- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.001
300 devirdik nice üçyüzlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öyle gülüm arada çok bunaldım çattım falan ama anladım amann bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz vallaha bakkk mutlu evliliğimiz var çok şükür maddi açıdan iyiyiz çok sıkıntımız yok ne bileyim nankörlük bizimki bzaende :26::26:
öyle gülüm arada çok bunaldım çattım falan ama anladım amann bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz vallaha bakkk mutlu evliliğimiz var çok şükür maddi açıdan iyiyiz çok sıkıntımız yok ne bileyim nankörlük bizimki bzaende :26::26:
kızmayın bacılarım kardeşlerim eyy ahalim benim biricik geniş ailem valla öylesine diyorum kendimi kaptırmıyım heyecanlı olmıyım diyerekten şeyttirmişştimmm
geçen hafta 14-16-18di sanırım değerlendirdik hafta sonu yazlığa gittik yemeğe fln gittik zaten diyoki hafta sonunu iyi değerlendirelim hafta içi çok yoğun olcam diye.işini çok seviyo benim kocam mühendis ama işçiden daha fazla çalışır hep sahaya iner işin başında durur en son o çıkar fln bende o gelmeden uyuyamıyorum şimdilik dengeliyoruz bi şekilde napalım
ya cnm sen ailenin yanına istemi gidiyordun yada ist.te hiç gidiyormusun şöyle iyi bi profa gitsen böyle herkes başka şey söylüyo hem kafan karışıyo hem zmn geçiyo
vaaaaaaaaaaayyvaaaayyyyyyyyyyyyyy
Japonya'da yaşanmış gerçek bir olay şöyledir: Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun için bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında çukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir çivinin ayağına battığı için sıkışmış bir kertenkele görür. Adam bunu gördüğünde kendini kötü hisseder ve aynı zamanda meraklanır da kertenkelenin ayağına çakılmış çiviyi görünce.
Muhtemelen bu çivi 10 yıl önce, ev yapılırken çakılmıştı. Peki nasıl olmuş da kertenkele bu pozisyonda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamayı başarmış ? Karanlık bir duvar boşluğunda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamak çok zor olmalı.
Böylece adam çalışmayı bırakır ve kertenkeleyi izlemeye başlar. Sonra nereden çıktığını farkedemediği başka bir kertenkele gelir ağzında taşıdığı yemekle... Adamı sersemletir gördüğü manzara. Bu nasıl bir sevgi? Ayağı çivilenmiş kertenkele, 10 yıldır diğer kertenkele tarafından beslenmektedir...
KALBİNİZDEKI SEVGİYİ ASLA ÖLDÜRMEYİN, SİZİ SEVENLERİ ASLA TERKETMEYİN !
kızlar merhaba çok özledim siziiiii
bir haftadır gelemedim eltim bizdeydi dra gittik filan gelemedim
bebişim çok kıpır kıpırdı yine bu sefer tam bir bebek görünümündeydi kolları bacakları herşeyiyle görünüyorduilk defa böyle gördüğüm için öyle heyecanlandımki ve çok mutlu oldum
neyse drumuzla sohbete başladık tahlil sonuçlarımızın hepsi iyiydi kan dışında kanım çok düşük benim 7 ve drum aynı kan grubundan 3 erkek bul dedi acil bir durum olabilir kanın 6 ya düşerse yada hafif kahverengi akıntı olursa kana ihtiyacın olur fakat en önemlisi biz buna kısmetse doğuma ihtiyaç duyarız ama şimdiden sen bul ve hazırda bulundur sağlıklı 3 kişiyi dedi.doğumda kan almam gerekecekmiş %100 ve kanın hazırlanması 2 saat sürdüğü için normal doğum yapamam ben sana sezeryan olcan dedi.tehlikemiz olduğu için kanama önleyici iğne verdi 4 günde 1 tane yaptırıyorum.11-14 testimiz var 12.haftada yaptırıcam kısmetse ama nerde yaptırsam karar veremiyorum
FAYDALI İŞ (alıntıdır)
Dine pek inanmayan sabun imalatçısı , bir din adamına:
-Sizin anlattığınız dinin dünyaya iyilik getirdiği görülmüyor. Dünya aradan geçen bunca yüz yıla rağmen hala kötü insanlarla dolu.. demişti.
O sırada çamur içinde oynayan küçük bir çocuğun önünden geçiyorlardı. Din adamı dedi ki:
-Sabunun da dünyaya pek fazla iyilik getirmediği anlaşılıyor. Zira dünyada hala pek çok pislik , pek çok pis insan var.
