Kaldığımız Yerden Her Telden..

o zaman seninki kesin kız ne deömişler ye ekşiyi çıkar ayşeyii

aynen öyle cnm görünenler erkek oluyo
bende en başından beri tatlı istedim tatlı yedim ki halen daha öyleyim kuzum
ama bi ara bende turşu istemişti cnm sen gene bi tabak yemişsin ben 3 tabak dolusu yedim
hemde nasıl yedim bi yandan ağzım yanıyo bi turşu atıyorum bi su içiyorum
ama genede yemiştim ama bi kere oldu bu olay bende sonrası gene tatlı özellikle tadelle çikolata

Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken
kulağında bir ses :
-Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı!
Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek,
aynı ses kulağında -Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve,
sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş :
-Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış,
tam binerken yine o ses :
-Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış :
-Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!

valla ben başından beri turşu yemek istiyorum yada ekşi şeyler böyle çorbalara boolll limon sıkmak istiyorum fila hiç tatlı aklıma gelmiyo

bir gün kocası karısına sorar -karıcım çocuğumuz kime benziyor karısı -boş ver tanımassın

hehe çok güzelmiş kuzum

valla ben başından beri turşu yemek istiyorum yada ekşi şeyler böyle çorbalara boolll limon sıkmak istiyorum fila hiç tatlı aklıma gelmiyo

ozaman elfimin dediğimi olcak acaba ekşi getirirmiş ayşeyi
hadi bakalım yakında öğreniciiiz

kızlar ben çorbamı içtim sizinle sohbetimi ettim artık hazırlanıyım yavaş yavaş duştan vazgeçtim geç kalcam çok duşa girersem saçlarım çok uzun belime kadar tara kurut derken zamanım ölcek

annem gelmiş bende anca giderim

sizi sefiyorum canlarımmm görüşürüz sonra yinee çok öpüldünüz

tmm kuzumm benımm bizde seni seviyoruuuzz
güzel vakitler hoş sohbetler size cnm öptüm seni kocamaaan

valla işte derlerki ekşi acı tuzlu kız işaret ama tabi rabbim bilir ama ben sana birşey diyimmi seninki kız demişti diyeceksin bana bende sana o zaman nerden bildiğimi söyliycem fıstık

valla işte derlerki ekşi acı tuzlu kız işaret ama tabi rabbim bilir ama ben sana birşey diyimmi seninki kız demişti diyeceksin bana bende sana o zaman nerden bildiğimi söyliycem fıstık

merak ettim kuzumm nerden tahmin ettin acep :44::44:

merak ettim kuzumm nerden tahmin ettin acep :44::44:

gülüm benimki sadece bir söyleyiş tabiki Allahım bilir ama erkeklerde göbek top gibi yukarı doğru olur kızlardada yaygın aşağıda bir kaç kişide öyle gördüm ama sivatanın ikisinin ortası ama kız gibime geliyo bakalım ben bu işten anlıyosam kızdır diye düşünüyorum

vay anamm vayy bilgili kuzum benımm doğru dıyosun erkeklerde sivri top gibi yukarda oluyo benımki öyle
hadi bakalım kuzum görcez yakın zamanda
bu yaz kavurucu olcakmıs hbrler öyle diyo kuzumm yancaz yani

vay anamm vayy bilgili kuzum benımm doğru dıyosun erkeklerde sivri top gibi yukarda oluyo benımki öyle

anamm vallahamı kavrulucaz desene bşirde kapalıyım artık boynum boğazım sanırsam pişirim artıkın

anamm vallahamı kavrulucaz desene bşirde kapalıyım artık boynum boğazım sanırsam pişirim artıkın

hbrlerde öyle diyo kuzummm ben bide karnım burnumda pöff patlıycaz sanırsam bu yaz
ama kış çok çetin geçti bu da yazın çok sıcak geçceğini gösteriyo kuzumm
tabi Allah bilir dejavumla moon yoklar bugun

aynen öyle vallaha ne yapalım artık sıcak saatlerde çıkmıycaz o zaman akşam saatlerinde gidicez buranın sahili gece 12den sonra fuara dönüşüyo cuııvıl cıvıl gündüz sıcaktan gexilmiyo ama gece bir başka gülüm gel gezelim birlikte

ay ne güzel olurdu kuzummm istanbul öyledir balımm bizde yazın gunduz hiç çıkmazdık
akşam oldumu çıkardık dışarı o sahil havası yokmu ahh ahh ne özledim be kuzumm
bol bol tadını çıkarın kuzum tayın çıkmadan çok gezilcek yer var ist da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…