- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.281
valla güel olmaz olurmu yaa can taşıyosun meleğim orda hissediyosun canından bir parça taşıyosun ahh ahh darsı hayırlısıyla başımıza inş bitanem ne diyicem senin ouvcanın yokmu yapsana ofluda 1 gün öncesinde yaptı kızarıktı sendede kırmızı mı silikmi bakarız hee yavrum:18::18:
ohh yarasın hem sana hem damadıma ohh ohh yesin yesin güçlensin inş fıstığım acıktım şmdi kız hiç doymuyorum şaka bir tarafa yemek yerken bile ymek düşünüyorum yaa yok böyle birşey hep iştah açılırda adet öncesi bu sefer valla başka türlü bir şey değil ben rejim mejim yapamıycam:26:
tatlım ben o yoldan coktan gectim 3 ay önce aldım kıpkırmızı 2 çizgide gördiüm degerlendirdimde ama olmadı yine ins senn hayırlı haberini alırız
hee artıkın kim daha fazla altın verirse ona vericem balım ağırlığı kadar birde anneine çekip kilolu olursa ooo yandınız valla gelsin setler gitsin adana burmaları artık tek taşıda dememe grek yoktur inş uzatmalı dünürümm hııı
aynen bak kacan kurtulur oğa göre yoksa kendime hakim olamayabilirim :)))
şaka bi yana gercekten içinde bi mucize taşıyosun canım bu günlerinin kıymetini bil en güzel anlarını yaşıyorsun canım benm
ciddimisin balım odamı yanıltıyo ben garanti diye biliyorum tühh godünmü bacım şimcik ben yaparım diyodum kırmızı olursa garanti diye götürürdüm eşimin eline veirdim al len bebeğin geliyo diye ama tühh olmadı şimcik
hahahah ayy alemsin sen kuzummmmm feda olsun senın bebişine altınlaaar
tek taşlaaar burmalaaariçimden niyeyse senin kızın olcakmıs gibi geliyo kuzumm
hehe yi kuzum yi göbüşler senindir
aynn öyle valla kuzum bazn konusurken oğluşumla diyorum minik mucizem benım diye
onlar gerçekten bi mucize balımm Rabbim herkese nasip etsin inşallahhh
hahahah ayy alemsin sen kuzummmmm feda olsun senın bebişine altınlaaar
tek taşlaaar burmalaaariçimden niyeyse senin kızın olcakmıs gibi geliyo kuzumm
oyy oyy yirim seni balım ben hiç isterimiyim o kadar istermiyim acaba şimcik düşündümde istemem be gülüm oğluna veriyorum zati çok değerli neyleyim altını fıstığım valla rabbim hayırlısını versinde benimde oldu bitti kendimi bildim bileli kız geçer gönlümden ama tabi hayırlısı olsunayırımcılık yaptığımdan değil asla gönlümden geçen bu rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize inş AMİNNNNNNNNNN
hehe yi kuzum yi göbüşler senindir
aynn öyle valla kuzum bazn konusurken oğluşumla diyorum minik mucizem benım diye
onlar gerçekten bi mucize balımm Rabbim herkese nasip etsin inşallahhh
tatlım bu bende olan bişe sendede olcak diye bişe yokkki canımınn içi cogu kişi bu ovücan sayesinde gebe kaldı ben kac kişiye sahit oldum valla bak hatta bi kızlaa aynı anda yaptık beraber o hamile kalmıştı hemen moralini bozma iyi bişe gercekten enazından yumurtlamayı gösteriyo gerceklik payı var hatta benm pozitifi gördüğüm o gün baya akıntım olmuştu dedim kesin bugün yumurtluyorum diye ama olmayınca olmuyor rabbimin işine karışılmaz
ben cıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
yok kız kıyamam o sende olunca güzel hadi yine iysin iyi tarafıma geldin yırttın canım
meryem validemiz hz isayla karnındayken konuşurmuş sürekli evinde otururmuş
sohbet ettikleri için meryem annemizin hiç canım sıkılmazmış hamileliğinde
nasip kızmet be gülüm rabbim alnımıza yazmış sebeplerinide vermiş zamanı gelen kalıyo gelmeyen bekliyo yeterki hayırlısı olsun bitanem inş bizimde hayırlısını yaşıycağımız günler gelir
ben cıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
aa ne güzel bende konusuyorum hep kuzumm
onu sevıyorum bol bol o da bana tekmeyle karşılık veriyo
valla ne bilem hep içimden senın kızın olcak gibi geçiyo mesela moonda erkek geçiyodu
ama sende kız geçiyo kuzumm inşallah Rabbimde gönlüne göre verir balımmm benimmm
ama ne de güzel olur senın kızınn valla talibi pek bol olur
ben geldiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsınız bakalımmm
ben kabızım aç karnına kayısı yiyip su içiyorum bakalım faydası olcakmı