Sabuncu itiraz etti:
-Ama sabun kullanıldığı zaman faydalıdır.
Din adamı taşı gediğine koydu:
-Evet din de öyle. Uygulanırsa ve yaşanırsa dünyaya iyilik getirir
300 devirdik nice üçyüzlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aynen öyle kuzum valla haklısın burdada öyle yaa güneş açtıkiiyice dengesizleşti yaniiiiamiiiin kuzummmm
aynen öyle kuzum şükretmek lazım
aldıgımız her nefes için içtiğimiz her yudum su için şükretmek lazım
hava garip bi şekilde güneş açtı
bencede yaaa evlendiğimiz zmn hiç böyle bi derdimiz yoktu ne zmn aklımıza düştü bebek bu hale geldik sürekli kafamd sanki 20 yıldır istiyorumda olmuyo gibi sürekli kafamda
hiii tımam o zaman canımmm.. Yine de ağzına böyle şeyler alma sen.. umut herzaman olmalı sadece erkenden test yapma evham yapma o kadar..
aman sevsin işini de sevsin seni de canımm.. Senin ve inşallah olacak bebeğin için çalışıyor o da. sen bir kere hamiş kaldım yine kalacaksın ve kucağına alacaksın bitanem..
canım nasıl gideyim İstanbul'da da randevu bulamam ki hem başka işlerimiz varmayısta gidicez ama cumartesi sabah erken çıkıcaz pazar orda oluruz pazartesi işler var salı döneceğiz çarşamba iş başı yapıcam. Buradada iyi dr var ama regl günüm belli olmadığından randevu alamıyorum regl olunca 3. gününe. Şimdi bir tahminde bulunup ki 26 sında olucam yine sanırım ona göre alırım diyorum önceden buluurum randevu.
bunu okumuştum çok etkilenmiştim sevgi olunca aşılamayacak engel yok..
canım ne güzel bebeğini görmüşsün sağlığıı iyi artık yavaş yavaş riskte kalkıyor ortadan. Doktorun dediğini yap akrabalardan birilerini ayarla doğu sırasında da orada olabileceği kesin olsun zaten sezo olunca tarih önceden belli olur. Neden bu kadar düşük acaba yaa.. ben ayda iki kanama geçiriyorumm kesin kansızlık çıkar dedim o ara pekmezde içtim ama fayda edecek kadar değil. İyi çıktı kan durumum pekmezden mi yoksa kendisi mi bilmem bıraktım dr öle deyince içmeyi ama başlasam tekrar diyorum sende iç canım az da olsa fayda sağlar. Bak iğne de vuruluyorsun birşeycik olmaz Allah'ın izniyle. İkili de çıksın ohh rahat bir nefes alırsın güzelim..
kesinlikle çok doğru Allah'a yönelmezsen iyiliği ondan istemezsen nasıl gelir ki sana o iyilik..
Eveeettt maşallahhh bize.. Çok teşekkür ediyorum size canım arkadaşlarım beni yalnız bırakmadınız... Seviyorum sizii..
Eveeettt maşallahhh bize.. Çok teşekkür ediyorum size canım arkadaşlarım beni yalnız bırakmadınız... Seviyorum sizii..
aynen öyle kuzum valla haklısın burdada öyle yaa güneş açtıkiiyice dengesizleşti yaniiii
valla haklısın hilalim yaa sanki 20yıllık evliyiz ne bu aceleliğimiz anlam veremiyorum valaha yaaa belkide bu nedenden olmuyo dengezi herşeyimizzz
Sorma ben çok çattım ama haklı sebeblerim vardı benim şöyleydi böyleydi aman okul bitsin falan dedi zorlanırsın dedi bak 2010 istemeye başladım hep birşeyler çıktı tam okulda bitti dedim araba alıcam dedi ben ona kaç senedri alalım araba aradan çıksın dedim almadı eve de bir sürü masraf olunca o arada elimizdeki paranın üstüne koymak zorunda kaldık bunun içinde babasındna borç aldık onu ödedik sonra çıkan olayları biliyorsun zaten ben işe girince. Düşün tam bak aylardan nisan iki senem bitti isteyeli. Odur budur derken çalışma bile yapmadık. O olsun bu olsun derken şimdiki kafam olsa saniye ertelemezdimsu akar yolunu bulurdu çok kızıyorum ama kendime de kızıyrum kararlı olsaydım yapamazdı ama bir yandan da şimdi bebeği daha çok istediğini, daha iyi babalık yapacağını görüyorum hergün hayaller kuruyor hoşuma gidiyor ilgisi alakası da olduğu için herşeyden sakındığı için patladığım zamanlar pişman oluyorum yaşadıklarımı biliyorsun işte bende nazım geçene sarıyorum ama yanlış tabii telafi etmeye çalışıyorum gülüm.. O yüzden sen hiç üzülme benim yanımda nedir senin derdin başlayalı ne oldu zaten olacak merak etme..
