Kaldığımız Yerden Her Telden..

moonummmmmmm hoşgeldin ne ettin gittinmi doktora ne dedi cinsiyetine:18::18::18::18:

hoşbulduk cnm geldik ,tabi alırım kızını :) talip oluruz hemencik fazla bekletme bizi ama .

:) evet meraklarımız gitti balım tahminlerimiz doğru çıktı :) şimdi iki kız bulmak lazım:) evet ellerinizi çabuk tutunnnnnnnnnnnnnnnn kız bekliyoozzzzzzzz

yok anacım yok gitmiyo valla alıştım artık ama benim adetim bu sefer baya bir erken gelicek bitanem akıntıda balşladı adet öncesi oluyo yaa

bugun ayın kaçıı daha 13 ü 7 8 gün var batına kuzumm
ozamana kaa bi bekliyelim bakalım hem belli olmazki
adetle gebelik hemen hemen aynı belirtiler
oyuzden ümidimizi kaybetmeyelim cnm kuzum benım

aynen üle kuzum erkek erkek dedik ve tuttu tahminlerimiz zati
geçen dr un gördüm demesi olayı bitirdi
hee yaa acil iki tatlı kız bebiş bekliyoruuz elfimm dejavumm çabuk olun garii
öksürüğün ne alemde bu arada kuzum

hoşgeldin gülüm sağolasın göbüşeriniz büyümüş baya yakışmış ama valla maaşallah size ben iyiyim de alt taraf iyi değil arada çok fena sancılar giriyo ne oluyo acep sen nasılsın peki

sağolbebemmmmmmmmmmm :) ağrıların niye oluyor kuzum

bugun ayın kaçıı daha 13 ü 7 8 gün var batına kuzumm
ozamana kaa bi bekliyelim bakalım hem belli olmazki
adetle gebelik hemen hemen aynı belirtiler
oyuzden ümidimizi kaybetmeyelim cnm kuzum benım

yani ama cidden çok falza bugün olucakmışım gibi yani bakalım eğer hamile kalırsam anlıycam galiba adetle hamileliğin aynı olduğunu ama bakalım benim bu aydanda beklentilerim sancılar vurdukça azlaıyo ama hayırlısı olsun bakem

amiiin kuzumm Rabbim hayırlı olanı nasip etsinn
batın gelsin bi hele ozaman görcez canımın içii
inşallah gelmez adetin

geçen hafta görmüştü zaten o da emin değildi:) şimdi gider gitmez hemen pipiyi gösterdi gene bize dönüktü dedi oğlunuz oluyor:) kocam ciddiminisiz diye soruyor? al dei sana resmini çekeyim:) sonra çekti hemen arkasını döndü kuzu yeter dedi yiğidin mali meydanda bu kadar da değil:::))dedi kuzum.öksürük var tatlım şiddeti azaldı

amiiin kuzumm Rabbim hayırlı olanı nasip etsinn
batın gelsin bi hele ozaman görcez canımın içii
inşallah gelmez adetin
inş bebeğim inş hayırlı olsun valla gerçekten dert etmiyorum boşver zamanı gelicek birgün inş rabbim hayırlısını versin tek dileğim bu inan ee dün yedinmi benim yerime kızartlamardan hıımm
asembcim nasılsın canım sen diğer topiğe gelmiyomusun bitanem bende yoksun sandım

hülyam bebeğim hoşgeldin bitanem benim

hehe yirim kız ben onuuuu maşallahh onaaa
ah bu kocişler yokmuuu hepsi aynı valla hep beklentileri erkek ama
dile getirmiyolar ama erkek oldugunu duyuncada ağızlar kulaklarda oluyo
heh aman iyi azalsın cnmm iyi gelcek demekki ilaçlar biran önce geçer inşallah kuzum

asembcim nasılsın canım sen diğer topiğe gelmiyomusun bitanem bende yoksun sandım

hoşgedin kuzumm
ya iki topik birden olunca karışıyo burda takılıyorum oyuzden
arada gelıyorum ama denkleşemiyoruz demekki balımm
sen nasılsın kuzumm iyileşebildinmi cnmcım

hoşbuldum bebeğim o göbeciklerinizi varya ısısırım haaa cok tatlılar maşallah yaaa bayıldım bu hamişlik ne kadar güzel bişe

yememmi kuzumm hemde ne yedim resmen patladımm bide öyle bi saldırdımki
sanki kıtlıktan çıkmış gibi kociş şok bişekilde bana bakıp durdu
amiiiiiin kuzumm elbet vakti var ozaman gelıcek yavrun cnm kuzum benım

hoşbuldum bebeğim o göbeciklerinizi varya ısısırım haaa cok tatlılar maşallah yaaa bayıldım bu hamişlik ne kadar güzel bişe

eneemm göbişlerimizi yiycek bunlar mooon kaçalımmm kuzummm yoksam göbek möbek kalmıycak bize
inşallahh seninde böyle göbüşün olcak kuzumm bende ozaman senınkini yiycemmm

hım dogrudur zaten uzun zamandır girmiyodum bende işte 1 2 gündür burdayım iyleştim canım cok şükür
birazda uzaklasıyım dedim bu bebek fikri atılmıyo yoksa kafadan ama boşver dedim yine cok yardımı dokundu buranın bana işte geldim burdayım
bende adet olmayı bekliyorum canım allah nasip ederse dr gidicem tahlil için

valla güel olmaz olurmu yaa can taşıyosun meleğim orda hissediyosun canından bir parça taşıyosun ahh ahh darsı hayırlısıyla başımıza inş bitanem ne diyicem senin ouvcanın yokmu yapsana ofluda 1 gün öncesinde yaptı kızarıktı sendede kırmızı mı silikmi bakarız hee yavrum:18::18:

ohh yarasın hem sana hem damadıma ohh ohh yesin yesin güçlensin inş fıstığım acıktım şmdi kız hiç doymuyorum şaka bir tarafa yemek yerken bile ymek düşünüyorum yaa yok böyle birşey hep iştah açılırda adet öncesi bu sefer valla başka türlü bir şey değil ben rejim mejim yapamıycam:26:

aman iyi iyileşmene sevindim kuzumm baya ağır hasta olmustun çok şükür geçmiş
uzaklaşmak bazen ıyı gelebılır ama insanın aklında olduktan sonra farketmiyo kuzumm
bu ay pek çalışma yapamadınız dimi kuuzm hastalıktan dolayı
bencede git bi dr a kuzum en azından neymiş ne değilmiş öğrenmiş oluruz

sağolasın kuzummm neeyy damattmııı ama sen moona verdim demedinmiii
bak iki oğlanı kapıştırcan sonunda
o iştah açılması adet öncesi olur ama gebeliktede oluyo
bi gelsin şu bat günüde hayırlısıyla ozaman görcez kuzumm
amaan salla rejımı azcık bişeycik olmaz kuzumm

hee artıkın kim daha fazla altın verirse ona vericem balım ağırlığı kadar birde anneine çekip kilolu olursa ooo yandınız valla gelsin setler gitsin adana burmaları artık tek taşıda dememe grek yoktur inş uzatmalı dünürümm hııı

eneemm göbişlerimizi yiycek bunlar mooon kaçalımmm kuzummm yoksam göbek möbek kalmıycak bize
inşallahh seninde böyle göbüşün olcak kuzumm bende ozaman senınkini yiycemmm

aynen bak kacan kurtulur oğa göre yoksa kendime hakim olamayabilirim :)))
şaka bi yana gercekten içinde bi mucize taşıyosun canım bu günlerinin kıymetini bil en güzel anlarını yaşıyorsun canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…