- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.101
hehe ağzın yanmasın kuzummm dikkatli iç cnmcım
bende yedim kuzumm kalkar kalkmaz yiyorum peşinede vitaminleri içiyorum kuzumm
ilaç içmekten nefret eden ben şimdi kaçtane ilaç içiyorum
ne yapıcan canım benim mecbur başa gtelen çekilir heleki böylesine tatlı mı tatlı güzel mi güzel şehzade için bitanem
kızlar merhabaaa
nasılsınız bakem
ben yeni uyandım biraz evi topladım anneme gidicem duş alıp o yüzden çok kalamıcam burda ancak yarın gelebilirim ama asemb ile moon dan fotoları bekliyorum akşam gelince bi bakarım göbüklere
hoşgelidin canım benim iyiyiz çok şükür neden gidiyosun annene gitme yahu biz varken annene gitme şaka şaka kuzucumm git bak keyfine gülümkızlar merhabaaa
nasılsınız bakem
ben yeni uyandım biraz evi topladım anneme gidicem duş alıp o yüzden çok kalamıcam burda ancak yarın gelebilirim ama asemb ile moon dan fotoları bekliyorum akşam gelince bi bakarım göbüklere
he valla çekiyoruz kuzumm napalım onlar için katlanılıyo
kuzumm senın smear testi vardı neoldu sonuclar çıktımı acüp :18:
kız zilloşlar çorba didiniz canımı istettiniz bende yapıyorum şimci ezogelin içip gidiyim bari
benim annem yatılı çalışıyo perşembe izni artık o yüzden görmeye gidiyim bi anacığımı ama daha burdayım çorba içicem duş alıcam geç gidicem
asemb senin erkekinmi olcak kısss ya unutmuşum ya duymamışım valla şimdi gördüm
hoşgelidin canım benim iyiyiz çok şükür neden gidiyosun annene gitme yahu biz varken annene gitme şaka şaka kuzucumm git bak keyfine gülüm
bu salı çıkıcak balım ama biz garanti olsun diye çarşamba gidicez nasip olursa ömrümüz varsa eğer bakalım merakla bekliyorum bende sonuçları:18::18:
kız zilloşlar çorba didiniz canımı istettiniz bende yapıyorum şimci ezogelin içip gidiyim bari
benim annem yatılı çalışıyo perşembe izni artık o yüzden görmeye gidiyim bi anacığımı ama daha burdayım çorba içicem duş alıcam geç gidicem
asemb senin erkekinmi olcak kısss ya unutmuşum ya duymamışım valla şimdi gördüm
bendekide ezogelin kuzucum valla ama hazırından normalini bilmiyorum yap iç afiyet bal şeker olsun
hee tmm kuzumm vakit varmış daha iyi çıkıcak Allahın izniyle cnmcımm
inş gülüm benim inş bakıp görücez inş hayırlı sonuçları alırız AMİN
amanııın gebişin canını çektirdiik haydi yapta iç kuzumm yarasın ikinizede
gör tabi cnm bi güncüğünüz varmış ondada birlikte olun
hee erkek olcak kuzumm öyle dedi drsenınkinde varmı bi ipucu
gerçi ikilide söylemişti benım dr 12 haftalıkken
seeen ve normalini bilmemek cıkkk hayatta inanmammmm
bendekide ezogelin kuzucum valla ama hazırından normalini bilmiyorum yap iç afiyet bal şeker olsun[/QUOTE
amanııın gebişin canını çektirdiik haydi yapta iç kuzumm yarasın ikinizede
gör tabi cnm bi güncüğünüz varmış ondada birlikte olun
hee erkek olcak kuzumm öyle dedi drsenınkinde varmı bi ipucu
gerçi ikilide söylemişti benım dr 12 haftalıkken
valla bilmiyorum gülüm biliyorum tarifi var ama hiç yapmadım 1 kere bile yapmadım
yok bende hiç belirti balım yaaa göbüküm yuvarlak kız gibi şimdilik ama benim içime hep erkek gibi doğuyo ben daha hamile kalmadan önce bizim oğlumuz olcak diyodum eşime nedense ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin yeterki hiç farketmiyo evlat evlattır
aynen öyle gülüm valla hazır mazır içiyoruz öyle aslında sağlıklı değil diyolar ama ben kendime çok yaparım bu rejim olayından sonra eşime yapmam sevmezde çok nadiridr ama inş gülüm rabbim gönlüne göre verir insanın içine doğuyo beniimde kız geçiyo kendimi bildim bileli ama bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda gerisi boş kuzumbenimkide hazırından hayatım ya bende yapmadım hiç normalini diğer çorbaları yaptım ama ezoyu yapmadım olsun çorba olsunda hazır mazır içiyoruz işte
yok bende hiç belirti balım yaaa göbüküm yuvarlak kız gibi şimdilik ama benim içime hep erkek gibi doğuyo ben daha hamile kalmadan önce bizim oğlumuz olcak diyodum eşime nedense ama hayırlısıyla sağlıkla gelsin yeterki hiç farketmiyo evlat evlattır
senkii okadr zorlu yemekleri yapannn
bilmediğimiz envai çeşit yemekleri yapaann
şaka yapıyorum kuzummm ama basit bi çorbadır yanı hazırına bin basar bi gün denersin kuzumm benımmm
aynen öyle gülüm valla hazır mazır içiyoruz öyle aslında sağlıklı değil diyolar ama ben kendime çok yaparım bu rejim olayından sonra eşime yapmam sevmezde çok nadiridr ama inş gülüm rabbim gönlüne göre verir insanın içine doğuyo beniimde kız geçiyo kendimi bildim bileli ama bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda gerisi boş kuzum
herkes öyle diyo kuzum halam falan kızıyolar içme şu çorbaları diye ama her çeşitinden yapıyorum rejim olayına işte birgün yapıcam ama niyetim var yani gülüm
aynen öyle gülüm valla hazır mazır içiyoruz öyle aslında sağlıklı değil diyolar ama ben kendime çok yaparım bu rejim olayından sonra eşime yapmam sevmezde çok nadiridr ama inş gülüm rabbim gönlüne göre verir insanın içine doğuyo beniimde kız geçiyo kendimi bildim bileli ama bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda gerisi boş kuzum
herkes öyle diyo kuzum halam falan kızıyolar içme şu çorbaları diye ama her çeşitinden yapıyorum rejim olayına işte birgün yapıcam ama niyetim var yani gülüm
evet kuzum yaa hazırlar sağlıksız diyorlar ve ben hiç yapmam hazır bakma şimdi acil canım istedi diye yaptım yoksa mercimek ve şehriye çorbasını kendim yaparım misler gibi içeriz kocişimle
ben önümüzdeki çarşamba yada perşembe gidicem dra ikili için bilmiyorum gösterirmi ama göstersede kesin olmaz ve netleşmem bende emin olamam ama yinede 1 ay sonra kesin öğrenirim
ben hiç merak etmiyordum ama dünden beri beni de merak sarmaya başladı nedense ne acaba diye
moon 16 haftasında daha öğrenmemiş ama onunda az kalmış Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?