dejavummmm yanlız bırakırmıyız biz seni balım arkadaşım yaaa
1 hafta gelemesemde aklım sizdeydi inanın ve ilk fırsatta geldim bak insan alıştımmı duramıyo sizlerin özlemiyle
haklısın balım umudum var sen merak etme olmaz olurmu hiç test yapmam da ovucanla bakarım günüm geçtiğinde
dejavum işte doktor içine siniyorsa tamamdır yani neden 45 günde bir oluyosun pco da yokk eeee daha önce ovulasyonda tam çıkmamıştı ne bilim karışık bi durum bi düzene girse bebişte gelcek gibi çünkü büyük bi problemin yok
byzglm ve hilalim
umutsuzluğa kapılmayın bakın ben nekdar umutsuzdum hiç bu haberi alamıycakmışım gibi geliyordu ve bu kansızlıkla guatrla
ama Rabbim ol deyince oldurandır ve zamanı gelince sevindiriyo kullarını beni dejavum çok eskiden bilir neler çektiğimi neler düşündüğümü o yüzden üzmeyin hiç kendinizi zamanınız gelince Rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek emin olun
gülüm kolay değil k
hepimizn iç dünyasında sorunlarımız oluyo isteyrek yada istemeyerekde olsa kırıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin gerçkten bazen ağır yükümüz oluyo elimizde olmuyo bizimle olmayan sorunlarımız oluyo ee bunlarda bizden götürüyo işte bzı şeyleri
sağol canım arkdaşım iyi ki varsınız valla muhabbetlerde olmasa naparız bilmem. Özle tabee bizi biz özlenmez miyiz yaaa.. ama bebiş olunca da gell bebişinin resimleriin aldıklarını paylaş ben bayılrıım kıyafetlere bakmaya alışveriş siteerini açıp bebek kıyafetlerine bakıyorum ne alacağımı kafamda kurdum bile ama kendisi yok.
tımam bitanemm anlaştık..
canım benim kendi doktorum hastaneden ayrılmış cepten aradım devlete geçecekmiş ama zamanı belli değilmiş. O arada şubatta başka doktora gittim sadece pco demesi değil açık asık suratlı birşey soruyorsun olur öle diyor ikinci bayan dr gidişim bu bayanda da memnun kalmadım bayan kadın doğumcularda iş yok yanii birde muayene etti smear aldı öle canım yandı ki kaç kere doktoruma aldırdım hiç hissetmezdim bile. En başta gittiğim bir doktor vardı ona gidicem ama acıbadem açıldı işte o gittiğim bayanda o hastanede hastane olarak süper.. Orada başka dr gideyim diyrumda hep dolu orda bir doktora almaya çalışıcam..
byzglm ve hilalim
umutsuzluğa kapılmayın bakın ben nekdar umutsuzdum hiç bu haberi alamıycakmışım gibi geliyordu ve bu kansızlıkla guatrla
ama Rabbim ol deyince oldurandır ve zamanı gelince sevindiriyo kullarını beni dejavum çok eskiden bilir neler çektiğimi neler düşündüğümü o yüzden üzmeyin hiç kendinizi zamanınız gelince Rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek emin olun
haklısın tabi balım yok ben kendi adıma söyliyim inanki sorun etmiyorum sadeceumutla sabredip bekliyorumben kalbimi karartmadığım sürece rabbimde hakkımızda hayırlısını vericek inanıyorum yeterki inancımız olsun balım senin nasıl gidiyo peki hamileik
acaba ovucanı günümde yapsammı şimdi gerçek günümde şaştı şimdi 24 beklsemmi öncesi olucak yaa muhtemelen aman neyse artık bekleyelimde zamanı gelsin de bakarız
elifim hamişim hamişim diyelimmi bizde hatta abartalım hamiş takvimi hazırlayalım heee ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?