- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.041
kızlar dün babamızın doğumgünüydü bugünde evlilik yıl dönümümüz bizim 4.yılımıza giriyoruz bugün hayırlısıyla
Allahım bir ömür mutlu mesut huzurlu olmayı naip etsin nice mutlu yıllar yaşayın ailecek inş hiç ayrılmayın bebeğim tebrik ediyorum evliliğinizi maaşallah sizeee
doğum günü kutlu olsun eşinin. bir yastıkta kocayın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar dün babamızın doğumgünüydü bugünde evlilik yıl dönümümüz bizim 4.yılımıza giriyoruz bugün hayırlısıyla
teşekkür ederim hayatım...
senin ev meselesi neoldu byzglm yaa geçmişe bakmadım hiç ben
canlarım bu eklentilerdeki resimleri nasıl siliyoruz biliyomusunuz kaç tane resim silemiyorumda yardım edin bana lütfenennnn
şarjım bitiyiiiii kusra bakmayınnnn
kuzum yarım saatden sonrakiler silinmiyo
şimci kullanıcı kontrol paneline giriyosun
orda solda en altta eklentiler var ona tıklıyosun
sonra hangi resmi silceksen onun yanındaki kutucugu işaretleyip siliyosun kuzum
ama yarım saati geçtiyse silinmiyo
malum moonla ben resimlerimizi silememiştik
kuzum yarım saatden sonrakiler silinmiyo
şimci kullanıcı kontrol paneline giriyosun
orda solda en altta eklentiler var ona tıklıyosun
sonra hangi resmi silceksen onun yanındaki kutucugu işaretleyip siliyosun kuzum
ama yarım saati geçtiyse silinmiyo
malum moonla ben resimlerimizi silememiştik
hee anladım balım sağolasın ne yarım saati aylıklar var resmen silinmiyoki keniliğinden yazıyo öyle ama duruyo beni kandıryo hain resimler balım hee hee sizde silememiştiniz dimi ama benimki halka açık değil şimcik
onları hayatta silemezsin kuzumm onlar kalıyo maleseff
evet biz silememiştik kalmıstı resimler
senınki halka kapalı oyuzden şanslısın kuzumm ya biz ne yapak
heheheheheheh bizim kalmıştı evet :) allahtan bir tanecik resimlerimiz kaldı daha fazla koysaydık ne ederdik acep
kızlar dün babamızın doğumgünüydü bugünde evlilik yıl dönümümüz bizim 4.yılımıza giriyoruz bugün hayırlısıyla
gülüm 2 ev bulduk 2 de yan çizdi geöenlerde pazar günü yeni bir ev bulduk gittik gödük tmm dedi adam haber bekliyorum dedi beklemeden başkasına verdi şimdilik boştayız çıkamayada niyetimiz yok eşim sinierlenidiki çıkmam diyo nasip ne ise o olucak artık hayırlısı olsun inş bebeğim
hee bak bende onu diyverecektim şimcik silinmiyo diyee anam yaa ne olucak silnmeyiipte hepsi kalıcak öelemi neyse en azından tuhaf resim yok
canım kutlu olsun yıldönümünüz. Ne güzel karnında bebeğinle kutlayacaksınız bu sefer. Nice nice sağlıklı, huzurlu, aşk dolu seneler canımm bebeğinizle birlikte. Bizde eylül 1 de 5 yılı devircez 6 ya giricez canım.. Kartladık yanii..
alla alla neden cayıyorlar ki hayret birşey bu ev sahipleri de iyi ki evleri var yanii böyle süründüyorlar insanı çıkmayın tatlım o zaman gücü yetiyorsa çıkarsın bakalım ev sahibi zaten sözleşme süresi dolmadan bir yere çıkaramaz zor o iş.
yok gali resim mesim paylaşmiyom ben
ene en kıdemli evli benim galiba bizde 7 ye gircez eylülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?