Kaldığımız Yerden Her Telden..

çok güzel balım gerçekten büyüleyici derlerdide eskiden abartıoyolar diyosdum ama yok gerçekten birde araba olucakki gezesin her yerini beşikteşda tam köprünün altında kemik hastanesi var raya gitmiştik bakılmaya gittim dönerken rumeli hisarına gittik gezdik videolarını çektim çok güzeldi ötesinde öyle tarihi yerlerte gitmedik ama gisriz inş balım

aynen öyle valla kuzum büyüleyici herşeyiyle tarih orda boğaz orda acayip bi şehir
hele alışınca kopması çok zor oluyo
rumeli hisarı çok güzeldir birde anadolu hisarı var orasıda çok güzeldir
kayıklar felen vardır çok şirin biyerdir
mutlaka gezin kuzumm gezebildiğiniz kadr

inş kuzucum işte bu yaz gitmezsek memleketlere hayırlısıyla izini alıp adaya gitmeye niyetimiz var gidiyoruz birşey anlamıyoruz bin parçayabölünüyoruz yine bnim melkette geziyoruz bolcadan ama eşimin tarafında oş boş ev kuşu oyur dur kapı yüzü yok valla ne gereği var balım dimi gideriz adaya hh emirle feriha gibi yaniii onlar gibi lüksünden olaazda bakalım artık nasip kısmet

bencede kuzum yaa hersene gidiyosunuz zaten bu seneyide kendınıze ayırın şöyle balayı gibi mis gibi olur
hem çoluk çocuk olmadan yapcaklarınızı yapın balımm
büyükadaya kesinlikle gidin tavsıye ederim kuzum
ama yazın acayip kavurucu oluyo gezmesi zor oluyo
yanı baharda gittiniz gittiniz
biz kocişle çıkarken yazın büyükadaya gitmiştik gezmeye
anam bi kavrulduk bi yandık tişörtlerin oldugu kısım beyaz geri kalan amele yanıgı

ay alemsin sen haklısın yaa aslında bebek olunca olmuyo birşeyler bakalım bu ramazn öncesi olmazda işte eylül gibi o aylarda olabilir bakalım tabi bebek gelirse engel çıkmazsa gibi bkalım işte hayırlısıyla bebek geldine ben gezmesemde olur

aynen öyle kuzumm bebiş gelsin yeterkiii
gezin valla kuzumm ama aynen öyle olmustuk o günden sonrada
bidaha adaya yazın gitmek yok demiştik beynimize güneş geçmişti yahu
bide gezcez diye paraladık kendımızı
büyükada paso yokuştur bide baya anamız ağlamıştı kuzum

huuu kızlarbirazdan kanaltürkte ibrahim saraçoğlu çıkacak

hoşgeldin cnmm ben bi yandan ortalıgı toplayrum ama açarım birazdan

hoşbulduk daha çıkmadı ama birazdan çıkar ben bayılıyorum bu adama idolüm aşmış kendini

neyyyy hamiş miiyiyim hamiş arkadaşım sen nasılsıngöbek tokuşturalım mı

olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gel canım benim tokuşturalım bakl bende zati var 5 aylık hamiş göbeği gibi birde hamiş olsam Allahhhhhhhhhhhhhhh yere göğe sığmam sanırsam

desene bize yaramaz yokuşşa biz iki göbekli karı koca tıkanır kalırız vallaaa

dejavum ay ben seninde mi canını sıktım yoksa valla bende coktan bıraktım floki bende sıkıldım iç iç
coraspirin vardı attım kenara hepsini
aslında sen aşılamayı düşünmek için cok erken dediğin gibi siz daha çalışmalara bile başlayamadınız ki :26:

elibeseeess hoşgeldin cnmm nasılsın bugun

hoşbuldum Asemb
iyi kaynatmışsısın oku oku bitiremedim daldım en sona sonunda heee

hilal ne diyo göbüş tukuşturalım filan ne var ki onda tokuşturcakmış göbek mi bebek mi

hoşbulduk daha çıkmadı ama birazdan çıkar ben bayılıyorum bu adama idolüm aşmış kendini

hehe demek idolun ama gerçekten çok bilgili bi adam çok güzel kürleri felen var
elfimde hamiş diyince bi an dedim hamişmisin ama bencede hamişim hamişim diyin hamişlik gelsin

desene bize yaramaz yokuşşa biz iki göbekli karı koca tıkanır kalırız vallaaa

hehe biraz öyle olur kuzum ama fayton var bisiklet var biner turlarsınız kuzumm
bende ev süpürmeye başladım bu saatte geldiler bana

ben bugün rüyamda test yaptım çıkmadı güya 2 silik çizgi vardı işnamıyodum diyodumki gene aynısı çıktı yahuuu

hayır olsun kuzummm belkim gerçekte çıkar balımm

iyi yaptın cnmm dal gitsin oku oku nereye kadar dimi
valla bebiş olsun dıye hamişiz diyo elfle ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…