Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar merhaba çok özledim siziiiii
bir haftadır gelemedim eltim bizdeydi dra gittik filan gelemedim
bebişim çok kıpır kıpırdı yine bu sefer tam bir bebek görünümündeydi kolları bacakları herşeyiyle görünüyorduilk defa böyle gördüğüm için öyle heyecanlandımki ve çok mutlu oldum
neyse drumuzla sohbete başladık tahlil sonuçlarımızın hepsi iyiydi kan dışında kanım çok düşük benim 7 ve drum aynı kan grubundan 3 erkek bul dedi acil bir durum olabilir kanın 6 ya düşerse yada hafif kahverengi akıntı olursa kana ihtiyacın olur fakat en önemlisi biz buna kısmetse doğuma ihtiyaç duyarız ama şimdiden sen bul ve hazırda bulundur sağlıklı 3 kişiyi dedi.doğumda kan almam gerekecekmiş %100 ve kanın hazırlanması 2 saat sürdüğü için normal doğum yapamam ben sana sezeryan olcan dedi.tehlikemiz olduğu için kanama önleyici iğne verdi 4 günde 1 tane yaptırıyorum.11-14 testimiz var 12.haftada yaptırıcam kısmetse ama nerde yaptırsam karar veremiyorum

çook güzelmiş sevgi aşk sen nekaa güzel bişeysin yahu

hoşgeldin cnmcım bizde seni özledik
bebişine sevındım kuzumm maşallahh ona ve annesine
kanın baya düşükmüş kuzum benım 16. haftamda 12,8 di
geçen hafta gittiğimde 12,2 ye düşmüş dr ilaç verdi onun için biri kan ilacı diğeri vitamin
bu gittiğim dr yapmıyomı 2 liyi cnmcım neyem karar veremedin :44:

aynen üle kuzumm bu ay güzel geçti iyide değerlendirdiniz günleri ovucanın sayesınde
inşallah bebiş getirir ovucanlar cnm kuzumm
haklısın balım en kötü vaktinde gelsin

aman gülüm her şeyin bir zamanı var o zaman içindede sebeplerimiz oluyo rabbim yazmış bizde yazlılanı yaşıyoruz bahanesini söylüuoruz ama aslında zamanını beklemek lazım çokda sorun etmenden çok şükür rabime ki canımız sağ aman çok isteyip gözünü karartıp inançsız olursak rbbim öyle bir dert verirki altından kalkamayız sabredip beklemeliyiz kolay değil ama gerekirse senelerce arada canımız yansada olsun yanmadan acımadan doğruyu bulamayız hayırlısnı göremeyiz boşver şükürlük haldeyiz kıymetinibilemk lazım meleğim

FAYDALI İŞ (alıntıdır)

Dine pek inanmayan sabun imalatçısı , bir din adamına:

-Sizin anlattığınız dinin dünyaya iyilik getirdiği görülmüyor. Dünya aradan geçen bunca yüz yıla rağmen hala kötü insanlarla dolu.. demişti.

O sırada çamur içinde oynayan küçük bir çocuğun önünden geçiyorlardı. Din adamı dedi ki:

-Sabunun da dünyaya pek fazla iyilik getirmediği anlaşılıyor. Zira dünyada hala pek çok pislik , pek çok pis insan var.

Sabuncu itiraz etti:

-Ama sabun kullanıldığı zaman faydalıdır.

Din adamı taşı gediğine koydu:

-Evet din de öyle. Uygulanırsa ve yaşanırsa dünyaya iyilik getirir

hoşgedlin sivatannnvalla ben bilemiycem bu kan olayını yani demir eksikliği gibi bi şeymi pekmez kan yapar derler bi alakası olurmuki

bravo valla sana kuzumm nede güzel söyledin ne de güzel örnekledin
kesinlikle sana katılıyorum kuzum ben hep Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et diye dua ederdim
böyle dua etmek en güzeli

maşallah kuzum sana ve bebişine nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaa:) özletme kendini bu kadar. evet cnm maşallah gün geçtikçe kocaman oluyorlar melekler.:) bol bol pekmez ye ,dalak falan yiyebiyorsan ye bendekan ilacı kullanıyorum, çay içme tatlım. içersen açık iç. rabbim sizi korusun.çok para istiyrlarsa ikiliyi devlette yaptır hiç bişi diyemezler.

evet asembcim kanım baya düşük ve böyle giderse kan iğnelerine başlıcam şimdilik folikle b2 vitamin ve maltofer günde 1 şişe içiyorum ama depolara bakılcak kan tahlillerim var yine
drum yapıyo ikiliyi ama 65 tl dedi hastane ben şişli etfali beğeniyorum ve ücretsiz o yüzden orda yaptırıyım dedim ama uygun fiyata özel bulsaydım yaptırmayı düşündüm fakat yinede şişli etfale yani devlete gideceğim gibi görünüyor

devlete git tatlım , orda ki dr daha iyi bakıyorlar proflar falan icabında bakabilir sonuçlarına ben ikilede sorun yaşadım özelde bir kişi bakıyordu. gerçi dr ikiliyi beğendiği için 3lü istemedi.

