- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.301
süper sohbet hiç kesilmesin zaten
ailemle zaman geçirmek çok iyi geliyor valla
ben çok süperim geç uyandım şimdi yine çorba içicem
canımmmzeytinyağım yok evde ama alcam bugün pekmezle yağı içerim yoksa böyle olmıcak kendimi orlamakta istemiyorum
süper sohbet hiç kesilmesin zaten
ailemle zaman geçirmek çok iyi geliyor valla
ben çok süperim geç uyandım şimdi yine çorba içicem
canımmmzeytinyağım yok evde ama alcam bugün pekmezle yağı içerim yoksa böyle olmıcak kendimi orlamakta istemiyorum
tamam byzglm alıcam ben söz dinlerim
kıslarr nerde göbükler yaa ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm.bizde seni özlüyozzzzzzben geldiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsınız bakalımmm
ben kabızım aç karnına kayısı yiyip su içiyorum bakalım faydası olcakmı
dün anneme gittim ablam kardeşim geldi eğlendik gezdik sonra dişçiye gittim dişlerim 3 gündür sızlıyordu bi ağrıkesiciyle kapladı gebe olduğum için müdahale edemedi çok ama o bile yetti kesti sızlamayı şimdi rahatım
ösledim siziiiiiiii
canım iyiyiz sabahtan yoğunduk gelemedim sen nasılsın bakemm hala aprıların var dimi yaa gebelik belirtisi olsa keşke yaa bekleyip görüxcez umut kesmek yok.
cümlemizin cuması mübarek olsun inşallah kuzum. Zateen belli gibi birşeydi daha önce demişti dr sana olabilir diye kesinleşmiş oldu yok yok bu sene kesin erkek senesi. Ben bir kız doğurayım da kertelim zati kızın küçük olması makbuldür erkekten senden geç doğurmam sorun olmaz. Maşallah canım...
ben yapcem ama kapanın elinde kalıcak kızım öle çok erkek bebek var ki kararı kızıma bırakcem artıkm oğullarınız beğendirsin kendini kızıma..
canım dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvama belli olmaz bu işler..
ee ama haklı çocuk gördünüz tamam işte yeter diyor öylee bakılır mı.. Utandı çocukcağız.. damat adayımızında öle olması lazım zaten.. Ayy yirim ben onun her yerini..
canım hoşgeldin nasılsınnn..
tamam byzglm alıcam ben söz dinlerim
kıslarr nerde göbükler yaa ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 389087 Eki Görüntüle 389088 Eki Görüntüle 389089 biz geldik teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar 3 gün sonra kaynanam kosovadan dönüyorrrrrrrrr
maşalahhh paşalarımızaaaa
yesinler o göbükleri yesinler
moon oğlun hayırlı olsun tatlım kesin öğrenmişsin artık
yaaa asembcim senin göbük gelmedi bi türlü buraya yapamadım yaaaaaaaaaaa
gözün aydınmı diyeyim kuzumm yanı ben kaynanamı sevmemde
sağollllllllll tatlım öğrendik geçen hafta görmüştüde eşim söyletmedi bu haftda pipi resmi çekince tamama dedik :) rabbim herkesin gönlüne göre versin büyümüş demi göbüklerimiz:) ben inanamıyorum aniden şiştk diyorlar 2 hafta içinde birazdaha büyür:)
ben çok mu seviyomuşum gibin duruyom kuzu yaaasevmem çok çektirdi bana ilk evlendiğimde asla unutamam yaptıklarını ama gelsin kocasının başında dursun valla herkes kayınpeder burda o kosovada zor oldu 1,5 ay
şişsinler annesiii bunun için uğraşmadıkmı zaten
inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur hepimize
nedir bu k.analardan çektiğimiz
amiiiiiiiiiiiiiiin cnm rabbim korusunu meleklerimizi bize bağışlasın onları cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguları,elifime dejavuma , elibessime ,hepsine inşallahhhhhhhhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiin cnm rabbim korusunu meleklerimizi bize bağışlasın onları cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguları,elifime dejavuma , elibessime ,hepsine inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?