- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.141
ay ne güzel olurdu kuzummm istanbul öyledir balımm bizde yazın gunduz hiç çıkmazdık
akşam oldumu çıkardık dışarı o sahil havası yokmu ahh ahh ne özledim be kuzumm
bol bol tadını çıkarın kuzum tayın çıkmadan çok gezilcek yer var ist da
çok güzel balım gerçekten büyüleyici derlerdide eskiden abartıoyolar diyosdum ama yok gerçekten birde araba olucakki gezesin her yerini beşikteşda tam köprünün altında kemik hastanesi var raya gitmiştik bakılmaya gittim dönerken rumeli hisarına gittik gezdik videolarını çektim çok güzeldi ötesinde öyle tarihi yerlerte gitmedik ama gisriz inş balım
aynen öyle valla kuzum büyüleyici herşeyiyle tarih orda boğaz orda acayip bi şehir
hele alışınca kopması çok zor oluyo
rumeli hisarı çok güzeldir birde anadolu hisarı var orasıda çok güzeldir
kayıklar felen vardır çok şirin biyerdir
mutlaka gezin kuzumm gezebildiğiniz kadr
inş kuzucum işte bu yaz gitmezsek memleketlere hayırlısıyla izini alıp adaya gitmeye niyetimiz var gidiyoruz birşey anlamıyoruz bin parçayabölünüyoruz yine bnim melkette geziyoruz bolcadan ama eşimin tarafında oş boş ev kuşu oyur dur kapı yüzü yok valla ne gereği var balım dimi gideriz adaya hh emirle feriha gibi yaniii onlar gibi lüksünden olaazda bakalım artık nasip kısmet
yaa gerçekten bu moonla dejavum nerelerde:26:
bencede kuzum yaa hersene gidiyosunuz zaten bu seneyide kendınıze ayırın şöyle balayı gibi mis gibi olur
hem çoluk çocuk olmadan yapcaklarınızı yapın balımm
büyükadaya kesinlikle gidin tavsıye ederim kuzum
ama yazın acayip kavurucu oluyo gezmesi zor oluyo
yanı baharda gittiniz gittiniz
biz kocişle çıkarken yazın büyükadaya gitmiştik gezmeye
anam bi kavrulduk bi yandık tişörtlerin oldugu kısım beyaz geri kalan amele yanıgı
huuu kızlarbirazdan kanaltürkte ibrahim saraçoğlu çıkacak
kimler gelmiş kimler hoşgeldin hamişim benim nasılsın bakalım
ay alemsin sen haklısın yaa aslında bebek olunca olmuyo birşeyler bakalım bu ramazn öncesi olmazda işte eylül gibi o aylarda olabilir bakalım tabi bebek gelirse engel çıkmazsa gibi bkalım işte hayırlısıyla bebek geldine ben gezmesemde olur
huuu kızlarbirazdan kanaltürkte ibrahim saraçoğlu çıkacak
aynen öyle kuzumm bebiş gelsin yeterkiii
gezin valla kuzumm ama aynen öyle olmustuk o günden sonrada
bidaha adaya yazın gitmek yok demiştik beynimize güneş geçmişti yahu
bide gezcez diye paraladık kendımızı
büyükada paso yokuştur bide baya anamız ağlamıştı kuzum
hoşgeldin cnmmben bi yandan ortalıgı toplayrum ama açarım birazdan
neyyyy hamiş miiyiyim hamiş arkadaşım sen nasılsın göbek tokuşturalım mı
olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gel canım benim tokuşturalım bakl bende zati var 5 aylık hamiş göbeği gibi birde hamiş olsam Allahhhhhhhhhhhhhhh yere göğe sığmam sanırsam
aynen öyle kuzumm bebiş gelsin yeterkiii
gezin valla kuzumm ama aynen öyle olmustuk o günden sonrada
bidaha adaya yazın gitmek yok demiştik beynimize güneş geçmişti yahu
bide gezcez diye paraladık kendımızı
büyükada paso yokuştur bide baya anamız ağlamıştı kuzum
hoşgeldin cnmmben bi yandan ortalıgı toplayrum ama açarım birazdan
amannnnn salla gelsin bebişlerde
öyle ol tabii canım pozitif olmak lazım bu aşamalarda eşine de çek resti gerekiyorsa o da üzerine düşeni yapsın en azından istediğini belli etsin. Bende sabah eşime kızdım her sabah folik asit içiyorum eliyle getiriyıor içmicem bugün dedim sanki olduğu varda aylardır içiyorum dedim. Zorla içirdi neyse işte diyo r bak birkaç ay sonra aşılama yaptırcaz az kaldı bende dedim ne aşılaması ya önce bir normal deneyelim dedim hemen aşılama kolayına geliyor halvet stresinden kaçıyorsun ama benim stresim ne olacak kaç aydır kanama bilmem ne dedim. O iğneleri yiyecek olan o kadar acıyı çekecek benim dedim aşılama kolaymı ki sanki dedim. İşte sen sorununa çare bul olur nornla deneriz falan diyor randevu alabilsem bulcasm çözümü heralde dedim atıştım öyle işte gwrçekten ne çektiğimizi anlamıyolar yaa..
elibeseeess hoşgeldin cnmm nasılsın bugun
hoşbulduk daha çıkmadı ama birazdan çıkar ben bayılıyorum bu adama idolüm aşmış kendini
desene bize yaramaz yokuşşa biz iki göbekli karı koca tıkanır kalırız vallaaa
ben bugün rüyamda test yaptım çıkmadı güya 2 silik çizgi vardı işnamıyodum diyodumki gene aynısı çıktı yahuuu
dejavum ay ben seninde mi canını sıktım yoksa valla bende coktan bıraktım floki bende sıkıldım iç iç
coraspirin vardı attım kenara hepsini
aslında sen aşılamayı düşünmek için cok erken dediğin gibi siz daha çalışmalara bile başlayamadınız ki :26:
hoşbuldum Asemb
iyi kaynatmışsısın oku oku bitiremedim daldım en sona sonunda heee
hilal ne diyo göbüş tukuşturalım filan ne var ki onda tokuşturcakmış göbek mi bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?