bravo valla sana kuzumm nede güzel söyledin ne de güzel örnekledin
kesinlikle sana katılıyorum kuzum ben hep Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et diye dua ederdim
böyle dua etmek en güzeli

sağolasın gülüm benim valla nadirde olsa arada üzüldüğüm zamanlar oldu ama üzüldükçede işte doğrusunu anladım eşiminde katkısı çok büyük sağolsun yaa öyleki çok sorun ettiğimde eşimden bile nefret ettiğim zamanlr oldu balım bakma ben burda çaktırmadım ama ufacık birşey olsa çatmaya başladım ee neden bebekmiş biz bebek içinmi evlendik neler yaşadık bana bu kadar destek olan seven adama hakettiği bumuki böyle davranıyorum dedim işte kendimce örnekleri gözden geçirdim derken işte çok şükür gerçekleri anlamaya başladım rabbim eğerki nasip etmişşe yaşıycaz o mutluluğuu duyguyu yoksa aferdesiniz ama bir tarafımızıda yırtsak nafile bacım ne yapalaım çok çok çok şükür rabbimin verdiği nimetlere yaşadığımız her güne

hoşgedlin sivatannnvalla ben bilemiycem bu kan olayını yani demir eksikliği gibi bi şeymi pekmez kan yapar derler bi alakası olurmuki

hoşbuldumm hilalcimmmm
drum da günde bir avuç kara üzüm ye dedi daha almadım ama annanem karaüzüm kompostosu verdi onun suyunu içip kaşıklada tanelerini yiyorum o bitsin üzüm alıp öylede yerim

mooncum misafirim vardı işte dr filan derken anca geldim
valla her gittiğimde değişiyor sıpacım ve annesini çok heyecanlandırıyor
aslında 65 tl ile 150 arası istiyo hastaneler ama gerek yok o parayı vermeye şişli etfalde çok iyi diye ona gidiyim diyorum

bu ilaçlar iyi gelcektir inşallah sana cnm bende aynı elevit b12 vitamin bide ferplesx fol diye kan ilacı şişe içiyorum
inşallah iyi durumlara gelır kanımız kuzum
oo pahalıya yapıyomus bencede git ozaman devlete bişecikde olmaz
altı üstü kan alıyo bide ensesine bakılıyo özel devlet farketmez bence cnm
sonuclarınlada gidersin kendı dr una

aynen öyle kuzummm çok çok haklısın Rabbim nasip ettiyse elbet olucak
herşeyin bi vakti oldugu gibi bununda bi vakti var balımm
inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder kuzumm
neyseki hatanı anlamışsın kuzum kocişinide üzmüşsün ama anlamıssın ve kendını düzeltmişsin
önemli olanda bu cnm kuzum benımm

boşver tatlım devlette yaptır ben birde 145 verdim manyak gibi bedava yaptırmak varken

zaten diğer tahlillerimide öyle devlette yaptırıp gittim özel druma
adam anladı sanırım benim pintiliğimi şimdi yazıp bunu istiyorum nerde istersen yaptır getir diyo
kan olayı çok canımı sıktı valla ben hamile kalmadan önce biliyodum bu kanımın başıma dert olacağını ve olduda ama Rabbim beterinden korusunkan yüzünden normal doğum yapamıcam sezeryan olcakmış bu çok üzdü beni bide şu kanama tehlikesini atlatsak 1 hafta sonra bitiyo 3 ayımız hayırlısıyla...Rabbime şükür kanama yok şimdilik olmasında dua ediyorum hep ama tehlike var şimdilik ve korkuyorum çok

300 devirdik nice üçyüzlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

öyle gülüm arada çok bunaldım çattım falan ama anladım amann bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz vallaha bakkk mutlu evliliğimiz var çok şükür maddi açıdan iyiyiz çok sıkıntımız yok ne bileyim nankörlük bizimki bzaende :26::26:

hehe ama napcan kuzumm devir hesap devri valla bide insan acıyo gerçekten okadar para verince
bende bu huy başladı ona o kadr verceğime çocuguma 3 parça bişey alırım felen dıyorum
bence uzulme cnm sezer olsun normal olsun önemli olan hayırlı olan olsun
senın ıcınde hayırlı olan bu kuzumm ben ortada bşey yokken sezer istiyorum
aman olmasın kanama felen inşallahda hiç olmıycak sağsağlim alıcksın bebişini kucagına cnm benım
he bu arada pekmez kesınlıkle kan için ve bebek için çok faydalı bence ondanda al ye cnm
üzümde öyle bide şey var kuru erik var böyle küçük küçük ne diyolar adınada unuttum
o da kan yapar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…