Kaldığımız Yerden Her Telden..

tatlım ben o yoldan coktan gectim 3 ay önce aldım kıpkırmızı 2 çizgide gördiüm degerlendirdimde ama olmadı yine ins senn hayırlı haberini alırız

tatlım ben o yoldan coktan gectim 3 ay önce aldım kıpkırmızı 2 çizgide gördiüm degerlendirdimde ama olmadı yine ins senn hayırlı haberini alırız

ciddimisin balım odamı yanıltıyo ben garanti diye biliyorum tühh godünmü bacım şimcik ben yaparım diyodum kırmızı olursa garanti diye götürürdüm eşimin eline veirdim al len bebeğin geliyo diye ama tühh olmadı şimcik

hahahah ayy alemsin sen kuzummmmm feda olsun senın bebişine altınlaaar
tek taşlaaar burmalaaar içimden niyeyse senin kızın olcakmıs gibi geliyo kuzumm

aynen bak kacan kurtulur oğa göre yoksa kendime hakim olamayabilirim :)))
şaka bi yana gercekten içinde bi mucize taşıyosun canım bu günlerinin kıymetini bil en güzel anlarını yaşıyorsun canım benm

hehe yi kuzum yi göbüşler senindir
aynn öyle valla kuzum bazn konusurken oğluşumla diyorum minik mucizem benım diye
onlar gerçekten bi mucize balımm Rabbim herkese nasip etsin inşallahhh

tatlım bu bende olan bişe sendede olcak diye bişe yokkki canımınn içi cogu kişi bu ovücan sayesinde gebe kaldı ben kac kişiye sahit oldum valla bak hatta bi kızlaa aynı anda yaptık beraber o hamile kalmıştı hemen moralini bozma iyi bişe gercekten enazından yumurtlamayı gösteriyo gerceklik payı var hatta benm pozitifi gördüğüm o gün baya akıntım olmuştu dedim kesin bugün yumurtluyorum diye ama olmayınca olmuyor rabbimin işine karışılmaz

yok kız kıyamam o sende olunca güzel hadi yine iysin iyi tarafıma geldin yırttın canım
meryem validemiz hz isayla karnındayken konuşurmuş sürekli evinde otururmuş
sohbet ettikleri için meryem annemizin hiç canım sıkılmazmış hamileliğinde

nasip kızmet be gülüm rabbim alnımıza yazmış sebeplerinide vermiş zamanı gelen kalıyo gelmeyen bekliyo yeterki hayırlısı olsun bitanem inş bizimde hayırlısını yaşıycağımız günler gelir

aa ne güzel bende konusuyorum hep kuzumm
onu sevıyorum bol bol o da bana tekmeyle karşılık veriyo

valla ne bilem hep içimden senın kızın olcak gibi geçiyo mesela moonda erkek geçiyodu
ama sende kız geçiyo kuzumm inşallah Rabbimde gönlüne göre verir balımmm benimmm
ama ne de güzel olur senın kızınn valla talibi pek bol olur

ben geldiiiiiiiiiiiiiiii

nasılsınız bakalımmm
ben kabızım aç karnına kayısı yiyip su içiyorum bakalım faydası olcakmı

dün anneme gittim ablam kardeşim geldi eğlendik gezdik sonra dişçiye gittim dişlerim 3 gündür sızlıyordu bi ağrıkesiciyle kapladı gebe olduğum için müdahale edemedi çok ama o bile yetti kesti sızlamayı şimdi rahatım

ösledim siziiiiiiii

yerim senin içini kalbini bebeğim geçiyosa inanırım temiz kalbin çünkü inş hayırlısı ne ise o olsun hem moonumda bilmişşin bakalım merak edicem eğer hamile klaırsam sırf senin dediğini öğrenmek içim meleğim valla benim talibim cidi boldu üstelik kaçırmak isteyen bile oldu arabyla yoluma çıkıp önceden tehditeler savurup nereye gitsem gelirdi peişimden birgün çıktı arabayla nasıl korktum tanıdık çıkmıştı koştum koluna girim beni eve götür sağolsunda götürdüde babama dedimde neler oldu neler

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin
ben iyiyim çok şükür cnmcım
burda sohbete dvm
ohh ne güzel dün ailecenek çok güzel vakit geçirmişsiniz
benımde diş ağrım çok olmustu geçti çok şükür
babannemin verdiği tarif sayesinde 1 bardak ılık suya bolcana tuz koyuyosun
onunla bi güzel gargara yapıyosun ve bana çok fayda etmişti hemencecik kesiyodu ağrıyı
sen nasılsın cnmcım

canım iyiyiz sabahtan yoğunduk gelemedim sen nasılsın bakemm hala aprıların var dimi yaa gebelik belirtisi olsa keşke yaa bekleyip görüxcez umut kesmek yok.

herkesin cuması mübarek olsun canlar:)

dr gittik cinsiyetimiz belli oldu erkek:) pipimizin resmini çekti drumuz:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

cümlemizin cuması mübarek olsun inşallah kuzum. Zateen belli gibi birşeydi daha önce demişti dr sana olabilir diye kesinleşmiş oldu yok yok bu sene kesin erkek senesi. Ben bir kız doğurayım da kertelim zati kızın küçük olması makbuldür erkekten senden geç doğurmam sorun olmaz. Maşallah canım...

ben yapcem ama kapanın elinde kalıcak kızım öle çok erkek bebek var ki kararı kızıma bırakcem artıkm oğullarınız beğendirsin kendini kızıma..

yok anacım yok gitmiyo valla alıştım artık ama benim adetim bu sefer baya bir erken gelicek bitanem akıntıda balşladı adet öncesi oluyo yaa

canım dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvama belli olmaz bu işler..

ee ama haklı çocuk gördünüz tamam işte yeter diyor öylee bakılır mı.. Utandı çocukcağız.. damat adayımızında öle olması lazım zaten.. Ayy yirim ben onun her yerini..

asembcim nasılsın canım sen diğer topiğe gelmiyomusun bitanem bende yoksun sandım

canım hoşgeldin nasılsınnn..

hoşgeldin canım benim bizde özledik seni tatlımmmmmm iyi geir iç kesinlikle zeytinyağaı he sabah 1 çay kaşığı iç oda iyi geliyo balım

vayy anammm vaaayy o peşine gelen tanıdıkmıydı peki kuzummm
amaanıın Allah korumus senı kuzumm valla kaçırabılırdıde Allah korumus yani
eee babana dedin neler oldu kuzumm anlat bakemm :18::18:

hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakım bakıp görücez be balası artıkın yarı yarıya ihtimal var hayırlısı olsun ama ben anlıyorum halimden 3 aydır adet olucam dedğim an valla ooldum bak

ben yapcem ama kapanın elinde kalıcak kızım öle çok erkek bebek var ki kararı kızıma bırakcem artıkm oğullarınız beğendirsin kendini kızıma..

hehe anlaştık kuzumm artık hangimizinki beğendirirse o kapcak
bu topikte şimdilik iki erkek var bakalım kızlar kimden çıkcak
ona göre saldırcaz moonla beraber
hoşgeldin bu arada kuzumm bugun nasılsın

süper sohbet hiç kesilmesin zaten
ailemle zaman geçirmek çok iyi geliyor valla
ben çok süperim geç uyandım şimdi yine çorba içicem

hoşgeldin canım benim bizde özledik seni tatlımmmmmm iyi geir iç kesinlikle zeytinyağaı he sabah 1 çay kaşığı iç oda iyi geliyo balım

canımmm zeytinyağım yok evde ama alcam bugün pekmezle yağı içerim yoksa böyle olmıcak kendimi orlamakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…