Kaldığımız Yerden Her Telden..

amannn napıcaz gülüm kısmet te varsa haberini almak alırız ama bu kadar şey biliyoruzda noluyo hiççç

uuuuuuuuuu demek ikiz kızlar heee hadi bakalım
hee vallah ikizdi kafayı bozduk yaa bu gece sanırsam totş açıkta kalmış benim
ahaha sende mi giriyon onla heyttt ayıp kızzz fantazi yapıyonuz sancaklarr
macera olcak bugün deseneee
3. yıla giriyorsunuz demek bizimde 3 bitcek hayırlısıyla..

hee bak o açıdan düşünmemiştim aslında öyle birşey güzel olabülğğğ balım aklına sağlık belki uğurlu gelirde kabin işe yarar evet balım nasıl geçiyo günler inan anlayamıyorum:26:

sen görmüşken tem görmüşsün 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane 3 de yetmez 4 tane 4 de yetmez 5 tane Ver ver ver ver , ver Allah ım verrr byzgüle verrr
sonra görersin gününüüüü

ben alıştım yanlızlıga canım yaaaa ne bileyim böyle bi garibim aslında istemiyorum ama istiyorum mahalle baskısı var üstümdeee

vay anasınıı işte bu işler kısmet kuzumm kimi istemez hiç hamile kalır
kimi doğurur sokağa atar Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm
o da ayrı bi dert ya evlenmessin evlen evlen diye baskı yaparlar
arkandan evde kaldı muhabbeti döner evlenirsin çocuk diye baskı yaparlar
amaan bu insanların dilinin kemiği yok valla

ahh aahh inş yapaım balım yaaa birde mevsimlik bakmayı düşünüyorum bu yağmurlarda iyi olur diyorum ama baklalım artık bu bünyeye uygun bulabilirsem hii hii

sen bulursun kuzumm halledersinde sen az muzur değilsin balımm uyutuverirsin kocişini iki dakkada

gülüm bak aslında tam üstüne bastın mantılı düşündüğümzde korkuyoruz hazır hissetmiyoruz istediğimizden tam emin olamıyoruz ama bakıyoruz öte tarafa deli gibi istiyoruz öyleisne odaklanmışızki balım tüm hayatımız bundan ibaret olmuş çevre baskısı gerçekten kötü ediyo hani evleneli kaç yıl olmuş diyolar oysaki korunduğumuzu anlamıyolar kısır gözüyle bakıyolar ama oğullarına değil gelinlere rabbim belkide bu yüzden vermiyo biz körükörüne istiyoruz hazır olmadığımızı biliyo demekki ne bileyim hayırlı zamanı değil ama anlamıyoruz bence sıkmaya gerek yok canımızı bu yolda ne çektiğimizi biz biliyoruz bebeğim ne kadar yıprandığımızı ne hale geliyoruz baksana halt etmiş onlar takmamak gerek ama işte ne kadarbecereebiliyoruzbunu
kesinlikle alttaki sonuncu
tşk ediyorum balım öyle kararsızısmki böyle seçemem birşey yardımınız iyi geldi
bulurum dimi bak beni nasıl biliyo ben eczanede ovucan aldım diyen ama oysaki gebelik testlerini depolayan gacıyım dimiii
2. ve 4. güzel kuzumm ikinci lacivert renk ya çok hoş
evet canım aslında hepsi çok güzel ama benimde içim laciverten ve sondakinden yana ama 3.de yaka kısmı kapalı ya başörtüyle kolay olur görünmez diyorum ve daha ince gibi ama bakalım demek lazım çok tşk ediyorum hepnize canlarım
en sagdaki en cok modeli görünen
Fatmagülün trenckotuna benziyo.. digelerinin modeli pek belli olmuyo canımmm

anladım canım benim sağolasın oturdu kafamda şimdi en azından birde üzerimde deneyeyimde bunlr gibi zayıf değilim yaa yakışan olmazsa lamma valla alsamda giymem huyum batsın

hehe bilmemmi seni kuzumm valla yaa gebelik testlerini indirmiştin çantaya
alemsin sen kuzum valla
kapalı oldugun için ona göre düşündüm kuzum lacivertin boynu kapalı rengide çok hoş sana gider yani
bencede denemek lazım kuzum bazen çirkinmiş gibi gözüken şey giyince çok yakışıyo
bazende tam tersi güzel diye alıyosun deniyosun yakışmıyo
denersin hangisi içine sinerse alırsın kuzumm
gerçi benım kuzuma hepsiciği yakışır

selam ey kadın milletiiiiiiiii
hoşgeldin gülüm nasılsın baem ne oldu geldimi kırmızılar test ettinmi bakem
kızlar ben çıkıyorum evi toparlayayım daha poğaça yapıcam
tmm balım görüşürüz çok yorma kendini hamişşn bak emi kolay gelsin
eliffffffffffffffffff nettiryon canoooooooooooooo

oturyurum fıstığım sen nettriyon bakem alayım son durumunu

dün bunalara bi saka yaptım hala aklıma geldikce gülüyorum. öbür topicte bi baksana cano cok komik ti yavvvvvvvvvv. ama hersey elif yüzünden basladı.

ahanda gördüm kuzummm hamişim demişsin kandırmaya çalışmışsın milletii
ama elf yememiş sankiliiim neyem elfin yüzünden başladı kuzum :44:

oyy oyy şımardım şimdi sağolasın bitanem tşk ediyorum evet çok haklısın ıyy dedğin şey yakışıyo güzel dediğin kötü olabliyo hepside güzel aslında ama 2sini beğendim bence ama ıo en sondaki biraz kalına beziyo bakmaklazım işte canımıniçi
dün bunalara bi saka yaptım hala aklıma geldikce gülüyorum. öbür topicte bi baksana cano cok komik ti yavvvvvvvvvv. ama hersey elif yüzünden basladı.

len oynak gacı ben ne ettim benim yüzümdenmiş ben hiç te bilem inanmadım hele acaba hiç demedim sen hamile olucanda o şekilde haber edicen ben seni tanıdım baım mökön değel yani

ahanda gördüm kuzummm hamişim demişsin kandırmaya çalışmışsın milletii
ama elf yememiş sankiliiim neyem elfin yüzünden başladı kuzum :44:

bak beni tanıyan nasıl tanıyo melsiacım yemediğimi nasıl anladı ay öpeyim yanacığından dünüğrüm yaaa

evet sondaki daha kışlık gibi duruyo sen mevsimlik ve yazlık kullanmak istiyosun dimi kuzum
eğer öyleyse sondakini elemek lazım bacımm

selam ey kadın milletiiiiiiiii

kadınız ama ana değiliz yawwww
ben hiç kendimi kadın gibi görmüyorum kiiii bile ne kötü dimiiii

selam melisaa hoş geldinnn
bende bakiyim neler olmuş :))) adamın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan gelirmiş yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…