- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.081
sizede maşallah kuzum ya ama hakkaten düşünsene şimdi 15yaşında çocuğun varmış senin :))))))))))))))))))))))))))))))))))) enem
kuzumm ben koyarımda eşimin tel bozuldu benım kameralı telimi aldı yerine kamerasız dandik bi tel bıraktı bana
ama eski göbeğimi koyayım sana buraya koymustum önceden
7 martda çekmişiim nekadrlık oluyorum ımm 17 haftalık felen
ayyy yok yaa çekemezdim heralde zaten ben hiç çocuk düşünmeyen bi tiptim taki evlenip 2 yıl geçene kadar
ozamanlarda çocugum olsaydı ay yok dusunemıyorum bıle hayatım kararırdı muhtemelen
asembcim kusura bakma ablamla konuşuyordum o ara bakamadım
ben önceden görmemiştim canım ilk görüyorum maşallahhhh eminim şimdi kocaman olmuştur o güzel göbük maşallaahhhhh kırkbin kere
sen 17 haftalıkken bukadarmışsın ben daha 11 koca göbükle dolanıyorum valla
yeni göbükünüde isterimmmmmm
moon sendendeee
temem anlaşıldı. ben 7 yıllık evliyim kocişmle totalde 11 yıldır beraberiz22 bitti 23 e girerkene evlendim:) ben ancak kısmet oldu bebiş yaş 29 gelsin bebik . ay gene kocişin akrabası geldi kız 34 yaşına gelince oğlu askerrrrrrr:) düşünebiliyonmuuuuuuuuuuuuuuuu ya
kuzumm ben koyarımda eşimin tel bozuldu benım kameralı telimi aldı yerine kamerasız dandik bi tel bıraktı bana
ama eski göbeğimi koyayım sana buraya koymustum önceden
7 martda çekmişiim nekadrlık oluyorum ımm 17 haftalık felen
dejavumm nirdesin yine yoksun bnende çıkıcam 10-15dk artık yarınsabaha görüşürüz inş
Eki Görüntüle 387866
bu benim 10 haftalık pıtırcıkım
Eki Görüntüle 387867
bu da 10 haftalık pıtırcıklı göbeğim
ama bu resimler geçen haftaydı tabi şimdi 11+1 olduk daha da büyüdük
aynen ya bende dayancam kapısına al beni dr dicem beni bırakıp gidemez ya zaten ara randevu olayı var belki de öle alır beklerim ama öle süre vermiyorlar 1 saat bile beklersiniz diyorlar. Napıyım beklicem bu açılan acıbademi çok sevdim güven veriyor hastane yaa.. kadın dr beğenmedim ama erkek olana giedicem inşallahh.. Bence de sende git dayan kapıya mecbur alacak bir muayene bir hormon listesi 10-15 dk alır yaaa ne var..
evet ben yapıcam gerekirse beklicem dejavum bende izmitte Tahsin Özbek e gidiyorum . iş yerime en yakın diye...
Hakkımızda hayırlısı olsun
biliyomusun dünkü o nefretim hiç tahmin etmediğim kadar benden uçtu gittti
dünde ögleden sonra akşam filan hiç kötü değildim
ve üstelik akşam kayınvalidem ve görümcemler vardı...
ama kocama resti çekicem bi zamanlar sen istemiyodun şimfdi de ben istemiyorum çok istiyosan bana destek olucaksın gerçekten olması için çabalıcaksın dicem.
slm ben geldşm nasılsınız bakalım
a.s kuzummm hoşgeldinn
ben iyiyim çok şükür kuzumm bugun epey bi geç kalkdım
halen daha ayılamadım
sen nasılsın cnmcımm
hoşbuldum fıstığım iyi yapmışın uyuman sana iyi gelicek bitanem bende iyiyim işte değişik birşey yok gülüm
he valla iyi geldi kuzumm epeydir bukadr aralıksız uyumamıstım
çorbanı içtinmi kuzumm karnını doyur emi guzelcene
buraya geldin diye öteye yazmadım balım içiyorum şuan kaynar ki sanki ateşte pişirmişimsağolsın balım sen yedinmi mamanı bakem
hehe ağzın yanmasın kuzummm dikkatli iç cnmcım
bende yedim kuzumm kalkar kalkmaz yiyorum peşinede vitaminleri içiyorum kuzumm
ilaç içmekten nefret eden ben şimdi kaçtane ilaç içiyorum
hehe ağzın yanmasın kuzummm dikkatli iç cnmcım
bende yedim kuzumm kalkar kalkmaz yiyorum peşinede vitaminleri içiyorum kuzumm
ilaç içmekten nefret eden ben şimdi kaçtane ilaç içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?