- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.481
hee vallah ikizdi kafayı bozduk yaa bu gece sanırsam totş açıkta kalmış benimamannn napıcaz gülüm kısmet te varsa haberini almak alırız ama bu kadar şey biliyoruzda noluyo hiççç
uuuuuuuuuu demek ikiz kızlar heee hadi bakalım
ahaha sende mi giriyon onla heyttt ayıp kızzzfantazi yapıyonuz sancaklarr
macera olcak bugün deseneee
3. yıla giriyorsunuz demek bizimde 3 bitcek hayırlısıyla..
ayıp ettin hamişim kızlar bende rüyamda gördüm ama çift çizgi değil 5 yaşlarında ikiz kızlarım vardı salona geliyorum koltuk tepelerinde diyorumki hangi ara oldularda evi batırıyolar bende ev derdindeyim uyandım geldim salon boş tüh didim buda rüyaymış
Eki Görüntüle 390328 Eki Görüntüle 390329 Eki Görüntüle 390330 Eki Görüntüle 390331 kızlar sizce hangisi güzel bana yardımcı olurmusunuz kararsızımki valla sizce hangisi:44::44::44:
evet malesef kuzenimin eşi oluyo kendisi işte.. çoçuk oldugu için kendisi bide çocuk dogurcak mıymıyın teki bide hamileyken hiç çekilmez.. 9 ay görüşmeyi düşünmüyorumdaha kimseye söylemedi gerçi kesinleşmedi ama inşallah gercek değildir..
Amin Canım Allah Razı olsun inşallah olurrr yaaaa valla keşke evlenmesydim de cocuk yerine koca derdim olsaydıı offfff
ahh aahh inş yapaım balım yaaa birde mevsimlik bakmayı düşünüyorum bu yağmurlarda iyi olur diyorum ama baklalım artık bu bünyeye uygun bulabilirsem hii hii
Eki Görüntüle 390328 Eki Görüntüle 390329 Eki Görüntüle 390330 Eki Görüntüle 390331 kızlar sizce hangisi güzel bana yardımcı olurmusunuz kararsızımki valla sizce hangisi:44::44::44:
gülüm bak aslında tam üstüne bastın mantılı düşündüğümzde korkuyoruz hazır hissetmiyoruz istediğimizden tam emin olamıyoruz ama bakıyoruz öte tarafa deli gibi istiyoruz öyleisne odaklanmışızki balım tüm hayatımız bundan ibaret olmuş çevre baskısı gerçekten kötü ediyo hani evleneli kaç yıl olmuş diyolar oysaki korunduğumuzu anlamıyolar kısır gözüyle bakıyolar ama oğullarına değil gelinlere rabbim belkide bu yüzden vermiyo biz körükörüne istiyoruz hazır olmadığımızı biliyo demekki ne bileyim hayırlı zamanı değil ama anlamıyoruz bence sıkmaya gerek yok canımızı bu yolda ne çektiğimizi biz biliyoruz bebeğim ne kadar yıprandığımızı ne hale geliyoruz baksana halt etmiş onlar takmamak gerek ama işte ne kadarbecereebiliyoruzbunusen görmüşken tem görmüşsün 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane 3 de yetmez 4 tane 4 de yetmez 5 tane Ver ver ver ver , ver Allah ım verrr byzgüle verrr
sonra görersin gününüüüü
ben alıştım yanlızlıga canım yaaaa ne bileyim böyle bi garibim aslında istemiyorum ama istiyorum mahalle baskısı var üstümdeee
tşk ediyorum balım öyle kararsızısmki böyle seçemem birşey yardımınız iyi geldikesinlikle alttaki sonuncu
bulurum dimi bak beni nasıl biliyo ben eczanede ovucan aldım diyen ama oysaki gebelik testlerini depolayan gacıyım dimiiivay anasınıı işte bu işler kısmet kuzumm kimi istemez hiç hamile kalır
kimi doğurur sokağa atar Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm
o da ayrı bi dert ya evlenmessin evlen evlen diye baskı yaparlar
