Kaldığımız Yerden Her Telden..

sizede maşallah kuzum ya ama hakkaten düşünsene şimdi 15yaşında çocuğun varmış senin :))))))))))))))))))))))))))))))))))) enem

ayyy yok yaa çekemezdim heralde zaten ben hiç çocuk düşünmeyen bi tiptim taki evlenip 2 yıl geçene kadar
ozamanlarda çocugum olsaydı ay yok dusunemıyorum bıle hayatım kararırdı muhtemelen

asembcim kusura bakma ablamla konuşuyordum o ara bakamadım
ben önceden görmemiştim canım ilk görüyorum maşallahhhh eminim şimdi kocaman olmuştur o güzel göbük maşallaahhhhh kırkbin kere

sen 17 haftalıkken bukadarmışsın ben daha 11 koca göbükle dolanıyorum valla

yeni göbükünüde isterimmmmmm

moon sendendeee

ayyy yok yaa çekemezdim heralde zaten ben hiç çocuk düşünmeyen bi tiptim taki evlenip 2 yıl geçene kadar
ozamanlarda çocugum olsaydı ay yok dusunemıyorum bıle hayatım kararırdı muhtemelen

hayırlısı kuzum şaka bi yana kendi çocuk ya yazık işte ,çıkmışsın ya elemanlara sinirlendim bende kızdım onlara geldim:) hadi öptüm seni iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr

tamam balım yarın çekerim sabahtan öğlende gelince hemencik yüklerim görürsün göbüşümü benim de 3 ay göbüşüm yoktu şimdi ben burdayım diye bağırıyorrrrrrrrrrrrrrr

dejavumm nirdesin yine yoksun bnende çıkıcam 10-15dk artık yarınsabaha görüşürüz inş

ohh ne güzel canım artık bebek zamanı gelmiş gerçekten. Biz eylülde 5 yılı bitireceğiz, haziranda da tanışmamız 6 senesi bitecek canım. Artık zamanımız geldi de geçiyor ben 2010 da istemeye başladım ama araya çok şey girdi ancak şimdi hem daha çok istiyorum hem de bakmak konusunda daha çok güveniyorum kendime.

amanın karına bak küçücük çıkmışl öyle şimdi daha büyümüştür sanırım dimi.. Çok tatlı ya maşallah..

dejavumm nirdesin yine yoksun bnende çıkıcam 10-15dk artık yarınsabaha görüşürüz inş

canım muhteşem izledim bir de yorgundm eve zaten geç geldik alışveriş merkezine uğradık katalogtan bir ayakkabıu beğenmiş kaynanam ona bakın alın dedi kendi pek çıkamıyor ya ona baktık gezdik falan geldim öle oturdum yanii.

tüütütttüüüü maşallah çok güzelsiniz canım
hamişlikte zaten ilk aylar göbüşleri cok begeniyorum ama son zamanlar çok korkuyorum her an patlıcak bomba gibi

göbüş güzelde popoş da maşallah yaniii

evet ben yapıcam gerekirse beklicem dejavum bende izmitte Tahsin Özbek e gidiyorum . iş yerime en yakın diye...
Hakkımızda hayırlısı olsun
biliyomusun dünkü o nefretim hiç tahmin etmediğim kadar benden uçtu gittti
dünde ögleden sonra akşam filan hiç kötü değildim
ve üstelik akşam kayınvalidem ve görümcemler vardı...
ama kocama resti çekicem bi zamanlar sen istemiyodun şimfdi de ben istemiyorum çok istiyosan bana destek olucaksın gerçekten olması için çabalıcaksın dicem.

öyle ol tabii canım pozitif olmak lazım bu aşamalarda eşine de çek resti gerekiyorsa o da üzerine düşeni yapsın en azından istediğini belli etsin. Bende sabah eşime kızdım her sabah folik asit içiyorum eliyle getiriyıor içmicem bugün dedim sanki olduğu varda aylardır içiyorum dedim. Zorla içirdi neyse işte diyo r bak birkaç ay sonra aşılama yaptırcaz az kaldı bende dedim ne aşılaması ya önce bir normal deneyelim dedim hemen aşılama kolayına geliyor halvet stresinden kaçıyorsun ama benim stresim ne olacak kaç aydır kanama bilmem ne dedim. O iğneleri yiyecek olan o kadar acıyı çekecek benim dedim aşılama kolaymı ki sanki dedim. İşte sen sorununa çare bul olur nornla deneriz falan diyor randevu alabilsem bulcasm çözümü heralde dedim atıştım öyle işte gwrçekten ne çektiğimizi anlamıyolar yaa..

a.s kuzummm hoşgeldinn
ben iyiyim çok şükür kuzumm bugun epey bi geç kalkdım
halen daha ayılamadım
sen nasılsın cnmcımm

hoşbuldum fıstığım iyi yapmışın uyuman sana iyi gelicek bitanem bende iyiyim işte değişik birşey yok gülüm

hoşbuldum fıstığım iyi yapmışın uyuman sana iyi gelicek bitanem bende iyiyim işte değişik birşey yok gülüm

he valla iyi geldi kuzumm epeydir bukadr aralıksız uyumamıstım
çorbanı içtinmi kuzumm karnını doyur emi guzelcene

he valla iyi geldi kuzumm epeydir bukadr aralıksız uyumamıstım
çorbanı içtinmi kuzumm karnını doyur emi guzelcene

buraya geldin diye öteye yazmadım balım içiyorum şuan kaynar ki sanki ateşte pişirmişimsağolsın balım sen yedinmi mamanı bakem

buraya geldin diye öteye yazmadım balım içiyorum şuan kaynar ki sanki ateşte pişirmişimsağolsın balım sen yedinmi mamanı bakem

hehe ağzın yanmasın kuzummm dikkatli iç cnmcım
bende yedim kuzumm kalkar kalkmaz yiyorum peşinede vitaminleri içiyorum kuzumm
ilaç içmekten nefret eden ben şimdi kaçtane ilaç içiyorum

ne yapıcan canım benim mecbur başa gtelen çekilir heleki böylesine tatlı mı tatlı güzel mi güzel şehzade için bitanem

ne yapıcan canım benim mecbur başa gtelen çekilir heleki böylesine tatlı mı tatlı güzel mi güzel şehzade için bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…