dün anneme gittim ablam kardeşim geldi eğlendik gezdik sonra dişçiye gittim dişlerim 3 gündür sızlıyordu bi ağrıkesiciyle kapladı gebe olduğum için müdahale edemedi çok ama o bile yetti kesti sızlamayı şimdi rahatım
ösledim siziiiiiiii
Eki Görüntüle 389656 slm kızlar nasılsınız
herkesin cuması mübarek olsun canlar:)
dr gittik cinsiyetimiz belli oldu erkek:) pipimizin resmini çekti drumuz:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sağol kuzumm senınde cuman mübarek olsun hoşgeldin sefa getirdin
sonunda merakımızı giderdin yaşasıııııııııııın çağataya kanka geliyoooooo
maşallahhh yegenıme benımmm yesinler onun pipisiniiiiii
amiiiiin kuzumm amiiin
şimdi kız arayışlarına girme vakti geldi
çabuk biriniz kız yapın uleeeynnn
yok anacım yok gitmiyo valla alıştım artık ama benim adetim bu sefer baya bir erken gelicek bitanem akıntıda balşladı adet öncesi oluyo yaa
geçen hafta görmüştü zaten o da emin değildi:) şimdi gider gitmez hemen pipiyi gösterdi gene bize dönüktü dedi oğlunuz oluyor:) kocam ciddiminisiz diye soruyor? al dei sana resmini çekeyim:) sonra çekti hemen arkasını döndü kuzu yeter dedi yiğidin mali meydanda bu kadar da değil:::))dedi kuzum.öksürük var tatlım şiddeti azaldı
asembcim nasılsın canım sen diğer topiğe gelmiyomusun bitanem bende yoksun sandım
ben geldiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsınız bakalımmm
ben kabızım aç karnına kayısı yiyip su içiyorum bakalım faydası olcakmı
dün anneme gittim ablam kardeşim geldi eğlendik gezdik sonra dişçiye gittim dişlerim 3 gündür sızlıyordu bi ağrıkesiciyle kapladı gebe olduğum için müdahale edemedi çok ama o bile yetti kesti sızlamayı şimdi rahatım
ösledim siziiiiiiii
yerim senin içini kalbini bebeğim geçiyosa inanırım temiz kalbin çünkü inş hayırlısı ne ise o olsun hem moonumda bilmişşin bakalım merak edicem eğer hamile klaırsam sırf senin dediğini öğrenmek içim meleğim valla benim talibim cidi boldu üstelik kaçırmak isteyen bile oldu arabyla yoluma çıkıp önceden tehditeler savurup nereye gitsem gelirdi peişimden birgün çıktı arabayla nasıl korktum tanıdık çıkmıştı koştum koluna girim beni eve götür sağolsunda götürdüde babama dedimde neler oldu neler
canım iyiyiz sabahtan yoğunduk gelemedim sen nasılsın bakemm hala aprıların var dimi yaa gebelik belirtisi olsa keşke yaa bekleyip görüxcez umut kesmek yok.
cümlemizin cuması mübarek olsun inşallah kuzum. Zateen belli gibi birşeydi daha önce demişti dr sana olabilir diye kesinleşmiş oldu yok yok bu sene kesin erkek senesi. Ben bir kız doğurayım da kertelim zati kızın küçük olması makbuldür erkekten senden geç doğurmam sorun olmaz. Maşallah canım...
ben yapcem ama kapanın elinde kalıcak kızım öle çok erkek bebek var ki kararı kızıma bırakcem artıkm oğullarınız beğendirsin kendini kızıma..
canım dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvama belli olmaz bu işler..
ee ama haklı çocuk gördünüz tamam işte yeter diyor öylee bakılır mı.. Utandı çocukcağız.. damat adayımızında öle olması lazım zaten.. Ayy yirim ben onun her yerini..
canım hoşgeldin nasılsınnn..
ben yapcem ama kapanın elinde kalıcak kızım öle çok erkek bebek var ki kararı kızıma bırakcem artıkm oğullarınız beğendirsin kendini kızıma..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin
ben iyiyim çok şükür cnmcım
burda sohbete dvm
ohh ne güzel dün ailecenek çok güzel vakit geçirmişsiniz
benımde diş ağrım çok olmustu geçti çok şükür
babannemin verdiği tarif sayesinde 1 bardak ılık suya bolcana tuz koyuyosun
onunla bi güzel gargara yapıyosun ve bana çok fayda etmişti hemencecik kesiyodu ağrıyı
sen nasılsın cnmcım
hoşgeldin canım benim bizde özledik seni tatlımmmmmm iyi geir iç kesinlikle zeytinyağaı he sabah 1 çay kaşığı iç oda iyi geliyo balım
hoşbuldum bebeğim o göbeciklerinizi varya ısısırım haaa cok tatlılar maşallah yaaa bayıldım bu hamişlik ne kadar güzel bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?