arkandan evde kaldı muhabbeti döner evlenirsin çocuk diye baskı yaparlar
amaan bu insanların dilinin kemiği yok valla
sen bulursun kuzumm halledersinde sen az muzur değilsin balımm uyutuverirsin kocişini iki dakkada
evet canım aslında hepsi çok güzel ama benimde içim laciverten ve sondakinden yana ama 3.de yaka kısmı kapalı ya başörtüyle kolay olur görünmez diyorum ve daha ince gibi ama bakalım demek lazım çok tşk ediyorum hepnize canlarım2. ve 4. güzel kuzumm ikinci lacivert renk ya çok hoş
en sagdaki en cok modeli görünen
Fatmagülün trenckotuna benziyo.. digelerinin modeli pek belli olmuyo canımmm
bulurum dimi bak beni nasıl biliyo ben eczanede ovucan aldım diyen ama oysaki gebelik testlerini depolayan gacıyım dimiii
evet canım aslında hepsi çok güzel ama benimde içim laciverten ve sondakinden yana ama 3.de yaka kısmı kapalı ya başörtüyle kolay olur görünmez diyorum ve daha ince gibi ama bakalım demek lazım çok tşk ediyorum hepnize canlarım
kızlar ben çıkıyorum evi toparlayayım daha poğaça yapıcam
selam ey kadın milletiiiiiiiii
tmm cnm kolay gelsin ellerine sağlık
a.s cnmcımm nasılsın bugun
hoşgeldin gülüm nasılsın baem ne oldu geldimi kırmızılar test ettinmi bakemselam ey kadın milletiiiiiiiii
tmm balım görüşürüz çok yorma kendini hamişşn bak emi kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum evi toparlayayım daha poğaça yapıcam
eliffffffffffffffffff nettiryon canoooooooooooooo
dün bunalara bi saka yaptım hala aklıma geldikce gülüyorum. öbür topicte bi baksana cano cok komik ti yavvvvvvvvvv. ama hersey elif yüzünden basladı.
oyy oyy şımardım şimdi sağolasın bitanem tşk ediyorum evet çok haklısın ıyy dedğin şey yakışıyo güzel dediğin kötü olabliyo hepside güzel aslında ama 2sini beğendim bence ama ıo en sondaki biraz kalına beziyo bakmaklazım işte canımıniçihehe bilmemmi seni kuzumm valla yaa gebelik testlerini indirmiştin çantaya
alemsin sen kuzum valla
kapalı oldugun için ona göre düşündüm kuzum lacivertin boynu kapalı rengide çok hoş sana gider yani
bencede denemek lazım kuzum bazen çirkinmiş gibi gözüken şey giyince çok yakışıyo
bazende tam tersi güzel diye alıyosun deniyosun yakışmıyo
denersin hangisi içine sinerse alırsın kuzumm
gerçi benım kuzuma hepsiciği yakışır
dün bunalara bi saka yaptım hala aklıma geldikce gülüyorum. öbür topicte bi baksana cano cok komik ti yavvvvvvvvvv. ama hersey elif yüzünden basladı.
ahanda gördüm kuzummm hamişim demişsin kandırmaya çalışmışsın milletii
ama elf yememiş sankiliiimneyem elfin yüzünden başladı kuzum :44:
oyy oyy şımardım şimdi sağolasın bitanem tşk ediyorum evet çok haklısın ıyy dedğin şey yakışıyo güzel dediğin kötü olabliyo hepside güzel aslında ama 2sini beğendim bence ama ıo en sondaki biraz kalına beziyo bakmaklazım işte canımıniçi
len oynak gacı ben ne ettim benim yüzümdenmiş ben hiç te bilem inanmadım hele acaba hiç demedim sen hamile olucanda o şekilde haber edicen ben seni tanıdım baım mökön değel yani
bak beni tanıyan nasıl tanıyo melsiacım yemediğimi nasıl anladı ay öpeyim yanacığından dünüğrüm yaaa
selam ey kadın milletiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?