyoki çocuğum 3 yaşında 4 yaşında vs..herkesin olmuş sonradan benimde olcak bizimde olcak

sonunda buldum yazını : )

al seni vur bana al beni vur sana aynıyız işte ah paranın gözü kör olsun yok ki dökelim avuç avuç özellere....

evet regl günüm belli ama taaa 30 nisandan sonrası için randevu alabilirim öyle diyolar..
benim için hiç uygun değil benim 17 nisanda gitmem lazım zaten gidicem ve orayı mahvedicemm
bi tanıdık var bakayım aayarlayabilcekmiyim gerekirse mesai bitimine kadar beklicem zaten doktorda tanıdık elbet o gün girerim
azmin zaferi olucakkk niahahahaaa

neyse eşim test yaptırdı tabi ona kalsa yeniden yaptırayım diyo manyak yaaa dedim ne gerek var sende bişi yok....

ama maddi olarak kaçması işte koyuyo bana

tabii ki canım senin bir kere oldu umudun var yani bak biz onu da yaşamadık bu sefer alacaksın kucağına tatlım merak etmee.. Ben o haberi bile alamadım hamilesiniz sözünü bile duymak için neler verirdim..

elbet olucak cnmcım bende düşük yapmıstım biliyomusun bilmiyorum ama
çok şükür şimdi sağlıklı gidiyo inşallah sonuna kadarda böyle gider

bu benim 10 haftalık pıtırcıkım

bu da 10 haftalık pıtırcıklı göbeğim

ama bu resimler geçen haftaydı tabi şimdi 11+1 olduk daha da büyüdük

aynen ya bende dayancam kapısına al beni dr dicem beni bırakıp gidemez ya zaten ara randevu olayı var belki de öle alır beklerim ama öle süre vermiyorlar 1 saat bile beklersiniz diyorlar. Napıyım beklicem bu açılan acıbademi çok sevdim güven veriyor hastane yaa.. kadın dr beğenmedim ama erkek olana giedicem inşallahh.. Bence de sende git dayan kapıya mecbur alacak bir muayene bir hormon listesi 10-15 dk alır yaaa ne var..

tabii ki canım senin bir kere oldu umudun var yani bak biz onu da yaşamadık bu sefer alacaksın kucağına tatlım merak etmee.. Ben o haberi bile alamadım hamilesiniz sözünü bile duymak için neler verirdim..

elbet olucak cnmcım bende düşük yapmıstım biliyomusun bilmiyorum ama
çok şükür şimdi sağlıklı gidiyo inşallah sonuna kadarda böyle gider

teşekkür ederim gamzede düşük yaptı 1 ay sonra oldu ama benim görümcem geçen sene mayısta yaptı hala yok 1 sene olcak ben o kadar beklersem çok kötü olurum tabiki olcak bende inanıyorum.allahtan hayırlısını diliyorum

ben face da da resimlerini grdüm orda da dedim anam çıkmış bile karnı diyee. Çok güzel duruyor bak iyi de gelişmiş. Nesrin vardı hani lucydient o doğum yaptı onunda karnı çok erken çıkmştı ve büyüktü 4.250 gram doğmuş bebeği maşallah evinde şimdi konuştık face da. Bebeğinin hastanede çekline resmini de gördüm tosun valla maşallah çok iyi beslemiş. Tabii doğum şişlikleri inice daha zayıf olmuş ama ne kadar olcak yine çok iyi. Ultrasonda da çok belli net valla canım maşallahh..

maşalllahhhh hem pıtırcıgınaa hem sana
göbüşünde maşallah erkenden büyümüş baya kuzum

asembcim valla bide sabah kalkıp çekildim bu fotoyu yemek filan yemeden hani yemek yesem ondan çıkmış dicem ama açtım valla
ben zaten iriyim normaldir şimdiden böyle olması bence.senin nasıl göbükün

amiiin cnm herşeyin hayırlısı Rabbimden

asembcim valla bide sabah kalkıp çekildim bu fotoyu yemek filan yemeden hani yemek yesem ondan çıkmış dicem ama açtım valla
ben zaten iriyim normaldir şimdiden böyle olması bence.senin nasıl göbükün

maşallahhh cnmcım hiçde iri gözükmüyosunkii ne irisi kuzumm gayet iyisin yani
benım ozamanlarda pek göbüşüm yoktu ama şimdi maşallahı var

dejavum bende konuştum nesrinle herzaman görüşüyoruz bizde ve bende bebişini gördüm tosuncuk çok tatlı o da zamanında baya korkuttu annesini ama bak şimdi maşallah 4,250 dediğin gibi bencede şişi insede baya iyi kilosu normalden fazla

evet ya kolay kolay o kilo da doğmaz bebekelr nadirdir yani takılıyorum sen nasıl besledin bu çocuğu diye ne bileyim normal beslendim diyor ama alan çocuk alıyor işte şans meselesi bazen anne alıyor bazen çocuk.Zaten nesrin doğuma giderken de öle kilolu değildi yedikleri bebeğe yaramış yani sendfe kendini paralama normal meyveni sebzeni ye ilaçlarını al kısmet artık bu kilo meselesi.

kızlar dün babamızın doğumgünüydü bugünde evlilik yıl dönümümüz bizim 4.yılımıza giriyoruz bugün hayırlısıyla

kızlar dün babamızın doğumgünüydü bugünde evlilik yıl dönümümüz bizim 4.yılımıza giriyoruz bugün hayırlısıyla

Allahım bir ömür mutlu mesut huzurlu olmayı naip etsin nice mutlu yıllar yaşayın ailecek inş hiç ayrılmayın bebeğim tebrik ediyorum evliliğinizi maaşallah sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…