Kaldığımız Yerden Her Telden..

tmm balım al şu küçüklerinden her sabah iç birde oldukça elinde gitgel havuç yee yani posalı şeyler daima iyi gelir kzuzum

maşallahh sana ve bebişine kuzumm
iç balım iç yarasın ikinizedee
ezogelın ezogelın dedınız birazdan bende yapcam
bende bugun saat 1 e gelıyodu kalktım bükaçgündür böyleyim
ahh ahh benım annemde burda olaydı ne güzel olurdu
bizimkiler ist da ben ankaradayım ama düğün var 23 ünde gelcekler ozaman

hoşgeldin cnm.bizde seni özlüyozzzzzz

evet tatlım 2011 yılında kalanlar erkek
çıktı
rabbim hayırlısını versin. aynen yeter dedi bir kere gördünüz birkere foto çektiniz başlıcam size haaaaaaaaaaaaaaaaa dedi:)evet sizden kız bekliyoz bu topikte şimdilik erkekler önde

Son düzenleme:

sağollllllllll tatlım öğrendik geçen hafta görmüştüde eşim söyletmedi bu haftda pipi resmi çekince tamama dedik :) rabbim herkesin gönlüne göre versin büyümüş demi göbüklerimiz:) ben inanamıyorum aniden şiştk diyorlar 2 hafta içinde birazdaha büyür:)

gözün aydınmı diyeyim kuzumm yanı ben kaynanamı sevmemde

ben çok mu seviyomuşum gibin duruyom kuzu yaaa sevmem çok çektirdi bana ilk evlendiğimde asla unutamam yaptıklarını ama gelsin kocasının başında dursun valla herkes kayınpeder burda o kosovada zor oldu 1,5 ay

şişsinler annesiii bunun için uğraşmadıkmı zaten

inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur hepimize

ben çok mu seviyomuşum gibin duruyom kuzu yaaa sevmem çok çektirdi bana ilk evlendiğimde asla unutamam yaptıklarını ama gelsin kocasının başında dursun valla herkes kayınpeder burda o kosovada zor oldu 1,5 ay

ne bilem yanlış bi laf demiyeyim diye sorayım dedim
kosovada napıyo memleketi orasımı okaa vakit kocasını yalnızmı bırakıyo
bende sevmiyorum kaynanamı hatta görüşmüyoruz hiç
çokda şeyimdeler

şişsinler annesiii bunun için uğraşmadıkmı zaten

inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur hepimize

amiiiiiiiiiiiiiiin cnm rabbim korusunu meleklerimizi bize bağışlasın onları cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguları,elifime dejavuma , elibessime ,hepsine inşallahhhhhhhhhhh

valla canım bilmiyorum ne bu çektiğimiz ama varsa yoksa oğulları sanki biz insan evladı değiliz ağaç kovuğundan çıkmışız bizi anamız 9 ay bunlar canımıza okusun diye taşımış karnında

Allaha havale ediyorum kötü kaynanaların hepsini

amiiiiiiiiiiiiiiin cnm rabbim korusunu meleklerimizi bize bağışlasın onları cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguları,elifime dejavuma , elibessime ,hepsine inşallahhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bütün içtenliğimle bende dualar ediyorum arkadaşlarıma herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…